Die zijn ook superieur tov wat je daar bij de Blocker kan vinden. Appels met peren vergelijken..quote:Op maandag 3 februari 2014 23:20 schreef KNAK het volgende:
Ik ben de keren dat ik in US rondwaggelde vrij vaak tegen de wafels daar aangelopen, zoals je deze hebt in Waffle House, of hotels waar de maak-het-zelf machines staan. Deze zijn tov wat je hier bij de Blokker oid kan vinden superieur
Juist, deze!quote:Op dinsdag 4 februari 2014 10:45 schreef n0a het volgende:
Daar gebruiken ze eerder dit soort ijzers. Die zijn een stuk dieper.
[ afbeelding ]
Koop geen bakmix maar zoek eerder een recept.
Ja, en heb liever een wat kortere serie dan dat ze vervallen in more of the samequote:Op dinsdag 4 februari 2014 17:24 schreef MaximusTG het volgende:
Dat was idd een leuke serie. Jammer dat ie maar zo kort was. Heb je de film ook gezien?
Dat was letterlijk de eerste link uit Google, als je een beetje zoekt zal je vast wel wat kunnen vindenquote:Op dinsdag 4 februari 2014 22:56 schreef KNAK het volgende:
Die linkvan Deshain is ook wel ok, al is deze dan niet diepen heb je niet zo een puffy- waffle...
Wat voor een bijzondere ingrediënten ben je naar op zoek?quote:Op woensdag 5 februari 2014 13:32 schreef KNAK het volgende:
Geweldig ... En nee. Ik kon met name die laatste gewoon niet vinden
Dat zijn tenminste machines te noemen , weliswaar beetje prijzig maar ga goedkoper en je staat in de blokker
Om zo een machine zijn bestaansrecht te geven , is het dan verstandig de ingrediënten te importeren? Anders kom je in de bakhoek van de C1000 terecht
je moet inderdaad bloem uit de VS halen, anders smaakt het echt nietquote:Op woensdag 5 februari 2014 15:14 schreef KNAK het volgende:
Ik heb in Nederland zo ver ik me kan herinneren geen enkele wafel naar binnen gepropt die ik kan vergelijken met dat wat ik in USA heb gegeten. Een machine van +250 EUR hebben en dan een Jumbo bakmeel huismerk gebruiken -lijkt- me niet op z'n plaats.
Wat is professioneel spul waar je zelf eigenlijk niet veel aan hoef te doen ( en het dan ook niet kan verpesten). ?
Ik heb in Nederland zo ver ik me kan herinneren geen enkele sangria naar binnen geklokt die ik kan vergelijken met dat wat ik in Spanje heb gedronken. Zelfs niet de sangria die ik meenam naar huis...quote:Op woensdag 5 februari 2014 15:14 schreef KNAK het volgende:
Ik heb in Nederland zo ver ik me kan herinneren geen enkele wafel naar binnen gepropt die ik kan vergelijken met dat wat ik in USA heb gegeten.
Heeft wellicht te maken met het feit dat de machines waar je om vraagt hier niet zo veel gebruikt worden?quote:Op woensdag 5 februari 2014 15:14 schreef KNAK het volgende:
Ik heb in Nederland zo ver ik me kan herinneren geen enkele wafel naar binnen gepropt die ik kan vergelijken met dat wat ik in USA heb gegeten. Een machine van +250 EUR hebben en dan een Jumbo bakmeel huismerk gebruiken -lijkt- me niet op z'n plaats.
Wat is professioneel spul waar je zelf eigenlijk niet veel aan hoef te doen ( en het dan ook niet kan verpesten). ?
Had ik het over bakmeel?quote:Op woensdag 5 februari 2014 15:14 schreef KNAK het volgende:
Ik heb in Nederland zo ver ik me kan herinneren geen enkele wafel naar binnen gepropt die ik kan vergelijken met dat wat ik in USA heb gegeten. Een machine van +250 EUR hebben en dan een Jumbo bakmeel huismerk gebruiken -lijkt- me niet op z'n plaats.
Wat is professioneel spul waar je zelf eigenlijk niet veel aan hoef te doen ( en het dan ook niet kan verpesten). ?
Gros van de Nederlandse bloem is van amerikaanse tarwe gemaakt.quote:Op woensdag 5 februari 2014 15:46 schreef Yngwie het volgende:
Volgens mij hebben ze bij de Sligro en Hanos wel van die Amerikaanse bloem?
En verder zit er weinig raars in wafelbeslag. Wel zit in Amerikaanse wafels vaak nog vanillearoma, maar ook in Amerikaanse recepten wordt gevarieerd met gezouten/ongezouten boter e.d. Gewoon uitproberen wat je zelf lekker vindt en gewoon uitgaan van zo'n recept: http://allrecipes.com/recipe/classic-waffles/
Wat wel knap irritant is dat je in nl doorgaans maar 1 soort bloem kan kopen en dat is de standaard tarwe bloem, als je naar belgië of frankrijk gaat zie je verschillende types( 0-00-000) , ik zou daar best eens mee willen experimenteren.quote:Op woensdag 5 februari 2014 19:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Gros van de Nederlandse bloem is van amerikaanse tarwe gemaakt.
Voor luikse wafels idd gistbeslag, voor harde wafels juist geen gist of bakpoeder, hangt van je wafelsoort afquote:Op woensdag 5 februari 2014 22:46 schreef robber57 het volgende:
[..]
Wat wel knap irritant is dat je in nl doorgaans maar 1 soort bloem kan kopen en dat is de standaard tarwe bloem, als je naar belgië of frankrijk gaat zie je verschillende types( 0-00-000) , ik zou daar best eens mee willen experimenteren.
Ik weet wel van eigen experimenten met luikse wafels dat zelfrijzend bakmeel of meel+bakpoeder niet kan tippen aan deeg met gist kwa smaak en textuur.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |