abonnement Unibet Coolblue
  Moderator donderdag 2 januari 2014 @ 00:54:58 #26
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_134972351
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_134983598
quote:
Eva Jinek strikt John de Mol

Geplaatst op Thu 02 Jan 2014 om 13:20
Foto: RTL

Eva Jinek heeft John de Mol opnieuw gestrikt voor een tv-interview. Hij zit zondag in haar programma om ‘alle details’ te geven over zijn nieuwe realityshow Utopia op SBS 6. Dat heeft KRO-NCRV vandaag laten weten. De Mol was vorig jaar ook al te gast bij Jinek, toen ze haar programma Eva Jinek op Zondag eenmalig niet in de ochtend, maar op de late avond presenteerde. Hij zat toen naast Gerard Joling en vertelde onder meer over zijn plannen met SBS.

Dit keer treft De Mol onder meer Yvon Jaspers aan als medegast. De presentatrice van Boer Zoekt Vrouw komt vertellen over het succes van de internationale editie van het programma.

Jinek is zondag om 17.05 uur te zien op Nederland 2.
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_135028753
John ziet uitkopen Sanoma nog steeds als optie

Geplaatst op Fri 03 Jan 2014 om 12:45
Foto: SBS

John de Mol ziet het uitkopen van Sanoma bij SBS nog steeds als een optie, ondanks dat de eerste poging is mislukt. Dat vertelt de mediatycoon vandaag in het AD. Op de vraag of er een nieuw, hoger bod komt – zijn eerste bod was 370 miljoen euro -, zegt De Mol: “Nee. Dat kan ook nog niet, want het is nog heel vers en de feestdagen zaten ertussen. Ik denk dat het op niet heel lange termijn tot een oplossing komt. Hoe die eruitziet, weet ik nog niet. Ik blijf hoe dan ook zitten.“

De Mol maakt er geen geheim van dat hij het liefst verder gaat zonder Sanoma. “Ik kan leven met het model dat Sanoma zegt momenteel andere prioriteiten te hebben en daarom toch haar belang verkoopt.”

“Als zij het niet willen verkopen, maar wel tot een juiste samenwerking willen komen, waarbij er besef is dat in SBS geïnvesteerd moet worden, vind ik het ook prima. Je kan bij mij alle kanten op.”

De Mol is voor 33 procent eigenaar van SBS, Sanoma voor 67 procent. Volgens De Mol wil Sanoma niets investeren in SBS. Daarom bracht hij een bod uit op het aandelenbelang van Sanoma.

Sanoma weigerde. Zij zegt verder te willen met SBS en dat het bod van De Mol de samenwerking geen goed doet.
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
  † In Memoriam † zaterdag 4 januari 2014 @ 13:24:28 #29
137949 Disana
pi_135061808
Dit interview

http://www.radio1.nl/item(...)3%20en%20Utopia.html

is alweer een paar dagen oud, maar geeft misschien nog een leuke kijk op hoe De Mol het zich allemaal voorstelde.

Tevens was Utopia vanochtend kort een item op Radio 1. Een verslaggever stond bij de poort en interviewde de 10 (dus volgens hem niet 9) mensen die daar met een kruiwagen met uien stonden. Die wilden gewoon eens een kijkje nemen en hun waren verkopen. Eveneens sprak de verslaggever kort met ene Igor die voor de content van de streamsite zorgt. Hij vertelde dat er genoeg adverteerders zijn en dat de site dus best rond kan komen van die 2,50 per maand per streamer.
pi_135067426
LOL. TELEFOONNUMMER UTOPIA GELEKT

Het idee van Utopia was dat de bewoners van dit reallife project met niets begonnen te bouwen aan hun eigen samenleving. 5 dagen na de start weten we inmiddels wat dat 'niets' precies inhoudt in de ogen van John de Mol: 10.000 euro cash aan startkapitaal en een telefoon om de Jumbo bezorgdienst vreten te laten brengen. Verder wordt er gewerkt aan gescheiden slaapvertrekken met klusspullen van de Hornbach, is er al een gasstel geïnstalleerd en we hoorden één van die realitygekkies zelfs babbelen over een warm water boiler. U hoort het, het survivallen gaat de bewoners redelijk af. We hopen dat het geld snel op is en er wat dingen sneuvelen, zodat we ze alsnog zien creperen in de kou. Overigens is ook de hand van de regie nogal nadrukkelijk aanwezig voor een anarchie. Men gooit de streams op zwart als er dingen worden besproken die wij niet mogen weten, en als de bewoners hun telefoonnummer aan een leverancier geven wordt dit weggepiept. Slechte zaak, want 'geen regels en wetten' betekent wat ons betreft ook geen irritante censuurpiepjes. Daarom plegen we nu zelf maar een daad van verzet door het telefoonnummer van de Utopia gsm online te gooien zodat er misschien nog iets onverwachts gaat gebeuren. Het nummer is... *roffel* 06-28681902. Hallo overlevers, we bellen!

http://glamora.ma/2014/01/lol_telefoonnummer_utopia_gele.html
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
  Moderator zondag 5 januari 2014 @ 10:27:41 #32
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_135095449
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  zondag 5 januari 2014 @ 10:56:53 #33
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_135095818
quote:
Utopia

Barracuda volgt al enige dagen als kijkverslaafde via internet de verwikkelingen van vijftien bewoners van Utopia. Met niks meer dan twee stroomdraadjes, een zelf te graven gat in de grond en een kraantje op een afgesloten lap grond - ergens tussen Bussum en Laren - mogen die in twaalf maanden iets op gaan bouwen. Is vanaf maandag ook op tv zien (bij SBS).

Producent Talpa was op het idee gekomen vanwege de toenemende belangstelling voor alternatieve samenlevingsvormen. En hoewel er iemand rondloopt met gebreide aliens op zijn trui, valt het soevereine karakter van de deelnemers eerlijk gezegd nogal tegen. Al begrijpt Barracuda heel goed dat echte alternatievelingen zich nooit zullen willen lenen voor een programma, waarin het hout voor de eerste bedden en kasten wel even bij de sponsor Hornbach moet worden besteld. Jammer, want dit was het ideale podium geweest voor Drs. Johan Oldenkamp. Of voor anachieltjes.

Talpa lijkt de kandidaten vooral te hebben geselecteerd op doorzettingsvermogen en kundigheid: een aannemer, een massagetherapeut, verpleegkundige, management consultant en een oliebollenbakker. Grotendeels handen uit de mouw-stekers. Zelfs dakloze Groninger Rienk trekt zijn plan: die wil schaakspellen gaan maken van hout.

En het gaat snel: vanaf maandag is er stroom en later in de week een pannenkoekenbusiness, waarmee de eerste centjes moeten worden verdiend. Er komt misschien Utopia kaas dankzij de melk van twee koeien op het terrein. Er moet internet komen, warm stromend water, zachtverende matrassen en de kans is groot dat de Utopianen over enkele maanden verveeld naar hun eigen uitzendingen kijken met hun dan net aangeschafte flat screen. Hoe houd je dit in godsnaam een jaar spannend?

Want hoewel sommige deelnemers nu al heimwee hebben naar het thuisfront, de eerste tranen al over het scherm rolden en een van deelnemers zich onbespied waande door stiekem uit een pan te snoepen (gaat niet lukken met 110 camera's), hurkt het gevaarlijk dicht tegen We Love Camping aan.

Met een beetje geluk wordt Utopia een uitputtingsstrijd tussen de producent en de bewoners. Mocht het al te saai worden, dan kan John de Mol uit arren moede altijd nog Ruud van Big Brother, Emile Ratelband of een zingende Marco Borsato uit een torenkraan op het terrein droppen.
http://barracudanls.blogspot.nl/2014/01/utopia.html
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  Redactie Frontpage zondag 5 januari 2014 @ 12:11:12 #34
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_135097131
De Mol zit vandaag bij Jinek
  Redactie Frontpage zondag 5 januari 2014 @ 12:12:24 #35
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_135097160
quote:
1s.gif Op zondag 5 januari 2014 10:27 schreef Gert het volgende:
Eerste zoensessie in Utopia (De Telegraaf)
22 jaar jonger chickie, dan maar een paar weken ruzie thuis :D
  zondag 5 januari 2014 @ 12:15:16 #36
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_135097225
quote:
14s.gif Op zondag 5 januari 2014 12:12 schreef SunChaser het volgende:

22 jaar jonger chickie, dan maar een paar weken ruzie thuis :D
Alleen jammer dat ze er 22 jaar ouder uitziet.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  Redactie Frontpage zondag 5 januari 2014 @ 12:16:10 #37
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_135097249
quote:
10s.gif Op zondag 5 januari 2014 12:15 schreef Copycat het volgende:

[..]

Alleen jammer dat ze er 22 jaar ouder uitziet.
Oh heb nog geen beelden gezien, alleen van die goeddoorvoedde zwerver over alchohol
  zondag 5 januari 2014 @ 17:15:58 #38
2018 PC eend
relativist
pi_135108266
quote:
Het volk: 'SBS blaast te hoog van de toren'

04-01-14 09:27 uur - Bron: Het Parool

Teun van de Keuken © Floris Lok
COLUMN

'Die kandidaten schijnen dus allemaal eten bij zich te hebben!'
'Dat Utopia wordt niks.' Zo maar één van de meningen die naar voren kwamen uit mijn vox pop over de commerciële omroep van Sanoma en John de Mol. Juist voor deze volkszender leek mij dit journalistieke middel - wat vindt de man in de straat? - uiterst geschikt.

De populus bestond maar uit één man: mijn kapper, wat enorme voordelen biedt. De volksmening die je uit zo'n onderzoek kunt destilleren, is eenduidig en het scheelt enorm veel tijd: één gesprekje gaat nu eenmaal sneller dan tien. Bovendien hoef je niet te dubben over de selectie van de gesprekken om de vooraf gewenste mening in het uiteindelijke verhaal te laten overheersen, ( om geloofwaardig over te komen kiest men in de regel voor een verhouding van vier welgevallige tegenover één ongewenste opinie). Er is immers maar één mening.

Een vox pop met een populatie van één persoon is dus ideaal en minstens zo representatief als de gebruikelijke straatinterviews met meer respondenten.

Nu de resultaten. De belangrijkste conclusie is dat SBS volgens het volk veel te hoog van de toren blaast. Je kunt bij de lancering van een nieuw programma beter bescheiden beginnen en dan langzaam opbouwen. 'Dat hebben ze bij De slimste mens heel goed gedaan. Stukken beter dan bijvoorbeeld Show Laat (het vroegere Shownieuws - TvdK) dat RTL Boulevard wel eventjes keihard zou gaan verslaan. Daar kijkt inmiddels vrijwel niemand meer naar.'

Om dezelfde reden verwacht het volk weinig van Utopia, het nieuwe megaproject van John de Mol op SBS. ' Daar wordt weer veel te opgeklopt over gedaan. Dat kan dus alleen maar tegenvallen. En de kandidaten zouden toch met helemaal niks een samenleving gaan opbouwen? Die schijnen dus allemaal eten bij zich hebben!'

Ten slotte wilden wij weten hoe het kan dat zo'n als topproducent John de Mol zo weinig succesvol is als zenderbaas. Daarover maakt de man in de straat zich weinig zorgen. 'Die zender is slechts een uithangbord voor De Mol. Die verkoopt zijn formatjes heus wel.'
Tot zo ver de mening van het volk. Als ze bij SBS een beetje slim zijn, doen ze er hun voordeel mee.

(Door: Teun van de Keuken)
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
  zondag 5 januari 2014 @ 17:21:29 #39
2018 PC eend
relativist
pi_135108510
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 12:11 schreef SunChaser het volgende:
De Mol zit vandaag bij Jinek
Er zijn al 2 afleveringen klaar vol met boeiende televisie ^O^
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
  † In Memoriam † zondag 5 januari 2014 @ 17:32:12 #40
137949 Disana
pi_135108968
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 12:11 schreef SunChaser het volgende:
De Mol zit vandaag bij Jinek
Heeft er iemand een samenvatting? Ik heb het nét gemist.
pi_135109435
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 17:32 schreef Disana het volgende:

[..]

Heeft er iemand een samenvatting? Ik heb het nét gemist.
Je hebt weinig gemist. Slecht verhaal en niet in z'n eerste leugentje gestikt.
  † In Memoriam † zondag 5 januari 2014 @ 17:44:29 #42
137949 Disana
pi_135109474
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 17:43 schreef Scrutinizer het volgende:

[..]

Je hebt weinig gemist. Slecht verhaal en niet in z'n eerste leugentje gestikt.
Ik begrijp inmiddels dat de kijkcijfers wel een rol spelen, hetgeen hij altijd heeft ontkend. Dat is dan inderdaad een grote leugen.
pi_135109525
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 17:44 schreef Disana het volgende:

[..]

Ik begrijp inmiddels dat de kijkcijfers wel een rol spelen, hetgeen hij altijd heeft ontkend. Dat is dan inderdaad een grote leugen.
Hij verwijt de media dat ze direct tegen hem over de kijkcijfers beginnen maar geeft zelf ook aan dat de buitenlandse aandacht voor het programma valt en staat met de kijkcijfers.
  zondag 5 januari 2014 @ 17:46:24 #44
2018 PC eend
relativist
pi_135109552
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 17:43 schreef Scrutinizer het volgende:

[..]

Je hebt weinig gemist. Slecht verhaal en niet in z'n eerste leugentje gestikt.
Het viel me wel op dat hij het 'kus-incident' aan het downplayen was.

"Het vreemdgaan van de getrouwde Utopiaan wordt erg overtrokken door alle volgers om het programma heen.
Ze mogen wel een ambulance bellen, maar kleine ongemakken moet de verpleegster oplossen.
Fysiek geweld is uit den boze, maar een corigerende tik mag nog net."

Ik zou gelijk Badr uitnodigen :P
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
  zondag 5 januari 2014 @ 17:47:14 #45
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_135109592
John verteld Eva net dattie geld zat heeft en als het over 3 maanden niet werkt, de stekker eruit gaat, vervelend maar dat 'ie dan allang alweer met ander werk bezig is, zo simpel en eerlijk

En ik geef ze niet eens 1 maand
  † In Memoriam † zondag 5 januari 2014 @ 17:50:16 #46
137949 Disana
pi_135109739
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 17:45 schreef Scrutinizer het volgende:

[..]

Hij verwijt de media dat ze direct tegen hem over de kijkcijfers beginnen maar geeft zelf ook aan dat de buitenlandse aandacht voor het programma valt en staat met de kijkcijfers.
Als hij het nu al over buitenlandse aandacht heeft, dan wil hij dus gewoon het format verkopen en gaat het hem om de winst. Dat is in tegenspraak met eerdere uitspraken waar het zogenaamd om een mooi experiment zou gaan.

quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 17:46 schreef PC eend het volgende:

[..]

Het viel me wel op dat hij het 'kus-incident' aan het downplayen was.

"Het vreemdgaan van de getrouwde Utopiaan wordt erg overtrokken door alle volgers om het programma heen.
Ze mogen wel een ambulance bellen, maar kleine ongemakken moet de verpleegster oplossen.
Fysiek geweld is uit den boze, maar een corigerende tik mag nog net."

Ik zou gelijk Badr uitnodigen :P
Dank. Dat het een vrij plat programma kan worden met nu al zoenen buiten de relatie, mag dus niet gezegd worden.
  † In Memoriam † zondag 5 januari 2014 @ 17:52:08 #47
137949 Disana
pi_135109815
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 17:47 schreef 5thencounter het volgende:
John verteld Eva net dattie geld zat heeft en als het over 3 maanden niet werkt, de stekker eruit gaat, vervelend maar dat 'ie dan allang alweer met ander werk bezig is, zo simpel en eerlijk

En ik geef ze niet eens 1 maand
Nou, dat wordt dan een kort streamplezier. Want ik zie dit met deze luxe geen succes worden, ze hebben zelfs geen reden om elkaar de hersens in te slaan.
pi_135109831
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 17:50 schreef Disana het volgende:

[..]

Als hij het nu al over buitenlandse aandacht heeft, dan wil hij dus gewoon het format verkopen en gaat het hem om de winst. Dat is in tegenspraak met eerdere uitspraken waar het zogenaamd om een mooi experiment zou gaan.

Hij lult alle kanten op. Eén ding is duidelijk, ze maken een prachtig programma. Als het misgaat ligt het aan de media, de bloggers en de kijkers.
  † In Memoriam † zondag 5 januari 2014 @ 17:53:42 #49
137949 Disana
pi_135109887
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 17:52 schreef Scrutinizer het volgende:

[..]

Hij lult alle kanten op. Eén ding is duidelijk, ze maken een prachtig programma. Als het misgaat ligt het aan de media, de bloggers en de kijkers.
Niets over het beperkte camerawerk en het beroerde geluid?
pi_135109972
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 17:53 schreef Disana het volgende:

[..]

Niets over het beperkte camerawerk en het beroerde geluid?
Nee, het is hele mooie televisie vol met emotie, humor en zulks.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')