Je hebt gelijk, het is ook maar mijn mening - die zal ik zeker niet aan anderen opleggen als waarheid. Ik begrijp dat anderen dit erg lekker kunnen vinden, maar ik spuw gewoon even mijn gal. Trek het je niet teveel aanquote:Op zondag 22 september 2013 15:51 schreef XmattX het volgende:
[..]
Ik wordt altijd een beetje kriebelig van dit soort statements. Dat jij het niet lekker vind wil niet zeggen dat de hele wereld dat dan ook maar moet vinden.
Ben blij dat ik bij mijn post 'van mij' erbij gekrabbeld heb.quote:Op zondag 22 september 2013 15:51 schreef XmattX het volgende:
[..]
Ik wordt altijd een beetje kriebelig van dit soort statements. Dat jij het niet lekker vind wil niet zeggen dat de hele wereld dat dan ook maar moet vinden.
Dat had ik ook moeten doen, het was een meningquote:Op zondag 22 september 2013 16:30 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Ben blij dat ik bij mijn post 'van mij' erbij gekrabbeld heb.
Ieder z'n voorkeuren en mening uiteraard...
Whiskyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyquote:Op zaterdag 21 september 2013 10:01 schreef nostra het volgende:
[..]
Jij ook hier?
Kom je 5 oktober ook?
quote:Op zondag 22 september 2013 23:04 schreef samthegreat5 het volgende:
Waarom zou je überhaupt godverdomme een Jim Beam White Label, wat een perfect prima ''instap'' Bourbon is (ik drink hem zelfs net zo graag of zelfs liever dan een Makers Mark) willen verneuken met motorolie.. FFS
Was dat Old Jamaica Ginger Beer 10W40?quote:Op maandag 23 september 2013 10:55 schreef escalatie het volgende:
Van weekend Old Jamaica Ginger beer met Jim Beam gedronken. Beste lekkere combo.
Ik draaide er wel een paar uurtjes soepel op.quote:Op maandag 23 september 2013 11:11 schreef Cynix ® het volgende:
[..]
Was dat Old Jamaica Ginger Beer 10W40?
Heb er een sample van liggen, maar heb 'm nog niet geproefd.quote:Op maandag 23 september 2013 14:29 schreef hoogvlieger het volgende:
Iemand hier bekend met de Talisker Port Ruigh? Een Talisker die op port vaten heeft gelegen dus. Is nog niet zo heel lang op de markt.
Talisker is wel mijn favoriete whisky. En de laatste (doch tevens ook enige) op portvaten gelagerde whisky was ik ook enthousiast over. Hoop dat de combinatie een succes is.quote:Op maandag 23 september 2013 14:30 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Heb er een sample van liggen, maar heb 'm nog niet geproefd.
De reacties die ik gelezen heb zijn wisselend...
Lekker, die staat hier ook nog, zit nog een kwartje in. Snel een keer helemaal soldaat maken.quote:
Ja het is dat of er barbecue houtsnippers van maken. Nou was het wisselend succes hoor maar een van de Wild Turkey's en de Glen Elgin waren erg goed gelukt. Wat niet gezegd kon worden van het Hot en Spicy bier... gebrouwen met madamme jeanet en nog een pepersoort...quote:Op zondag 29 september 2013 23:24 schreef MadMaster het volgende:
Ach ja, ze moeten toch wat met die vaten die al 6 keer in de refill zijn geweest...
Dat lijkt me ook meer een gimmick dan iets dat lekker gaat zijn inderdaad. Ik kan me voorstellen dat de peper alle andere lekkere moutsmaken in het bier camoufleerde?quote:Op maandag 30 september 2013 09:17 schreef Karstman het volgende:
[..]
Ja het is dat of er barbecue houtsnippers van maken. Nou was het wisselend succes hoor maar een van de Wild Turkey's en de Glen Elgin waren erg goed gelukt. Wat niet gezegd kon worden van het Hot en Spicy bier... gebrouwen met madamme jeanet en nog een pepersoort...
Nou het viel eigenlijk enorm tegen, je verwacht dat het enorm overheerst maar dat doet het niet. Is ook niet zo dat je mond enorm in brand vliegt zoals je met heet eten wel kan hebben. Ja het proeft pittig maar daar is alles mee gezegd, het blijft niet echt hangen. Ik had ook verwacht dat ik daarna niks meer zou proeven en had hem dus als afsluiter bedoeld, maar omdat dat best tegenviel en we nog een muntje over bleken te hebben toch nog maar een klein glaasje Sublime Stout genomenquote:Op maandag 30 september 2013 10:39 schreef JeMoeder het volgende:
[..]
Dat lijkt me ook meer een gimmick dan iets dat lekker gaat zijn inderdaad. Ik kan me voorstellen dat de peper alle andere lekkere moutsmaken in het bier camoufleerde?
Die Stout klinkt veel beter dan dat peperbier, daar heb ik niet eens een smaaknotitie van de Stout voor nodigquote:Op maandag 30 september 2013 13:35 schreef Karstman het volgende:
[..]
Nou het viel eigenlijk enorm tegen, je verwacht dat het enorm overheerst maar dat doet het niet. Is ook niet zo dat je mond enorm in brand vliegt zoals je met heet eten wel kan hebben. Ja het proeft pittig maar daar is alles mee gezegd, het blijft niet echt hangen. Ik had ook verwacht dat ik daarna niks meer zou proeven en had hem dus als afsluiter bedoeld, maar omdat dat best tegenviel en we nog een muntje over bleken te hebben toch nog maar een klein glaasje Sublime Stout genomen
Van Fyne Ales uit de buurt van Glasgow. Kleine tent maar ze hebben best mooie bieren zoals een Smoked Chilli Dark Ale (niet pittig ) en Zombier.quote:Op maandag 30 september 2013 15:57 schreef JeMoeder het volgende:
[..]
Die Stout klinkt veel beter dan dat peperbier, daar heb ik niet eens een smaaknotitie van de Stout voor nodig
Voor een niet-Islayfan ben je er (terecht) blij mee!quote:Op maandag 30 september 2013 19:53 schreef MadMaster het volgende:
Met enorm veel dank aan een collega mag ik de Lagavulin Jazz 2013 aan mijn collectie toevoegen...
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |