abonnement Unibet Coolblue
pi_135863005
amsterdam sociaal ( aso )

prostitutie

quote:
Het oudste beroep ter wereld, prostitutie, is wat Amsterdam Sociaal betreft onlosmakelijk verbonden met Amsterdam. De wereldberoemde Wallen gelden als trekpleister voor toeristen en zorgen er mede voor dat over de hele wereld veel mensen Amsterdam kennen. Ook zijn de Wallen, net als coffeeshops, volgens ons één van de kenmerken van de Amsterdamse vrijheid en tolerantie. Daarom dient de gemeente dit uniek stukje Amsterdam te koesteren en te behouden.
Aangezien prostitutie legaal is en prostituees, als zelfstandig ondernemer, belasting afdragen, vindt Amsterdam Sociaal dat de gemeente deze bedrijfstak net als iedere andere bedrijfstak dient te behandelen en dat het repressieve beleid moet worden stopgezet. Wij vinden het onrechtvaardig dat een hele bedrijfstak, aan de hand van enkele incidenten, wordt gecriminaliseerd en vinden een Amsterdam zonder Wallen ondenkbaar. Daarom willen wij dat de gemeente stopt met het opkopen van ramen, waarmee de unieke identiteit van het Wallengebied verloren gaat.

Ook dient de regeldrang van de gemeente, waarvan eerlijke ondernemers de dupe worden, te worden beperkt. Criminele elementen, voor zover die er zijn, dienen hard te worden aangepakt, maar de goeden mogen niet onder de kwaden lijden. Wij zijn voor het vaststellen van het aantal ramen wat wordt vrijgegeven voor raamprostitutie. Wanneer er vervolgens een criminele organisatie, achter een betreffend bedrijf blijkt te zitten, dienen de vrijgekomen ramen te worden verkocht aan eerlijke ondernemers, in plaats van door de gemeente te worden opgekocht.

Amsterdam Sociaal stelt verder dat prostitutie een vrije keuze is, waar de dames zelf voor kiezen. Daarom willen wij dat prostituees niet als slachtoffer worden gezien, maar als geëmancipeerde vrouwen die hun eigen lot bepalen. Omdat gedwongen prostitutie niet te tolereren valt en Amsterdam Sociaal op wil komen voor slachtoffers van mensenhandel, zijn we voor de instelling van een zogenaamde Wallen taskforce, die zich primair bezig houdt met de bestijding van deze vorm van slavernij.

Amsterdam Sociaal staat voor een beleid waarbij de gemeente de banden met de prostitutiebranche versterkt, zonder hierbij de bestrijding van criminele elementen uit het oog te verliezen.
uitgaan

quote:
Waar het Amsterdamse uitgaansleven eens toonaangevend was, vindt Amsterdam Sociaal dat Amsterdam, door het strenge gemeentelijke beleid en de vroege sluitingstijden, haar internationaal trendsettende positie heeft verloren en is afgegleden naar de provinciaalse middelmaat. Daarom vinden wij dat het Amsterdamse uitgaansleven weer de uitstraling van een hoofdstad dient te krijgen.
Om dat te bereiken pleit Amsterdam Sociaal voor langere openingstijden in de Horeca. Wij willen dat zowel restaurants, cafés en discotheken de hele nacht open kunnen blijven, zowel in het weekend als door de week. Het is merkwaardig te noemen dat er in steden als Den Haag en Groningen de hele nacht gegeten en gedanst kan worden, terwijl in een stad als Amsterdam er geen sprake meer is van een bruisend nachtleven. Liberalisering van de openingstijden betekend behalve een stimulering van de economie, vooral dat de hoofdstad van Nederland ook ’s nachts weer tot leven komt.

Daarnaast zijn de verstikkende regels waar de Horeca mee te maken heeft ons een doorn in het oog. Amsterdam Sociaal is daarom voorstander van een versoepeling van de exploitatievergunning, een opheffing van het rookverbod en al met al een meer coöperatieve houding van de gemeente. Regelgeving waardoor men niet meer staand op een terras een drankje kan drinken of waardoor men geen terrasverwarming meer heeft, maar dekens moet gebruiken streeft volgens ons haar doel voorbij.

De grootste problemen tijdens het uitgaan in Amsterdam zijn volgens Amsterdam Sociaal overlast, geweld en discriminatie. Omdat zowel geweld, als discriminatie een bedreiging is voor de Amsterdamse vrijheid, gelijkheid en tolerantie, dient de gemeente hier hard tegen op te treden. Daarom zijn wij voor uitbreiding van het cameratoezicht in uitgaansgebieden waardoor eventuele misstanden vroeg kunnen worden gesignaleerd, ook dienen Horeca ondernemers zelf beter rekening te houden met omwonenden, want bij meer vrijheid hoort meer verantwoordelijkheid.

Amsterdam Sociaal wil de kernwaarden vrijheid, gelijkheid en tolerantie terug zien in het uitgaansleven, zodat uitgaan in Amsterdam voor iedereen een feest is.
drugs

quote:
Amsterdam heeft met haar coffee- en smartshops altijd een aparte plaats ingenomen in de wereld. Het Nederlandse gedoogbeleid heeft er tevens voor gezorgd dat er in Nederland minder verslaafden zijn dan in andere Europese landen. Het gedoogbeleid dient dus wel degelijk een nut.
Tegenover harddrugs, zowel de handel als het gebruik, dient hard opgetreden te worden. Nederland én Amsterdam dienen te vaak als doorgeefluik naar andere landen, en veel van de XTC wordt hier geproduceerd, terwijl cocaïne veelal via Nederland over de rest van Europa wordt gedistribueerd. De bestrijding van harddrugs dient hierom extra prioriteit te krijgen.

Aan de ander kant hebben we de softdrugs. Amsterdam Sociaal is voor een versoepeling van het softdrugsbeleid. Daarvoor willen wij concreet het volgende:

Legalisering van de achterdeur. De productie dient in handen van een paar aangewezen producenten te komen die vervolgens aan de coffeeshops leveren. Nu is de handel te schimmig en wanneer het gereguleerd wordt kan er tevens belasting worden geïnd, waardoor de samenleving er ook van profiteert. Daarnaast dienen coffeeshops buiten het rookverbod te vallen en moet men gewoon binnen een jointje kunnen roken. Tenslotte dient het paddoverbod worden opgeheven, maar dienen er strenge regels aan de sterkte en hoeveelheid van de paddenstoel te worden gesteld.

Waar harddrugs erg schadelijk zijn, dient er hard worden opgetreden, maar een jointje is niet schadelijker dan alcohol. Amsterdam Sociaal wil af van de hypocrisie rond softdrugs
[ /quote]

algemeen

[quote] Amsterdam Sociaal is een partij voor en door Amsterdammers. Wij hebben ons fundament stevig in de maatschappij staan en komen vanuit liefde voor Amsterdam op voor de Amsterdamse kernwaarden. Volgens Amsterdam Sociaal zijn die kernwaarden vrijheid, gelijkheid en tolerantie, waar wij ons met ziel en zaligheid voor inzetten.

We hebben genoeg van politieke partijen die hun verkiezingsbeloftes niet nakomen, over onze rug heen regeren en Amsterdam langzaam kapot maken.

Amsterdam Sociaal vindt het een schande dat één op vier kinderen opgroeit in armoede, dat één op de vijf mensen een minimuminkomen heeft, dat de zorg wordt uitgekleed, dat er een tekort is aan sociale huurwoningen, dat het onderwijs producten in plaats van mensen aflevert, dat het nachtleven kapot wordt gereguleerd, dat coffeeshops worden gecriminaliseerd, dat het fameuze Red Light District langzaam verdwijnt en dat onze opgebouwde vrijheden worden afgepakt.

Amsterdam Sociaal is wars van deze politieke spelletjes en vindt dat de politiek terug moet keren naar de basis; politici zijn volksvertegenwoordigers en staan in dienst van de maatschappij. Wij willen het volk terug in de vertegenwoordiging.
pi_135869302
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2014 13:39 schreef freako het volgende:

[..]

Het zal pas na 3 februari zijn, omdat dan de kandidatenlijsten ingeleverd moeten worden.
Dan is het nieuwste lokale prutspartijtje http://www.trotsbunschoten.nl/ (goh, waar heb ik die naam 'trots op...' vaker gehoord, en dat logo gezien :+ ) rijkelijk laat, want ze zijn pas vanaf 9 januari op zoek naar potentiële raadsleden. En pas sinds vandaag weet ik van hun bestaan af, wegens een advertentie waar ze om mensen vroegen in het lokale sufferdje.

-edit-
Ik weet nu al dat ik NIET op ze ga stemmen, als ze zelfs een site niet goed op orde kunnen krijgen...
quote:
Hieronder treft u de agenda aan van de Trots op Nederland fractie van Purmerend
http://www.trotsbunschoten.nl/agenda/ :X
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
  vrijdag 24 januari 2014 @ 11:17:06 #128
37676 freako
Onverbeterlijke optimist
pi_135885936
quote:
0s.gif Op donderdag 23 januari 2014 21:30 schreef Resistor het volgende:

[..]

Dan is het nieuwste lokale prutspartijtje http://www.trotsbunschoten.nl/ (goh, waar heb ik die naam 'trots op...' vaker gehoord, en dat logo gezien :+ ) rijkelijk laat, want ze zijn pas vanaf 9 januari op zoek naar potentiële raadsleden.
Dat die naam op Trots op Nederland lijkt, is niet zo gek. Het is een lokale afdeling van die club, zo te zien opgericht door een rancuneus ex-VVD-raadslid, dat zich vorig jaar afgesplitst heeft. Op deze manier hoeft hij geen naam te registreren bij de gemeente, omdat Trots al landelijk een registratie heeft.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 24 januari 2014 @ 11:18:27 #129
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_135885976
quote:
VOLENDAM De coalitie in de gemeente Edam-Volendam is gevallen. Dat gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag, na een lange vergadering.
VVD, PvdA en GroenLinks dienden een motie van wantrouwen in tegen het minderheidscollege van Volendam 80 en CDA. De oppositie eiste het vertrek van de wethouders Marisa Kes (Volendam 80) en Gina Kroon-Sombroek (CDA), schrijft het NHD.

Het college zou 'gebrekkig communiceren naar raad, ondernemers en bevolking' over belangrijke onderwerpen, aldus de krant. De ontgoochelde wethouders weigerden zelf op te stappen, maar moesten toch vertrekken omdat de raadsmeerderheid dat wilde.

Ruzie
In de fusiegemeente wordt al maanden geruzied over waar de ambtenaren van de plaats moeten zitten. Er is een nieuw gemeentekantoor gekocht in Edam, het historische pand waar vroeger het Hoogheemraadschap zat. Volendammers willen daar echter niet naartoe, omdat ze in de eigen plaats willen blijven werken.
Uit de coalitie

Vanwege de kwestie stapte de PvdA enkele maanden geleden uit de coalitie. Daarna werd een motie aangenomen waarin de Volendamse ambtenaren werden gedwongen naar het nieuwe pand te trekken. De coalitie steunde juist de Volendammers in hun protest.

De oppositiepartijen beschuldigden vannacht de wethouders ervan dat ze een raadsbesluit over de kwestie bewust traineerden.
http://www.rtvnh.nl/nieuw(...)am+gevallen+[update]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  vrijdag 24 januari 2014 @ 11:30:43 #130
37676 freako
Onverbeterlijke optimist
pi_135886433
Op Twitter zijn her en der oproepen tot het ondertekenen van ondersteuningsverklaringen te vinden. Het gaat dan vaak niet om lokale partijen, maar eerder om afdelingen van D66, de Partij voor de Dieren, de Piratenpartij en de Libertarische Partij, die nog niet eerder meegedaan hebben (in die gemeente).

In Lelystad heeft de Groep Hop zich teruggetrokken:

quote:
Groep Hop Lelystad trekt zich terug

De politieke partij Groep Hop doet in Lelystad niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Initiatiefnemer Geert Weber heeft dat besloten, omdat hij het gevoel heeft dat de gemeente Lelystad hem tegenwerkt.

Weber verscheen deze week bij het stadhuis met vier sympathisanten, die daar een verklaring wilden ondertekenen, zodat de partij mee kan doen aan de verkiezingen. Maar zij verschenen buiten de openingstijden aan het loket. Toen ambtenaren hen daarop wezen, beschuldigde Weber de ambtenaren van tegenwerking.

Overigens zouden die vier handtekeningen niet voldoende zijn geweest, omdat een partij tenminste 20 handtekeningen nodig heeft om geregistreerd te kunnen worden voor de verkiezingen.
http://www.omroepflevolan(...)tad-trekt-zich-terug

De oprichter van Groep Hop is iemand die bezig is met een kruistocht tegen de overheid, omdat hij zich tegengewerkt voelt door Jeugdzorg en andere overheidsinstellingen. De partij wil in verschillende gemeenten deelnemen aan de verkiezingen.

Ook de partij van Ramon Barends is wanhopig op zoek naar ondersteuningsverklaringen in Nijmegen:

ramonbarends twitterde op donderdag 23-01-2014 om 16:46:08 De ONP/PSP'92 zoekt jou. Om een ondersteuningsverklaring in te vullen: http://t.co/Q4INIDE5KE #RT=lief #raad024 #gr2014 #Nijmegen reageer retweet


[ Bericht 28% gewijzigd door Hexagon op 24-01-2014 20:28:06 ]
  dinsdag 28 januari 2014 @ 12:39:13 #131
37676 freako
Onverbeterlijke optimist
pi_136046489
quote:
Oud-PVV'er Ter Linden gaat voor gemeenteraadsverkiezingen in Den Haag

DEN HAAG - Ook voormalig PVV-raadslid Paul ter Linden gaat meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart in Den Haag. Naar eigen zeggen kreeg Ter Linden de afgelopen periode veel berichten van mensen die hem verzochten toch in de race te stappen omdat ze vreesden dat er anders straks geen ‘rechts geluid’ meer zou klinken in de Haagse raadszaal.

De periode dat partijen zich nog kunnen inschrijven voor de verkiezingen is al voorbij, maar volgens Ter Linden is het toch nog niet te laat om mee te doen. Hij kan dan alleen zijn partij op de kieslijst geen naam geven.

Hij denkt dat hij een kans maakt om in de raad te komen, omdat andere partijen een gat laten vallen. ‘De VVD is gewoon links en de PVV laat het liggen, die boekt geen resultaat een heeft een hele rare lijst gepresenteerd met allemaal mensen die niet echt uit Den Haag komen.'

'Het zijn ook weer bijna alleen maar medewerkers van de fractie in de Tweede Kamer. Neem de lijsttrekker, die komt uit Gouda en woont pas een paar weken in Den Haag.’

'Hardcore rechts'

Ter Linden zegt dat hij binnenkort met een ‘echt rechts’ verkiezingsprogramma komt en een aantal ‘hardcore rechtse’ kandidaten.

Het raadslid stapte begin oktober vorig jaar uit de PVV, vooral omdat hij tegen een samenwerking was met het Vlaams Blok en Front National tijdens de Europese verkiezingen van dit jaar.

Ter Linden is de derde oud-PVV’er die na de verkiezingen hoopt terug te keren in de raad. Arnoud van Doorn heeft zich inmiddels aangesloten bij de Partij van de Eenheid. Richard de Mos is zijn eigen partij begonnen: Groep de Mos.
http://www.omroepwest.nl/(...)erkiezingen-den-haag
pi_136046521
quote:
Dat krijg je ervan als al die amateurs gekozen worden.
The problem is not the occupation, but how people deal with it.
  dinsdag 28 januari 2014 @ 12:54:59 #133
37676 freako
Onverbeterlijke optimist
pi_136047013
Dan denk je dat een partij toch wel iets geleerd zal hebben van de debacles met ouderenpartijen, Leefbaar-partijen en Trots in het verleden, duiken dezelfde types weer op allerlei kieslijsten op.

quote:
Bij OPA is iedereen welkom

De nieuwe partij OPA gaat de lokale verkiezingen in met een wel zéér bonte stoet kandidaten, bleek gisteren bij de presentatie. De één was voorheen actief voor de SP, de ander bij extreem-rechts. 'Iedereen praat over ouderen, maar intussen vinden we ze dood achter hun deur.'

OPA. Dat staat voor 'vrije politiek'. Modern, betrouwbaar, eerlijk, open, daadkrachtig, stabiel en vrij. OPA is, wordt oprichter Dick Schouw niet moe te herhalen, geen partij, maar een beweging. Geen ouderenpartij en ook geen seniorenpartij. Schouw, dissident van het 50Plus van Jan Nagel: 'Wij willen ervaring, kennis en kunde beschikbaar stellen.'

Wie een manifest met vijf uitgangspunten ('respect tussen jong en oud', 'kennis en gezond verstand als basis voor alle politieke beslissingen') ondertekent, mag aan de slag.

Presentatie
Gistermiddag presenteerde OPA zijn lijsttrekkers voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart. Het is een gezelschap vrijgevochten geesten en politieke gelukszoekers in Restaurant de Rotonde in Enspijk. Er wordt gerekend op een groot aantal zetels over 1,5 maand. Velen hebben een verleden in de lokale politiek, vaak bij de Leefbaren of bij Trots op Nederland van Rita Verdonk.

Wie?
Maar het spectrum blijkt breder. Zo was Petra Beeren uit Roermond raadslid voor de SP. Omdat de partij in haar woonplaats nu niet meedoet, stapte ze over naar OPA. 'GroenLinks wilde me ook wel,' zei ze in de lokale pers. 'Maar dan zou ik zesde of zevende op de lijst komen te staan. Dan ben ik liever lijsttrekker, natuurlijk.'

Aan de andere kant Harry de Olde uit Almelo. Eerder actief voor de Boerenpartij, Binding Rechts, de Centrumdemocraten, de Lijst Pim Fortuyn en Nieuw Rechts. Nu met twee zetels voor de Partij Vrij Almelo in de raad, straks probeert hij het onder de vlag van OPA.

Nog een rasopportunist: Olof Wullink. Eerder lid van het CDA, VVD, LPF, de afsplitsing daarvan Lijst vijf Fortuyn, Een voor de Vrijheid, Gemeentebelangen en onlangs nog de PVV, waar hij het tot Statenlid in Gelderland schopte. Hij hield het een halfjaar vol. Nu is hij de lijsttrekker voor OPA in Rhenen.

Jan Backbier, oud-wethouder van Albrandswaard, werd 5 jaar geleden nog door zijn eigen Nieuwe Albrandswaardse Partij aan de dijk gezet. Derk Munnik was eerder actief als wethouder voor Leefbaar Hilversum. Nu is hij lijsttrekker voor OPA/hartvoorapeldoorn. En zo gaat het verder: in meer dan veertig plaatsen doet OPA straks mee.

Kiezer mag beslissen
Hij heeft zijn kandidaten niet gescreend, zegt Schouw. 'We leven in een vrij land. Laat de kiezer maar beslissen wie hij wel wil kiezen. We hebben nu veel te veel grijze muizen in de politiek. Mensen durven zich niet meer te melden, omdat ze doodsbang zijn al bij voorbaat ergens op te worden afgerekend.'

En: 'Iedereen weet dat Gijsbert Ruiter in de gevangenis heeft gezeten. Wij vinden dat hij een tweede kans verdient.' De 'molotovman' uit Leudal kreeg 2 jaar geleden 9 maanden cel, nadat hij agenten had bedreigd met pijl en boog en brandende benzine naar ze had gegooid. De dienders wilden een hek bij zijn huis in Haelen weghalen.

Radicaal
Rob van der Hilst, de nummer 1 in Utrecht zegt: 'Ik ben lid van D66 en dat blijf ik ook!' Toch ziet de oud-voorzitter van de democraten in de Domstad het met de nieuwe beweging helemaal zitten. 'Een beweging beweegt, een partij niet. Wij wilden vroeger een radicale verandering van het publieke bestel. Kom daar nu eens om bij D66.'

Ton Wurtz, bekend van de Stichting Rokersbelangen. 'Wij zetten de mensen centraal. Iedereen praat maar over zorg en ouderen, maar ondertussen vinden we ze dood achter hun deur.'
http://www.parool.nl/paro(...)edereen-welkom.dhtml

Zowel in Amsterdam, Rotterdam als Den Haag doen 3 verschillende ouderenpartijen mee. Utrecht heeft er (slechts) 2. :').
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 28 januari 2014 @ 13:03:40 #134
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_136047344
quote:
Nog een rasopportunist: Olof Wullink. Eerder lid van het CDA, VVD, LPF, de afsplitsing daarvan Lijst vijf Fortuyn, Een voor de Vrijheid, Gemeentebelangen en onlangs nog de PVV, waar hij het tot Statenlid in Gelderland schopte. Hij hield het een halfjaar vol. Nu is hij de lijsttrekker voor OPA in Rhenen.
dit is toch wel goud :D _O-
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  dinsdag 28 januari 2014 @ 13:23:13 #135
37676 freako
Onverbeterlijke optimist
pi_136048069
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 13:03 schreef rubbereend het volgende:

[..]

dit is toch wel goud :D _O-
Staat wel een klein foutje in. Hij is geen lijsttrekker van OPA in Rhenen, maar in Rheden, de gemeente waar ook Velp en Dieren onder vallen.

quote:
In zijn jacht op een politieke zetel is Wullink voor alles in. De Velpse partijhopper heeft daarvoor al een waslijst aan politieke partijen afgewerkt: CDA, VVD, LPF, Lijst vijf Fortuyn, EVV, Gemeentebelangen en PVV. Zijn meningen worden gedragen door de politieke wind van het moment. Zodra hij zijn kansen ziet slinken neemt hij de benen naar een volgend honk. In 2003 kwam hij voor de LPF in Provinciale Staten. Toen de LPF op de klippen dreigde te lopen sprong hij subiet van het zinkende schip en zette zijn kaarten op een afsplitsing, de Lijst vijf Fortuyn. Maar dat werd niks. Daarna probeerde hij het met zijn EVV, “Een voor de Vrijheid”. Hij presenteerde zich toen als de “Gelderse PVV”. Maar helaas voor hem, Wilders moest er niets van hebben en de EVV flopte. In 2009 landde hij als voorzitter bij de Rhedense lokale partij Gemeentebelangen. Daarna sprong hij over op de PVV waarmee hij een zetel in provinciale staten te pakken kreeg. Na een half jaar hield ie het ook bij de PVV voor gezien en stapte hij zonder duidelijke reden op om als zzp-statenlid verder te gaan. En nu is dus OPA aan de beurt.
http://politiekrheden.blo(...)en.html#.UuegXrTb-M8
pi_136050868
Wanneer krijgen we ons stembiljet binnen?
Op vrijdag 19 november 2010 01:13 schreef Quarant het volgende:
88.888.888
pi_136051136
Over een maandje oid?
  dinsdag 28 januari 2014 @ 14:39:33 #138
37676 freako
Onverbeterlijke optimist
pi_136051137
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 14:34 schreef Quarant het volgende:
Wanneer krijgen we ons stembiljet binnen?
Die krijg je op het stembureau, als je een stempas kunt overhandigen. En die worden een week of 3 van tevoren verstuurd. Rond 1 maart dus.
pi_136051182
Dank.
Op vrijdag 19 november 2010 01:13 schreef Quarant het volgende:
88.888.888
  dinsdag 28 januari 2014 @ 14:55:00 #140
37676 freako
Onverbeterlijke optimist
pi_136051910
Stempassen worden overigens verzonden naar het adres dat iemand heeft op 3 februari a.s. Als een verhuizing na die datum wordt gemeld aan de gemeente, gaat de stempas dus naar het oude adres.
  dinsdag 28 januari 2014 @ 15:01:48 #141
37676 freako
Onverbeterlijke optimist
pi_136052256
[persoonlijke blog]
Vandaag mijn benoeming tot stembureaulid ontvangen. *O*.

Wel heeft de gemeente het aantal leden per stembureau verminderd van 7 tot 6, en de lengte van de shifts opgerekt met 2,5 uur. -O-.

[/persoonlijke blog]
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 28 januari 2014 @ 16:19:43 #142
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_136056238
onze gemeente is weer lekker laat, nog geen brief ontvangen voor het tellen
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_136060778
quote:
De vraag die ik er dan bij heb is wat Ter Linden de ruim 3 jaar dat hij zelf bij de PVV zat dan heeft uitgevoerd. Ff snel googlen leverde op dat hij in die periode best vaak afwezig was in de gemeenteraad. En dat hij het briljante idee had om HIV-besmetten te brandmerken http://www.nujij.nl/pvv-p(...)merken.7863530.lynkx
De PVV boekt geen resultaat, zegt hij, maar hijzelf?
in a crowd you lose humanity
pi_136060988
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 13:03 schreef rubbereend het volgende:

[..]

dit is toch wel goud :D _O-
Dat zijn de ergste, malafide figuren.
The problem is not the occupation, but how people deal with it.
  dinsdag 28 januari 2014 @ 18:32:22 #145
66825 Reya
Fier Wallon
pi_136061024
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 18:31 schreef waht het volgende:

[..]

Dat zijn de ergste, malafide figuren.
Het klinkt als een autohandelaar, inderdaad.
pi_136061355
quote:
2s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 18:32 schreef Reya het volgende:

[..]

Het klinkt als een autohandelaar, inderdaad.
Waarschijnlijk eveneens pandjesmelker, wietteler, en mensenhandelaar.
The problem is not the occupation, but how people deal with it.
  dinsdag 28 januari 2014 @ 18:48:38 #147
66825 Reya
Fier Wallon
pi_136061710
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 18:40 schreef waht het volgende:

[..]

Waarschijnlijk eveneens pandjesmelker, wietteler, en mensenhandelaar.
Scheefhuurder, niet te vergeten.
  dinsdag 28 januari 2014 @ 20:10:58 #148
37676 freako
Onverbeterlijke optimist
pi_136066456
quote:
2s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 18:48 schreef Reya het volgende:

[..]

Scheefhuurder, niet te vergeten.
En babyboomer.
  dinsdag 28 januari 2014 @ 20:20:34 #149
37676 freako
Onverbeterlijke optimist
pi_136067031
Wullink heeft in zijn PVV-tijd een paar jaar geleden als proefballonnetje geopperd om Schotse hooglanders en konikpaarden terug te sturen naar hun eigen land, zodat er weer ruimte was voor Nederlandse dieren. Toen is ie teruggefloten door Wilders, die het "een heel gek voorstel" noemde.
pi_136067482
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 20:20 schreef freako het volgende:
Wullink heeft in zijn PVV-tijd een paar jaar geleden als proefballonnetje geopperd om Schotse hooglanders en konikpaarden terug te sturen naar hun eigen land, zodat er weer ruimte was voor Nederlandse dieren. Toen is ie teruggefloten door Wilders, die het "een heel gek voorstel" noemde.
Dat was inderdaad een geweldige actie. :')
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')