abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_137222494
De enige Masterchef die ik echt leuk vond was de Masterchef Professionals met Gregg Wallace, Monica Galetti en Michel Roux. Die met alleen Greg Wallace en John Torode zijn ook wel okee.
  donderdag 27 februari 2014 @ 23:00:50 #102
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_137222592
Overigens verbazingwekkend dat die vrouw met dat peenhaar en die duikbril nog mocht blijven, die Saskia.
Enige vooruitgang was dat ze haar werkbank schoonhoudt, maar koken kan ze nog steeds niet. :{
Annemieke eruit had ik gisteren geloof ik al voorspeld.

En ons Fok!ertje Philip zit er dus nog in. ^O^
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_137222594
quote:
0s.gif Op donderdag 27 februari 2014 22:59 schreef golfer het volgende:

[..]

En dat terwijl ze naadloos de Australische nadoen. Tot en met de zwarte schorten bij een eliminatie.
Ze hebben zelfs een zelfde soort typetjes qua jury uitgezocht :o
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  donderdag 27 februari 2014 @ 23:28:01 #104
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_137223945
quote:
1s.gif Op donderdag 27 februari 2014 23:00 schreef PdeHoog het volgende:

Ze hebben zelfs een zelfde soort typetjes qua jury uitgezocht :o
Julius=Matt
Peter=Gary

en

Alain=Alain. :P
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 27 februari 2014 @ 23:37:29 #105
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_137224417
quote:
0s.gif Op donderdag 27 februari 2014 23:00 schreef golfer het volgende:
Overigens verbazingwekkend dat die vrouw met dat peenhaar en die duikbril nog mocht blijven, die Saskia.
Enige vooruitgang was dat ze haar werkbank schoonhoudt, maar koken kan ze nog steeds niet. :{
Ik vind Saskia leuk. En volgens mij kan ze best wel wat. Misschien wordt ze wel een tweede Julie Goodwin.
pi_137227035
Die dame met dat Oost-Europese accent zou best wel eens kunnen winnen.
  vrijdag 28 februari 2014 @ 01:12:44 #107
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_137227177
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 februari 2014 01:02 schreef Mint_Clansell het volgende:
Die dame met dat Oost-Europese accent zou best wel eens kunnen winnen.
Kanshebbertje, samen met die Job en Bart.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_137278906
quote:
0s.gif Op donderdag 27 februari 2014 22:59 schreef golfer het volgende:

[..]

En dat terwijl ze naadloos de Australische nadoen. Tot en met de zwarte schorten bij een eliminatie.
Er is een verschil tussen het na willen doen en het na kunnen doen.

De juryleden zijn niet te vergelijken de guitige en passievolle Gary, George en Matt O+
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  maandag 3 maart 2014 @ 18:03:57 #109
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_137352572
Zo, de eerste week even terug bekeken.

Zitten leuke mensen bij, ben benieuwd wat er van ze wordt.
Vind de donkere meneer helemaal niet aardig, krijg er de nare kriebels van, net zoals "ragebol"

Van mij mogen ze wel wat meer nadruk op het eten leggen, te weinig informatie wat mij betreft.

Voor de rest is het nog inkomen, ga de rest nu ook wel volgen zo op de achtergrond
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_137358627
Masterchef Australia is by far de beste. Strenge maar rechtvaardige jury, kritieken die echt opbouwend zijn, camerawerk dat goed is en ook de tussentijdse flashes van de kandidaten zijn kort maar krachtig. De beste editie vond ik nog MC Australia The Professionals met Marco Pierre White als jurylid. Deze man was een van de mentors van Gordon Ramsay. Echt een culinaire held. Maar ondanks zijn status bleef hij heel respectvol omgaan met de kandidaten. Maar goed, ik ben benieuwd welke gerechten er vandaag weer opgediend daat worden.
  maandag 3 maart 2014 @ 20:43:49 #111
3878 Vork
Manisch creatief
pi_137358995
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 18:03 schreef uniekhoorn het volgende:

Vind de donkere meneer helemaal niet aardig, krijg er de nare kriebels van, net zoals "ragebol"

Ik ben benieuwd wanneer hij gruwelijk hard onderuit gaat. Met zijn manier van koken heeft hij tot nu toe wel geluk dat het allemaal steeds goed voor 'm uitpakt. Ik vind het juist wel een van de leukere kandidaten, mede omdat hij wel het meest onderscheidend van allemaal is in z'n doen en laten.
pi_137359171
Onze donkere dyslectische kok is wel vaag. Praten tegen het eten?? Er zijn überhaupt enige rare types daar. Die Amerikaan die een Japanse buiging maakt voor de gerechten. En natuurlijk Saskia, de kokende zweefdame.
  maandag 3 maart 2014 @ 21:10:06 #113
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_137360299
Wat een trieste zut, die sushi. :'(
Echt om te huilen.

Terwijl er gewoon een gebruiksaanwijzing bij zat.
Hoe komt het dat mensen het dan toch gewoon keihard verneuken?
pi_137360497
Hoe zit het überhaupt met het talentniveau van deze amateurkoks. Ligt het aan mij maar bij de MC in andere landen wordt er totaal niet met gebruiksaanwijzingen gewerkt.
  maandag 3 maart 2014 @ 21:13:44 #115
3878 Vork
Manisch creatief
pi_137360510
quote:
1s.gif Op maandag 3 maart 2014 21:10 schreef RobinOok het volgende:
Wat een trieste zut, die sushi. :'(
Echt om te huilen.

Terwijl er gewoon een gebruiksaanwijzing bij zat.
Hoe komt het dat mensen het dan toch gewoon keihard verneuken?
Dat snap ik ook niet. Bij mij is de rijst zelfs nooit mislukt en ik maak bijna nooit sushi.
  maandag 3 maart 2014 @ 21:14:56 #116
3878 Vork
Manisch creatief
pi_137360569
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 21:13 schreef HalloLobbes het volgende:
Hoe zit het überhaupt met het talentniveau van deze amateurkoks. Ligt het aan mij maar bij de MC in andere landen wordt er totaal niet met gebruiksaanwijzingen gewerkt.
Hier volgens mij ook niet, behalve dat ze natuurlijk een pak suhsirijst voor de sushi hebben gebruikt en dan staat er gewoon een algemene bereidingswijze op. Mazzel, zou je zeggen. Maar blijkbaar heeft het niet geholpen.
pi_137360667
Iemand wel eens pasta met een gebakken ei op?
  maandag 3 maart 2014 @ 23:28:09 #118
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_137367269
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 20:48 schreef HalloLobbes het volgende:
Onze donkere dyslectische kok is wel vaag. Praten tegen het eten?? Er zijn überhaupt enige rare types daar. Die Amerikaan die een Japanse buiging maakt voor de gerechten. En natuurlijk Saskia, de kokende zweefdame.
Het zijn wel typetjes, hè?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_137370659
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 21:13 schreef HalloLobbes het volgende:
Hoe zit het überhaupt met het talentniveau van deze amateurkoks. Ligt het aan mij maar bij de MC in andere landen wordt er totaal niet met gebruiksaanwijzingen gewerkt.
Bij USA, Australië en Nieuw Zeeland ook hoor.
  dinsdag 4 maart 2014 @ 10:39:35 #120
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_137373838
Ik vraag me af hoe ver het scripten gaat bij dit programma, hoe ver worden de kandidaten een scenario voorgelegd over wat en hoe ze moeten doen.
Volgens mij is het nog nepper dan wedden dat
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 4 maart 2014 @ 11:16:48 #121
3878 Vork
Manisch creatief
pi_137374830
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:39 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vraag me af hoe ver het scripten gaat bij dit programma, hoe ver worden de kandidaten een scenario voorgelegd over wat en hoe ze moeten doen.
Volgens mij is het nog nepper dan wedden dat
Er schijnt een fokker mee te doen, dus die zullen we dan moeten ondervragen, al zal hij nu wel helemaal niets mogelijk zeggen over het programma.

Met montage kun je natuurlijk heel erg veel net iets anders over laten komen. Ik heb geen idee in hoeverre er in dit programma wordt gedraaid, maar er zijn wel kookprogramma's waar echt heel erg veel is gescript en vooruit bedacht (My Kitchen Rules bijvoorbeeld).
  dinsdag 4 maart 2014 @ 11:17:57 #122
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_137374862
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 11:16 schreef Vork het volgende:

[..]

Er schijnt een fokker mee te doen, dus die zullen we dan moeten ondervragen, al zal hij nu wel helemaal niets mogelijk zeggen over het programma.

Met montage kun je natuurlijk heel erg veel net iets anders over laten komen. Ik heb geen idee in hoeverre er in dit programma wordt gedraaid, maar er zijn wel kookprogramma's waar echt heel erg veel is gescript en vooruit bedacht (My Kitchen Rules bijvoorbeeld).
Denk dat de productiemaatschappijen erg strenge clausules in de contracten hebben staan.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 4 maart 2014 @ 11:24:40 #123
3878 Vork
Manisch creatief
pi_137375045
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 11:17 schreef Pietverdriet het volgende:
Denk dat de productiemaatschappijen erg strenge clausules in de contracten hebben staan.
Dat sowieso, maar misschien dat er na afloop van het hele programma en de uitzending ervan wel wat losgelaten kan of gaat worden.

Ik ken wel iemand die aan zo'n andere show heeft meegedaan. Ik zal hem eens vragen hoe dat in z'n werk ging. Niet dat je daarmee wat over dit programma kunt zeggen, maar toch.
  dinsdag 4 maart 2014 @ 11:28:10 #124
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_137375143
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 11:24 schreef Vork het volgende:

[..]

Dat sowieso, maar misschien dat er na afloop van het hele programma en de uitzending ervan wel wat losgelaten kan of gaat worden.

Ik ken wel iemand die aan zo'n andere show heeft meegedaan. Ik zal hem eens vragen hoe dat in z'n werk ging. Niet dat je daarmee wat over dit programma kunt zeggen, maar toch.
Ik heb een tijdje bij een TV productie maatschappij gewerkt, heb twee dingen daar geleerd
1. Project management
2. Alle TV is nep, gescript en gedraaiboekt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_137376863
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 11:28 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik heb een tijdje bij een TV productie maatschappij gewerkt, heb twee dingen daar geleerd
1. Project management
2. Alle TV is nep, gescript en gedraaiboekt.
Ik vind het intro van Masterchef echt tenenkrommend.
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
In the end all you can hope for. Is the love you felt to equal the pain you've gone through.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')