abonnement Unibet Coolblue
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 28 november 2018 @ 09:23:51 #301
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_183414996
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 08:35 schreef Kyran het volgende:

[..]

Seizoen is eigenlijk klaar, maar sommige teams hebben nog een conference championship game of een inhaalwedstrijd etc. Notre Dame ziet niet in een conference (independent, zoals BYU en Army), dus hebben ook geen championship game. Hoe goed ze ook zijn :)

De play-offs zijn de top 4 teams. Notre Dame zal er sowieso bij zitten met hun record. Alabama ook wel, ook al verliezen ze vs. Georgia. Georgia moet winnen anders liggen ze er uit (of zowel Ohio State als Oklahoma moet verliezen).

Er is een commissie waar ze bepalen wie de top 4 teams zijn en dus mee mogen doen met de play-offs. De overige bowls worden eigenlijk op een zelfde manier ingedeeld al zijn er altijd wel wat regels die ze handhaven qua welke conferences er spelen.

Dit jaar zijn de halve finales Orange en Cotton Bowl inderdaad, vorig jaar was het Rose en Sugar en volgend jaar weer Fiesta en Peach :P dus die 3 combinaties roteren ieder 3 jaar.
Dat laatste had ik inmiddels begrepen. Jammer wel, Rose Bowl als oudste van allemaal klinkt veel gaver (zeker ín de Rose Bowl) dan 'Orange Bowl' of 'Cotton Bowl' (of Fiesta of Peach eigenlijk, dat klinkt helemaal als iets sufs) :P

Duidelijke uitleg verder, ik vond het al raar dat Notre Dame helemaal klaar zou zijn met het hele seizoen :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')