SgtPorkbeans | dinsdag 14 januari 2014 @ 21:19 |
Dag dames en heren des FOK!s ![]() Ik heb net een appelcake in de oven gezet, maar voorheen zakten de appelstukjes allemaal naar de bodem ![]() Nu heb ik dus appel ringetjes of plakjes gemaakt een inkeping gemaakt en in elkaar geschoven zodat ze bleven staan in het bakblik. ![]() Ik weet niet of dit gaat werken ![]() ![]() Maar wat nu eigenlijk mijn vraag is: Hebben jullie nog andere beproefde technieken om de appel mooi verdeeld over de cake te houden, of hebben jullie nog suggesties voor een volgende keer? Alvast bedankt ![]() Gr gr SgtPorkbeans | |
Klaploper | dinsdag 14 januari 2014 @ 21:25 |
ik doe altijd een motortje op mijn appelstukjes en daar doe ik dan een propeller aan en een hitte energie generator en als de cake dan in de oven gaat dan gaan de propellers draaien en dan gaan ze vliegen en blijven ze op de goede plek maar pas op niet te krachtige motor gebruiken want dan vliegen ze uit de cake | |
Luxuria | dinsdag 14 januari 2014 @ 21:34 |
Ik weet niet zeker, maar misschien als je eerst een lepel bloem of paneermeel door de appelstukjes roert, dat dat scheelt? Ben benieuwd naar het resultaat ![]() | |
Negentiendertig | woensdag 15 januari 2014 @ 12:07 |
Voordat je de appeltjes door je beslag mixt, eerst even een eetlepeltje bloem doorheen roeren. Met zo'n laagje bloem zakken ze niet naar de bodem van je cake. | |
Redcoon | woensdag 15 januari 2014 @ 15:06 |
Appelpartjes bebloemen en dan laagje beslag, laagje appelpartjes, laagje beslag, laagje appelpartjes en eindigen met een laagje beslag. Werkt voor mij best OK. |