Cees maakt ze zelf al een tijdje niet meer. Wel de overige personen in z'n winkel onder de naam Holtkamp.quote:Op zaterdag 4 januari 2014 18:37 schreef Sangha het volgende:
Al staat de keuze er niet bij, maar zelf maken is toch het lekkerste, of natuurlijk 1 van Cees Holtkamp, dan wil je geen supermarktkroket meer.Wat deze twee betreft; van Dobben, vanwege de smaak en de 'krok'.
Klopt, en niet onverdienstelijk!quote:Op zaterdag 4 januari 2014 19:03 schreef golfer het volgende:
[..]
Cees maakt ze zelf al een tijdje niet meer. Wel de overige personen in z'n winkel onder de naam Holtkamp.
Die van de Lidl smaken ook prima, maar een beetje weinig vlees. Die van de AH vind ik toch wat beter!quote:Op zaterdag 4 januari 2014 17:25 schreef Piger het volgende:
Liefst gewoon zon cheapass huismerk of Lidl kroket qua inhoud.
en nu in het nederlands?quote:Op zaterdag 4 januari 2014 19:34 schreef Catch22- het volgende:
Van dobben kalfskroketten, daar heb me het ongans in gegeten
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |