abonnement Unibet Coolblue
  Moderator vrijdag 28 februari 2014 @ 12:22:00 #251
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_137234130
quote:
^O^

"De heer is met me, ik ben lekker aan het schilderen."
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  Redactie Frontpage vrijdag 28 februari 2014 @ 12:26:47 #252
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_137234223
De Telegraaf is natuurlijk wel op de hand van Anton
pi_137281887
http://www.telegraaf.nl/p(...)a_naar_Andrea__.html

za 01 mrt 2014, 16:37

Huisdokter Utopia naar wanhopige Andrea
Van onze redactie

AMSTERDAM -
Utopia-bewoonster Andrea heeft de hulp van de huisdokter ingeschakeld om te leren hoe ze zonder medicijnen met haar verdriet kan kampen. De blondine greep naar een overdosis medicijnen, nadat haar geliefde Anton Veldkamp woensdagavond een einde maakte aan hun relatie.
pi_137283701
Ik heb kanker en verder ben ik gewoon dezelfde.
pi_137370724
Telegraaf di 04 mrt 2014, 05:30
Andrea’s dochter Sophia dankt Anton Veldkamp
’Naam eindelijk gezuiverd’
door Vanessa Bontje
AMSTERDAM -

Het onthullende verhaal van Anton Veldkamp (82), waarin de leugens van Utopia’s Andrea één voor één werden ontmaskerd, blijkt voor Sophia Deborah Bles een grote steun. De dochter van de fantasierijke SBS 6-kandidate deed eerder een boekje open over de verschrikkingen uit haar jeugd, die haar door haar moeder Andrea werden aangedaan. Maar lang niet iedereen geloofde haar. Sinds Anton Sophia’s verhaal onderschreef, heeft ze eindelijk rust. Walging en afschuw gingen, kort na de start van Utopia, door Sophia heen toen ze haar bloedeigen moeder op tv zag huilen om haar overleden stiefdochter Caroline Veldkamp, die ze haar ’verloren dochter’ noemde. „Maar ik ben haar enige échte kind en helemaal niet dood”, zei Sophia, die haar moeder in een ander programma eerder daadwerkelijk had horen zeggen dat Sophia overleden was. „Ik ben springlevend!”

Andrea’s dochter Sophia: „Ik wist nooit wat ik van mijn moeder kon verwachten.” Foto: Albert den Iseger
Anton Veldkamp (82): „Die vrouw heeft geen idee wat ’houden van’ betekent.”
Andrea (52) woonde tien jaar samen met Anton Veldkamp op Bonaire. Inmiddels ex Anton: „Nu pas zie ik hoe Andrea echt is.”

Andrea Tolson, die eerder was te zien in Vrouwenvleugel en meedeed aan Oh Oh Europa, heeft eindelijk de bekendheid gekregen waarop ze al jaren hoopt. Al zal de manier waaróp niet helemaal zijn hoe ze het zich had voorgesteld. Al vanaf het begin van Andrea haar deelname aan Utopia valt haar naam wekelijks, zo niet dagelijks doordat óf gedane zaken uit het verleden óf recente ontwikkelingen binnen Utopia de tongen losmaken.
Toneelspel

Zo was het meest recente staaltje toneelspel toen Andrea – nadat ze had vernomen dat Anton Veldkamp niet langer tegen haar leugens kon en haar aan de kant zette – een kalmeringsmiddel had rondgedeeld onder de andere inwoners. Die had ze, naast slaappillen, van de arts gekregen om rust te krijgen. „Het was geen valium”, beweerde Andrea glashard, „het was ibuprofen.” Maar inwoner Ruud zei: „Ik vind het vervelend om te zeggen, maar dat was het niet…” En Ruuds verhaal bleek te kloppen toen verpleegster Isabella begreep dat het spierverslappers waren…

Andrea werd daarop in allerijl in de regiekamer ontboden. Wat daar is gezegd, blijft tussen Andrea en de programmaleiding maar dat de kijkers en de Utopia-inwoners hier, opnieuw, een staaltje acteerwerk kregen voorgeschoteld, lijkt waarschijnlijk. En dat is precies waaraan Anton Veldkamp afgelopen week en al eerder dochter Sophia refereerden.

„Alle afleveringen van Utopia net teruggekeken”, schreef Sophia in januari op Facebook. „Ik sta echt zwaar te koken van woede. Ik kan netjes genoeg zeggen dat mijn verwekker, ik noem jou niet eens mijn moeder, een vieze vuile schijnheilige **** is. Jankt de ogen uit haar kop (prachtig acteerwerk, chapeau) voor haar overleden stiefdochter, maar zelf nooit een traan gelaten om jouw bloedeigen kind? Jij hebt het gore lef gehad om mijn familie kapot te maken en mij proberen te ontvoeren.”

Mensen die niet konden weten hoe slecht de verhoudingen tussen de twee zijn, waren op zijn zachtst gezegd verbaasd toen ze die tirade lazen.

Eenmaal bedaard, vertelde Sophia in weekblad Privé: „Ik was zeer gewenst. Maar toen ik drie was, wilde mijn moeder opeens scheiden.” Andrea verdween vervolgens compleet uit Sophia’s leven. Het enige contact dat er was, werd tot stand gebracht door een omgangsregeling. „Maar door de stemmingswisselingen van mijn moeder wilde ze me steeds minder zien en was ik vaker en vaker bij mijn vader”, vertelde Sophia. „Ze kon het mentaal niet meer aan. En ik vond het niet fijn bij haar, omdat ik nooit wist wat ik van haar kon verwachten.”

„In een minuut tijd sloeg haar humeur om en dan werd ze heel erg kwaad. Op het laatst was ik er alleen nog maar op zondag. Maar negen van de tien keer belde ze al na een paar uurtjes of mijn vader me weer wilde komen ophalen. Ook heeft ze me wel eens ’s avonds laat buiten de deur gezet. Ik liep daardoor een jeugdtrauma op en functioneerde niet meer op school. Tot en met mijn achttiende liep ik bij een kinderpsycholoog.”
Afwezigheid

Toen Sophia twaalf jaar oud was, dook Andrea – die toen inmiddels met haar liefde Anton Veldkamp op Bonaire woonde – na jaren van totale afwezigheid opeens weer op. „Ze trachtte me op te eisen bij de kinderrechter”, vertelde Sophia. „Bij de eerste zitting heeft ze alles gelogen. Onder meer dat ze in Amsterdam woonde en daar een kamertje voor me had. Niets van waar, ze woonde op Bonaire en wilde daar blijven. Met mij.”

Hoeveel hout de woorden van Sophia sneden, bleek pas toen Anton Veldkamp besloot zijn eerdere geliefde niet langer de hand boven het hoofd te houden. „Ik kan dit niet langer in stand houden”, zei de vroegere fotograaf van De Telegraaf, die met de wirwar van verzinsels van de vrouw met wie hij tien jaar samen was niet langer meer kon leven. „Ze zou bij me terugkomen, dat heeft ze me liggend en biddend in mijn armen beloofd. Maar ze kwam niet. En ik maar wachten. Nu pas zie ik hoe Andrea echt is. Die vrouw heeft geen idee wat ’houden van’ betekent.”
Waarheid

Over Sophia zei hij: „Ik weet het. Ik heb Andrea aanvankelijk verdedigd, maar de waarheid is dat Sophia’s verhaal klopt. Andrea heeft aan veel mensen, zelfs tegen de psycholoog van haar dochter, leugens verteld om er zelf beter uit te komen. En het is waar dat ze dat meisje maar meesleepte van hot naar her. Andrea liet haar uiteindelijk inderdaad ook helemaal los, maar wilde op een zeker moment de zorg over Sophia. Ja, dat werkt natuurlijk niet zo. Als je je kind ongeveer vanaf haar vijfde helemaal niet meer wilt zien, kun je niet verwachten dat het hart van Sophia nog openstaat voor haar.”

Voor Sophia blijken Antons woorden waardevol. „Sinds ze haar verhaal deed, is Sophia door een hel gegaan”, vertelt haar vader Eddy Bles. „Ik voer nu het woord voor haar, want er is te veel gebeurd met mijn dochter en daartegen wil ik haar vanaf nu beschermen. Lang niet iedereen geloofde Sophia, maar nu haar verhaal is onderschreven door Anton, valt een enorme last van onze schouders. Het voelt als rehabilitatie en daardoor is er weer rust gekomen voor Sophia. Eindelijk is haar naam gezuiverd. Vanaf nu willen Sophia en ik weer doorgaan met ons leven. Net zoals we dat voor Andrea’s deelname aan Utopia ook al járen zonder haar deden…”
  One tough cookie woensdag 5 maart 2014 @ 11:35:40 #256
169210 liesje1979
pi_137409089
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 11:06 schreef schizolientje het volgende:
is deze al voorbij gekomen, echt zo n onzin verhaal van prive
http://www.telegraaf.nl/t(...)en_voor_Rienk__.html
  woensdag 5 maart 2014 @ 14:24:03 #257
2018 PC eend
relativist
pi_137413476
quote:
Tegenlicht laat zich inspireren door Utopia

Geplaatst op Wed 05 Mar 2014 om 9:16
Foto: VPRO

Het VPRO-programma Tegenlicht komt kort voor de gemeenteraadsverkiezingen met een uitzending die is ‘geïnspireerd door het realityprogramma Utopia’. Dat heeft de omroep laten weten. Tegenlicht onderzoekt in deze aflevering, te zien op zondag 16 maart op Nederland 2, hoe mensen hun gemeenschap zouden organiseren als ze opnieuw kunnen beginnen. Daarvoor heeft de redactie de hulp ingeschakeld van de kersverse hoogleraar Samenlevingsopbouw Justus Uitermark.

Tegenlicht gaat naar drie lokale gemeenschappen waarin mensen die niet goed uit de voeten kunnen met het bestaande (politieke) systeem een andere richting in proberen te slaan.

Het gaat om de postkapitalistische hackerskolonie Calafou, onder de rook van Barcelona, het Hongaarse eco-dorp Galgahéviz dat zichzelf heeft afgesloten van Europa en zelf de dienst uitmaakt, en vrijdenkersstad Bristol, uitgeroepen tot de gelukkigste en beste stad van Engeland.

“Wat doen deze gemeenschappen anders, waar zijn afspraken nodig en waar kunnen ze zonder? Zijn deze gemeenschappen vrijer of juist niet? En wat zegt het over de wereld waarin wij nu leven?”

Het programma zal op die datum om 21.05 uur worden uitgezonden.
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_137556248
http://www.telegraaf.nl/p(...)_niet_zwanger__.html

za 08 mrt 2014, 09:31
Utopia's Billy niet zwanger
van onze redactie

De eerste liefdesbaby van Utopia laat vooralsnog op zich wachten; bewoonster Billy is niet in verwachting.

Billy is ongesteld geworden en hoeft de zwangerschapstest die Ruud voor haar heeft gekocht, niet te doen. De trouwe kijkers achter website Utopiagekte hebben gezien hoe Ruud vrijdag onder de douche "door de rode zee" voer.

Billy, die zichzelf levenskunstenaar noemt, en de telefoonverkoper hebben in Utopia meerdere keren de lakens gedeeld. Eerder deze week bestelde Ruud van zijn zakgeld een zwangerschapstest omdat hij zich zorgen maakte. "Over drie weken moet je stoppen met de pil. Word je niet ongesteld dan moet je deze gebruiken."
  zondag 9 maart 2014 @ 20:50:49 #259
206580 Luxuria
It was love at first bite
pi_137557726
quote:
0s.gif Op zondag 9 maart 2014 20:28 schreef cobain1994 het volgende:
http://www.telegraaf.nl/p(...)_niet_zwanger__.html

za 08 mrt 2014, 09:31
Utopia's Billy niet zwanger
van onze redactie

De eerste liefdesbaby van Utopia laat vooralsnog op zich wachten; bewoonster Billy is niet in verwachting.

Billy is ongesteld geworden en hoeft de zwangerschapstest die Ruud voor haar heeft gekocht, niet te doen. De trouwe kijkers achter website Utopiagekte hebben gezien hoe Ruud vrijdag onder de douche "door de rode zee" voer.

Billy, die zichzelf levenskunstenaar noemt, en de telefoonverkoper hebben in Utopia meerdere keren de lakens gedeeld. Eerder deze week bestelde Ruud van zijn zakgeld een zwangerschapstest omdat hij zich zorgen maakte. "Over drie weken moet je stoppen met de pil. Word je niet ongesteld dan moet je deze gebruiken."
Was het te zien op de beelden dat Ruud de rode zee bevoer??
All she wants and needs is just a little taste..
  woensdag 12 maart 2014 @ 11:15:40 #260
311340 J83
New kid, be nice
pi_137650543


quote:
Delftenaar Harold Triet verlangt terug naar Utopia

DELFT - Het verlies van zijn vader, heimwee en zijn diabetes speelden hem te veel parten. Delftenaar Harold Triet verliet vrijwillig de realityserie Utopia van SBS6. Maar de dood van zijn vader heeft nu een plekje gekregen.

Vorig jaar hoorde Triet (38) reclame op de radio voor een nieuw tv-programma: geen regeltjes, samen streven naar een nieuw Utopia. “Dat sprak me aan”, zegt Triet. “Ik was altijd al een fan van Big Brother en de Gouden Kooi. Na onder meer een fysieke test mocht ik het beloofde land in. Ik regelde met mijn vrouw en personeel dat ik een jaar weg kon uit mijn winkel. En ik ben er geweest. We hadden al vrij snel wat luxe. Terwijl ik had verwacht dat we meer moesten afzien. En dat ik langer zou blijven natuurlijk.”

Want op dag 21 van de realityserie verliet de Delftenaar de set. Een combinatie van factoren speelde hem parten. Zijn vader was nog geen halfjaar geleden gestorven. Door zijn drukke werkzaamheden had hij dat nog niet verwerkt. Daarnaast heeft Triet diabetes en viel door de barre omstandigheden in drie weken maarliefst vijftien kilo af. Spierpijn was het gevolg. Ook kreeg hij heimwee. “Ik dacht dat ik dat al had afgesloten, maar ik raakte in een negatieve spiraal en het lukte me niet daaruit te komen.” Toen hij na een paar weken even terugging naar zijn familie, brak hij. Na afloop volgden enige sessies met psychologen. Toch heeft Triet allesbehalve hard feelings. “Ik heb een grote les geleerd”, blikt hij terug. “Ik drink nu geen fris en koffie meer. En ik eet nu groente die ik vroeger niet at.” En nog steeds heeft hij contact met andere (ex-)deelnemers.
Hotel Heppie

De borg die Harold moest neerleggen om aan het programma mee te mogen doen, is aan Hotel Heppie geschonken, een zorghotel in Geldrop-Mierlo voor kinderen die het om minder getroffen hebben in het leven. Denk aan armoede, ziekte, gedrags- of ontwikkelingsstoornissen, een verstandelijke handicap of een verstoorde gezinssituatie. “Je mag vragen hoeveel geld het was, maar ik geef geen antwoord”, lacht Triet. “We kletsen dagelijks met elkaar op de groepsapp. Ik kijk ook nog elke avond naar Utopia. Jammer dat ze veel roken, maar ze gaan verstandig om met energie. Ik heb er veel van opgestoken. Als ze me bellen, pak ik mijn tas en ga ik zo weer terug.”
http://www.deweekkrant.nl(...)gt_terug_naar_utopia
pi_137671905
wo 12 mrt 2014, 18:16

Patty Brard wil gesprek met Utopianen
van onze redactie



Patty Brard heeft een open brief aan de inwoners van Utopia geschreven. De presentatrice is het geruzie onder de Utopianen meer dan zat.




Patty Brard

Foto: Ab Blauw


Brard hoopt dan ook dat ze door de bewoners wordt uitgenodigd om ze te vertellen hoe Nederland over hen denkt.

De presentatrice, die zichzelf de grootste Utopia-fan van Nederland noemt, schrijft: "Als ik naar jullie kijk valt het mij zo op dat het veel te vaak over de kleine dingen in het leven gaat. Ik vraag mij af of jullie je eigenlijk wel realiseren wat voor enorme kans dit programma voor jullie allemaal kan zijn. En geloof mij, ik ben niet de enige die uit frustratie af en toe naar de televisie zit te schreeuwen."

Patty hoopt dat de bewoners zo snel mogelijk een 'direct, confronterend en eerlijk' gesprek met haar willen voeren. "Nodig mij uit en laat mij in een persoonlijk gesprek met jullie allemaal de stem van Nederland laten horen."
http://www.telegraaf.nl/p(...)jft_Utopianen__.html
Loslaten, is het ultieme houden van.
  Moderator donderdag 13 maart 2014 @ 11:15:18 #262
388664 crew  Dotteke
pi_137687702
Privé
Utopianen bijna failliet

Utopia-update: De bewoners van Utopia maken zich zorgen om de financiën. Ze hebben grote moeite om het hoofd boven water te houden en moeten flink bezuinigen.
http://www.telegraaf.nl/t(...)ijna_failliet__.html
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  donderdag 13 maart 2014 @ 18:19:13 #263
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_137700366
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 18:12 schreef Lady-night het volgende:

Straks een brief van Utopianen aan Patty bij SBS
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 14 maart 2014 @ 14:00:33 #264
335263 freaky40
pi_137730530
A.s. maandag Utopia 1 uur vanwege alle ontwikkelingen. Mooie manier om de boel in te halen. Slim. http://www.mediacourant.nl/?p=168726&cpage=1#comment-3285398
Allemaal cabaretteketet!
  Moderator vrijdag 14 maart 2014 @ 16:04:22 #265
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_137734944
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 14:00 schreef freaky40 het volgende:
A.s. maandag Utopia 1 uur vanwege alle ontwikkelingen. Mooie manier om de boel in te halen. Slim. http://www.mediacourant.nl/?p=168726&cpage=1#comment-3285398
Lekker flexibel! ^O^
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_137737114
Zondag een aflevering van Tegenlicht over Utopia. Misschien leuk om te zien of er parallellen of overeenkomsten zijn met dat stelletje in Crailo.

pi_137830351
ma 17 mrt 2014, 05:30
In ’t hol van de leeuw

Na lang bidden en smeken door ANDREA is haar ex-geliefde ANTON VELDKAMP (82) overstag gegaan en heeft hij zich aan de poort van Utopia gemeld. Daar wachtte niet alleen de fantasierijke Andrea een stevig gesprek, ook kreeg ’levenskunstenaar’ BILLY er flink van langs. Anton: „Wie is zij om te zeggen dat Andrea zich niets van me aan moet trekken omdat ik binnen drie jaar tussen zes planken kan liggen?” Het grenzenloze opportunisme van Andrea houdt de gemoederen nog altijd bezig. Zowel ín Utopia als daarbuiten. Werd ze op deze pagina aan de kant gezet door voormalig Telegraaf-fotograaf Anton Veldkamp omdat hij haar verzinsels niet langer kon velen, binnen de nieuw te ontwikkelen minimaatschappij op SBS 6 deelde Andrea doodleuk spierverslappers uit aan de andere inwoners. En jokte daar ook nog over! Tóch besloot Anton haar de kans te geven een persoonlijk gesprek met hem aan te gaan…

Telegraaf
I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
  Moderator maandag 17 maart 2014 @ 07:26:33 #268
388664 crew  Dotteke
pi_137830453
quote:
0s.gif Op maandag 17 maart 2014 06:51 schreef Hunter het volgende:
ma 17 mrt 2014, 05:30
In ’t hol van de leeuw

Na lang bidden en smeken door ANDREA is haar ex-geliefde ANTON VELDKAMP (82) overstag gegaan en heeft hij zich aan de poort van Utopia gemeld. Daar wachtte niet alleen de fantasierijke Andrea een stevig gesprek, ook kreeg ’levenskunstenaar’ BILLY er flink van langs. Anton: „Wie is zij om te zeggen dat Andrea zich niets van me aan moet trekken omdat ik binnen drie jaar tussen zes planken kan liggen?” Het grenzenloze opportunisme van Andrea houdt de gemoederen nog altijd bezig. Zowel ín Utopia als daarbuiten. Werd ze op deze pagina aan de kant gezet door voormalig Telegraaf-fotograaf Anton Veldkamp omdat hij haar verzinsels niet langer kon velen, binnen de nieuw te ontwikkelen minimaatschappij op SBS 6 deelde Andrea doodleuk spierverslappers uit aan de andere inwoners. En jokte daar ook nog over! Tóch besloot Anton haar de kans te geven een persoonlijk gesprek met hem aan te gaan…

Telegraaf
Thnx Hunter

Beetje laat dat er iets over in komt maar het staat er, bewust gewacht natuurlijk tot de avond van de uitzending,
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_137830508
quote:
0s.gif Op maandag 17 maart 2014 07:26 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Thnx Hunter

Beetje laat dat er iets over in komt maar het staat er, bewust gewacht natuurlijk tot de avond van de uitzending,
Gaat nog verder, maar ik heb geen premium
I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
  Moderator maandag 17 maart 2014 @ 07:39:53 #270
388664 crew  Dotteke
pi_137830532
quote:
0s.gif Op maandag 17 maart 2014 07:35 schreef Hunter het volgende:

[..]

Gaat nog verder, maar ik heb geen premium
Nee, ik ook niet maar komt vast vandaag :)
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_137831998
Utopia: teek op leuter zorgt voor onrust

Het programma Utopia blijft maar scoren én non-nieuws opleveren. Flikt die Don de Mol toch maar eventjes. Maar goed, snel naar het nieuws over de opgesloten mafketels. Ditmaal geen hoofdrol voor oppergek Andrea of druppelaartje Paul maar over Ruud. Ruud is de enige in het formatje die nog af en toe van bil gaat (met Billy) en heeft het zodoende eigenlijk best slim bekeken. Ook al haalt hij het niet bij de enige echte reality Ruud natuurlijk maar dat terzijde. Ruud had onlangs een nijpend medisch probleem want een teek had zich vastgebeten op zijn leuter zo tipt een fan ons (wij kunnen niet continu naar de live-streams kijken dat snapt u). Heikel, zo'n teek, want hoe kom je weer van zo'n rotbeestje af? In Utopia zoals het oorspronkelijk bedoeld was (met raketgeleerden, F16-piloten, wetenschappers und so weiter) was er vast een dokter in huis geweest die dat allemaal wel even zou oplossen. Nu blijft Ruud met de vraag zitten of zo'n teek 'gevaarlijk' is. Uiteindelijk hebben twee non-medici (Rienk en Jimmy) Ruud van zijn teek afgeholpen. Iemand anders had weer de gouden tip dat er de leuter van Ruud nog even in alcohol dient te worden gedipt voor de gezondheid. Zou dit de reden zijn dat maandag men niet een half uur maar een héél uur Utopia brengt bij SBS6? En dat daar dan weer een miljoen mensen naar gaan kijken? Wij vrezen van wel.
bron geen stijl
blablavla
pi_137869886
'Bloedbonje' in Utopia na bezoek Patty Brard

utopia Patty Brard heeft vandaag een bezoek gebracht aan Utopia. De presentatrice kon het geruzie in Utopia niet langer aanzien en is daarover in discussie gegaan met de inwoners. Brard nam cadeaus mee, maar zorgde ook voor onrust tussen Billy en Ruud.

Eenmaal gearriveerd in haar 'Patmobile' sprak Brard de gehele groep aan op hun negatieve gedrag. Daarna volgden één op één-gesprekken en deelde de brunette presentjes uit. In Show Laat is bekendgemaakt dat Ruud, na zijn escapades in bed met Billy, een chlamydia-test heeft gehad en Billy een vibrator. Ook werden shampoo en condooms verdeeld.

'Andrea is erg in de war en voelt zich heel alleen', wist Brard te melden na haar bezoek. Uit een gesprek met Ruud maakte ze op dat hij niet verliefd is op levenskunstenaar Billy. Het advies aan Ruud Billy dat te vertellen viel niet goed in de groep. 'Ik had het terrein nog niet verlaten of de bloedbonje brak uit. Ik ben met gierende banden in de Patmobile weggegaan', aldus Brard.

Ze wist fans van Utopia nog op het hart te drukken dat de kas van het realityprogramma 'echt gespekt moet worden'. Donderdag volgt een optreden van Miss Montreal in Utopia om geld in te zamelen.

-----------------------------------
Bron AD
Ik heb kanker en verder ben ik gewoon dezelfde.
pi_137955560
http://m.telegraaf.nl/prive/article/22403135/

Nicoline dumpt Rienk volgens de Prive.....
  Moderator dinsdag 25 maart 2014 @ 13:50:17 #274
388664 crew  Dotteke
pi_138154196
http://www.telegraaf.nl/t(...)aos_in_Utopia__.html

Privé
Chaos in Utopia

Utopia-fans vinden het niet eerlijk dat Jimmy Utopia heeft moeten verlaten. Zouden de makers van het prgramma er iets mee te maken hebben gehad?
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator dinsdag 25 maart 2014 @ 15:49:32 #275
388664 crew  Dotteke
pi_138157829
http://www.telegraaf.nl/t(...)r_zijn_beurt___.html
Sprak Hakim voor zijn beurt?

We raken er niet over uitgepraat: het mogelijke vertrek van Paul uit Utopia. Vanessa Bontje heeft het laatste nieuws en praat ons bij in Privé TV!
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')