Mascha2205 | zaterdag 16 november 2013 @ 16:32 |
Ik heb geen groentebouillon in huis, alleen maar kippenbouillon of runderbouillon welke zou het beste alternatief zijn? | |
golfer | zaterdag 16 november 2013 @ 16:33 |
Wat wil je ermee maken? | |
Mascha2205 | zaterdag 16 november 2013 @ 16:34 |
Rode linzensoep | |
Onnoman | zaterdag 16 november 2013 @ 16:35 |
das goor niet? maak dan gewoon kippensoep | |
golfer | zaterdag 16 november 2013 @ 16:35 |
Dan zou ik kippenbouillon gebruiken. Is wat minder uitgesproken dan runderbouillon. | |
Mascha2205 | zaterdag 16 november 2013 @ 16:36 |
oke, thanks! | |
littledrummergirl | zaterdag 16 november 2013 @ 16:40 |
![]() | |
TR08 | zaterdag 16 november 2013 @ 16:51 |
Zou je niet eerder een alternatief zoeken voor de linzensoep ipv voor de bouillon? ![]() | |
novel | zaterdag 16 november 2013 @ 17:53 |
Ach, het is toch vooral zout met kruiden en smaakstoffen. Kip of rund heeft er in de verte wat mee te maken gehad. Maar kipbouillon heeft de kruidigste smaak. Rund is wat 'krachtiger' | |
RobinOok | zaterdag 16 november 2013 @ 19:19 |
Kippenbouillon, zou ik gewoon altijd gebruiken ipv groentenbouillon. ![]() | |
Spanky78 | zaterdag 16 november 2013 @ 20:35 |
Precies. Kippenbouillon kun je eigenlijk bijna altijd gebruiken. Andersom wordt hetlastiger. |