FOK!forum / Gaming / [MW2 SC #493] Niels, de opperdinges
Kutmanagerzondag 15 december 2013 @ 22:46
eXRCM.png

SPOILER: kijken op eigen risico
Stoma in de kelder
4345.jpg

Teun
mens-ugg-boots.jpg

Pierre
image16.jpg

Michhas
2004nk6.jpg

Tauch
landing-men.jpg

Stoma
typicalyanks.jpg

Soldmayor
topic.php?bb_attachments=47360&bbat=3367&inline

Pringles
126779210_d3dbb43baa.jpg

Rossdale
article-1082623-0256FC1B000005DC-530_224x423.jpg

Natte Bob
male_ugg.jpg

Betsy
ugg-222.jpg

Nicklas
ugg-man.jpg

Pringles
swag-fail-blue-uggs.jpg

Mainframes
uggs-man-robertson-swaggahottie.jpg

Bozz
tumblr_lb9v31E5E91qzhtsho1_400.jpg

Parvus
f38e3_ORIG-P1020722.jpg

Frankii
VERT_Mens%20Classichighres.jpg

Doopstah
men-in-ugg-3.jpg

dreamzk
ricky-martin-tears-of-joy-05.jpg

Fsmxi
011210_uggs.jpg

Stef
iloveyouman2_wideweb__470x30801.jpg

Tams en incognito Rossdale
pink%2520uggs%2520with%2520miniskirt.jpg
cNEpQ.jpg
KJuTT.jpg

SPOILER: De verhalen van Niels de Opperdinges
Al vanaf de verre oudheid stond Niels bekend als een echte man. Niet voor een kleintje vervaard, zien we hem op de oudste foto die bekend is van hem.

history-of-bowling-1.jpg

In deze tijd was het al bekend dat Niels zo stoer was, dat hij ronde steenballen uitpoepte, zoals we hierboven zien. Waarom? Omdat hij rotsen at. Dagelijks. U bent bekend met de Pyreneeën? Ik denk dat U zich kan voorstellen hoeveel honger Niels had. Maar laten we eens verder gaan naar de recentere geschiedenis. We schuiven een aantal duizend jaar op en komen Niels ineens in een andere gedaante tegen...

ambiorix.jpg

Ach, kijk hem toch eens staan. Een brok mannelijkheid. Uitpuilende buikspieren en een magnifieke snorpartij. Zijn bijl losjes in zijn hand om af en toe de restjes eten tussen zijn tanden uit te pulken en zijn nagels bij te werken. Legende, die Niels.

Ik weet nog goed dat op een dag ons dorp werd aangevallen via zee. Een armada van Romeinen die ons probeerden te belegeren. Niels was net klaar met het verorberen van 16 kilo vlees, zijn dagelijkse routine voordat hij een middagdutje ging doen. Geirriteerd keek hij op en zei:

This-Is-Sparta-Kick.jpg

"Hallo, wat hier gaande vrinden?"

Bevend van angst legden we uit dat we belegerd werden door Romeinen. Zijn reactie hierop werd wereldberoemd, geciteerd door duizenden geschiedschrijvers overal ter wereld:

300_sparta.jpg

"GIJ BLIJFT GODVERDOMME"

300.jpg

"UIT ONS DORP WEG JA?!?"

Gerard-Butler-This-Is-Sparta.jpg

"OF MOET IK EVEN NAAR JE TOE KOMEN!?!?"

Helaas, de Romeinen waren niet onder de indruk. De armada naderde onze kust, en er moest snel iets gebeuren. Met zijn bovenmatige intellect ontwikkelde Niels toen een enteringstechniek voor schepen, ongeëvenaard voor die tijd. Met zijn perfecte lichaam, elke ochtend gewassen in kokend lood, zijn haardos gekamd met een riek, zijn tanden gebleekt met waterstofperoxide, zijn nagels gehard met puur diamant, zijn schoenen gemaakt van het mooiste marmer (dat was zwaarder, training, je kent het wel). zwaaide hij zichzelf vanaf een schip richting de belager. Hierbij vond hij toevallig de dubbel-360-backheel-kick uit. Deze bleek erg effectief te zijn, zoals we hier kunnen zijn op het volgende plaatje.

2ebhegz.jpg

Bij de rode pijl zien we hoe Niels aan komt vliegen met de dubbele-360-backheel-kick. De andere dorpsbewoners achter hem staan nog een beetje te beven van angst. Wat er volgde laat zich makkelijk raden:

11rx3q1.jpg

Als een sloopkogel bewoog Niels van schip tot schip. Hier zien we hoe hij zijn vuuradem loslaat op de schepen. Door middel van een vernuftig buizensysteem hoefde hij maar een keer goed uit te ademen om een vuurzee te creëren waar de Vesuvius nog bij verbleekte.
De rest van de schepen werd ook in brand gestoken en zo werd de zeeslag eigenhandig door Niels gewonnen.

2le2e8h.png

Hier zien we Niels trots zegevieren, nadat hij met zijn vuuradem de complete Romeinse armada in de as had gelegd. Het dorp was weer veilig, maar voor hoe lang?

Hierna besloot Niels het een tijdje rustig aan te doen en hij trok zich terug in zijn buitenverblijf in donker Germania. Hier leefde hij als een simpele houthakker. Het grote verschil met andere houthakkers was dat hij bomen velde met zijn tanden, in plaats van een bijl. Gaandeweg bouwde hij hier met zijn 10 vrouwen een grote stam, waarvan het wapen een gespierde bever was met messcherpe tanden, met daarnaast een omgevallen boom.

Maar helaas, zoals aan alles, kwam ook hieraan een eind. Die vervelende Romeinen kwamen weer, en Niels trok ten strijde met zijn zoons en kleinzoons, wier getallen ondertussen in de tienduizenden liepen.

Na een schermutseling, waarbij Niels eigenhandig de voorhoede van het Romeinse leger een afstraffing gaf, hier te zien:

rome-total-war-2-teutoburg-foresttotal-war--rome-2s-battle-of-teutoburg-forest-puts-players-on-the-lmize18x.jpg

kwam het tot een veldslag in het Teutoburger woud. Niels voerde zelf de voorhoede aan samen met zijn oudste zoon Luca, die het bevel voerde over de Berserkers. Niels' meest reusachtige kinderen, gehard door het vellen van bomen, het looien van leer, het buigen van staal en het verwoesten van omliggende dorpen. Allen over 7 voet groot, sterk als beren, getooid in wolvenhuiden en vergezeld door woeste honden gingen ze vanuit een hinderlaag de Romeinse slagformatie te lijf.

Total-War-Rome-II-PC-Battle-of-Teutoburg-Forest-Trailer-Announcement-Screenshot-4.jpg

Uiteraard hadden de Romeinen geen schijn van kans. Op een gegeven moment voegden Niels en Luca zich bij zijn kleinzoons, de kern van het leger, 30000 man sterk. Hier werd de beslissende klap aangebracht, waarbij Niels en Luca, getooid met gevleugelde helmen, te paard de charge aanvoerden.

Otto_Albert_Koch_Varusschlacht_1909.jpg

Hierna was het snel gedaan. De Romeinen, bang voor de toorn van Niels zijn hierna nooit meer gezien boven de Rijn. En Niels besloot om weg te gaan uit Germania. Luca heeft nog 130 jaar over de stam van de Stalen Bevers geregeerd, voordat hij stierf. Hij werd ongewoon oud.

Wat er van Niels is geworden vraagt u? Dat leest u in het volgende verhaal.

Tja, wat was er eigenlijk geworden van Niels? De geschiedenisboeken zijn een tijd lang stil over hem. Wel weten we dat sinds eeuwen de nazaten van Luca nu in Germania vredig en voortvarend hun leven leefden. Tenminste, dat vertelt dit oude manuscript ons, ooit gevonden in de graftombe van Richard Leeuwenhart.

AM%20748-2v.jpg

Ze leefden voortvarend dankzij Niels en zijn heldendaden. Weinigen wisten dat Niels inmiddels was vertrokken naar Magna Frisia, het huidige Friesland. Hij leefde daar een hard maar eerlijk bestaan, leerde en sprak de taal van de dieren en leefde in kleine hutjes, nauwelijks groot genoeg om zijn immens gespierde torso te herbergen, zoals te zien hieronder.

Flag_Fen_Iron_Age_Hut.jpg

De legende gaat verder in het kleine stadje Mebreghtrwyyen. Hier leefde Niels gewoon het leven, totdat de lokale smid getroffen werd door de vogelgriep. De legende gaat dat Niels het shirt van de smid aantrok, handig herkenbaar aan de letter S voor Smid, en het werk van de smid voortzette door met zijn blote handen staal te buigen. In die tijd had de bakker een shirt met de letter B, de visser een shirt met de letter V etcetera, zodat iedereen goed herkenbaar was. De volgende foto van Niels werd onlangs gevonden in de staatsarchieven van Friesland:

Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_284153.jpg

Inmiddels was Niels de belangrijkste leverancier van wapentuig geworden. Immers, met zijn vuuradem gelijk aan de hitte van de Vesuvius en zijn onmetelijke kracht die hij gebruikte om staal te buigen met zijn blote handen had hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. En een aardige bankrekening.
Maar van binnen kookte hij van woede. Ondanks dat hij grote delen van Europa beheerste was zijn honger naar meer woonruimte, vooral voor zijn achtertuin, nog niet gestild.
Op een dag plukte hij eigenhandig de veren van 10000 kippen, stak ze op zijn helm, en vertrok zonder iets te zeggen.

knight.jpg

Weinigen wisten dat Niels oostwaarts trok, waar hem ter ore was gekomen dat er nog genoeg ruimte was. Ook zou daar genoeg zand liggen voor de zandbakken van toekomstige kinderen. In welige oases zou hij rust kunnen vinden aan het water met een cocktail of twee. En zo trok onze nobele ridder verder, gelokt door avontuur, op weg naar het beloofde land met zand en oases.

richard_dramatic.jpg

Onderweg ging niet alles even gemakkelijk. Er bleken meerdere onverlaten ook op zoek te zijn naar een royale zandbak voor hun kinderen, alsmede naar een cocktail bij een oase. De eerste oase deed zich aan, en Niels stormde er opaf. Onder een luid en duidelijk "IK EERST IK EERST IK EERST IK EERST VERDOMME" spoedde hij zich richting de oase, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

richard-the-lionheart-during-the-crusades-peter-jackson.jpg

De oorspronkelijke bewoners van het gebied hebben nooit geweten wat ze overkwam. Niels vestigde zich bij een kleine oase, samen met een aantal willekeurig van de straat geraapte mensen. Het duurde niet al te lang totdat Niels besloot tot totale overname van het Midden-Oosten. Er moesten meer zandbakken komen en meer caipirinha's gedronken worden. Hieronder is te zien hoe Niels opdracht geeft tot het bouwen van een nieuwe cocktailbar. Deze moet aan zijn rechterkant komen, blijkbaar.

crusaders.jpg

Beetje bij beetje werd het land ingenomen. Op een dag zat Niels in Jeruzalem in een taveerne toen hem werd gevraagd een suicide tequila te doen. De 25e suicide tequila werd de taveerne teveel. Bij het snuiven van het zout moest Niels gigantisch niezen. In combinatie met zijn vuuradem was dit fataal voor de taveerne en de stad.

london-1666.jpg

Maar dit bood wel mogelijkheden. Mogelijkheden tot expansie. Mogelijkheden tot meer zandbakken. Mogelijkheden tot meer cocktails. En zo besloot Niels om eigenhandig de complete stad weer op te bouwen. Gewoon, door even wat gebouwen neer te zetten, wat koepels en kerken te bouwen, wat parkjes aan te leggen. Niet bepaald raketwetenschap.

Ter illustratie: de situatie voor de renovatie:

keron.jpg

En de situatie na de renovatie. Let ook op de lichtinval en de positie van de zon. Niels haatte het als de zon recht in zijn gezicht scheen, dus heeft hij Helios zelf verzocht om de zon ietwat te kantelen. Het resultaat mag er wezen.

jerusalem.jpg

Jeruzalem was van Niels. Een perfecte uitvalsbasis om Europa aan de ene kant in de gaten te houden, en de Aziaten aan de andere kant. Lange tijd werd er niks meer vernomen van Niels. Maar toch, iets later in de geschiedenisboeken, duikt hij weer op in een andere gedaante. In het volgende verhaal ziet U hoe Niels de geschiedenis voorgoed veranderde met zijn heldendaden...

Voel u vrij om als authentiek geschiedkundige dit verhaal aan te vullen.

[ Bericht 40% gewijzigd door Kutmanager op 15-12-2013 23:00:30 ]
PierreTTzondag 15 december 2013 @ 22:46
Je had zoveel mooie TTs kunnen maken, krijg je dit :')
Rossdalezondag 15 december 2013 @ 22:55
Dinges :'(
Sharpdressedmanzondag 15 december 2013 @ 22:57
Lekker mysterieus, dinges!
PierreTTzondag 15 december 2013 @ 22:58
Verhalen in de Op _O_
PierreTTzondag 15 december 2013 @ 23:00
Christus wat een slap geouwehoer _O-
Kutmanagerzondag 15 december 2013 @ 23:00
OP update.
KneusTeunmaandag 16 december 2013 @ 10:23
Kutmanagermaandag 16 december 2013 @ 10:53
quote:
:')
Dr.Pringlesmaandag 16 december 2013 @ 21:21
ga toch bricken
badboynovamaandag 16 december 2013 @ 23:27
Hot topic "dinges"
Kutmanagerdinsdag 17 december 2013 @ 01:22
http://www.dumpert.nl/mediabase/6536601/3e6b1c91/wraptastic_.html
Dr.Pringlesdinsdag 17 december 2013 @ 01:46
IEnZL82.gif

Gewoon non stop lachen hierom. _O- :D
Kutmanagerdinsdag 17 december 2013 @ 01:58

BBN is polygaam?
Cliffydinsdag 17 december 2013 @ 01:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 december 2013 01:46 schreef Dr.Pringles het volgende:
[ afbeelding ]

Gewoon non stop lachen hierom. _O- :D
_O-
PierreTTdinsdag 17 december 2013 @ 06:39
Goedemorgen :W
Michhasdinsdag 17 december 2013 @ 06:56
Morgen P :W
PierreTTdinsdag 17 december 2013 @ 06:58
Morgen M :W
Rossdaledinsdag 17 december 2013 @ 08:12
KneusTeundinsdag 17 december 2013 @ 08:31
badboynovadinsdag 17 december 2013 @ 15:01
quote:
skills, skills i tell you.
KoningStomadinsdag 17 december 2013 @ 19:59
tumblr_lqnit9mtqU1r0ojhto1_500.gif
Kutmanagerdinsdag 17 december 2013 @ 21:17
Nick, KSP 0.23 is uit schijnbaar.
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 10:19
:W
Dr.Pringleswoensdag 18 december 2013 @ 11:01
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 10:19 schreef PierreTT het volgende:
:W
Henkus.
Rossdalewoensdag 18 december 2013 @ 11:50
als_jij_een_frikandel_zou_zijn_dan_was_je_een_frikandel_speciaal_tshirt_korte_mouw_1362310655_original_3.jpg

Stef O+
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 11:53
quote:
17s.gif Op woensdag 18 december 2013 11:50 schreef Rossdale het volgende:
[ afbeelding ]

Stef O+
O+
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 11:55
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 11:01 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Henkus.
691f73fdf1c5edeb3f600c515715a358.jpg
KoningStomawoensdag 18 december 2013 @ 12:32
Mooi dit

BIT / [SC] Cryptocurrencies #104 Bloed door de straten.
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 12:49
quote:
Mooi wat?
KoningStomawoensdag 18 december 2013 @ 12:53
quote:
1s.gif Op woensdag 18 december 2013 12:49 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Mooi wat?
Die hysterie.
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 12:54
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 12:53 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Die hysterie.
Oh, ik heb het maar met een half oog gelezen, vond het niet echt interessant :P
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 13:00
http://www.amazon.de/s/re(...)aps%2Ck%3Axbox%20one

Doe maar even bestellen piet :)
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 13:13
quote:
Doe jij me even die 500e? :D
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 13:13
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:13 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Doe jij me even die 500e? :D
10% rente en we hebben deal
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 13:15
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:13 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

10% rente en we hebben deal
Volledige eenmalige terugbetaling in 2080 en we hebben een deal :D
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 13:16
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:15 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Volledige eenmalige terugbetaling in 2080 en we hebben een deal :D
Ga vliegeren
Rossdalewoensdag 18 december 2013 @ 13:17
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:13 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Doe jij me even die 500e? :D
Verkoop je Ibiza :D

En koop een PS4, 100 euro goedkoper :D
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 13:17
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:16 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ga vliegeren
Hoezo? Kan je op je 90e bij me aankomen dat je nog 550e van me krijgt :D
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 13:17
quote:
14s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:17 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Verkoop je Ibiza :D
Tempting...
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 13:18
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:17 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Hoezo? Kan je op je 90e bij me aankomen dat je nog 550e van me krijgt :D
En jij denkt dat wij de 90 halen
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 13:18
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:18 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

En jij denkt dat wij de 90 halen
Nooit van mijn leven, daarom juist. Tegen die tijd zijn we allang dood aan aderverkalking _O-
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 13:19
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:18 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nooit van mijn leven, daarom juist. Tegen die tijd zijn we allang dood aan aderverkalking _O-
Zitten onze aderen verstopt met ossenwit
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 13:20
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:19 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Zitten onze aderen verstopt met ossenwit
Of we zijn al het hoekje om vanwege leververvetting, nierfalen, longziekten of wat dan ook. Ik zet ons in op een bescheiden 75 jaar :D
Rossdalewoensdag 18 december 2013 @ 13:21
Als je aderen dichtslibben, moet je meer alcohol drinken. Dat verdunt je bloed en dan stroomt het weer een stuk makkelijker ^O^
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 13:21
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:20 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Of we zijn al het hoekje om vanwege leververvetting, nierfalen, longziekten of wat dan ook. Ik zet ons in op een bescheiden 75 jaar :D
Lijkt me een goede leeftijd
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 13:23
quote:
3s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:21 schreef Rossdale het volgende:
Als je aderen dichtslibben, moet je meer alcohol drinken. Dat verdunt je bloed en dan stroomt het weer een stuk makkelijker ^O^
Deze man, oplossing voor alle gezondheidsproblemen van de aankomende 30 jaar _O_
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 13:23
quote:
3s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:21 schreef Rossdale het volgende:
Als je aderen dichtslibben, moet je meer alcohol drinken. Dat verdunt je bloed en dan stroomt het weer een stuk makkelijker ^O^
Wat zullen we veel moeten drinken 3e kerstdag
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 13:24
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:21 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Lijkt me een goede leeftijd
Tegen die tijd is er toch geen lol meer aan en zitten we toch alleen maar te zeiken dat CoD Black Ops 52 slechter is dan Black Ops 47, want dat waren nog eens tijden
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 13:25
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:24 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Tegen die tijd is er toch geen lol meer aan en zitten we toch alleen maar te zeiken dat CoD Black Ops 52 slechter is dan Black Ops 47, want dat waren nog eens tijden
Die kans is wel heel groot
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 13:26
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:25 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Die kans is wel heel groot
Tegen de tijd dat wij 75 zijn laten we ons gewoon vollopen met kaasfondue, spareribs en bier. Elke dag dat je nog leeft is meegenomen, dus zo hard mogelijk van genieten :D
Rossdalewoensdag 18 december 2013 @ 13:27
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:23 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Deze man, oplossing voor alle gezondheidsproblemen van de aankomende 30 jaar _O_
Chemisch verantwoord zuipen _O_ Alcohol is a solution ^O^

quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:23 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Wat zullen we veel moeten drinken 3e kerstdag
Bodempje leggen met een Whiskey-boullion, gevolgd door een hoofdgerecht van kip gemarineerd in bruin bier overgoten met bourbon en jeneversaus. Met als afsluiter een ijscoupe, gedrapeerd met schijfjes kiwi gedrenkt in ouzo.

ofzo

:o
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 13:27
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:26 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Tegen de tijd dat wij 75 zijn laten we ons gewoon vollopen met kaasfondue, spareribs en bier. Elke dag dat je nog leeft is meegenomen, dus zo hard mogelijk van genieten :D
Inderdaad nu doen we dat alleen in het weekend als we 75 zijn gaat dit elke dag gebeuren _O_
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 13:28
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:27 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Inderdaad nu doen we dat alleen in het weekend als we 75 zijn gaat dit elke dag gebeuren _O_
Dan hoef je toch geen vrouwen meer te versieren, gewoon lomp dik worden :D _O_
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 13:28
quote:
3s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:27 schreef Rossdale het volgende:

Bodempje leggen met een Whiskey-boullion, gevolgd door een hoofdgerecht van kip gemarineerd in bruin bier overgoten met bourbon en jeneversaus. Met als afsluiter een ijscoupe, gedrapeerd met schijfjes kiwi gedrenkt in ouzo.

ofzo

:o
Deze man, gastronomisch verantwoord en aangetoond niet slecht voor het dichtslibben van je aderen, want alcohol! _O_
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 13:28
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:28 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dan hoef je toch geen vrouwen meer te versieren, gewoon lomp dik worden :D _O_
Precies dan hoef je niet meer in de hoek van de kroeg een beetje ongemakkelijk te praten met een meid die April heet
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 13:29
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:28 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Precies dan hoef je niet meer in de hoek van de kroeg een beetje ongemakkelijk te praten met een meid die April heet
Je stond en praatte alleen ongemakkelijk omdat je zo fucking bezopen was _O-
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 13:30
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:28 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Precies dan hoef je niet meer in de hoek van de kroeg een beetje ongemakkelijk te praten met een meid die April heet
En laten we niet vergeten: Fonetisch was het Aa-pril, niet Ee-pril :D
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 13:31
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:29 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Je stond en praatte alleen ongemakkelijk omdat je zo fucking bezopen was _O-
Ach man ik viel nog wel mee _O- Ik heb tenminste nog nooit moeten spauwen bij jou thuis
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 13:35
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:31 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ach man ik viel nog wel mee _O- Ik heb tenminste nog nooit moeten spauwen bij jou thuis
Voor zover ik heb meegemaakt niet ^O^
Je grenzen kennen ^O^
Tegen sterke drank kunnen ^O^
Een man zijn ^O^
Dronken en met een weggefikte baard een vrouw versieren ^O^
Banjo spelen op straat ^O^ ^O^
Spauwen :')
Van het balkon spauwen :') :')
Maurice :') :') :')
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 14:08
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 13:35 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Voor zover ik heb meegemaakt niet ^O^
Je grenzen kennen ^O^
Tegen sterke drank kunnen ^O^
Een man zijn ^O^
Dronken en met een weggefikte baard een vrouw versieren ^O^
Banjo spelen op straat ^O^ ^O^
Spauwen :')
Van het balkon spauwen :') :')
Maurice :') :') :')
Mau is natuurlijk wel nog een jonkie dat vergeten we nog wel eens
Kutmanagerwoensdag 18 december 2013 @ 14:17
quote:
1s.gif Op woensdag 18 december 2013 14:08 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Mau is natuurlijk wel nog een jonkie dat vergeten we nog wel eens
Valt best mee, jullie zijn vooral gewoon 3 keer zo dik als ik dus een stuk meer massa om die alcohol te verwerken.
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 14:24
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 14:17 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Valt best mee, jullie zijn vooral gewoon 3 keer zo dik als ik dus een stuk meer massa om die alcohol te verwerken.
slap excuus moet je maar wat eerder stoppen met drinken dan gaan de volwassen mannen nog even door
Kutmanagerwoensdag 18 december 2013 @ 14:25
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 14:24 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

slap excuus moet je maar wat eerder stoppen met drinken dan gaan de volwassen mannen nog even door
Slap is het wel ja, dat vet van jullie.
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 14:26
Wederom slap excuus.
Kutmanagerwoensdag 18 december 2013 @ 14:42
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 14:26 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Wederom slap excuus.
Waar was jij vorig jaar met 2e kerstdag dan? Niet met Piet en mij aan het zuipen in ieder geval.
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 14:43
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 14:17 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Valt best mee, jullie zijn vooral gewoon 3 keer zo dik als ik dus een stuk meer massa om die alcohol te verwerken.
:D _O-

Ach man zelfs Buurman doet het nog beter dan jij en die is 1.70 en weegt 63 kilo _O-
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 14:44
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 14:42 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Waar was jij vorig jaar met 2e kerstdag dan? Niet met Piet en mij aan het zuipen in ieder geval.
Aan het werken geloof ik. Iets wat jij nog nooit gedaan hebt :D
Kutmanagerwoensdag 18 december 2013 @ 14:54

_O_
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 14:58
quote:
:o :D

Baas die gast :D
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 15:01
huehuehue_o_1170406.jpg
Kutmanagerwoensdag 18 december 2013 @ 15:06
quote:
1s.gif Op woensdag 18 december 2013 14:44 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Aan het werken geloof ik. Iets wat jij nog nooit gedaan hebt :D
Vorig jaar zo'n 48 * 60 uur maargoed.
Kutmanagerwoensdag 18 december 2013 @ 15:07
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 14:43 schreef PierreTT het volgende:

[..]

:D _O-

Ach man zelfs Buurman doet het nog beter dan jij en die is 1.70 en weegt 63 kilo _O-
Die barft waarschijnlijk gewoon thuis, bij mij geen optie omdat ik 's-nachts niet meer naar Delft kan.
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 15:08
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 15:07 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Die barft waarschijnlijk gewoon thuis, bij mij geen optie omdat ik 's-nachts niet meer naar Delft kan.
Hoax!
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 15:09
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 15:06 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Vorig jaar zo'n 48 * 60 uur maargoed.
Werken noemt ie dat, beetje nutteloos vergaderen en borrelen _O-
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 15:10
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 15:06 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Vorig jaar zo'n 48 * 60 uur maargoed.
Dat is toch geen werk man
Kutmanagerwoensdag 18 december 2013 @ 15:11
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 15:09 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Werken noemt ie dat, beetje nutteloos vergaderen en borrelen _O-
Als je later een hoge baas bij de bank bent noem je dat ook werken.
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 15:13
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 15:11 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Als je later een hoge baas bij de bank bent noem je dat ook werken.
Ik ga zo hard mogelijk proberen te voorkomen om dat ooit te worden :D
Kutmanagerwoensdag 18 december 2013 @ 15:15
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 15:13 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik ga zo hard mogelijk proberen te voorkomen om dat ooit te worden :D
Wil je niet voor Niels werken dan?
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 15:30
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 15:15 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Wil je niet voor Niels werken dan?
Alleen als ik raketten de lucht in mag poffen ^O^
Kutmanagerwoensdag 18 december 2013 @ 15:32
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 15:30 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Alleen als ik raketten de lucht in mag poffen ^O^
Dat mag je de 31ste al doen. :')
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 15:34
quote:
6s.gif Op woensdag 18 december 2013 15:32 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Dat mag je de 31ste al doen. :')
Vuurwerk kopen :') Dat heb ik echt voor het laatst gedaan toen ik 14 was denk ik :')
Pixellwoensdag 18 december 2013 @ 15:54
Al die zuipverhalen van jullie, stiekem droom ik er wel eens van dat ik gewoon ook uit het zuiden kwam
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 16:00
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 15:54 schreef Pixell het volgende:
Al die zuipverhalen van jullie, stiekem droom ik er wel eens van dat ik gewoon ook uit het zuiden kwam
Je bent altijd welkom
Pixellwoensdag 18 december 2013 @ 16:19
quote:
14s.gif Op woensdag 18 december 2013 16:00 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Je bent altijd welkom
O+
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 16:29
quote:
14s.gif Op woensdag 18 december 2013 16:00 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Je bent altijd welkom
Maar niet bij mij :(
Michhaswoensdag 18 december 2013 @ 16:52
Gewoon komen Bob, ik ga ook altijd mee en kom ook niet uit het Zuiden.
Pixellwoensdag 18 december 2013 @ 16:59
quote:
8s.gif Op woensdag 18 december 2013 16:29 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Maar niet bij mij :(
:'(
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 17:11
Pierre doe niet zo naar en nodig natte ook uit
Michhaswoensdag 18 december 2013 @ 17:50
Je moet erbij zijn.
Pixellwoensdag 18 december 2013 @ 17:58
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 17:11 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Pierre doe niet zo naar en nodig natte ook uit
Ik wil al niet meer :'(
Pixellwoensdag 18 december 2013 @ 17:59
Maar dit jaar ga ik toch niet meer redden, al die kut etentjes met familie en vrienden..

Gezellig doen is zo vervelend..gelukkig is er drank aanwezig :{
Kutmanagerwoensdag 18 december 2013 @ 18:06
quote:
14s.gif Op woensdag 18 december 2013 16:52 schreef Michhas het volgende:
Gewoon komen Bob, ik ga ook altijd mee en kom ook niet uit het Zuiden.
Je gaat inderdaad mee, maar je doet zeker niet mee.

Vuige noorderling.
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 18:17
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 17:11 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Pierre doe niet zo naar en nodig natte ook uit
Hallo, ik ben geen filantropische instelling of een hotel :(
Michhaswoensdag 18 december 2013 @ 18:18
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 18:06 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Je gaat inderdaad mee, maar je doet zeker niet mee.

Vuige noorderling.
the_king_in_the_north_wallpaper_by_simon93_ita-d5lchkj.png
Wolven nigger. Fucking wolven.
Kutmanagerwoensdag 18 december 2013 @ 18:20
quote:
7s.gif Op woensdag 18 december 2013 18:18 schreef Michhas het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Wolven nigger. Fucking wolven.
:')

Je kijkt nietsbetekenend naar de mannen uit het Zuiden die je wolven en je familie afslachten.
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 18:24
quote:
7s.gif Op woensdag 18 december 2013 18:18 schreef Michhas het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Wolven nigger. Fucking wolven.
south%20side%20ORIGINAL%20OLDIEES.jpg

Gr Gr Southside Oldies Pierre & Rossdale :D
Michhaswoensdag 18 december 2013 @ 18:40
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 18:20 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

:')

Je kijkt nietsbetekenend naar de mannen uit het Zuiden die je wolven en je familie afslachten.
Wilde%20zwijnen.jpg
Je hebt gelijk. Hier zien we bijvoorbeeld Stef en Pieter, trotse mannen uit het Zuiden, terwijl ze moordlustig en bloeddorstig op zoek zijn naar truffels, wilde kastanjes en andere etenswaren.
Michhas used wolves...
It's super effective!
Maurikachu fainted.
KneusTeunwoensdag 18 december 2013 @ 19:01
Bob we houden wel een Oost feestje met Stoma in de kelder ;)
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 19:04
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 19:01 schreef KneusTeun het volgende:
Bob we houden wel een Oost feestje met Stoma in de kelder ;)
De SM kelder van Stoma

Hmmm

So

Smexy
Sharpdressedmanwoensdag 18 december 2013 @ 19:11
quote:
8s.gif Op woensdag 18 december 2013 18:17 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Hallo, ik ben geen filantropische instelling of een hotel :(
Je denkt in hokjes, labelt het leven! Weg met de etiketjes.
KneusTeunwoensdag 18 december 2013 @ 19:21
quote:
11s.gif Op woensdag 18 december 2013 19:11 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

Je denkt in hokjes, labelt het leven! Weg met de etiketjes.
Ga jij maar in je eentje drinken in het Friesland :6
Dr.Pringleswoensdag 18 december 2013 @ 19:21
quote:
17s.gif Op woensdag 18 december 2013 11:50 schreef Rossdale het volgende:
[ afbeelding ]

Stef O+
Comic Sans, altijd goed. ^O^
KneusTeunwoensdag 18 december 2013 @ 19:22
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 19:21 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Comic Sans, altijd goed. ^O^
Helaas het minst begrepen font dat er is....
Dr.Pringleswoensdag 18 december 2013 @ 19:23
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 19:22 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Helaas het minst begrepen font dat er is....
orly
KneusTeunwoensdag 18 december 2013 @ 19:24
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 19:23 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

orly
Ik weet niet of iedereen die mening met mij deelt hoor?
Er zijn namelijk veel tegenstanders van het font.
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 19:25
Comic sans for life
Dr.Pringleswoensdag 18 december 2013 @ 19:26
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 19:24 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ik weet niet of iedereen die mening met mij deelt hoor?
Er zijn namelijk veel tegenstanders van het font.
Snap niet waarom mensen de font haten. Ik heb m vroeger alleen maar gebruikt op msn. Zelf zou ik m ook niet gebruiken nu, zijn zoveel mooiere fonts.
Sharpdressedmanwoensdag 18 december 2013 @ 19:53
De fons


dyn010_original_339_425_pjpeg_2632966_cce0272f80b435c45500667b975f7ea9.jpg
Kutmanagerwoensdag 18 december 2013 @ 20:48
quote:
7s.gif Op woensdag 18 december 2013 18:40 schreef Michhas het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Je hebt gelijk. Hier zien we bijvoorbeeld Stef en Pieter, trotse mannen uit het Zuiden, terwijl ze moordlustig en bloeddorstig op zoek zijn naar truffels, wilde kastanjes en andere etenswaren.
Michhas used wolves...
It's super effective!
Maurikachu fainted.

Redneck Zuiderlingen used pistol.

It's super effective! Michhas fainted.
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 20:50
quote:
6s.gif Op woensdag 18 december 2013 20:48 schreef Kutmanager het volgende:

[..]


Redneck Zuiderlingen used pistol.

It's super effective! Michhas fainted.
Gast....
KoningStomawoensdag 18 december 2013 @ 21:13
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 19:01 schreef KneusTeun het volgende:
Bob we houden wel een Oost feestje met Stoma in de kelder ;)
Ik heb geen kelder. Is de kruipruimte of zolder ook goed?
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 21:30
quote:
6s.gif Op woensdag 18 december 2013 20:48 schreef Kutmanager het volgende:

[..]


Redneck Zuiderlingen used pistol.

It's super effective! Michhas fainted.
:{ :{w
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 21:31
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 21:13 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Ik heb geen kelder. Is de kruipruimte of zolder ook goed?
In de kruipruimte, lekker liggen onder de vloer _O-
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 21:31
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 21:31 schreef PierreTT het volgende:

[..]

In de kruipruimte, lekker liggen onder de vloer _O-
Lekker tussen de spinnen kroelen
Bozz187woensdag 18 december 2013 @ 21:31
quote:
6s.gif Op woensdag 18 december 2013 20:48 schreef Kutmanager het volgende:

[..]


Redneck Zuiderlingen used pistol.

It's super effective! Michhas fainted.

Australia used torpedo attack

It's super effective!

Maurikatchu didn't survive!
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 21:32
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 21:31 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Lekker tussen de spinnen kroelen
Die zie je toch niet _O- Heb je ooit wel eens in je kruipruimte gelegen? :D
KoningStomawoensdag 18 december 2013 @ 21:32
Bier blijft wel mooi koel.
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 21:34
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 21:32 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Die zie je toch niet _O- Heb je ooit wel eens in je kruipruimte gelegen? :D
Ja was meteen de laatste keer _O-
KoningStomawoensdag 18 december 2013 @ 21:34
En Stef kan niet komen. Die past niet.

SPOILER
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 21:34
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 21:32 schreef KoningStoma het volgende:
Bier blijft wel mooi koel.
Mien jong in je kruipruimte gebeuren dingen waarvan je niet eens wil weten dat ze gebeuren _O- Ik heb er ooit eens ingelegen om de verwarmingsbuizen te checken, moet je niet claustrofobisch voor zijn :X
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 21:35
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 21:34 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ja was meteen de laatste keer _O-
Je kwam er niet meer uit en ligt er nog steeds? _O-
LitmanenAFCAwoensdag 18 december 2013 @ 21:36
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2013 21:35 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Je kwam er niet meer uit en ligt er nog steeds? _O-
Ja alleen wifi doet af en toe kut en dan moet ik aan een kabeltje trekken om het router te resetten ;(
PierreTTwoensdag 18 december 2013 @ 21:37
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 21:36 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ja alleen wifi doet af en toe kut en dan moet ik aan een kabeltje trekken om het router te resetten ;(
:D :')

Voor degenen die nog nooit een kruipruimte van binnen hebben gezien:

kruipruimte21.jpg

Zoiets. Alleen liggend te betreden.
KoningStomawoensdag 18 december 2013 @ 21:39
Ik kan hem ook vol laten lopen. Iedereen zwembroek mee.

im0439539b29100fa36.jpg
Michhaswoensdag 18 december 2013 @ 21:54
quote:
1s.gif Op woensdag 18 december 2013 21:31 schreef Bozz187 het volgende:

[..]


Australia used torpedo attack

It's super effective!

Maurikatchu didn't survive!
_O-
Dr.Pringleswoensdag 18 december 2013 @ 23:46
http://plspetdoge.com/

baas
Kutmanagerdonderdag 19 december 2013 @ 00:42
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 20:50 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Gast....
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2013 21:30 schreef PierreTT het volgende:

[..]

:{ :{w
quote:
1s.gif Op woensdag 18 december 2013 21:31 schreef Bozz187 het volgende:

[..]


Australia used torpedo attack

It's super effective!

Maurikatchu didn't survive!
Kijk ze haten. :')

15076_Katja%20Aardbei%20Matten%20200st.jpg

Hier, zure matten om het goed te maken, stelletje zuurpruimen
KoningStomadonderdag 19 december 2013 @ 01:40
tumblr_mqhuogyJWA1r3gb3zo1_400.gif
PierreTTdonderdag 19 december 2013 @ 10:39
quote:
6s.gif Op donderdag 19 december 2013 00:42 schreef Kutmanager het volgende:


Hier, zure matten om het goed te maken, stelletje zuurpruimen
Haha zak hooi
Rossdaledonderdag 19 december 2013 @ 10:40
Bwoah, deeltje twee is uit :D

_O_

PierreTTdonderdag 19 december 2013 @ 10:42
quote:
3s.gif Op donderdag 19 december 2013 10:40 schreef Rossdale het volgende:
Bwoah, deeltje twee is uit :D

_O_

Dit soort posts brengen immer een lach op mijn gezicht :D Briljant ^O^
Rossdaledonderdag 19 december 2013 @ 10:49
3e kerstdag chickgettogether themesong _O_
Bozz187donderdag 19 december 2013 @ 11:09
quote:
3s.gif Op donderdag 19 december 2013 10:49 schreef Rossdale het volgende:
3e kerstdag chickgettogether themesong _O_
niet " I want to taste you like yoghurt"?
Rossdaledonderdag 19 december 2013 @ 11:11
quote:
1s.gif Op donderdag 19 december 2013 11:09 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

niet " I want to taste you like yoghurt"?
That's sooooooo last June :{w
Kutmanagerdonderdag 19 december 2013 @ 11:48
quote:
3s.gif Op donderdag 19 december 2013 10:49 schreef Rossdale het volgende:
3e kerstdag chickgettogether themesong _O_
Niet hopen kerel.

Is gewoon what is love?

Het is wel kerst he.
Kutmanagerdonderdag 19 december 2013 @ 11:59
Al is die botsautomix wel teringgruwelijk. :9~ _O_ :9~ Heb meteen zin om te partyen.
LitmanenAFCAdonderdag 19 december 2013 @ 12:59
Zeker mijn air max aan en hakken op Botsautomix 2
KneusTeundonderdag 19 december 2013 @ 13:03
KoningStomadonderdag 19 december 2013 @ 13:40
:')

SPOILER
gwwwpsshhhh
Dr.Pringlesdonderdag 19 december 2013 @ 14:19
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2013 12:59 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Zeker mijn air max aan en hakken op Botsautomix 2
Australian pakkie aan en gaan.
PierreTTdonderdag 19 december 2013 @ 14:26
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2013 14:19 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Australian pakkie aan en gaan.
Ik sta in je sig :o :o :o :D :D :D O+ O+ O+
Dr.Pringlesdonderdag 19 december 2013 @ 14:42
quote:
10s.gif Op donderdag 19 december 2013 14:26 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik sta in je sig :o :o :o :D :D :D O+ O+ O+
Zie je dat nu pas! Oh oh oh.

Ja, die valt weer onder Pierre's Finest. :D
PierreTTdonderdag 19 december 2013 @ 14:46
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2013 14:42 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Zie je dat nu pas! Oh oh oh.

Ja, die valt weer onder Pierre's Finest. :D
Zag het nu pas ja _O_

Goed, op naar de kerstborrel van werk :D

Dr.Pringlesdonderdag 19 december 2013 @ 18:52
71097_263144078127_5409126_n.jpg
KoningStomavrijdag 20 december 2013 @ 07:14
QZH9EAS.gif

fucking magie black ops is er niks bij
Bozz187vrijdag 20 december 2013 @ 10:56
Wohoo, verlof *O*
Rossdalevrijdag 20 december 2013 @ 15:00
Blijkbaar zijn er nog PS4's te koop bij de intertoys in Den Bosch :D

Nickolous? :o

http://www.budgetgaming.nl/game-profile/playstation+4+console+(500+gb)_PS4.html
Bozz187vrijdag 20 december 2013 @ 15:42
quote:
3s.gif Op vrijdag 20 december 2013 15:00 schreef Rossdale het volgende:
Blijkbaar zijn er nog PS4's te koop bij de intertoys in Den Bosch :D

Nickolous? :o

http://www.budgetgaming.nl/game-profile/playstation+4+console+(500+gb)_PS4.html
er staat wel een pakketje te wachten op mij, maar kan hem morgen pas ophalen.
hopefully is het mijn ps4
Rossdalevrijdag 20 december 2013 @ 16:59
Zou top zijn huug! Team bozzdale bf4 crew united alles!
Nick-GizMovrijdag 20 december 2013 @ 17:26

_O_ _O_ _O_


_O_ _O-
PierreTTvrijdag 20 december 2013 @ 18:51
quote:
En dat antwoord weer van Mercedes :D

1526909_10152095498826670_1397574287_n.jpg
Dr.Pringlesvrijdag 20 december 2013 @ 20:01
Beetje Coca-Cola - Pepsi achtig.
PierreTTvrijdag 20 december 2013 @ 20:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2013 20:01 schreef Dr.Pringles het volgende:
Beetje Coca-Cola - Pepsi achtig.
Oh man, al die shit tussen Audi en BMW is helemaal fantastisch :D

3427670079_fa8f403233_b.jpg

Audi_BMW-Blimp1.jpeg

audi-chess-billboard.jpg

6a00d83495e9d569e201157036acaa970b-pi

11.jpg

audi.jpg

6a00cd96fbe9794cd500cd9738abc44cd5.jpg
badboynovavrijdag 20 december 2013 @ 21:38
1503441_1407206779519006_1515231592_n.jpg
Nick-GizMozaterdag 21 december 2013 @ 02:07
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 13:27
Hallo
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 13:58
Mijn god, kerstdiners en uberhaupt kerstvakanties. O+ Een grote aaneenschakeling van drank, vlees en vrouwen met net zoveel drank in hun mik als jij. _O_
Michhaszaterdag 21 december 2013 @ 15:10
Kroketje gepakt.
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 15:11
quote:
7s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:10 schreef Michhas het volgende:
Kroketje gepakt.
Ik net een tosti op werk met oude kaas. Was goed ^O^
KoningStomazaterdag 21 december 2013 @ 15:27
Altijd er weer even bij zeggen dat het oude kaas was.
Michhaszaterdag 21 december 2013 @ 15:27
quote:
7s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:11 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik net een tosti op werk met oude kaas. Was goed ^O^
such cheese
wow
so delish
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 15:29
quote:
8s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:27 schreef KoningStoma het volgende:
Altijd er weer even bij zeggen dat het oude kaas was.
Ga lekker in de kruipruimte zitten met je jonge kaas :{w
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 15:29
quote:
7s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:27 schreef Michhas het volgende:

[..]

such cheese
wow
so delish
Kroketje gaat er ook wel in, goulashkroketje :9
Tauch_zaterdag 21 december 2013 @ 15:30
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 december 2013 13:58 schreef Kutmanager het volgende:
Mijn god, kerstdiners en uberhaupt kerstvakanties. O+ Een grote aaneenschakeling van drank, vlees en vrouwen met net zoveel drank in hun mik als jij. _O_
:')
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 15:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:30 schreef Tauch_ het volgende:

[..]

:')
Deze man :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Je inlogcodes weer gevonden? :D :D

Welkom terug :D
KoningStomazaterdag 21 december 2013 @ 15:35
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:29 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ga lekker in de kruipruimte zitten met je jonge kaas :{w
Hoe dichter bij de nul, hoe meer ik ervan smul!
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 15:36
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:35 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Hoe dichter bij de nul, hoe meer ik ervan smul!
Ik moest lachen _O-

:')
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 15:38
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:35 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Hoe dichter bij de nul, hoe meer ik ervan smul!
:9~ :')
Michhaszaterdag 21 december 2013 @ 15:38
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:35 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Hoe dichter bij de nul, hoe meer ik ervan smul!
_O-
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 15:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:30 schreef Tauch_ het volgende:

[..]

:')
ach man. :')
Tauch_zaterdag 21 december 2013 @ 15:41
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:34 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Deze man :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Je inlogcodes weer gevonden? :D :D

Welkom terug :D
Van deze had ik 'm nog, maar had weer eens zin om mijn zuurheid hier te ventileren :P
Tauch_zaterdag 21 december 2013 @ 15:42
quote:
7s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:27 schreef Michhas het volgende:

[..]

such cheese
wow
so delish
Heb je al Dogecoins?

http://www.dogecoin.com/
Michhaszaterdag 21 december 2013 @ 15:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:42 schreef Tauch_ het volgende:

[..]

Heb je al Dogecoins?

http://www.dogecoin.com/
xIYb8fP.gif
Michhaszaterdag 21 december 2013 @ 15:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:42 schreef Tauch_ het volgende:

[..]

Heb je al Dogecoins?

http://www.dogecoin.com/
Hahaha _O-
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 15:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:41 schreef Tauch_ het volgende:

[..]

Van deze had ik 'm nog, maar had weer eens zin om mijn zuurheid hier te ventileren :P
Hoezo moet je je zuurheid ventileren? Tentamens achter de rug? :P
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 15:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:42 schreef Tauch_ het volgende:

[..]

Heb je al Dogecoins?

http://www.dogecoin.com/
Wtf :')

Such community. Much news. Very fashion :D
Tauch_zaterdag 21 december 2013 @ 16:02
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:53 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Hoezo moet je je zuurheid ventileren? Tentamens achter de rug? :P
Ja, onder andere. Jij ging in februari weer beginnen, toch?
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 16:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 16:02 schreef Tauch_ het volgende:

[..]

Ja, onder andere. Jij ging in februari weer beginnen, toch?
Yes, van de week officiele statement binnengekregen dat ik ben toegelaten *O* Heeft me drie motivatiebrieven en telefonische sollicitatie gekost ( 8)7 ) maar dan heb je wel wat ^O^
Dus vanaf februari in Leiden inderdaad!
Tauch_zaterdag 21 december 2013 @ 16:17
quote:
7s.gif Op zaterdag 21 december 2013 16:06 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Yes, van de week officiele statement binnengekregen dat ik ben toegelaten *O* Heeft me drie motivatiebrieven en telefonische sollicitatie gekost ( 8)7 ) maar dan heb je wel wat ^O^
Dus vanaf februari in Leiden inderdaad!
Mooi! Vergeef me, welke master was het ook alweer? European Studies? Ben laatst ook bij een voorlichtingsavond geweest en ben er al aardig uit :)
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 16:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 16:17 schreef Tauch_ het volgende:

[..]

Mooi! Vergeef me, welke master was het ook alweer? European Studies? Ben laatst ook bij een voorlichtingsavond geweest en ben er al aardig uit :)
Yes, die inderdaad :)
Ook al bezig met oriëntatie dus, goede zaak. Blijf je in Tilburg? Heb je je minor al op orde?
Tauch_zaterdag 21 december 2013 @ 16:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 16:18 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Yes, die inderdaad :)
Ook al bezig met oriëntatie dus, goede zaak. Blijf je in Tilburg? Heb je je minor al op orde?
Het wordt een keuze tussen Tilburg, Rotterdam of Amsterdam. Inhoudelijk verschilt het niet zo veel (alle drie een track socio-/public economic policy), maar een keer een andere omgeving kan ook geen kwaad. Keuzevakken gaan wel goed, maar ga nog niet aan m'n thesis beginnen dit jaar. Heb nog wat tweedejaars vakken die zo verschrikkelijk oninspirerend zijn, maar daar zal ik dus nog even doorheen moeten.
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 16:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 16:48 schreef Tauch_ het volgende:

[..]

Het wordt een keuze tussen Tilburg, Rotterdam of Amsterdam. Inhoudelijk verschilt het niet zo veel (alle drie een track socio-/public economic policy), maar een keer een andere omgeving kan ook geen kwaad. Keuzevakken gaan wel goed, maar ga nog niet aan m'n thesis beginnen dit jaar. Heb nog wat tweedejaars vakken die zo verschrikkelijk oninspirerend zijn, maar daar zal ik dus nog even doorheen moeten.
Herkenbaar :D

Ah, is die track onderdeel van Economie of van Bestuurskunde? Klinkt in ieder geval goed :) Welke keuzevakken volg je trouwens en welke minor?
LitmanenAFCAzaterdag 21 december 2013 @ 17:05
KoningStomazaterdag 21 december 2013 @ 17:51
http://games.fok.nl/siten(...)n-4-gamespakket.html

Snel een PS4 kopen
Bozz187zaterdag 21 december 2013 @ 17:58
quote:
nice!
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 18:06
quote:
Haha nice gast :D
Sharpdressedmanzaterdag 21 december 2013 @ 18:18
quote:
Gezellig!
Michhaszaterdag 21 december 2013 @ 18:28
quote:
*O*
Dr.Pringleszaterdag 21 december 2013 @ 18:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:30 schreef Tauch_ het volgende:

[..]

:')
ermahgerd is teh tacuh meister.
Tauch_zaterdag 21 december 2013 @ 18:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 16:59 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Herkenbaar :D

Ah, is die track onderdeel van Economie of van Bestuurskunde? Klinkt in ieder geval goed :) Welke keuzevakken volg je trouwens en welke minor?
Van Economie. Ik volg nu ook gewoon de minor Economie: Economics of the European Union, History of Economic Thought en Finance and Development. Voor die track: Labor Economics en Public Sector Economics. Environmental Economics en Health Economics lijken me ook wel interessant voor volgend jaar. Voor de rest weet ik het nog niet echt. Misschien is het wel een idee om wat vakken aan een andere faculteit te volgen, maar Bestuurskunde trekt me niet echt, dan liever iets als Sociologie of Filosofie.
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 18:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 18:31 schreef Tauch_ het volgende:

[..]

Van Economie. Ik volg nu ook gewoon de minor Economie: Economics of the European Union, History of Economic Thought en Finance and Development. Voor die track: Labor Economics en Public Sector Economics. Environmental Economics en Health Economics lijken me ook wel interessant voor volgend jaar. Voor de rest weet ik het nog niet echt. Misschien is het wel een idee om wat vakken aan een andere faculteit te volgen, maar Bestuurskunde trekt me niet echt, dan liever iets als Sociologie of Filosofie.
Ziet er goed uit. Environmental en Health is nog steeds erg actueel en zal dat voorlopig ook zeker wel blijven, vooral Health. Tenminste, als je ziet hoe de gezondheidszorg nu op de schop gaat, en dan vooral de gehandicapten- en ouderenzorg. Maar goed, mocht je richting Sociologie willen gaan kijken, moet je het even laten weten. Denk dat ik nog wel wat mooie vakken voor je weet en ik kan je ook aan het cursusmateriaal helpen :)
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 18:48
bestuurskunde heb je ook echt geen kut aan.
Dr.Pringleszaterdag 21 december 2013 @ 18:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 18:34 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ziet er goed uit. Environmental en Health is nog steeds erg actueel en zal dat voorlopig ook zeker wel blijven, vooral Health. Tenminste, als je ziet hoe de gezondheidszorg nu op de schop gaat, en dan vooral de gehandicapten- en ouderenzorg. Maar goed, mocht je richting Sociologie willen gaan kijken, moet je het even laten weten. Denk dat ik nog wel wat mooie vakken voor je weet en ik kan je ook aan het cursusmateriaal helpen :)
Lang leve de LTS.
Dr.Pringleszaterdag 21 december 2013 @ 18:53

is wel leuk is wel leuk
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 18:53
quote:
6s.gif Op zaterdag 21 december 2013 18:48 schreef Kutmanager het volgende:
bestuurskunde heb je ook echt geen kut aan.
Niemand heeft ook een kut aan jou, hoor je mij ook niet over
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 18:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 18:52 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Lang leve de LTS.
MBO IJzerhandel _O_ Tegelzetten _O_ Ambachten _O_
Dr.Pringleszaterdag 21 december 2013 @ 18:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 18:54 schreef PierreTT het volgende:

[..]

MBO IJzerhandel _O_ Tegelzetten _O_ Ambachten _O_
Hendrik-Ido-Ambacht

De carrière van Mooiboy Nova.
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 18:59 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Hendrik-Ido-Ambacht

De carrière van Mooiboy Nova.
Verwarmingsmonteur _O_ Loodgieters _O_ Stukadoors _O_ Metselaars _O_
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 19:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 18:53 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Niemand heeft ook een kut aan jou, hoor je mij ook niet over
Interessante vergelijking, aangezien dat ook mijn punt was.

Vorig jaar zonder enige ervaring een jaar een bedrijf geleid en de omzet met 30% verhoogd in dat boekjaar.

Daarom bestuurskunde is kul. Sure je leert er wat trucjes mee, maar het gaat om gezond verstand, en niet om die trucjes die je bij bestuurskunde leert.
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:10
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:09 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Interessante vergelijking, aangezien dat ook mijn punt was.

Vorig jaar zonder enige ervaring een jaar een bedrijf geleid en de omzet met 30% verhoogd in dat boekjaar.

Daarom bestuurskunde is kul. Sure je leert er wat trucjes mee, maar het gaat om gezond verstand, en niet om die trucjes die je bij bestuurskunde leert.
Bestuurskunde gaat helemaal niet over bedrijven leiden faaljoekel :D Hiermee zie je dus ook meteen weer dat je totaal geen idee hebt waarover je praat _O-
Tauch_zaterdag 21 december 2013 @ 19:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 18:34 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ziet er goed uit. Environmental en Health is nog steeds erg actueel en zal dat voorlopig ook zeker wel blijven, vooral Health. Tenminste, als je ziet hoe de gezondheidszorg nu op de schop gaat, en dan vooral de gehandicapten- en ouderenzorg. Maar goed, mocht je richting Sociologie willen gaan kijken, moet je het even laten weten. Denk dat ik nog wel wat mooie vakken voor je weet en ik kan je ook aan het cursusmateriaal helpen :)
Ja, leek mij ook. Kant van Finance leek me ook wel interessant, maar ik denk dat dat soort jobs in de komende decennia steeds meer geautomatiseerd zullen worden.
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 19:14
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:10 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Bestuurskunde gaat helemaal niet over bedrijven leiden faaljoekel :D Hiermee zie je dus ook meteen weer dat je totaal geen idee hebt waarover je praat _O-
In Delft wel.
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:15
quote:
7s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:14 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

In Delft wel.
:')
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:14 schreef Tauch_ het volgende:

[..]

Ja, leek mij ook. Kant van Finance leek me ook wel interessant, maar ik denk dat dat soort jobs in de komende decennia steeds meer geautomatiseerd zullen worden.
Niks voor jou mien jong, de wereld van de geld- en kapitaalmarkt. ;)
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 19:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:15 schreef PierreTT het volgende:

[..]

:')
Het heet technische bestuurskunde en focust zich op technische organisaties. Je leert daar om technische bedrijven te kunnen leiden, en als jij denkt dat normale bestuurskunde iets anders is, denk dan nog maar eens na. De overheid is simpelweg het grootste bedrijf van Nederland met 17 miljoen aandeelhouders, die allemaal tevreden gehouden moeten worden.

Dus als jij denkt dat bestuurskunde niks te maken heeft met het leiden van bedrijven dan moet je nog maar eens een keer gaan nadenken. Het enige verschil is misschien macromanagement tov meso-/micromanagement.
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:23
quote:
6s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:21 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Het heet technische bestuurskunde en focust zich op technische organisaties. Je leert daar om technische bedrijven te kunnen leiden, en als jij denkt dat normale bestuurskunde iets anders is, denk dan nog maar eens na. De overheid is simpelweg het grootste bedrijf van Nederland met 17 miljoen aandeelhouders, die allemaal tevreden gehouden moeten worden.

Dus als jij denkt dat bestuurskunde niks te maken heeft met het leiden van bedrijven dan moet je nog maar eens een keer gaan nadenken. Het enige verschil is misschien macromanagement tov meso-/micromanagement.
Vriend, ik lees het niet eens en reageer er niet eens meer op :)
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 19:26
Mijn beurt: :')

volgende keer beter pipi ;)
Rossdalezaterdag 21 december 2013 @ 19:27
Mau je moet leren om discussies te staken wanneer mensen doorhebben dat je uit je nek lult :D

Bluffen werkt alleen als de andere persoon er minder verstand van heeft dan jij, mooi stukje bestuurskunde les :D
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:28
quote:
6s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:21 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Het heet technische bestuurskunde en focust zich op technische organisaties. Je leert daar om technische bedrijven te kunnen leiden, en als jij denkt dat normale bestuurskunde iets anders is, denk dan nog maar eens na. De overheid is simpelweg het grootste bedrijf van Nederland met 17 miljoen aandeelhouders, die allemaal tevreden gehouden moeten worden.

Dus als jij denkt dat bestuurskunde niks te maken heeft met het leiden van bedrijven dan moet je nog maar eens een keer gaan nadenken. Het enige verschil is misschien macromanagement tov meso-/micromanagement.
Kak, ik reageer er wel op. TBK in je favoriete Delft misschien wel, alhoewel dat een specialisme is van bestuurskunde. En jij weet net zo goed als ik dat bestuurskunde an sich geen zak te maken heeft met het leiden van bedrijven, bedrijfskunde of wat dan ook mien jong, dat weet je zelf ook
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:28
quote:
6s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:26 schreef Kutmanager het volgende:
Mijn beurt: :')

volgende keer beter pipi ;)
Lieverd, neem een sambuca en kots van het balkon :D
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 19:29
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:28 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Lieverd, neem een sambuca en kots van het balkon :D
nah, ik denk dat het weer de wc wordt dit keer.
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:30
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:29 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

nah, ik denk dat het weer de wc wordt dit keer.
Beter buiten. Marloes heeft er al moeite mee dat je blijft vanwege al dat kotsen :{
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 19:31
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:27 schreef Rossdale het volgende:
Mau je moet leren om discussies te staken wanneer mensen doorhebben dat je uit je nek lult :D

Bluffen werkt alleen als de andere persoon er minder verstand van heeft dan jij, mooi stukje bestuurskunde les :D
Zou van toepassing zijn als ik uit mijn nek aan het lullen was.
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 19:32
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:30 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Beter buiten. Marloes heeft er al moeite mee dat je blijft vanwege al dat kotsen :{
haha rustig maar mien jong, ik ga gewoon geen sterk zuipen. ;)

In ieder geval niet van die troep die jij altijd koopt. 10.gif
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:32
quote:
6s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:32 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

haha rustig maar mien jong, ik ga gewoon geen sterk zuipen. ;)
Dat moet je niet tegen mij zeggen, vooral tegen jezelf :D
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:32
Oeh ninja-edit
Rossdalezaterdag 21 december 2013 @ 19:34
quote:
6s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:32 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

haha rustig maar mien jong, ik ga gewoon geen sterk zuipen. ;)
Tot pieter toch weer een rondje shotjes bestelt, zoals hij al-tijd doet. _O-
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:34
quote:
6s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:32 schreef Kutmanager het volgende:

In ieder geval niet van die troep die jij altijd koopt. [ afbeelding ]
Definieer "troep"
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 19:34
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:28 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Kak, ik reageer er wel op. TBK in je favoriete Delft misschien wel, alhoewel dat een specialisme is van bestuurskunde. En jij weet net zo goed als ik dat bestuurskunde an sich geen zak te maken heeft met het leiden van bedrijven, bedrijfskunde of wat dan ook mien jong, dat weet je zelf ook
Kijk dit vind ik al een betere genuanceerdere mening dan :'). Tuurlijk heeft de discipline bestuurskunde an sich daar niet mee te maken, maar bestuurskunde als studie in de praktijk natuurlijk wel en daar gaat het me om.

Stukje pragmatische instelling.
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:34
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:34 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Tot pieter toch weer een rondje shotjes bestelt, zoals hij al-tijd doet. _O-
Valt toch wel mee?

SPOILER
;(
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:36
quote:
6s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:34 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Kijk dit vind ik al een betere genuanceerdere mening dan :'). Tuurlijk heeft de discipline bestuurskunde an sich daar niet mee te maken, maar bestuurskunde als studie in de praktijk natuurlijk wel en daar gaat het me om.

Stukje pragmatische instelling.
Ja!
Rossdalezaterdag 21 december 2013 @ 19:36
Bakkies pleuah en niet meer weten hoe ik thuis ben gekomen :( Every single time
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 19:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:34 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Definieer "troep"
sambuca, dropshots, niels z'n roze vrouwenrotzooi, die dikke koffietroep van de boeka.
Rossdalezaterdag 21 december 2013 @ 19:37
quote:
Bwoah jaloers! Maar tof dat je ook eindelijk komt PS4 gamen O+
LitmanenAFCAzaterdag 21 december 2013 @ 19:37
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:34 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Tot pieter toch weer een rondje shotjes bestelt, zoals hij al-tijd doet. _O-
En terecht natuurlijk.

Een echte man kan gewoon tegen alcohol
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:36 schreef Rossdale het volgende:
Bakkies pleuah en niet meer weten hoe ik thuis ben gekomen :( Every single time
Die zijn wel lekker O+

quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:36 schreef Kutmanager het volgende:

sambuca, dropshots, niels z'n roze vrouwenrotzooi, die dikke koffietroep van de boeka.
Nooit dropshot, Niels z'n roze vrouwenrotzooi was niet mijn verantwoordelijkheid, bakkies pleuah zijn alleen voor connoisseurs. Sambuca ontken ik niet inderdaad.
LitmanenAFCAzaterdag 21 december 2013 @ 19:38
Elk shotje dat ik met pieter heb gedronken was meer dan prima
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:38
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:38 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Elk shotje dat ik met pieter heb gedronken was meer dan prima
O+
LitmanenAFCAzaterdag 21 december 2013 @ 19:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:38 schreef PierreTT het volgende:

[..]

O+
Ik heb nog wel een paar leuke nieuwe shotjes met zure matjes
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 19:40
Connoiseurs zegt ie. :')

Dan maar een Bourgondiër. Gewoon van lekkere dingen houden en niet van troep wat voor lekker moet doorgaan.
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:40
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:39 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik heb nog wel een paar leuke nieuwe shotjes met zure matjes
Ik kan me wel iets herinneren wat wij gedronken hebben met gin,sambuca, wodka en tabasco. Dat was niet geslaagd :X :r
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:40
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:40 schreef Kutmanager het volgende:
Connoiseurs zegt ie. :')

Dan maar een Bourgondiër. Gewoon van lekkere dingen houden en niet van troep wat voor lekker moet doorgaan.
Ja!
LitmanenAFCAzaterdag 21 december 2013 @ 19:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:40 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik kan me wel iets herinneren wat wij gedronken hebben met gin,sambuca, wodka en tabasco. Dat was niet geslaagd :X :r
Flatlinertje is dat maar dat is niet met Gin maar met Tequilla
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:41 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Flatlinertje is dat maar dat is niet met Gin maar met Tequilla
Oh dan was dat het. Tabasco :r
LitmanenAFCAzaterdag 21 december 2013 @ 19:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:42 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Oh dan was dat het. Tabasco :r
Oh ik kan dat prima drinken
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 19:43
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:40 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ja!
En daarbij, je vroeg me om troep te definiëren. No shit dat die roze troep niet jouw verantwoordelijkheid was.
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:43
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:43 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

En daarbij, je vroeg me om troep te definiëren. No shit dat die roze troep niet jouw verantwoordelijkheid was.
Klopt!
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 19:44
sterf maar pieter. :*
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:43 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Oh ik kan dat prima drinken
Vreselijk.

gerard-joling3.jpg

Ik drink nog liever wasbenzine met accuzuur en kalknagels :r
LitmanenAFCAzaterdag 21 december 2013 @ 19:45
quote:
6s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:44 schreef Kutmanager het volgende:
sterf maar pieter. :*
Leer eerst maar eens zuipen voor je zulke zever uit slaat
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:45
quote:
6s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:44 schreef Kutmanager het volgende:
sterf maar pieter. :*
Oke!
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:45
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:45 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Leer eerst maar eens zuipen voor je zulke zever uit slaat
Precies! ^O^
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 19:45
Niels drinkt dagelijks een glaasje accuzuur om de dag mee te beginnen.
LitmanenAFCAzaterdag 21 december 2013 @ 19:46
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:45 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Precies! ^O^
Hij denkt ook echt dat hij de grote jongens kan bij houden. Best aandoenlijk eigenlijk
Rossdalezaterdag 21 december 2013 @ 19:46
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:43 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

En daarbij, je vroeg me om troep te definiëren. No shit dat die roze troep niet jouw verantwoordelijkheid was.
Heerlijk spul man! Het glazuur smolt van mijn tanden en mijn sik krulde er van op :D
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 19:46
Misschien is dat het probleem ook, dat jullie grote jongens zijn. :*
Tauch_zaterdag 21 december 2013 @ 19:47
quote:
6s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:31 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Zou van toepassing zijn als ik uit mijn nek aan het lullen was.
Je spreekt jezelf vooral tegen. Eerst gebruik je het argument van omzetverhoging zonder ervaring om aan te tonen dat bestuurskunde nutteloos is, terwijl dat meer over bedrijfskunde gaat, om dan vervolgens over technische bestuurskunde te beginnen en een hoop aannames te doen en te eindigen met dat de stelling dat de overheid eigenlijk een groot bedrijf is, maar dat hetgeen dat je leert hoe je er leiding aan moet geven maar onzin is. Redelijk warrig verhaal.
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 19:47
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:46 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Heerlijk spul man! Het glazuur smolt van mijn tanden en mijn sik krulde er van op :D
Die zure gezichten toen waren echt priceless. :')
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:47
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:46 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Heerlijk spul man! Het glazuur smolt van mijn tanden en mijn sik krulde er van op :D
Oh man, wat was dat smerig _O-
Rossdalezaterdag 21 december 2013 @ 19:47
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:45 schreef Kutmanager het volgende:
Niels drinkt dagelijks een glaasje accuzuur om de dag mee te beginnen.
Werkt prima als mondwater
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:47 schreef Tauch_ het volgende:

[..]

Je spreekt jezelf vooral tegen. Eerst gebruik je het argument van omzetverhoging zonder ervaring om aan te tonen dat bestuurskunde nutteloos is, terwijl dat meer over bedrijfskunde gaat, om dan vervolgens over technische bestuurskunde te beginnen en een hoop aannames te doen en te eindigen met dat de stelling dat de overheid eigenlijk een groot bedrijf is, maar dat hetgeen dat je leert hoe je er leiding aan moet geven maar onzin is. Redelijk warrig verhaal.
Dat je überhaupt de moeite neemt :D
LitmanenAFCAzaterdag 21 december 2013 @ 19:49

_O- _O-
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 19:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:47 schreef Tauch_ het volgende:

[..]

Je spreekt jezelf vooral tegen. Eerst gebruik je het argument van omzetverhoging zonder ervaring om aan te tonen dat bestuurskunde nutteloos is, terwijl dat meer over bedrijfskunde gaat, om dan vervolgens over technische bestuurskunde te beginnen en een hoop aannames te doen en te eindigen met dat de stelling dat de overheid eigenlijk een groot bedrijf is, maar dat hetgeen dat je leert hoe je er leiding aan moet geven maar onzin is. Redelijk warrig verhaal.
Ik spreek mezelf nergens tegen hoor.
Michhaszaterdag 21 december 2013 @ 19:51
Allemaal maar opscheppen hier, maar toen ik de vorige keer met een fles Jim Beam aan kwam zetten kon Freek na 1 glas niet meer rechtop staan en Pieter heeft hem niet eens opgedronken :D
Sambuca :r
Dropshot :r
Anijsrotzooi :r
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:51
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:51 schreef Michhas het volgende:
Allemaal maar opscheppen hier, maar toen ik de vorige keer met een fles Jim Beam aan kwam zetten kon Freek na 1 glas niet meer rechtop staan en Pieter heeft hem niet eens opgedronken :D
Sambuca :r
Dropshot :r
Anijsrotzooi :r
Jij bent het opperhoofd _O_
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 19:51
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:51 schreef Michhas het volgende:
Allemaal maar opscheppen hier, maar toen ik de vorige keer met een fles Jim Beam aan kwam zetten kon Freek na 1 glas niet meer rechtop staan en Pieter heeft hem niet eens opgedronken :D
Sambuca :r
Dropshot :r
Anijsrotzooi :r
_O_
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:52
quote:
Was het ook echt maar eens zo ;( :')
Michhaszaterdag 21 december 2013 @ 19:54
Volgende week weer een flesje meenemen? Als het goed is komt Hugo ook mee, die zette vorig jaar met Oud en Nieuw een fles whisky aan zijn lippen, en lag een uur later voor pampus in bed :D
Tauch_zaterdag 21 december 2013 @ 19:55
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:51 schreef Michhas het volgende:
Allemaal maar opscheppen hier, maar toen ik de vorige keer met een fles Jim Beam aan kwam zetten kon Freek na 1 glas niet meer rechtop staan en Pieter heeft hem niet eens opgedronken :D
Sambuca :r
Dropshot :r
Anijsrotzooi :r
Lol, afgelopen zomer? Lekker bloemplukken met Maurice in de Helga Deentuin :')
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:55
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:54 schreef Michhas het volgende:
Volgende week weer een flesje meenemen? Als het goed is komt Hugo ook mee, die zette vorig jaar met Oud en Nieuw een fles whisky aan zijn lippen, en lag een uur later
Van mij mag je ^O^
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 19:55
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:54 schreef Michhas het volgende:
Volgende week weer een flesje meenemen? Als het goed is komt Hugo ook mee, die zette vorig jaar met Oud en Nieuw een fles whisky aan zijn lippen, en lag een uur later voor pampus in bed :D
Ik heb nog een halve fles stroh 80 staan.
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 19:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:55 schreef Tauch_ het volgende:

[..]

Lol, afgelopen zomer? Lekker bloemkolen plukken met Nick in de Helga Deentuin :')
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 19:56
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:56 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

:D :')
Tauch_zaterdag 21 december 2013 @ 19:58
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:56 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

_O-
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 19:58
GVGvN8w.jpg
LitmanenAFCAzaterdag 21 december 2013 @ 19:58
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:54 schreef Michhas het volgende:
Volgende week weer een flesje meenemen? Als het goed is komt Hugo ook mee, die zette vorig jaar met Oud en Nieuw een fles whisky aan zijn lippen, en lag een uur later voor pampus in bed :D
We kunnen ook gewoon allemaal een fles drank mee nemen en dan een slumberparty houden bij Piet

:@
Michhaszaterdag 21 december 2013 @ 19:59
Godver wat was dat briljant _O-
Michhaszaterdag 21 december 2013 @ 20:00
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:58 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

We kunnen ook gewoon allemaal een fles drank mee nemen en dan een slumberparty houden bij Piet

:@
I'm game if you're game.

Hoeveel mensen kunnen er trouwens bij jou blijven pitten Pieter?
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 20:01
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:00 schreef Michhas het volgende:

[..]

I'm game if you're game.

Hoeveel mensen kunnen er trouwens bij jou blijven pitten Pieter?
Moet ik ff checken :)
LitmanenAFCAzaterdag 21 december 2013 @ 20:03
quote:
7s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:01 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Moet ik ff checken :)
Ach en anders kick je Maurice gewoon op straat die kan zich toch niet gedragen
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 20:04
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:03 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ach en anders kick je Maurice gewoon op straat die kan zich toch niet gedragen
Ik ben hier niet degene die erom bekendstaat dat hij spullen steelt van arme mensen.
Dr.Pringleszaterdag 21 december 2013 @ 20:04
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:38 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Elk shotje dat ik met pieter heb gedronken was meer dan prima
Niks gemerkt van de GHB?
LitmanenAFCAzaterdag 21 december 2013 @ 20:05
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:04 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ik ben hier niet degene die erom bekendstaat dat hij spullen steelt van arme mensen.
Ik heb die banjo niet gestolen. Ik vroeg beleefd of ik even mocht spelen en dat heb ik dan ook gedaan daarna kreeg hij hem terug
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 20:05
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:05 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik heb die banjo niet gestolen. Ik vroeg beleefd of ik even mocht spelen en dat heb ik dan ook gedaan daarna kreeg hij hem terug
Het was een zij en ze vond het zeker niet tof.
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 20:05
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:05 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik heb die banjo niet gestolen. Ik vroeg beleefd of ik even mocht spelen en dat heb ik dan ook gedaan daarna kreeg hij hem terug
Confirmed! :D
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 20:06
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:04 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ik ben hier niet degene die erom bekendstaat dat hij spullen steelt van arme mensen.
Hoezo, wat heeft hij dan van je gejat?
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 20:06
Wat lief, hij denkt dat ik arm ben.
LitmanenAFCAzaterdag 21 december 2013 @ 20:06
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:06 schreef Kutmanager het volgende:
Wat lief, hij denkt dat ik arm ben.
Het is ook gewoon waar. Of heb je al het geld van je bezoekjes aan de kapper opgespaard?
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 20:07
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:06 schreef Kutmanager het volgende:
Wat lief, hij denkt dat ik arm ben.
fat_guy.jpg
Dr.Pringleszaterdag 21 december 2013 @ 20:07
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:00 schreef Michhas het volgende:

[..]

I'm game if you're game.

Hoeveel mensen kunnen er trouwens bij jou blijven pitten Pieter?
Hoor ik daar orgie? *O*
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 20:07
Kijk hoeveel lachende PI's hierboven _O_
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 20:07
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:07 schreef PierreTT het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Is dat het nieuwe "PierreTT" carnavalskostuum?
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 20:08
Maurice, je mag niet bij Freek pitten, hij heeft net zijn wastafel ontstopt _O-
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 20:08
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:07 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Is dat het nieuwe "PierreTT" carnavalskostuum?
Zou wel briljant zijn _O-
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 20:08
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:08 schreef PierreTT het volgende:
Maurice, je mag niet bij Freek pitten, hij heeft net zijn wastafel ontstopt _O-
Gaat ie die trein ook nog een keer schoonmaken? Of perron, wat was het?
LitmanenAFCAzaterdag 21 december 2013 @ 20:08
Ik heb er godverdomme zin in :)
Michhaszaterdag 21 december 2013 @ 20:08
5d5NDIs.jpg
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 20:09
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:08 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Gaat ie die trein ook nog een keer schoonmaken? Of perron, wat was het?
Nee, hij heeft wel eindelijk zijn portemonnee uit de groentenla van de koelkast gehaald _O-
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 20:09
quote:
Ik moest zo hard hardop lachen dat de bejaarden hier op werk opkeken _O-
LitmanenAFCAzaterdag 21 december 2013 @ 20:09
quote:
_O-
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 20:10
Die peuk ook zo nonchalant in de mondhoek _O_ _O-
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 20:11
Weer een half topic volgeblaat. :')
Tauch_zaterdag 21 december 2013 @ 20:11
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:08 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Gaat ie die trein ook nog een keer schoonmaken? Of perron, wat was het?
Dat was jij toch die tegen de treindeur stond te kotsen?
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 20:11
quote:
6s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:11 schreef Kutmanager het volgende:
Weer een half topic volgeblaat. :')
Ouderwetse gezelligheid ^O^
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 20:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:11 schreef Tauch_ het volgende:

[..]

Dat was jij toch die tegen de treindeur stond te kotsen?
Zeker. Zelfs nog een pepermuntje van een zwerver gekregen.
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 20:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:11 schreef Tauch_ het volgende:

[..]

Dat was jij toch die tegen de treindeur stond te kotsen?
Pissen op het perron, dat was Michiel :D
Michhaszaterdag 21 december 2013 @ 20:15
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:12 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Pissen op het perron, dat was Michiel :D
Geen leuk verhaal ;(
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 20:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:11 schreef Tauch_ het volgende:

[..]

Dat was jij toch die tegen de treindeur stond te kotsen?
"Freek, gaat alles goed? O+ "

"LAAT ME MOET GEWOON EEN KAARTJE HEBBEN MAAR MN PINPAS KAN ER NIET IN WAAR IS MN KIPBURGER GODVERDOMME :( "

"Freek, geef je portemonnee maar, ik haal wel een kaartje voor je O+ "

"LUKT TOCH NIET EN MN KIPBURGER IS WEG WAT EEN KUTZOOI MOET NAAR EINDHOVEN GODVERDOMME :( "

*kaartje geprint*

"Alsjeblieft Freek O+ "

"JA GODVERDOMME STRAKS MISSEN WE DE TREIN KUTNS KUUUUUUUUTNS GODVER :( "

"Nee, deze kant op Freek O+ "

"JA OOK GOED WAAR IS MN KIPBURGER EN WAAR IS MN PORTEMONNEE :( "
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 20:15
:')
Michhaszaterdag 21 december 2013 @ 20:15
_O_