abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_135482806
Ik wil onderstaande gerecht eens maken.
Voor mij alleen natuurlijk veels te veel, dus nu wil ik een deel invriezen.
Hoelang moet je ze dan opwarmen als je ze weer ontdooit hebt.
2min in magnetron?

Ingrediënten
Porties: 6
• 6 paprika's, kapje eraf en uithollen
• 300 gr gehakt
• zout en peper
• 2 teentjes knoflook (of naar smaak)
• 1 bakje (250 gr) champignons
• 100 gr cashewnoten
• 2 bakjes St Môret® (of naar smaak)
• sambal (naar smaak)
________________________________________
Bereidingswijze
Voorbereiding: 5min › Bereiding: 40min › Klaar in:45min
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Kruid het gehakt met zout, peper, en knoflook. Bak het gehakt in een koekenpan met een beetje boter of olie. Voeg champignons toe en bak ong. 2 minuten mee. Giet bakvocht af.
3. Voeg de cashewnoten toe, bak ong. 1 minuut mee. Voeg naar smaak de roomkaas toe, en maak het geheel af met een klein beetje sambal en eventueel zout en peper.
4. Vul de paprika's met het mengsel, zet de kapjes weer op de gevulde paprika's en zet de 6 paprika's in een ovenschaal in de voorverwarmde oven. Bak ongeveer 30 minuten. Controleer af en toe op aanbranden (bedek eventueel met aluminiumfolie).
Net efkes anges
  dinsdag 14 januari 2014 @ 16:26:19 #2
4984 KELDER
De enige echte :)
pi_135482901
Je kan natuurlijk ook de ingredienten halveren.
You can be anything you want to be
Just turn yourself into anything you think that you could ever be
Be free with your tempo, be free, be free
Surrender your ego - be free, be free to yourself
pi_135482985
Doe een tijdje en dan kijk je of het goed is is het te koud doe je nog even.
Het hoeft niet perse in een keer goed hoor :')
  Spellchecker dinsdag 14 januari 2014 @ 16:31:49 #4
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_135483114
Je kan het ook met 2 vrienden eten?
  dinsdag 14 januari 2014 @ 16:33:27 #5
318149 BORRREETJEEE
Whoop whoop whoop!!!
pi_135483173
Gewoon in de koelkast bewaren en de volgende dag opeten?

Hoewel ik ze gewoon in 1 keer had opgegeten. :@
The colour of her eyes were the colour of insanity
pi_135483275
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 16:33 schreef BORRREETJEEE het volgende:
Gewoon in de koelkast bewaren en de volgende dag opeten?

Hoewel ik ze gewoon in 1 keer had opgegeten. :@
Wil er 1 voor vandaag, en 1 voor morgen. En de rest dan invriezen.
Net efkes anges
pi_135483835
Paprika's bevatten heel veel vocht. Als je ze invriest en weer ontdooit, wordt het snot.
pi_135486820
quote:
15s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 16:52 schreef YogaLove het volgende:
Paprika's bevatten heel veel vocht. Als je ze invriest en weer ontdooit, wordt het snot.
heeee jakkie
pi_135486929
En wat houdt je tegen om het gewoon te proberen? Kosten de ingrediënten tientallen Euro's?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
  dinsdag 14 januari 2014 @ 18:45:33 #10
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_135487651
Deel alles door 6 en je hebt een 1 persoonsportie.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_135492843
Nja, de paprika wordt wat minder stevig, maar het moet wel lukken. Ik zou ze na ontdooien opwamren in de oven, iets van 160 graden, 45 minuten ofzo. Dus rustigaan op lage temperatuur goed doorwarmen.
Whatever...
pi_135496111
Niet doen, dat is echt niet lekker!
pi_135509944
Ik heb er een in de koelkast gezet voor vanavond.
Hoelang kan ik deze het beste opwarmen in magnetron?
Net efkes anges
pi_135510376
Dat kun je toch gewoon uitproberen, of zeg ik nu iets geks? Ik zou met 1,5 -2 minuten op vol vermogen beginnen en als het dan nog niet warm is steeds 30 seconden erbij. Het hangt ook af hoe groot / dik ze zijn.
  Spellchecker woensdag 15 januari 2014 @ 13:16:35 #15
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_135516891
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 09:19 schreef Sjoerd102 het volgende:
Ik heb er een in de koelkast gezet voor vanavond.
Hoelang kan ik deze het beste opwarmen in magnetron?
Jemig je gaat zo'n "ingewikkeld" recept maken en dan vraag je ons om opwarmadvies? :D
pi_135545278
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 16:33 schreef BORRREETJEEE het volgende:
Gewoon in de koelkast bewaren en de volgende dag opeten?

Hoewel ik ze gewoon in 1 keer had opgegeten. :@
knappe kerel...
aandeel Fok! hier te krijgen , pm voor vraagprijs
pi_135545323
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 09:19 schreef Sjoerd102 het volgende:
Ik heb er een in de koelkast gezet voor vanavond.
Hoelang kan ik deze het beste opwarmen in magnetron?
gewoon tik geven in de oven...

net zoals je ze gemaakt hebt alleen iets korter..

mago is niet lekker, snotjespaprika
aandeel Fok! hier te krijgen , pm voor vraagprijs
pi_135549190
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 16:33 schreef BORRREETJEEE het volgende:
Gewoon in de koelkast bewaren en de volgende dag opeten?

Hoewel ik ze gewoon in 1 keer had opgegeten. :@
3 gevulde paprika's is toch ook niet zoveel, als je alleen bent kan je gewoon 2 dagen gevulde paprika's
eten, is toch geen ramp :9

2 dagen 3 paprika's bedoel ik dan
pi_135549205
Zou ik eigenlijk ook weer eens moeten maken, maar dan mijn eigen recept :P
  donderdag 16 januari 2014 @ 07:16:20 #20
318149 BORRREETJEEE
Whoop whoop whoop!!!
pi_135549852
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 23:37 schreef Thezappa het volgende:

[..]

knappe kerel...
Moet te doen zijn toch? Ongeveer 1500kcal als ik het snel ff optel. Dat red ik wel.
The colour of her eyes were the colour of insanity
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')