Ik wil onderstaande gerecht eens maken.
Voor mij alleen natuurlijk veels te veel, dus nu wil ik een deel invriezen.
Hoelang moet je ze dan opwarmen als je ze weer ontdooit hebt.
2min in magnetron?
Ingrediënten
Porties: 6
• 6 paprika's, kapje eraf en uithollen
• 300 gr gehakt
• zout en peper
• 2 teentjes knoflook (of naar smaak)
• 1 bakje (250 gr) champignons
• 100 gr cashewnoten
• 2 bakjes St Môret® (of naar smaak)
• sambal (naar smaak)
________________________________________
Bereidingswijze
Voorbereiding: 5min › Bereiding: 40min › Klaar in:45min
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Kruid het gehakt met zout, peper, en knoflook. Bak het gehakt in een koekenpan met een beetje boter of olie. Voeg champignons toe en bak ong. 2 minuten mee. Giet bakvocht af.
3. Voeg de cashewnoten toe, bak ong. 1 minuut mee. Voeg naar smaak de roomkaas toe, en maak het geheel af met een klein beetje sambal en eventueel zout en peper.
4. Vul de paprika's met het mengsel, zet de kapjes weer op de gevulde paprika's en zet de 6 paprika's in een ovenschaal in de voorverwarmde oven. Bak ongeveer 30 minuten. Controleer af en toe op aanbranden (bedek eventueel met aluminiumfolie).
Net efkes anges