abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Moderator zondag 22 december 2013 @ 23:17:02 #1
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_134586359
registreer om deze reclame te verbergen
w0qgx0.jpg


Peter (35)
Voormalig café-eigenaar

Peter is een ondernemer uit Friesland. Nadat hij op jonge leeftijd zijn moeder verloor, wist hij dat hij in het uitvaartwezen wilde werken. Hij heeft 8 jaar als uitvaartverzorger gewerkt, maar kwam er uiteindelijk achter dat zijn passie toch de horeca is.

afgelopen jaar is Peter zijn eigen horecazaak begonnen. Helaas ging het grand café na 9 maanden failliet, waarna Peter alles wat hij bezat is kwijgeraak. Niet alleen zijn geïnvesteerde geld, maar ook zijn relatie, auto, huis en behoorlijk wat vrienden. Peter noemt zichzelf een slachtoffer van de crisis en heeft naar eigen zeggen een behoorlijk klap gekregen van dit faillissement.

Peter heeft een hekel aan de overdreven wetgeving in Nederland en wil graag aan Utopia meedoen om iets op te bouwen. In zijn Utopia zijn er nauwelijks regels, is er veel drank en veel feest en volop vrouwen. Maar, zeg Peter, er moet ook hard gewerkt worden, want er moet een samenleving opgebouwd worden.

Bron: Talpa

[ Bericht 4% gewijzigd door Gert op 23-12-2013 01:54:16 ]
Relativiteit is van toepassing op natuurkunde, niet op ethiek
pi_134606784
*O* Hoop dat Peter wel koeien kan melken en een hamer kan vast houden....Peter zet hem op *O*
.....team BB......go go girl.....
  maandag 23 december 2013 @ 15:00:39 #3
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_134607412
peper_zps2c05a192.jpg

Met een kale kop :)
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
pi_134616519
registreer om deze reclame te verbergen
TMHr8Xu.jpg

Met zijn nieuwe vriendin O+
Die laat je toch niet een jaar alleen? :|W
“Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht”
― H.M. van Randwijk ―
pi_134616641
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2013 18:52 schreef Pearlbitch het volgende:
[ afbeelding ]

Met zijn nieuwe vriendin O+
Die laat je toch niet een jaar alleen? :|W
En ze kan een aardig moppie zingen ^O^
.....team BB......go go girl.....
pi_134617286
Is dit een soort GDK Dennis 2.0?
pi_134630191
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2013 19:13 schreef Dark_Killah het volgende:
Is dit een soort GDK Dennis 2.0?
Nee, deze is wel oké :)
“Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht”
― H.M. van Randwijk ―
  maandag 23 december 2013 @ 23:12:03 #8
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_134630602
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2013 18:52 schreef Pearlbitch het volgende:
[ afbeelding ]

Met zijn nieuwe vriendin O+
Die laat je toch niet een jaar alleen? :|W
Mwah.. krijg steeds meer het idee dat Peter een vriendin ziet als een soort van onderdak hebben..
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
pi_134640098
Afzien in The Bunker

Eindelijk. Na vele voorrondes voor realityprogramma's als Big Brother, De Gouden Kooi en Cant Buy Me Love is het Peter Nuninga (30) dan eindelijk gelukt om mee te doen aan een realityprogramma. De Ossenaar vertoeft vanaf maandag 27 april in The Bunker, een programma dat vooralsnog slechts 24 uur per dag op het internet te zien zal zijn.

Middels vijfendertig cameras worden de acht deelnemers 24 uur per dag opgesloten en gevolgd in een oude bunker. De hoofdprijs is sowieso 10.000 euro netto en kan oplopen tot in de tonnen. Peter geniet nu al van zijn deelname, maar of hij dat na een dag in de bunker ook nog zal doen... Hij en zeven anderen zullen gaan afzien aangezien er een minimum aan voedsel, kleding en buitenlucht wordt gegarandeerd. De kijker zal uiteindelijk bepalen of Peter extra privileges krijgt en wellicht eens mag genieten van een lekker biefstukje of een warme douche.

Het programma loopt 25 dagen, elke vijf dagen zal er iemand worden weggestemd, tot aan de finale. Waarschijnlijk hebben ze acht verschillende karakters bij elkaar gezocht. Ikzelf ben in het dagelijkse leven een zeer sociaal en meelevend persoon, maar ik weet wat er te winnen valt. Kijkers willen sensatie zien en daar zal ik voor zorgen. We hoeven niet 5 dagen te wachten totdat het publiek iemand wegstemt, ik denk dat ik de medebewoners wel eerder weg kan krijgen aldus Peter zelf.

Het is voor het eerst in het gesprek dat Peter iets laat zien van zijn valse kant. Even daarvoor vertelt hij over de uitdagingen die hij, in zijn nog jonge bestaan, al is aangegaan. Op zijn 27e kwam Peter vanuit het hoge noorden naar Oss om aldaar in de uitvaartbranche te gaan werken. In de periode daarvoor speelde hij vele gastrolletjes in onder meer Costa, GTST en Dok 12. Met Johan Vlemmix nam hij begin dit jaar de videoclip Recessie op. En nu dus het opstapje in The Bunker. Vannacht is Peter tussen 2.00 en 3.00 uur in Stadscafé de Ontmoeting te vinden voor een Meet & Greet en om aandacht te vragen voor zijn deelname aan The Bunker.

Bron: persbericht / Fok (17 april 2009)


Game on

De case
Peter Nuninga denkt dat ie een stoere jongen is
Deed mee aan De Bunker
Medebewoonster Renate was een beetje verliefd
Peter doet alsof ie dat ook is
Wil met haar zoenen
Zegt ie
Je bent een beetje verliefd op me, he? zegt Peter
Renate beaamt dat,
Renate zegt nog: je neemt me in de zeik
NEE ECHT NIET< WIL LEKKER EVEN ZOENEN
Renate zegt oke
Peter: HAHAHAHA ECHT NIET, DAT IS SLECHT VOOR MIJN IMAGO

Bron: Fok (26 mei 2009)

Zakkenvuller niet interessant voor realityprogramma Secret Story

Peter Nuninga, beter bekend van het gelegenheidsduo De Zakkenvullers dat hij samen met Johan Vlemmix vormt, zag wederom zijn grote droom om aan een landelijk realityprogramma deel te mogen nemen weer op het laatste moment in duigen vallen.

Nuninga wist, evenals bij Big-Brother, De Gouden Kooi en Cant buy me Love, ook bij Secret Story weer tot de allerlaatste potentiële kandidaten door te dringen.

Ik snap er echt helemaal niets van. Bij elke screentest schop ik het tot de aller-allerlaatsten, maar weer gaat het nu op het laatste moment niet door. Ik hou echt zeer goede en wellicht wel opzienbarende geheimen achter. Iets waar kijkers dagelijks voor aan de buis gekluisterd zouden zitten en waar Endemol dus ook alleen maar gebaat mee zou zijn geweest. Ik heb er dan ook spijt van dat ik de gok heb genomen om een functie als assistent patholoog-anatoom aan me voorbij te laten gaan voor een eventuele deelname aan dit programma. Ik heb nou eenmaal de ambitie om ooit eens aan een realityprogramma deel te nemen, aangezien ik er van overtuigd ben dat ik voor kijkcijfers zorg. En laten we wel zijn, dat is het enige waar het uiteindelijk allemaal om draait, voor elke zender en in elk land, aldus Nuninga.

Ik nodig de heer Alphons Martens, zenderdirecteur van Net 5, dan ook van harte uit om alsnog contact met mij op te nemen, voegt Nuninga daar aan toe.

Over de inhoud en het verloop van de screentesten, alsmede over zijn secret story, wil Nuninga verder niets kwijt. Nee, mede dat maakt mij nou uitermate geschikt voor dit programma. Ik ben namelijk erg goed in het bewaren van geheimen, dus ik ga ook zeker geen inhoudelijke informatie prijsgeven die in strijd is met de regels van Endemol, tenzij Pauw & Witteman, Paul de Leeuw of RTL Boulevard belt .

Secret Story is een nieuw realityprogramma van Endemol waarin alle 15 bewoners een bijzonder geheim met zich meedragen. Het doel van het spel is om achter de geheimen van de medekandidaten te komen. Elk geheim is tienduizend euro waard. De uiteindelijke winnaar zal daarboven nog eens een bedrag van honderdduizend euro toucheren.

Het programma is in Frankrijk al vanaf 2007 een kijkcijferkanon. In Portugal deed Secret Story eind vorig jaar zijn intrede en daar mocht de winnaar begin januari van dit jaar een slordige vijf miljoen euro op zijn bankrekening laten bijschrijven. Naar alle waarschijnlijkheid zal de Nederlandse versie van Secret Story in de dezelfde villa in Portugal worden opgenomen.

Secret Story is vanaf 13 februari dagelijks en voor een periode van 13 weken lang te volgen op Net 5.

Bron:BRON MAGAZINE / Fok (27 januari 2011)

Wie is die Peter Nuninga?
Wie is die Peter Nuninga en hoe haalt hij het in zijn hoofd om in deze economisch niet al te florissante tijden een nieuw horecabedrijf te openen? Nuninga werd in Groningen geboren en is een neefje van voetballer Klaas Nuninga, die bij Ajax speelde en in totaal in 19 interlands meespeelde met het nationale elftal. Het horeca bloed zat er bij Peter al snel in want opa en oma hadden hotels en daar moest de jonge Nuninga regelmatig bijspringen.

Op zijn vijftiende verhuisde de familie naar Sneek en Peter Nuninga deed horeca-ervaring op all over the world. Na een uitstapje naar de uitvaartbranche is hij nu dus weer terug in Sneek en wel als uitbater van Grandcafé De Zaak.

Wellicht dat mensen nog een andere herinnering aan de naam Nuninga hebben, bijvoorbeeld in verband met Johan Vlemmix, oranjegek, uitvinder en mediapersoonlijkheid. En dan hebben ze helemaal gelijk. Want Peter Nuninga was de mental coach van Vlemmix tijdens diens Klún-elfstedentocht in 2009, regelde alles van pleisters tot slaapplaatsen. Daarnaast heeft hij ook al eens met Vlemmix 24 uur non-stop rondjes gedraaid in een achtbaan en 10 dagen in een reuzenrad gezeten.

Bron: http://www.grootsneek.nl (17 januari 2013)

[ Bericht 34% gewijzigd door Hunter op 24-12-2013 07:20:37 ]
I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
pi_134682226
Ik ben nu al voor Peter w/
pi_134684042
quote:
10s.gif Op woensdag 25 december 2013 12:57 schreef dieenebart het volgende:
Ik ben nu al voor Peter w/
Ik vraag me steeds af wat de wisselkoers van één koe is, uitgedrukt in potten gel.. })
“Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht”
― H.M. van Randwijk ―
pi_134715945
Ehhhhh. Ik weet t niet met die Peter.
  donderdag 26 december 2013 @ 22:28:12 #13
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_134728831
VnQUmAM.jpg
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR
http://tonja-tekenshow.tk WIL JE MEEDOEN? STUUR ME EEN DM
◄◄◄◄
pi_134737851
Lijkt me een vervelende man die de boel gaat lopen zieken. Kan vermakelijk zijn, maar ook echt irritant.
Niets van dit alles is een wezensvreemde ontmoeting tussen een jij en een ik, zodat we nooit of te nimmer zullen weten wie die jij is en wie die ik.
  vrijdag 27 december 2013 @ 10:11:47 #15
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_134738037
Psychopaat.
  vrijdag 27 december 2013 @ 10:29:52 #16
19440 Maanvis
Centuries in a Lifetime
pi_134738408
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 december 2013 09:59 schreef Injetta het volgende:
Lijkt me een vervelende man die de boel gaat lopen zieken. Kan vermakelijk zijn, maar ook echt irritant.
nee, alleen als ie z'n sigaretten niet krijgt!
... This action will have consequences ...
"If Tetris has taught me anything, it's that errors pile up and accomplishments disappear"
Doneren? Litecoin: LREtjcCZBX5Tpqwixoey6tMnbsfyKSuBSs - BitCoin: 1JVyjUWQKToT8JGjXEpLYEXw84gCBNZttR
pi_134933391
Peteeeeer! *O*
Normaal is niets anders dan het gemiddelde van alle afwijkingen.
  dinsdag 31 december 2013 @ 17:57:31 #18
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier
pi_134933415
quote:
10s.gif Op dinsdag 31 december 2013 17:56 schreef MeraViglioSa het volgende:
Peteeeeer! *O*
Waar? :{
  dinsdag 31 december 2013 @ 18:01:30 #19
294600 espri
Ook wel bekend als Daafje :)
pi_134933576
quote:
Sprekend, met gel :D
pi_134935585
*O* Peter *O*
.....team BB......go go girl.....
pi_134945994
ach deze gozer mag ik wel
blablavla
pi_134947587
quote:
0s.gif Op woensdag 1 januari 2014 05:22 schreef ninalove_34 het volgende:
ach deze gozer mag ik wel
Ik ook hoor. :) Zeker nu hij zijn hele garderobe heeft thuisgelaten. ;)

“Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht”
― H.M. van Randwijk ―
pi_134953930
Ik begrijp dat Peter failliet is en misschien in de schuldsanering zit. Waarom werkt ie dan gewoon om z'n schulden af te lossen? Je zal maar geld van die gast krijgen en weten dat hij gewoon niks zit te doen in een programma. Ik vraag me af of eventueel zo'n schuldsanering met zoiets akkoord gaat of moet gaan.

[ Bericht 6% gewijzigd door akveor op 01-01-2014 17:04:47 ]
--------------------------------------
--------------------------------------
--------------------------------------
--------------------------------------
pi_134954171
*O*
.....team BB......go go girl.....
  woensdag 1 januari 2014 @ 17:04:35 #25
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier
pi_134954230
quote:
0s.gif Op woensdag 1 januari 2014 16:54 schreef akveor het volgende:
Ik begrijp dat Peter in de schuldsanering zit. Waarom werkt ie dan gewoon om z'n schulden af te lossen? Je zal maar geld van die gast krijgen en weten dat hij gewoon niks zit te doen in een programma. Ik vraag me ook af of zo'n schuldsanering met zoiets akkoord gaat of moet gaan.
Hij vangt nu een jaar lang geld voor zijn "lopende kosten" het is 'm er nu alles aan gelegen er zo lang mogelijk te blijven zitten, of staan met zijn handjes in zijn zakken... slim toch? :P
pi_134959546
.....team BB......go go girl.....
pi_135038017
Peter jankt omdat hij misschien wel een jaar lang in Utopia op dezelfde schoenen moet lopen en dezelfde kleren moet dragen omdat hij helemaal niets meer heeft. Vanwege het voorkomen van faillissement van zijn kroeg. Hij hoopt door zijn deelname eindelijk een keer een baan kan krijgen.
  vrijdag 3 januari 2014 @ 21:03:41 #28
17882 Razor21
Sinds 2001 op Fok!
pi_135040938
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 19:57 schreef Mylene het volgende:
Peter jankt omdat hij misschien wel een jaar lang in Utopia op dezelfde schoenen moet lopen en dezelfde kleren moet dragen omdat hij helemaal niets meer heeft. Vanwege het voorkomen van faillissement van zijn kroeg. Hij hoopt door zijn deelname eindelijk een keer een baan kan krijgen.
Misschien moet hij na Utopia maar weer mee gaan doen in een commerical om zijn zakken te vullen : http://www.utopiatvshow.n(...)al-voor-ziggo-humax/
Zo Razor21 misschien kunnen we de conducteurs afluisteren" vervolgens hoor je keihard door die trein GRRGG...Hallo hier ...blalblalb @#$%%@.....en iedereen kijkt dan onze kant op ook mijn kant..
  vrijdag 3 januari 2014 @ 21:36:00 #29
96090 Dementor
Sanctimonia Vincet Semper
pi_135042394
Ah de man die beweerde goud op de kermis te gaan verdienen. :D
★★★★★
pi_135045532

Met dank aan Jian.....Peter in de leader van De Bunker :P
.....team BB......go go girl.....
  maandag 6 januari 2014 @ 13:25:25 #31
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_135142155
Peter doet de was

3a024cb39b5db4af71d6fec598daff6f.gif

b1fabaae8b0d02f8d7243bf8a0870158.gif

Billy komt kijken

95c2517610de399e983f2dd258b6c165.gif
  maandag 6 januari 2014 @ 13:47:10 #32
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_135142898
Peter berekent de stand van de zon

127eaac2dfddaaa425a8ff10b1d64f0d.gif
  maandag 6 januari 2014 @ 14:23:34 #33
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_135144364
Peter bij de kapper

3781c68ac44052f42a3c2fd828481815.gif

77b00d8c87fa785e5974d0b195fafc6b.gif

Kapster Lot aan het werk

58675686e88b844ac5f93fd858422787.gif
  maandag 6 januari 2014 @ 19:33:30 #34
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
  maandag 6 januari 2014 @ 21:58:59 #35
54601 Scrutinizer
You will obey me!
pi_135166329
Uit de eerste uitzending bleek dat Peter tegenwoordig met een ouwe nicht samenwoont. Dat had ik niet verwacht van hem.
The White Zone is for loading and unloading only.
If you have to load or unload, go to the White Zone.
You'll love it. It's a way of life.
pi_135189662
Wat een triest figuur, dat zie ik nu al, met zijn hondje, dat is zijn alles en zijn vriendin dan? Leuk dat je op de 2e plaats komt als vriendin
✯✯✯ RIP JC 24-3-1-6 = 14
pi_135191122
Soooo, is Peter zijn ego even een stuk kleiner geworden dan ik hem uit de Bunker ken.
Hij klinkt zelfs bescheiden en lijkt zich helemaal niet vooraan te willen posteren.

Blijkbaar kan in de put zitten je persoonlijkheid ten goede veranderen.
Im hung like Einstein
And Smart as a Horse
pi_135195670
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 15:27 schreef Spooky4u het volgende:
Soooo, is Peter zijn ego even een stuk kleiner geworden dan ik hem uit de Bunker ken.
Hij klinkt zelfs bescheiden en lijkt zich helemaal niet vooraan te willen posteren.

Blijkbaar kan in de put zitten je persoonlijkheid ten goede veranderen.
Dit is echt zo`n figuur die zielig doet en medelijden wil maar eigenlijk alleen maar met zijn kop op tv wil.
✯✯✯ RIP JC 24-3-1-6 = 14
  donderdag 9 januari 2014 @ 13:31:39 #39
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
  donderdag 9 januari 2014 @ 14:03:36 #40
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_135272298
de eerste klant

9b5e3ad8c7521359297bccea2ac447b5.gif

27cde39f487ced52f1fbbca7443ee2ed.gif
  vrijdag 10 januari 2014 @ 00:04:40 #41
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_135300581
Dus toch! Ik dacht al dat he de Bunker-Peter was. Wat een farce. :')
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_135316786
Vergeet niet dat hij ook acteur is hè.

Hoofdrol in de Nederlandse film Gehaaid.
Low budget film maar toch.
https://www.facebook.com/Gehaaid/info


Kan alle kanten op nog c_/

[ Bericht 18% gewijzigd door MeraViglioSa op 10-01-2014 14:49:51 ]
Normaal is niets anders dan het gemiddelde van alle afwijkingen.
pi_135317505
quote:
12s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 14:43 schreef MeraViglioSa het volgende:
Vergeet niet dat hij ook acteur is hè.

Hoofdrol in de Nederlandse film Gehaaid.
Low budget film maar toch.
https://www.facebook.com/Gehaaid/info

Kan alle kanten op nog c_/
Mera *O* Peter is een BNer geworden *O*
.....team BB......go go girl.....
  vrijdag 10 januari 2014 @ 20:16:35 #44
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_135344133
quote:
De lekkende TENA Lady's van Koffietijd gaan massaal voor Paul. Hoe verrassend _O-
“Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht”
― H.M. van Randwijk ―
  zaterdag 11 januari 2014 @ 15:43:05 #47
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_135357338
rondleidingen zijn afgelopen, " en nou opgebunkerd "

c803fea8859a57f6ebb365c0ed38fba0.gif

3e8043ad658e4bf2073ec053dac511d1.gif
pi_135378786
Net een reclame gezien van Primera... Over cadeaukaarten. Volgens mij zat Peter daar ook in. Zo even opzoeken.
Digo
pi_135378911
quote:
10s.gif Op woensdag 25 december 2013 12:57 schreef dieenebart het volgende:
Ik ben nu al voor Peter w/
Ondanks dat hij ook zeker zijn manco's heeft, ik ook!!!!!!
pi_135386711
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 15:04 schreef Toverheks het volgende:

[..]

Mera *O* Peter is een BNer geworden *O*
Eindelijk hè! *O*

En dan te denken dat ik ooit lid ben geworden van Fok!, puur en alleen om hem te promoten... Good old times.. :') O+
Normaal is niets anders dan het gemiddelde van alle afwijkingen.
pi_135387580
Peter heeft meerdere malen gezegd dat hij van de productie Charlotte moet versieren. Hakim verdenkt hem er van dat hij deze "opdracht" zelf heeft verzonnen. Klopt dat?
I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
  zondag 12 januari 2014 @ 12:27:09 #52
157749 verified  dieenebart
je weet wel
pi_135390398
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 04:28 schreef MeraViglioSa het volgende:

[..]

Eindelijk hè! *O*

En dan te denken dat ik ooit lid ben geworden van Fok!, puur en alleen om hem te promoten... Good old times.. :') O+
Ja leuk! ;)
  zondag 12 januari 2014 @ 17:13:08 #54
54601 Scrutinizer
You will obey me!
pi_135400823
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 09:47 schreef Hunter het volgende:
Peter heeft meerdere malen gezegd dat hij van de productie Charlotte moet versieren. Hakim verdenkt hem er van dat hij deze "opdracht" zelf heeft verzonnen. Klopt dat?
Het is voor Peter te hopen dat hij in de uitzending niet te zien zal zijn als iemand die dat zelf verzonnen heeft.
The White Zone is for loading and unloading only.
If you have to load or unload, go to the White Zone.
You'll love it. It's a way of life.
  zondag 12 januari 2014 @ 18:47:02 #55
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_135404545
koeien melken

d2e59375da4ae82a3cc3dbf197f435c2.gif

ad8e38990b27ad62ae176ada8f9c9b79.gif
pi_135425122
Ik dacht al; wat heeft die gozer een bekende kop!

Hier nog een bezopen fragment uit 'De Bunker' met Eline, het zusje van BB Dido:

  maandag 13 januari 2014 @ 02:17:26 #57
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_135425273
quote:
3s.gif Op maandag 13 januari 2014 01:57 schreef glasshole het volgende:
Ik dacht al; wat heeft die gozer een bekende kop!

Hier nog een bezopen fragment uit 'De Bunker' met Eline, het zusje van BB Dido:

Hahaha Elientje O+ , zo zat als een toeter _O-
geweldig filmpje _O_
pi_135467622
Maar deze gast is dus gewoon een acteur?
Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_135467706
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 04:28 schreef MeraViglioSa het volgende:

[..]

Eindelijk hè! *O*

En dan te denken dat ik ooit lid ben geworden van Fok!, puur en alleen om hem te promoten... Good old times.. :') O+
Ciao Mera, come stai? *O*
pi_135482298
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 02:22 schreef ruudpuntenel het volgende:

[..]

Ciao Mera, come stai? *O*
Ciaooo Ruud, sto bene e te?? :P
quote:
5s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 02:16 schreef Godshand het volgende:
Maar deze gast is dus gewoon een acteur?
Hij is onder andere acteur. Wil niet zeggen dat hij dan dús ook acteert. Kan wel. Hoeft niet.
Je weet het bij hem gewoon nooit. :')
Bovendien hoef je geen acteur te zijn om te acteren, denk ik. :N
Normaal is niets anders dan het gemiddelde van alle afwijkingen.
pi_135577804
Peter als 'razende reporter' voor 538:

  donderdag 16 januari 2014 @ 21:00:25 #62
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_135578164
Ook al een soort van acteur dus?
Net als Billy, Emil en Andrea. Of vergeet ik er nog?
Dat is toch geen toeval meer.
  zaterdag 18 januari 2014 @ 12:34:23 #63
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
  zondag 19 januari 2014 @ 03:47:29 #64
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_135666183
Ik vergeet steeds dat hij ook meedoet. Hij valt totaal niet op.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  Weblogger maandag 20 januari 2014 @ 20:13:54 #65
80791 crew  Paul
Fan van Braddie
pi_135733259
Hoe dom is die Peter zeg, eerst zo bot tegen Andrea en dan bij haar terugkomen en het nog erger maken (ik reageer op de uitzending van vandaag.)
Door Braddie heeft mijn leven weer zin.
  maandag 20 januari 2014 @ 20:47:58 #66
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_135735455
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2014 20:13 schreef Paul het volgende:
Hoe dom is die Peter zeg, eerst zo bot tegen Andrea en dan bij haar terugkomen en het nog erger maken (ik reageer op de uitzending van vandaag.)
Hij heeft gewoon gelijk. Als die Andrea zo graag wil rouwen moet ze naar huis gaan naar de begrafenis en daar samen met de familie rouwen en niet dit podium gebruiken om haar godsdienstwaanzin nog een keer extra ten toon te spreiden.

Peter had het anders moeten zeggen en moeten zeggen voor troost sla ik een arm om je heen maar dat doet niets af aan zijn mening die duidelijk is dat Utopia niet een of andere sekte moet worden waar geloof en groen voor gaan op alles.
  maandag 20 januari 2014 @ 21:41:24 #67
54601 Scrutinizer
You will obey me!
pi_135738659
Peter heeft zich voor deze actie laten inspireren door zijn grote vriend Terror Jaap.

Heel benieuwd wat ze morgen in de uitzending gaan laten zien. Ze kunnen hem en de reputatie van het programma tegelijk nog sparen, volgens mij. De vriendschap die tussen hem en Charlotte leek te ontstaan in de dagen daarvoor is in de uitzending totaal nog niet terug te zien geweest. Daarmee zouden de makers de realiteit geweld aan doen maar hoeft Peter niet voor een miljoen Nederlanders als een leugenaar of een onbetrouwbaar persoon neergezet te worden. Voor zijn positie in het programma zal het niet uitmaken, die is allerbelabberdst.
The White Zone is for loading and unloading only.
If you have to load or unload, go to the White Zone.
You'll love it. It's a way of life.
pi_135750112
Hmm voor iemand uit 1978 vind ik hem wel wat kinderlijk over komen met z'n Utopia wat volgens hem vooral bestaat uit Feestuh en een kroeg.

Maar vind hem wel ok verder.
٩๏̯͡๏)۶
pi_135751190
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 04:28 schreef MeraViglioSa het volgende:

[..]

Eindelijk hè! *O*

En dan te denken dat ik ooit lid ben geworden van Fok!, puur en alleen om hem te promoten... Good old times.. :') O+
*O* Al hoop ik dat hij het gaat redden hoor Mera *O*
.....team BB......go go girl.....
  dinsdag 21 januari 2014 @ 16:38:24 #70
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_135764200
quote:
1s.gif Op maandag 20 januari 2014 20:47 schreef marky het volgende:

[..]

Hij heeft gewoon gelijk. Als die Andrea zo graag wil rouwen moet ze naar huis gaan naar de begrafenis en daar samen met de familie rouwen en niet dit podium gebruiken om haar godsdienstwaanzin nog een keer extra ten toon te spreiden.

Peter had het anders moeten zeggen en moeten zeggen voor troost sla ik een arm om je heen maar dat doet niets af aan zijn mening die duidelijk is dat Utopia niet een of andere sekte moet worden waar geloof en groen voor gaan op alles.
Precies. Als Andrea zo graag wil rouwen om haar stiefdochter, had ze naar de begrafenis moeten gaan.
Er waren meer mensen met dezelfde mening als Peter, zoals Hakim, maar die was natuurlijk weer te laf om dat tegen haar te zeggen. :')
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  dinsdag 21 januari 2014 @ 20:17:26 #71
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_135774102
Peter liegt niet. Dat heeft hij nu wel weer bewezen.
Daar kunnen billy en zweefteef een puntje aan zuigen, die hadden nog nooit een hoofdrol in een film.
  dinsdag 21 januari 2014 @ 21:27:59 #73
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
  woensdag 22 januari 2014 @ 14:15:28 #74
416443 ikwiltrolletje
Free Leafeon672!!!
pi_135800936
Ik vind het een beetje overdreven om mensen meteen "acteur" te noemen. Ik zie het meer als mensen die graag op tv willen komen en bn'er willen worden. Dan is de kans groot dat ze aan meerdere dingen mee doen en bij casting bureau's staan in geschreven etc. Echt acteurs vind ik dat niet, gewoon mensen die al eerder wat hebben geprobeerd en nu voor hun gevoel eindelijk bekend zullen worden. Want dat worden ze wel door Utopia :7
Op maandag 27 januari 2014 02:27 schreef Toto69 het volgende:
ik maakbhet morgen uitgebreider zitbnu mobiep ek ogen vallen dicht
pi_135802884
Heb het niet helemaal 100% gevolgd, maar klopt het dat hij er vanavond waarschijnlijk wordt uitgestemd? Of wordt het nog spannend?
  woensdag 22 januari 2014 @ 15:17:17 #76
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_135803424
Voor alle rls worden castingburo's benaderd of deze nog mensen in het bestand hebben die misschien interessant zijn voor een programma.
  woensdag 22 januari 2014 @ 15:45:56 #77
54601 Scrutinizer
You will obey me!
pi_135804676
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2014 15:05 schreef bdd8 het volgende:
Heb het niet helemaal 100% gevolgd, maar klopt het dat hij er vanavond waarschijnlijk wordt uitgestemd? Of wordt het nog spannend?
Hij wordt genomineerd. Of hij weggestemd wordt hangt af van degene die de nieuwe bewoner wordt.
The White Zone is for loading and unloading only.
If you have to load or unload, go to the White Zone.
You'll love it. It's a way of life.
pi_135804991
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2014 15:45 schreef Scrutinizer het volgende:

[..]

Hij wordt genomineerd. Of hij weggestemd wordt hangt af van degene die de nieuwe bewoner wordt.
Oh ja ^O^ Wordt dus toch nog spannend.
  woensdag 22 januari 2014 @ 15:52:57 #79
54601 Scrutinizer
You will obey me!
pi_135805073
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2014 15:51 schreef bdd8 het volgende:

[..]

Oh ja ^O^ Wordt dus toch nog spannend.
Dat kan best een leuke twist opleveren. De huidige bewoners zullen daar ook rekening mee houden in wie zij als nieuwe bewoner willen.
The White Zone is for loading and unloading only.
If you have to load or unload, go to the White Zone.
You'll love it. It's a way of life.
  donderdag 23 januari 2014 @ 15:40:04 #81
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
  donderdag 23 januari 2014 @ 16:27:03 #82
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_135854652
Boer Peter

4a930d5bdffb4cb5448cad8d125b2e3c.gif

ae83400a9485e304d4ca16d2e558ef66.gif

0315ba0d3ff7716b0d2566bac2830be4.gif

eece11244d84b3b4ae46a84dc0723df3.gif

1880700fa0bab3409eeaa380e264b2f7.gif

1b83922e1a490faeeb52823da3e62da6.gif

b8c5a82a6591ab30320168d7f101619f.gif

[ Bericht 64% gewijzigd door Flow3r op 23-01-2014 16:35:08 ]
pi_135855161
Ik snap nog niet zo goed waarom "achter" hem wil weghebben.
Hij schijnt iets gezegd te hebben, maar kan nergens vinden wat dat was......
  donderdag 23 januari 2014 @ 16:39:40 #84
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_135855340
quote:
0s.gif Op donderdag 23 januari 2014 16:36 schreef utrecht1970 het volgende:
Ik snap nog niet zo goed waarom "achter" hem wil weghebben.
Hij schijnt iets gezegd te hebben, maar kan nergens vinden wat dat was......
UTO / [COS #164] Koekenbakker!
pi_135855509
Oh sturing van achter duidelijk in beeld, zal Huub niet zo leuk vinden.
Hij was wel zo mediageil dat hij alle suggesties opvolgde (hoeren, trouwen etc).
  donderdag 23 januari 2014 @ 16:45:09 #86
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_135855636
quote:
0s.gif Op donderdag 23 januari 2014 16:42 schreef utrecht1970 het volgende:
Oh sturing van achter duidelijk in beeld, zal Huub niet zo leuk vinden.
Hij was wel zo mediageil dat hij alle suggesties opvolgde (hoeren, trouwen etc).
Lees die Cossen effe door, filmpje ook ;)

UTO / [COS #158] Bezopen mensen vertellen de waarheid
  donderdag 23 januari 2014 @ 16:48:13 #87
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_135855847
quote:
14s.gif Op donderdag 23 januari 2014 16:48 schreef Flow3r het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

:D _O-
haha geweldig!
  donderdag 23 januari 2014 @ 17:17:42 #89
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_135857499
quote:
14s.gif Op donderdag 23 januari 2014 16:48 schreef Flow3r het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

:D _O-
_O- prachtig dit
.....team BB......go go girl.....
pi_135893930
quote:
14s.gif Op donderdag 23 januari 2014 16:48 schreef Flow3r het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

:D _O-
Fantastisch _O_ ^O^ ^O^ _O- _O-
pi_136057717
Nou dat was het dan, jammer hoor, had hem wel helemaal Jaap willen zien gaan :P
Normaal is niets anders dan het gemiddelde van alle afwijkingen.
pi_136133791
quote:
(quote uit COS#495)

Hé, dat is voor zijn huis: hiero!
  vrijdag 31 januari 2014 @ 00:00:33 #94
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_136160536
Peter had vlinders in Utopia

van onze redactie

AMSTERDAM -

......knip.........


Peter is namelijk smoorverliefd op zijn huisgenoot Gineke. In Show Vandaag zegt hij: "Zij is eigenlijk een beetje mijn Utopia, waar ik ben thuisgekomen."

"Ik ga haar de liefde geven die ze verdient, daar gaan we nu mee beginnen", zegt Peter, net voordat hij de blondine vol op de mond kust.

Aldus de Telegraaf
  maandag 3 februari 2014 @ 17:14:26 #98
17882 Razor21
Sinds 2001 op Fok!
pi_136291041
Zo Razor21 misschien kunnen we de conducteurs afluisteren" vervolgens hoor je keihard door die trein GRRGG...Hallo hier ...blalblalb @#$%%@.....en iedereen kijkt dan onze kant op ook mijn kant..
  maandag 3 februari 2014 @ 18:47:17 #99
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_136294514
Hij postte in dit forum dat hij alle bewoners leuk vond, maar hij zit wel negatieve tweets over andere bewoners te retweeten.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  woensdag 30 juli 2014 @ 00:00:17 #100
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_142869798
Peter Nuninga wil van Philips geld, omdat ze een oude foto van hem jarenlang gebruikt hebben zonder Peter daar netjes voor te betalen. Volgens Peter was de 250 euro die hij destijds ontving voor éénmalig gebruik, en nu wil hij dus 500.000 zien. Zijn advocaat vindt dat een zeer reëel bedrag en als Philips niet akkoord gaat stappen ze naar de rechter om een veelvoud er van te eisen.

nuningaphilll.png

http://glamora.ma/2014/07/utopiagekkie_wil_500k_van_phil.html
  woensdag 30 juli 2014 @ 00:12:16 #101
54601 Scrutinizer
You will obey me!
pi_142870169
Peter wordt rijk *O*
The White Zone is for loading and unloading only.
If you have to load or unload, go to the White Zone.
You'll love it. It's a way of life.
  woensdag 30 juli 2014 @ 01:23:17 #102
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_142871397
Hoe is het nu met... Peter?

Wat was je hoogtepunt binnen de poorten?
"Ik heb in de periode dat ik in Utopia was toch wel meerdere hoogtepunten gehad eigenlijk. Zo was ik de eerste Utopiaan die geld wist te verdienen. Binnen twee weken had ik al ruim 1500 euro binnengehaald met het organiseren van rondleidingen. Ik heb de hondenuitlaatservice ook bedacht. Samen met Harold heb ik een binnen- en buitenverblijf voor de beesten gemaakt, maar dat is een week na mijn vertrek gesloopt en het idee is langzaam verwaterd. Mijn laatste hoogtepunt is dat ik de mogelijkheid heb gecreëerd dat iedereen zich in de eerste week al warm kon wassen. Samen met Ruud heb ik het bad naar buiten gesleept en gevuld met water. We stookten er een vuurtje onder totdat het water warm werd. En samen met Harold heb ik de eerste Utopiadouche gebouwd met zeilen."

En je dieptepunt?
"Mijn dieptepunt heeft uiteindelijk ook tot mijn vertrek geleid. Twee maanden voor ik Utopia inging, raakte ik mijn horecazaak kwijt. Ik was in korte tijd heel veel kwijt. Niet alleen mijn zaak, maar ook geld, auto, huis en vrienden. Toen kwam Utopia en ik wist dat ik financieel nogal wat af moest handelen. Ik vroeg me continu af wat me te wachten stond en daarom heb ik besloten dat ik weg wilde. Eenmaal thuis kwam ik erachter dat alles onder controle wasn en dat ik me onnodig zorgen heb gemaakt. Tot op de dag van vandaag heb ik er ontzettend veel spijt van dat ik mezelf uit Utopia heb laten stemmen. Maarja, that's life... Keuzes! Soms maak je de goede, en soms een foute. Het is niet erg om drie keer achter elkaar te vallen, zolang je vier keer weet op te staan. En daar ben ik momenteel mee bezig, met opstaan."

Wat is er allemaal met je gebeurd nadat je uit Utopia kwam?
"Er is best veel op me afgekomen toen ik Utopia uitkwam. Ook al zou je het niet verwachten als je maar een maand in Utopia hebt gezeten, maar veel mensen 'kennen' je opeens. Dat was iets waar ik de eerste weken wel aan moest wennen. Na die periode ben ik mij weer proberen te gaan focussen op het 'normale leventje' en heb ik getracht om weer aan het werk te komen, maar dit bleek jammer genoeg moeilijker dan verwacht. Doordat ik altijd een positief en ondernemend persoon ben, heb ik maar besloten om mijn kansen en ideeën maar ergens anders te gaan beproeven, in Spanje."

Wat heb je tijdens en van je tijd in Utopia geleerd?
"Ik had altijd best moeite om in een groep te kunnen functioneren omdat ik nogal erg op mezelf ben. Ik probeer dan ook altijd alles zelf te doen, dan wel op te lossen. Kansen als groepsgesprekken laat ik dan ook altijd erg graag aan me voorbij gaan. In Utopia ontkwam ik daar natuurlijk niet aan. Ik heb dan ook geleerd om me nu meer in een groep te durven begeven, dat is een zeer positieve toevoeging in mijn leven. Doordat ik erg op mezelf was, hield ik ook alles altijd voor me en sprak ik nooit over dingen als in, mijn eigen gevoelens. Ook dit muurtje is binnen Utopia, in die maand, geheel afgebrokkeld. Ik ben nu veel opener naar anderen toe over mijn gevoel en ook daar ben ik erg dankbaar voor. Tot slot heb ik geleerd dat je iedereen in zijn of haar waarde moet laten, ongeacht afkomst, leeftijd en of geaardheid. Mijn cynische humor is na mijn tijd in Utopia wel enigszins bijgeschaafd, wat anderen weer als positief ervaren. Kortom, ik heb aardig wat opgestoken in Utopia."

Wat doe je nu?
"Ik ben eind mei vertrokken naar Spanje. Daar ben ik opnieuw begonnen als ondernemer. Ik transporteer inboedels, vertaal menukaarten, richt huizen in... Ik ben dus druk bezig met het bouwen van een Utopia in Spanje."

Kijk je nog wel eens Utopia en zo ja, wat valt je op?
"Ik kijk af en toe nog. Het valt me op dat het niet echt meer Utopia is zoals het naar mijn idee bedoeld was. Dat vind ik jammer. Het is een kopie van de buitenwereld aan het worden en dat had ik persoonlijk graag anders gezien. Verder is het erg opvallend dat Rienk met Nicoline na 7 jaar zonder seks weer heel veel kan lachen."

Op welke manier heeft Utopia jouw leven nu beïnvloed?
"Ik heb denk ik te kort in Utopia gezeten om daarop te kunnen antwoorden. Maar het heeft in ieder geval geen slechte invloed gehad. Ik krijg veel positieve reacties."

Zie je nog oud-inwoners?
"Ik heb nog contact met Harold en Lindy. Maar ook Hakim, Paul en Jimmy spreek ik zo af en toe nog wel eens."

Wat wens je de huidige inwoners toe voor het komende half jaar?
"Ik wil de huidige bewoners heel veel succes wensen met het laatste half jaar. Jullie kunnen het! Ik hoop alleen wel dat jullie het Utopia weer zullen gaan vinden zoals we dat in het begin voor ogen hadden. Zet hem op met z'n allen en tot 31 december!"

Bron:Utopiatv.nl
http://www.utopiatv.nl/#/news/detail/9010/hoe-is-het-nu-met-peter
  maandag 29 december 2014 @ 19:11:04 #103
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier
pi_148106369
Het Utopiajaar van Peter
29 December 2014 13:26

pXNkQ9n.png

28 dagen Utopia, 337 dagen buiten de poort.

Financiële problemen, een buitenlands avontuur, een vader met een kwakkelende gezondheid én deelname aan Utopia. 2014 had het allemaal in petto voor oud-inwoner Peter. Samen met hem kijken we terug op een knettergek jaar.

Eind 2013. De 35-jarige Peter probeert zijn hoofd boven water te houden na het faillissement van zijn horecazaak. Hij is toe aan een nieuwe start, wil de financiële sores vergeten en is dus dolblij dat hij op 31 december voet zet in Utopia.

Vanaf dag één is Peter een opvallende verschijning. Grappig, scherp, direct en altijd in de weer. Peter: "Ik was verantwoordelijk voor de actie 'Stoppen met Roken', had een hondenkennel gebouwd om een honden uitlaatservice in het leven te kunnen roepen waarmee ik zorgde voor de allereerste inkomsten in de Utopiakas. Tevens is het langstlopende project in Utopia, 'Live in de Loods', door mij bedacht."

Maar ondanks het lachen en het harde werken kan Peter de financiële problemen van dat wat hij zelf "De Zaak" noemt niet zomaar vergeten.

"Aangezien er geen contact was met de buitenwereld, kon ik dit maar moeilijk van me af zetten en bleef ik er maar aan denken en me terugtrekken. Iedereen die mij kent was het dan ook opgevallen dat ik totaal niet mezelf was daar, de vrolijke en grapjes-uithalende-Peter."

Ook de mensen binnen de poorten merkten al snel dat Peter niet op zijn plek was. Tijdens de allereerste nominatieronde kreeg hij zoveel stemmen dat nieuwkomer Laura op dag 28 eigenlijk niets anders kon doen dan Peter naar huis sturen. Het einde van de nieuwe start.

Jammer, want Peter had het naar eigen zeggen nog wel even vol kunnen houden. "Ab-so-luut! Al zou het drie jaar geduurd hebben." Sterker nog: Peter zou met liefde weer terugkeren!

"Ik heb inmiddels al mijn zaakjes weer op de rit
en ik zou niets liever willen
dan weer bouwen aan mijn Utopia."

De overige 337 dagen van het jaar heeft Peter uiteraard niet stilgezeten. Nadat hij alles rondom "De Zaak" op de rit had, vertrok hij naar Spanje om te gaan werken bij een makelaardij. Na een korte onderbreking waarin hij heeft gezorgd voor zijn dementerende vader is hij zich op dit moment weer aan het voorbereiden om terug te keren naar Spanje.

Kijkcijferkanon
Tussen het emigreren, werken, remigreren en zorgen door heeft Peter gewerkt aan een televisieconcept. "Ik ben er voor de volle 100% van overtuigd dat Nederland dit wil gaan zien en het een kijkcijferkanon zal gaan worden."

Wat het idee precies is? Dat kan en wil Peter niet zeggen. “Ik snap dat het heel vaag klinkt, maar dat wil ik ook graag zo houden. […]Ik kan alleen door grondig onderzoek met 100% zekerheid zeggen dat het nog nooit op de Nederlandse en of buitenlandse tv is vertoond.” Kortom: 100% interessant om in de gaten te houden!

Utopiaan van het Jaar
Peter is van mening dat iemand van het eerste uur Utopiaan van het Jaar moet worden. Charlotte, Vanessa of Giorgio. Voor alledrie is volgens Peter iets te zeggen, maar als hij zijn "unterbauch spitzen gefühl" volgt, komt Giorgio als winnaar uit de bus. "Puur om de gunfactor denk ik die hij over zich afroept, plus niet te vergeten de vele fans van Isabella die hem ook een warm hart toedragen en op hem zullen gaan stemmen."

Voor de mensen die in 2015 beginnen aan de zoektocht naar hun Utopia heeft Peter één tip: stick together! "Op eigen houtje zal je het in ieder geval niet gaan volhouden met al die hekken en camera's om je heen. Neem één ding van mij aan, je hebt elkaar daar harder nodig dan dat je misschien in eerste instantie verwacht."

Auteur:MP
  donderdag 29 januari 2015 @ 16:29:09 #104
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_149174269
peter-nuninga-terug-utopia.jpg
pi_149175024
Van mij mag ie.
Im hung like Einstein
And Smart as a Horse
  zaterdag 23 juli 2016 @ 20:25:54 #106
54601 Scrutinizer
You will obey me!
pi_163961069
Peter heeft eindelijk z'n roeping gevonden. In de Haringtest van de AD stond hij op de 27e plek. Hij had de beste haring van Noord Nederland. Feli Petertje *O*
The White Zone is for loading and unloading only.
If you have to load or unload, go to the White Zone.
You'll love it. It's a way of life.
pi_163975826
Thanks Scrut! 👊🏼🐟
  zaterdag 4 februari 2017 @ 17:58:59 #108
54601 Scrutinizer
You will obey me!
pi_168666468

Peter heeft weer een topplaat en dito video afgeleverd.
The White Zone is for loading and unloading only.
If you have to load or unload, go to the White Zone.
You'll love it. It's a way of life.
pi_168688907
En ook Tabitha was weer van de partij

8f2db8998697ccf4d957c277df7a4035.gif
“Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht”
― H.M. van Randwijk ―
pi_168688966
quote:
10s.gif Op zondag 5 februari 2017 16:58 schreef Pearlbitch het volgende:
En ook Tabitha was weer van de partij

[ afbeelding ]
Ik dacht dat het Vlemmix in de make-up was. :D
pi_168689000
quote:
1s.gif Op zondag 5 februari 2017 17:01 schreef mootie het volgende:

[..]

Ik dacht dat het Vlemmix in de make-up was. :D
Vlem heeft een andere cupmaat ;)
“Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht”
― H.M. van Randwijk ―
pi_168715273
Die wanstaltige Actionpakken. One size, fits nobody.

Peter is vet, moddervet geworden. Zonde.
pi_168747871
quote:
1s.gif Op maandag 6 februari 2017 18:00 schreef -sabine- het volgende:
Die wanstaltige Actionpakken. One size, fits nobody.

Peter is vet, moddervet geworden. Zonde.
Als z'n haring net zo vet is, snap ik wel dat hij hoog geëindigd is in de nationale haringtest. :P
“Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht”
― H.M. van Randwijk ―
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')