Dat klinkt wel als iets dat goed zou kunnen werken. En dat bedoelde ik er inderdaad mee ja.quote:Op dinsdag 26 november 2013 15:07 schreef MaximusTG het volgende:
Misschien heb je hier wat aan; http://www.korasoi.com/bl(...)ised-onions-and-feta
?
Die gebruikt een combinatie van room, melk, kaas, maisbloem, zelfrijzend bakmeel, boter en olie om een gebonden saus te maken;
Neem aan dat je bedoelde met ''bechamelsaus" dat je de vulling ook met een roux wou binden?
En te lang laten inkoken, aangebrand, OEPS!quote:Op dinsdag 26 november 2013 23:13 schreef EnemyRock het volgende:
Ik heb een speculaas-peren taartje gemaakt, ik heb de peren even gepocheerd in een lichte siroop met steranijs, kaneel, gember en vanille maar ben uiteindelijk toch niet zo tevreden over de smaak van de taart, het mag er wat meer uitspringen, nu zou ik het graag af willen maken met een of ander sausje of iets op basis van de overgebleven op smaak gebrachte suikersiroop, kan ik het gewoon inkoken en eroverheen gieten? of moet/kan ik het nog mengen met room?
Iemand suggesties of ideeën?
konijnenstoof Receptje volgt laterquote:Op donderdag 28 november 2013 19:47 schreef Lonaa het volgende:
Ik heb 2 konijnenbouten gekocht. Iemand HET recept?
Ik wacht in spanningquote:Op donderdag 28 november 2013 20:02 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
konijnenstoof Receptje volgt later
Receptje gevonden?quote:Op donderdag 28 november 2013 20:02 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
konijnenstoof Receptje volgt later
Hij mag weer posten maar dat doet 'ie niet.quote:
Dan wel zonder E621, daar krijg je hoofdpijn van.quote:Op dinsdag 3 december 2013 18:36 schreef RobinOok het volgende:
Ja! Lekker recept voor kweekzalm, gebakken in margarine met rauwe paprika, scheutje kookroom en snufje kruidnagel.
Ik zou voor oud bruin gaan, vanwege het zoete. Als je niet zo van zoet houdt, moet je bockbier nemen.quote:Op dinsdag 3 december 2013 20:03 schreef Gwywen het volgende:
Ik had van de week hachee gemaakt en daar moest een flesje bruin bier bij, nou vraag ik me af welk bier daarvoor het beste is, oud bruin of bockbier?
Kruidnagel, heerlijk!quote:Op dinsdag 3 december 2013 18:36 schreef RobinOok het volgende:
Ja! Lekker recept voor kweekzalm, gebakken in margarine met rauwe paprika, scheutje kookroom en snufje kruidnagel.
Pindaolie? Als het echt goedkoop moet dan zonnebloem.quote:Op dinsdag 3 december 2013 23:58 schreef habitue het volgende:
Wat voor olie kan ik het beste gebruiken om kroketten in te frituren. Ik heb geen frituurpan, dus gebruik een normale pan op fornhuis. Het is ook maar voor 1-malig gebruik, dus daarom liefst ook goedkope olie.
Pate maken van de lever?quote:Op woensdag 4 december 2013 11:25 schreef VGA4xZoom het volgende:
Ik heb ganzenhart en lever in de vriezer liggen (en nog wat filet). Iemand die iets lekkers weet om daar mee te doen?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |