FOK!forum / Culinesse à gogo / Pasta/spaghetti ipv. bami/noodles?
Palomardinsdag 28 januari 2014 @ 23:58
Kun je in een oosterse wokmaaltijd waarbij je normaal noodles/bami gebruikt ook italiaanse pasta gebruiken ipv. noodles? (en smaakt dat ook nog goed? :P). Het lijkt mij hetzelfde spul...
RobinOokwoensdag 29 januari 2014 @ 00:01
Ja, dat kan. En dat smaakt okay.
Ik zou het alleen nooit doen.
troveywoensdag 29 januari 2014 @ 00:03
http://www.goeievraag.nl/(...)bami-spaghetti.58088
Jordy-Bwoensdag 29 januari 2014 @ 00:04
Dat kan, maar spaghetti heeft wat meer tijd nodig om gaar te worden. Macaroni zou ik niet doen, dat lijkt me te dik om te combineren met de aziatische keuken. De smaak is niet helemaal hetzelfde. Pasta is meestal ook steviger dan noodles.
Pietverdrietwoensdag 29 januari 2014 @ 09:23
Taaa Tuuu Taaa Tuuuu

Gillende banden in dit topic stop
CopiedePastaPolice.jpg
Hagelkaaswoensdag 29 januari 2014 @ 12:19
Voor de wat meer Aziatische gerechten zou ik me er niet aan wagen.

Surinaamse bami is gewoon spaghetti trouwens :P
#ANONIEMwoensdag 29 januari 2014 @ 15:20
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 09:23 schreef Pietverdriet het volgende:
Taaa Tuuu Taaa Tuuuu

Gillende banden in dit topic stop
CopiedePastaPolice.jpg
Hij is leuk. Opvolgend zullen er ook vragen in het Italiaans parlement worden gesteld. ;)
SiGNedonderdag 30 januari 2014 @ 06:28
Veel "Chinese" restaurants in Nederland gebruiken al fusilli ipv bami omdat het iets goedkoper in te kopen valt.
Net zoals veel Japanse restaurants risotto (Arboreto) rijst gebruiken voor de sushi ipv Japanse rijst.