Wat ik zou doen is gewoon je hazepeper maken. Als die bijna klaar is haal je er een paar eetlepels uit, die bind je af met bloed. Vervolgens proef je beide pepers en beslis je welke je lekkerder vind.quote:Op zaterdag 14 december 2013 20:24 schreef louter_genieten het volgende:
wel of geen bloed in eenmalige hazepeper?
Er wordt voor gewaarschuwd te sterk te specifiek,dan wel geprezen veel lekkerder met, maar hoe weet je nu of jij en je gasten deze naar het schijnt specifieke smaak gaan waarderen?
Nee na elkaar, tijdens het uitpakken vam cadeaus ed voor het dinerquote:Op zondag 15 december 2013 08:05 schreef RobinOok het volgende:
Worden die alledrie tegelijk geserveerd? Als een trio?
Dat is wel hele summiere informatie, wat vind je lekker, hoeveel mensen, hoeveel tijd mag het kosten, hoeveel geld wil je uitgeven etc.quote:Op zondag 15 december 2013 02:23 schreef Ferdii het volgende:
Voor kerst avond de opdracht gekregen om 3 amuses te maken, alleen de inspiratie is op wil er 1 met vis, 1 met vlees en een vegatische amuse.
Iemand nog een lekker idee?
vind eigenlijk alles wel lekker, maar wil eigenlijk vooral laten zien dat je met simpele producten toch een hoop luxe kan krijgen, zonder een hele hoop geld uit te geven aan luxe ingredienten. (mag wel wat kosten, maar niet extreem veel).Is voor 6 personen. Tijd maakt niks uitquote:Op zondag 15 december 2013 16:56 schreef janatwork het volgende:
[..]
Dat is wel hele summiere informatie, wat vind je lekker, hoeveel mensen, hoeveel tijd mag het kosten, hoeveel geld wil je uitgeven etc.
Het lastige van 3x6 amuses maken is dat de standaard hoeveelheid waarin je je producten koopt vaak veel groter is dan wat je nodig hebt daardoor is amuses maken al snel duur. Op de markt en bij de turk kan je vaak kleine hoeveelheden kopen.quote:Op zondag 15 december 2013 17:11 schreef Ferdii het volgende:
[..]
vind eigenlijk alles wel lekker, maar wil eigenlijk vooral laten zien dat je met simpele producten toch een hoop luxe kan krijgen, zonder een hele hoop geld uit te geven aan luxe ingredienten. (mag wel wat kosten, maar niet extreem veel).Is voor 6 personen. Tijd maakt niks uit
Enige wat is uitgezonderd is blauwe kaas, zijn gasten allergisch voor (helaas )
vegatarische amuse ziet er leuk uit, alleen lastig te zien wat er in de vulling zit Enig idee waar de foto vandaan komt?quote:Op zondag 15 december 2013 17:34 schreef Erasmo het volgende:
Vegetarisch:
[ afbeelding ]
Gevulde Parmezaanse kaasrolletjes.
Vis:
[ afbeelding ]
Kreeftsalade in een raar broodje.(diepvrieskreeft is nu erg goedkoop bij de Lidl verkrijgbaar)
Vlees:
http://keuringsdienstvanw(...)everingen/29-03-2012
Zelfgemaakte Filet Americain(zoals aan het einde)
Dit, het is een mondvermaakje om de smaakpapillen alvast voor te bereiden op wat komen gaat..quote:Op zondag 15 december 2013 17:59 schreef Weltschmerz het volgende:
In mijn optiek moet een amuse klein zijn (1 hap), véél smaak hebben en een verrassende smaak hebben.
Genoeg andere experts, Robin bijvoorbeeld.quote:Op woensdag 18 december 2013 12:57 schreef habitue het volgende:
Dit is best wel een kuttopic zonder Piet.
Dat is een beetje hetzelfde als dat je net gedumpt bent door je vriendin en je vrienden zeggen: "Er zwemmen nog veel meer vissen in de zee" Allemaal leuk en aardig, maar er is natuurlijk maar 1 Piet.quote:Op woensdag 18 december 2013 13:00 schreef mootie het volgende:
[..]
Genoeg andere experts, Robin bijvoorbeeld.
Shit je hebt gelijk. Nou dan ben ik al best verquote:Op woensdag 18 december 2013 15:10 schreef MaximusTG het volgende:
Nee, stap 1 is ontkenning . Acceptatie is de laatste stap .
Ook een prima alternatief maar Piet houdt van een andere keuken en weet van die kant denk ik wat meer.quote:Op woensdag 18 december 2013 13:00 schreef mootie het volgende:
[..]
Genoeg andere experts, Robin bijvoorbeeld.
Hij heeft het momenteel heel erg druk met z'n echte werk, maar zal binnenkort wel weer verschijnen.quote:Op woensdag 18 december 2013 13:03 schreef Leandra het volgende:
Okay Piet, het is duidelijk; FOK! is niet hetzelfde zonder jou
Kom terug!!!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |