quote:Op vrijdag 7 februari 2014 17:08 schreef Fogel het volgende:
[..]
Motorforumbier? Ken je dit bier wel al of weer een experiment?
Dat maakt het nog steeds zonde. Het is niet mijn favoriete Chouffe, maar vijf flessen door de gootsteen kieperen gaat me toch echt te ver. Volgens mij kan de Mc ook heel goed bewaard worden.quote:Op vrijdag 7 februari 2014 17:05 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik zou er volgende week ook geen trek in hebben gehad.
Intussen heb ik onderstaand bier ingeslagen.(en koud gezet)
[ afbeelding ]
Ik heb zelfs een heel lekker recept met karbonade waarin je het heel goed in kunt verwerken. Ik zou het ook niet hebben weggegooid. Maar tja ik weet dan ook dat als ik kriek wil niet bij chouffe moet kijkenquote:Op vrijdag 7 februari 2014 18:13 schreef Curchulain het volgende:
[..]
Dat maakt het nog steeds zonde. Het is niet mijn favoriete Chouffe, maar vijf flessen door de gootsteen kieperen gaat me toch echt te ver. Volgens mij kan de Mc ook heel goed bewaard worden.
En best ook niet bij belle vuequote:Op vrijdag 7 februari 2014 18:18 schreef Pettigrew81 het volgende:
[..]
Ik heb zelfs een heel lekker recept met karbonade waarin je het heel goed in kunt verwerken. Ik zou het ook niet hebben weggegooid. Maar tja ik weet dan ook dat als ik kriek wil niet bij chouffe moet kijken
Die heb ik wel eens gehad, maar was er niet echt van onder de indrukquote:
Echte ambachtelijke kriek dus. Geen bier waar aan het einde wat kriekensap bij lijkt te zijn gemikt.quote:Op vrijdag 7 februari 2014 21:04 schreef Fogel het volgende:
Belle Vue vind ik voornamelijk erg zoet.
Als ik kriek drink dan bij voorkeur een van Girardin of Liefmans.
Precies. De enige die ik enigszins lekker vond waren de fruitbieren van Cantillon. 3 fonteinen moet ik nog eens proberenquote:Op zaterdag 8 februari 2014 09:53 schreef Curchulain het volgende:
[..]
Echte ambachtelijke kriek dus. Geen bier waar aan het einde wat kriekensap bij lijkt te zijn gemikt.
Faro van Lindemans is sowieso bij Berts Bierhuis verkrijgbaar. Als je van echte geuze houdt geen aanrader. Zoete meuk. Deed me denken aan ice tea met wat alcohol.quote:Op donderdag 6 februari 2014 16:49 schreef Saind het volgende:
Over geuze gesproken, is er een beetje aan faro's te komen? Nog nooit gezien geloof ik maar ben wel benieuwd.
Tevens: iemand wel eens geuze Tilquin tegen gekomen in Nederland?
Twijfel ook wel of ik het lekker zou vinden maar ben wel benieuwd. Qua geuze heb ik zo'n beetje alles wel op, afgezien van Tilquin, dus ik wil er wel eens een proberen. Moet zeggen dat ik zoete geuzes, zoals mort subite, ook niet lekker vind dus het zal wel niks zijn maar ik wil het wel eens proeven in ieder geval.quote:Op zondag 9 februari 2014 00:30 schreef Opperprutser het volgende:
[..]
Faro van Lindemans is sowieso bij Berts Bierhuis verkrijgbaar. Als je van echte geuze houdt geen aanrader. Zoete meuk. Deed me denken aan ice tea met wat alcohol.
De kloosterwinkel heeft alleen de meest recente batch, op dit moment batch 15. Voor andere batches zul je (internet)drankhandels af moeten struinen.quote:Op woensdag 12 februari 2014 08:56 schreef Piet__Piraat het volgende:
Ik ga waarschijnlijk binnenkort een retourtje naar het Bierparadijs maken vanuit Arnhem. Een stop in Berkel-Enschot om even langs La Trappe te gaan zit ook in de planning om een Quadrupel Oak Aged mee te nemen, maar zijn er nog tips wat de moeite waard is om qua brouwerijen onderweg ook mee te pikken? Speciaalbieren die ergens op die route voor een nette prijs te krijgen zijn? Doorrijden richting Vleteren of Kuurne is helaas te ver voor die dag.
Oh, en welke batch Oak Aged kan ik het beste meenemen? 13 of 14, of een andere?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |