dat gaat idd nergens over. Is het zo'onstabiel lakje dan?quote:Op dinsdag 3 december 2013 22:57 schreef Mss het volgende:
Check dezen:
[ afbeelding ]
Links de nieuwe, rechts de oude die dus slecht was geworden en jelly achtig lijkt.
En dan hier de swatches van Google:
https://www.google.nl/sea(...)oAQ&biw=1920&bih=951
Das toch wel velen verschil OFNIEDAN?
Nou die nieuwe gaat gewoon terug, iig mijn geld terug.quote:
Ja ik snap dat je je geld terug wilt maar als je al 2 slechte hebt gehad dan ga je er toch niet nog een halenquote:Op dinsdag 3 december 2013 22:59 schreef Mss het volgende:
[..]
Nou die nieuwe gaat gewoon terug, iig mijn geld terug.
Maar ik vind dat zo'n bazenlakje en die wil ik gewoon in originele staat hebben.
dat idd. met jouw bestel aidsquote:Op dinsdag 3 december 2013 23:00 schreef SpaceInvaders het volgende:
[..]
Ja ik snap dat je je geld terug wilt maar als je al 2 slechte hebt gehad dan ga je er toch niet nog een halen
Even vanuit bed nog reageren hoorquote:
parmezaan? pecorino?quote:Op dinsdag 3 december 2013 23:20 schreef Puckzzz het volgende:
Molo heb je nog tips voor sterke kazen die ook lekker smelten/ zacht worden? Bijvoorbeeld in een pasta saus?
Ik ben gek op gruyère enzo. Maar de smaak mag sterker naar geen blauwe kaas!
Ik zou het wel willen gebruiken voor ravioli vulling.Dus ekt ekt sterk van smaak. De gekochte ravioli met kaas smaakt echt voor geen meterquote:
ja ok...klopt.quote:Op dinsdag 3 december 2013 23:30 schreef SpaceInvaders het volgende:
je had het net nog over pastasaus. Ik vind die twee redelijk sterk (als je parmigiano reggiano pakt) en geschikt voor pasta's
Ja dat moet dus niet. Die griekse kaas dan? Die ze ook wel grillen? Argh ben de naam kwijt....quote:Op dinsdag 3 december 2013 23:37 schreef SpaceInvaders het volgende:
Ik zou verder geen franse kaas nemen als vulling want die gaan lopen en dan komt het uit je ravioli, vrees ik
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |