Palomar | dinsdag 28 januari 2014 @ 23:58 |
Kun je in een oosterse wokmaaltijd waarbij je normaal noodles/bami gebruikt ook italiaanse pasta gebruiken ipv. noodles? (en smaakt dat ook nog goed? ![]() | |
RobinOok | woensdag 29 januari 2014 @ 00:01 |
Ja, dat kan. En dat smaakt okay. Ik zou het alleen nooit doen. | |
trovey | woensdag 29 januari 2014 @ 00:03 |
http://www.goeievraag.nl/(...)bami-spaghetti.58088 | |
Jordy-B | woensdag 29 januari 2014 @ 00:04 |
Dat kan, maar spaghetti heeft wat meer tijd nodig om gaar te worden. Macaroni zou ik niet doen, dat lijkt me te dik om te combineren met de aziatische keuken. De smaak is niet helemaal hetzelfde. Pasta is meestal ook steviger dan noodles. | |
Pietverdriet | woensdag 29 januari 2014 @ 09:23 |
Taaa Tuuu Taaa Tuuuu Gillende banden in dit topic stop ![]() | |
Hagelkaas | woensdag 29 januari 2014 @ 12:19 |
Voor de wat meer Aziatische gerechten zou ik me er niet aan wagen. Surinaamse bami is gewoon spaghetti trouwens ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 29 januari 2014 @ 15:20 |
Hij is leuk. Opvolgend zullen er ook vragen in het Italiaans parlement worden gesteld. ![]() | |
SiGNe | donderdag 30 januari 2014 @ 06:28 |
Veel "Chinese" restaurants in Nederland gebruiken al fusilli ipv bami omdat het iets goedkoper in te kopen valt. Net zoals veel Japanse restaurants risotto (Arboreto) rijst gebruiken voor de sushi ipv Japanse rijst. |