utopie | woensdag 22 januari 2014 @ 00:52 |
Hoi, Ik heb vandaag erwtensoepvlees gekocht. Dit is een pakketje waar hetvolgende in zit: vleeskrabbetjes, speklappen 2x en verse worst 2x Maar nu staat er heel erg onduidelijk op de verpakking hoe de bereiding hiervan is. Zo staat er bv alleen de barcode, de prijs, tht datum en het aantal minuten wat het bereiden betreft. Wat moet ik nou met de worsten doen bijvoorbeeld? Heel of in stukjes koken/bakken? ![]() Bedankt alvast! | |
Scuidward | woensdag 22 januari 2014 @ 00:55 |
Stukjes lijkt mij handig, dan kan je ze makkelijker en sneller goed gaar krijgen plus je eet soep met een lepel dus hoe kleiner de worst hoe makkelijker het naar binnen werken van de soep in kwestie gaat. Vleeskrabbetjes weet ik dan weer niet, daar ben ik niet mee bekend maar in principe kan je elk voedsel natuurlijk snijden en klaarmaken. Veranderd niks aan het product. Edit: Bij de Hema koken (garen meer) wij de worst en snijden hem dan, rookworst neem ik aan? | |
utopie | woensdag 22 januari 2014 @ 01:00 |
Het betreft dit pakket maar dan is het niet gesneden ![]() Ik kan me nog vaag herinneren over de spek in water te koken en dam het eiwit afscheppen, vlees uit de pan en dan in stukjes snijden en terug doen. Alleen weet ik het niet zeker meer, en dat worst en krabbertjes heb ik nog nooit erin gedaan ![]() ![]() | |
Scuidward | woensdag 22 januari 2014 @ 01:09 |
Als ik dit zo lees op de wikipediapagina: 1. Begin met die soepgroenten etc. plus al het vlees te koken behalve de worst (die apart). 2. Als het vlees goed is (wat goed is weet ik niet) dit eruit halen, snijden, bot weg, en weer terug. 3. Nog langer koken tot dat vlees goed zacht is. 4. Als laatste de worst in plakken en toevoegen. Meer kan ik niet voor je betekenen. | |
utopie | woensdag 22 januari 2014 @ 01:12 |
Daar moet ik wel mee verder kunnen komen ![]() | |
imikethat | woensdag 22 januari 2014 @ 01:31 |
Snert! ![]() | |
golfer | woensdag 22 januari 2014 @ 01:37 |
http://www.coquinaria.nl/recepten/bouillons/erwtensoep.htm | |
Mirjam | woensdag 22 januari 2014 @ 23:00 |
Opgeschoond. |