abonnement Unibet Coolblue
pi_132156314
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 21:13 schreef kvd het volgende:

[..]

Dat is een handige manier, maar het hangt een beetje af wat je met de bovenkant gaat doen en of je de hele zijkant met hagelslag gaat 'beplakken'.
Als je dat over de hele zijkant doet en dan de bovenkant gaat frosten, dan heb je kans dat je de hagelslag ook over de bovenkant gaat uitsmeren. Als je over die frosting iets van marsepein/fondant doet, dan zie je dat niet. Als je het bij die frosting laat, dan zie je de hagelslagjes dus zitten.
Als je een kartonnetje ofzo aan de onderkant doet (de maar kan je overtrekken van de springvorm-onderkant, kan iets kleiner maar zeker niet groter), dan kan je het biscuit daar op zetten, alles gaan frosten,de bovenkant doen en dan de taart oppakken en met de hand onder het karton de zijkant versieren met de andere hand.
Of je laat hem op de springvorm-onderkant, frost hem, versiert de bovenkant, zet de taart op een omgekeerde kom/schaal en doet de zijkant. Op die manier kan je de taart ook draaien tijdens het versieren van de buitenkant.
Net jouw tip in actie gezien op 24kitchen.

Trouwens nog een andere goede tip voor de mislukte frosting. Eigeel en eiwit apart kloppen en later mengen. Ga ik volgende keer eens proberen.
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')