Mijn lief had toevallig op jouw site gezien dat ik mee had gedaan aan je wedstrijd en niet had gewonnen, en toen kwam -ie laatst met dit boek als kadootje op de proppen! Dus alsnog dank!quote:Op woensdag 30 oktober 2013 16:40 schreef RobinOok het volgende:
Ik ken dat Indiase kookboek van Pushpesh Pant uit de OP niet, ik begrijp het dat traditioneel is?
Ik heb het nooit zo op die traditionele kookboeken, ik heb liever een keuken die met zijn tijd mee gaat.
Kijk, Kumar Mahadevan bijvoorbeeld. Een van de meest bekende Indiase chefs in Australië schreef een mooi kookboek:
[ link | afbeelding ]
Uit India van Kumar Mahadevan
Leuk!quote:Op donderdag 2 januari 2014 16:36 schreef minilot het volgende:
[..]
Mijn lief had toevallig op jouw site gezien dat ik mee had gedaan aan je wedstrijd en niet had gewonnen, en toen kwam -ie laatst met dit boek als kadootje op de proppen! Dus alsnog dank!
Heb alleen even geen vijzel momenteel (en evenmin de 'specerijenmolen' die in driekwart van de recepten genoemd wordt), dus dat wordt nog even improviseren. Ik ga er vanavond uit koken!
Die kreeg ik voor kerstmis. Heel erg blij mee.quote:Op donderdag 2 januari 2014 17:53 schreef Pietverdriet het volgende:
[ afbeelding ]
Afgelopen week hier weer een paar dingen uit gemaakt, het blijft een van de beste, zo niet best geschreven kookboeken die ik ken.
Alles wordt supergoed uitgelegd, je leert waarom ingredienten gebruikt worden en wat deze doen, zeer duidelijke tekeningen, zeer goede recepten die duidelijk keer op keer geprobeerd zijn.
Welke? Afbeelding doet t hier nietquote:Op donderdag 2 januari 2014 17:53 schreef Pietverdriet het volgende:
[ afbeelding ]
Afgelopen week hier weer een paar dingen uit gemaakt, het blijft een van de beste, zo niet best geschreven kookboeken die ik ken.
Alles wordt supergoed uitgelegd, je leert waarom ingredienten gebruikt worden en wat deze doen, zeer duidelijke tekeningen, zeer goede recepten die duidelijk keer op keer geprobeerd zijn.
Zoals ik tegen mijn bezoek zei, werk dat boek recept voor recept door en je kan beter koken dan ik.quote:Op donderdag 2 januari 2014 18:10 schreef Deliah het volgende:
[..]
Die kreeg ik voor kerstmis. Heel erg blij mee.
Zoek eens naar en boek van Rick Stein:quote:Op zaterdag 2 augustus 2014 16:03 schreef Brighteyes het volgende:
Ik zal het vast kunnen vinden als ik alle topics door lees, maar als ik meer vis en seafood wil koken maar daar echt helemaal geen ervaring mee heb, wel kookboek zouden jullie me dan aanraden?
Dit boek beschrijft ook de vissoorten en hoe je ze moet schoonmaken en zo he Soort van encyclopedie. Ik bedoelde meer dat je kan zoeken op zijn naam en dan allerlei vis-boeken vind. Maar op zich wel een goede keuzequote:Op zondag 3 augustus 2014 10:37 schreef Brighteyes het volgende:
Tx, mss voor in fase 2. Voor nu is de newbie aanpak wrsch de beste stap.
Pdehoog, ik heb hem bij amazon besteld. Voor 40 euro verschil reken ik wel wat recepten om if necessary en als het echt bevalt kan de nl versie altijd nog. Tx voor de tip.
Voor rond de 700 euro vlieg je met twee volwassenen en twee kinderen van Düsseldorf of Köln Bonn naar Split heen en terug met Germanwings.quote:Op zondag 3 augustus 2014 11:22 schreef Brighteyes het volgende:
Klopt, maar ja, we hebben twee schoolgaande blaagjes dus dan is er niet heel veel keus. Voor een week is het te ver rijden, dan zou het vliegend moeten. Anyway... Voor op de wensenlijst.
Ja, maar dat zocht ik ook. Ik wil het zelf doen ipv een kant en klaar filetje kopen.quote:Op zondag 3 augustus 2014 11:23 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Dit boek beschrijft ook de vissoorten en hoe je ze moet schoonmaken en zo he Soort van encyclopedie. Ik bedoelde meer dat je kan zoeken op zijn naam en dan allerlei vis-boeken vind. Maar op zich wel een goede keuze
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |