Sjoerd102 | dinsdag 14 januari 2014 @ 16:24 |
Ik wil onderstaande gerecht eens maken. Voor mij alleen natuurlijk veels te veel, dus nu wil ik een deel invriezen. Hoelang moet je ze dan opwarmen als je ze weer ontdooit hebt. 2min in magnetron? Ingrediënten Porties: 6 • 6 paprika's, kapje eraf en uithollen • 300 gr gehakt • zout en peper • 2 teentjes knoflook (of naar smaak) • 1 bakje (250 gr) champignons • 100 gr cashewnoten • 2 bakjes St Môret® (of naar smaak) • sambal (naar smaak) ________________________________________ Bereidingswijze Voorbereiding: 5min › Bereiding: 40min › Klaar in:45min 1. Verwarm de oven voor op 180°C. 2. Kruid het gehakt met zout, peper, en knoflook. Bak het gehakt in een koekenpan met een beetje boter of olie. Voeg champignons toe en bak ong. 2 minuten mee. Giet bakvocht af. 3. Voeg de cashewnoten toe, bak ong. 1 minuut mee. Voeg naar smaak de roomkaas toe, en maak het geheel af met een klein beetje sambal en eventueel zout en peper. 4. Vul de paprika's met het mengsel, zet de kapjes weer op de gevulde paprika's en zet de 6 paprika's in een ovenschaal in de voorverwarmde oven. Bak ongeveer 30 minuten. Controleer af en toe op aanbranden (bedek eventueel met aluminiumfolie). | |
KELDER | dinsdag 14 januari 2014 @ 16:26 |
Je kan natuurlijk ook de ingredienten halveren. | |
jatochneetoch | dinsdag 14 januari 2014 @ 16:28 |
Doe een tijdje en dan kijk je of het goed is is het te koud doe je nog even. Het hoeft niet perse in een keer goed hoor ![]() | |
maily | dinsdag 14 januari 2014 @ 16:31 |
Je kan het ook met 2 vrienden eten? | |
BORRREETJEEE | dinsdag 14 januari 2014 @ 16:33 |
Gewoon in de koelkast bewaren en de volgende dag opeten? Hoewel ik ze gewoon in 1 keer had opgegeten. ![]() | |
Sjoerd102 | dinsdag 14 januari 2014 @ 16:36 |
Wil er 1 voor vandaag, en 1 voor morgen. En de rest dan invriezen. | |
YogaLove | dinsdag 14 januari 2014 @ 16:52 |
Paprika's bevatten heel veel vocht. Als je ze invriest en weer ontdooit, wordt het snot. | |
bigproof | dinsdag 14 januari 2014 @ 18:19 |
heeee jakkie | |
Resistor | dinsdag 14 januari 2014 @ 18:22 |
En wat houdt je tegen om het gewoon te proberen? Kosten de ingrediënten tientallen Euro's?
| |
golfer | dinsdag 14 januari 2014 @ 18:45 |
Deel alles door 6 en je hebt een 1 persoonsportie. | |
Spanky78 | dinsdag 14 januari 2014 @ 20:27 |
Nja, de paprika wordt wat minder stevig, maar het moet wel lukken. Ik zou ze na ontdooien opwamren in de oven, iets van 160 graden, 45 minuten ofzo. Dus rustigaan op lage temperatuur goed doorwarmen. | |
_Hestia_ | dinsdag 14 januari 2014 @ 21:25 |
Niet doen, dat is echt niet lekker! | |
Sjoerd102 | woensdag 15 januari 2014 @ 09:19 |
Ik heb er een in de koelkast gezet voor vanavond. Hoelang kan ik deze het beste opwarmen in magnetron? | |
Zana | woensdag 15 januari 2014 @ 09:45 |
Dat kun je toch gewoon uitproberen, of zeg ik nu iets geks? Ik zou met 1,5 -2 minuten op vol vermogen beginnen en als het dan nog niet warm is steeds 30 seconden erbij. Het hangt ook af hoe groot / dik ze zijn. | |
maily | woensdag 15 januari 2014 @ 13:16 |
Jemig je gaat zo'n "ingewikkeld" recept maken en dan vraag je ons om opwarmadvies? ![]() | |
Thezappa | woensdag 15 januari 2014 @ 23:37 |
knappe kerel... | |
Thezappa | woensdag 15 januari 2014 @ 23:38 |
gewoon tik geven in de oven... net zoals je ze gemaakt hebt alleen iets korter.. mago is niet lekker, snotjespaprika | |
FANNvanhetlaatsteuur | donderdag 16 januari 2014 @ 03:06 |
3 gevulde paprika's is toch ook niet zoveel, als je alleen bent kan je gewoon 2 dagen gevulde paprika's eten, is toch geen ramp ![]() 2 dagen 3 paprika's bedoel ik dan | |
FANNvanhetlaatsteuur | donderdag 16 januari 2014 @ 03:08 |
Zou ik eigenlijk ook weer eens moeten maken, maar dan mijn eigen recept ![]() | |
BORRREETJEEE | donderdag 16 januari 2014 @ 07:16 |
Moet te doen zijn toch? Ongeveer 1500kcal als ik het snel ff optel. Dat red ik wel. |