abonnement Unibet Coolblue
pi_133643535
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:07 schreef MaximusTG het volgende:
Misschien heb je hier wat aan; http://www.korasoi.com/bl(...)ised-onions-and-feta
?
Die gebruikt een combinatie van room, melk, kaas, maisbloem, zelfrijzend bakmeel, boter en olie om een gebonden saus te maken;
Neem aan dat je bedoelde met ''bechamelsaus" dat je de vulling ook met een roux wou binden?
Dat klinkt wel als iets dat goed zou kunnen werken. En dat bedoelde ik er inderdaad mee ja.

Bedankt ^O^
"Ik dit niet meer, Ik dit nooit meer
Ik niet meer kan, Niet meer ik
Dit niet meer, Ik niet meer" - Strani
  dinsdag 26 november 2013 @ 23:13:00 #102
285244 EnemyRock
No scratch, no snatch.
pi_133662027
Ik heb een speculaas-peren taartje gemaakt, ik heb de peren even gepocheerd in een lichte siroop met steranijs, kaneel, gember en vanille maar ben uiteindelijk toch niet zo tevreden over de smaak van de taart, het mag er wat meer uitspringen, nu zou ik het graag af willen maken met een of ander sausje of iets op basis van de overgebleven op smaak gebrachte suikersiroop, kan ik het gewoon inkoken en eroverheen gieten? of moet/kan ik het nog mengen met room?

Iemand suggesties of ideeën?
''Before you talk to the chief, you must party with the chief.''
  woensdag 27 november 2013 @ 00:11:57 #103
285244 EnemyRock
No scratch, no snatch.
pi_133664175
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 23:13 schreef EnemyRock het volgende:
Ik heb een speculaas-peren taartje gemaakt, ik heb de peren even gepocheerd in een lichte siroop met steranijs, kaneel, gember en vanille maar ben uiteindelijk toch niet zo tevreden over de smaak van de taart, het mag er wat meer uitspringen, nu zou ik het graag af willen maken met een of ander sausje of iets op basis van de overgebleven op smaak gebrachte suikersiroop, kan ik het gewoon inkoken en eroverheen gieten? of moet/kan ik het nog mengen met room?

Iemand suggesties of ideeën?
En te lang laten inkoken, aangebrand, OEPS!
''Before you talk to the chief, you must party with the chief.''
pi_133719048
Ik heb 2 konijnenbouten gekocht. Iemand HET recept?
Sterkheidsbaas van alles.
pi_133719616
quote:
2s.gif Op donderdag 28 november 2013 19:47 schreef Lonaa het volgende:
Ik heb 2 konijnenbouten gekocht. Iemand HET recept?
konijnenstoof O+ Receptje volgt later
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_133723992
quote:
17s.gif Op donderdag 28 november 2013 20:02 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

konijnenstoof O+ Receptje volgt later
Ik wacht in spanning :Y
Sterkheidsbaas van alles.
  User die het meest klaagt 2022 donderdag 28 november 2013 @ 21:42:24 #107
414785 sirdanilot
pi_133724449
Konijn gestoofd met rode wijn, heerlijk !
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_133839468
quote:
17s.gif Op donderdag 28 november 2013 20:02 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

konijnenstoof O+ Receptje volgt later
Receptje gevonden? O+
Sterkheidsbaas van alles.
  maandag 2 december 2013 @ 13:18:28 #109
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_133839809
Zal ik 'm dan even doen?


Rabbit with juniper berries by FotoosVanRobin, on Flickr


Rabbit by FotoosVanRobin, on Flickr


Sichuanese Rabbit Salad by FotoosVanRobin, on Flickr
pi_133840419
Die eerste ziet er erg lekker uit! Is dat ook jouw favoriet?
Sterkheidsbaas van alles.
  maandag 2 december 2013 @ 15:13:11 #111
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_133843241
Ja, die is lekkerder dan 2.
En 3 is natuurlijk heel wat anders. Onvergelijkbaar, maar dus ook erg lekker.
  dinsdag 3 december 2013 @ 10:45:13 #112
249182 Holy_Goat
mhèèhèhè
pi_133870028
Piet is nog niet terug zeker, he? :'(
pi_133870053
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 10:45 schreef Holy_Goat het volgende:
Piet is nog niet terug zeker, he? :'(
Hij mag weer posten maar dat doet 'ie niet.
pi_133882104
Misschien moeten we margarine boter noemen om hem te lokken?
  dinsdag 3 december 2013 @ 18:36:54 #115
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_133883203
Ja! Lekker recept voor kweekzalm, gebakken in margarine met rauwe paprika, scheutje kookroom en snufje kruidnagel. :+
pi_133883486
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 18:36 schreef RobinOok het volgende:
Ja! Lekker recept voor kweekzalm, gebakken in margarine met rauwe paprika, scheutje kookroom en snufje kruidnagel. :+
Dan wel zonder E621, daar krijg je hoofdpijn van.
pi_133886227
Ik had van de week hachee gemaakt en daar moest een flesje bruin bier bij, nou vraag ik me af welk bier daarvoor het beste is, oud bruin of bockbier?
pi_133886610
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 20:03 schreef Gwywen het volgende:
Ik had van de week hachee gemaakt en daar moest een flesje bruin bier bij, nou vraag ik me af welk bier daarvoor het beste is, oud bruin of bockbier?
Ik zou voor oud bruin gaan, vanwege het zoete. Als je niet zo van zoet houdt, moet je bockbier nemen.
pi_133894629
Hertog Jan Grand Prestige.
  dinsdag 3 december 2013 @ 23:42:11 #120
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_133895757
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 18:36 schreef RobinOok het volgende:
Ja! Lekker recept voor kweekzalm, gebakken in margarine met rauwe paprika, scheutje kookroom en snufje kruidnagel. :+
Kruidnagel, heerlijk!
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_133896427
Wat voor olie kan ik het beste gebruiken om kroketten in te frituren. Ik heb geen frituurpan, dus gebruik een normale pan op fornhuis. Het is ook maar voor 1-malig gebruik, dus daarom liefst ook goedkope olie.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
  woensdag 4 december 2013 @ 00:17:36 #122
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_133897057
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 23:58 schreef habitue het volgende:
Wat voor olie kan ik het beste gebruiken om kroketten in te frituren. Ik heb geen frituurpan, dus gebruik een normale pan op fornhuis. Het is ook maar voor 1-malig gebruik, dus daarom liefst ook goedkope olie.
Pindaolie? Als het echt goedkoop moet dan zonnebloem.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_133902967
Ik heb ganzenhart en lever in de vriezer liggen (en nog wat filet). Iemand die iets lekkers weet om daar mee te doen?
pi_133903061
quote:
0s.gif Op woensdag 4 december 2013 11:25 schreef VGA4xZoom het volgende:
Ik heb ganzenhart en lever in de vriezer liggen (en nog wat filet). Iemand die iets lekkers weet om daar mee te doen?
Pate maken van de lever?
Sterkheidsbaas van alles.
  User die het meest klaagt 2022 woensdag 4 december 2013 @ 11:58:18 #125
414785 sirdanilot
pi_133903985
Hart kun je niet zo veel mee, aan de kat geven misschien. In ontwikkelingslanden zie je wel spiesjes van kippenhartjes op de barbeque (en andere delen !), dat vind ik wel lekker, maar het blijft nogal goedkoop tweede-keus vlees. Ik denk niet dat ganzenhart anders is.

Lever kan inderdaad prima in de paté. Misschien een pate recept van Julia Child gebruiken? Helaas lust ik persoonlijk geen pate dus kan je niet helpen.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')