Apekoek | zaterdag 28 december 2013 @ 18:39 |
Zo meteen ergens kaasfonduen, wat kun je allemaal er doorheen roeren dat ook nog eens lekker is? | |
Opa.Bakkebaard | zaterdag 28 december 2013 @ 18:41 |
CUL / Kaasfondue, hoeveel brood en groente? | |
KLTZK | zaterdag 28 december 2013 @ 18:43 |
Stokbrood, ananas, snoeptomaatjes, broccoli, soepstengels en appel is wel lekker. | |
spiedermann | zaterdag 28 december 2013 @ 18:43 |
kaas? | |
Opa.Bakkebaard | zaterdag 28 december 2013 @ 18:43 |
haha ja. | |
quirina | zaterdag 28 december 2013 @ 18:44 |
Die ronde worteltjes. | |
nattermann | zaterdag 28 december 2013 @ 18:59 |
Gebraden gehaktballetjes, zilveruitjes, stukjes tomaat, stokbrood. | |
quirina | zaterdag 28 december 2013 @ 19:12 |
Maar TS ziet vanzelf wel wat er allemaal ligt bij de kaasfondue. Aangezien hij het toch niet zelf maakt. | |
HulkHeld | zaterdag 28 december 2013 @ 19:50 |
Je eikel, lekker man zo'n kaaslul. | |
Apekoek | zaterdag 28 december 2013 @ 19:54 |
Hehe klinkt goed! ![]() | |
quirina | zaterdag 28 december 2013 @ 20:11 |
![]() | |
ChilllayD | zaterdag 28 december 2013 @ 22:49 |
Wat je dóór de kaasfondue moet roeren? Behalve goede soorten kaas, maïzena, kirsch en witte wijn! ![]() | |
Apekoek | zaterdag 28 december 2013 @ 23:30 |
Maizena klinkt goed! | |
ChilllayD | zondag 29 december 2013 @ 17:02 |
En natuurlijk knoflook ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 1 januari 2014 @ 14:09 |
Niet teveel. Krijg je erge dorst van namelijk. | |
JaniesBrownie | woensdag 1 januari 2014 @ 14:13 |
Paprika en champignons zijn ook lekker ![]() | |
GizartFRL | woensdag 1 januari 2014 @ 14:13 |
Kip en stukjes biefstuk natuurlijk. Wel lang genoeg laten garen. | |
GizartFRL | woensdag 1 januari 2014 @ 14:14 |
Van te voren laten garen, niet in de kaas zelf. ![]() | |
Ahmad1nejad | woensdag 1 januari 2014 @ 14:15 |
Groente, vlees is totaal overbodig | |
#ANONIEM | woensdag 1 januari 2014 @ 14:23 |
Ik heb het gevoel dat sommigen niet goed begrijpen wat een kaasfondue eigenlijk inhoudt zeker als ik opmerkingen van "vlees"(rund?)e.d. zie voorbijkomen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk de kaas en daarbij kan je van alles er los bij eten zoals groenten (paprika.komkommer,radijs e.d.) en ook rookvlees of iets soortgelijks voor op je stokbrood die je dan vervolgens in de fonduepan doopt. En het moment supreme van een goede kaasfondue is voor de kenners altijd de korst op de bodem wanneer de pan zo goed als leeg is. ![]() [ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 01-01-2014 14:25:26 ] | |
ChilllayD | donderdag 2 januari 2014 @ 16:41 |
Een korst niet (goed blijven roeren tussentijds!). Wel de wat stevigere restjes die je met een houten lepel van de bodem schraapt en vervolgens lekker op eet ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 2 januari 2014 @ 18:38 |
De korst juist wel. Dat is lekker krokant en maakt het vind ik helemaal af zo een kaasfondue. ![]() | |
AMAR420 | vrijdag 10 januari 2014 @ 22:21 |
stukjes braadworst en stokbrood. | |
Spanky78 | vrijdag 10 januari 2014 @ 23:15 |
NIets doorheen roeren (behalve wat nodig is om de fundue te maken) Wat ik wel lekker vind is kaas op wat augurken, tomaat, grote zilveruien, diverse soorten ham (goede kwaliteit) zoals bayonne, parma, pata negra, en/of andere vleeswaren als rosetta, salami, pave, chorizo enz. te doen. In frankrijk krijg je er soms ook een mand aardappelen ind e schil bij, maar ik vind het zo al machtig genoeg. |