abonnement Unibet Coolblue
pi_382597
Ja ja......ik heb ze, de eerste Big-Brother Smsjes. En in 1 keer 7!!! Hier komen ze...

* Big Brother is niet van zins de bewoners weer eens een dag uit te laten slapen om 11 uur worden ze gewekt met een muziekje

* Vanavond moeten de bewoners voor de tweede keer hun stem uitbrengen in afwachting van de nominaties wordt er e gekaart en gevoetbald.

* De bewoners hebben in de gaten dat er buiten een hijskraan staat. Ze zijn ervan overtuigd dat ze bezoek krijgen, maar van wie.

* Miranda, Koos en Georgie zijn de genomineerden. Een van deze bewoners zal het huis volgende week moeten verlaten. Het publiek beslist.

* Weekopdracht is mislukt. Ondanks Ferdi's verwoede pogingen om de klokken te laten werken. Helaas, maar de medebewoners zijn trots op hem.

* De bewoners krijgen post van thuis. Hieke schiet vol bij de tekeningen van haar dochtertje. Kim krijgt een beer, en Koos... blijft kadoloos.

* Na de commoties met de kadootjes willen Kim en Georgie even rust. Ze gaan knus samen op het tweepersoonsbed liggen kletsen...

  zaterdag 7 oktober 2000 @ 18:05:05 #2
5496 evi
love?? i love it!!
pi_383032
Shit wanneer heb je die gekregen? vandaag? Ik heb namelijk nog niets!!!

- evi

pi_383035
Ik heb gisteravond een stuk of wat gehad en vandaag nog een paar maar niet meer dan zoals hierboven geschreven
Een eendagsvlieg heeft in ieder geval de dag van zijn leven. ------- Je zult maar een eendagsvlieg zijn en je dag niet hebben
  zaterdag 7 oktober 2000 @ 18:25:50 #4
6471 Bundy
according to moi
pi_383048
Waar kun je die krijgen dan?
Alsof deze regel mij nog intressanter zou maken
pi_383050
Kreeg gisteravond vanaf een uur of 9 tot 12 uur 6 berichtjes
en vannochtend om 5 en 6 uur ook nog 2 berichtjes
Opgeven kan via www.genie.nl
pi_385527
UPDATE (van zaterdagochtend 7 okt tot zondagavond 8 okt.):

* Voor zijn inspanningen voor de weekopdracht heeft Ferdi wel een kadootje verdien. 's avonds krijgt hij een passend geschenk: Een reiswekker

* Tijd voor actie: Bianca en Robin spelen een spelletje Big-Lara Croft in de tij. Een actiespel compleet met geluidseffecten

* Georgie en Ferdi hebben de nieuwe wekkertwee uur verzet en weer teruggedraaid. De rest gelooft niet dat de tijd nu goed staat.

* Annet breekt tijdens het eten een stukje van haar kies op een metalen puntje. Ze maakt zich zorgen dat zeeventueel naar de tandarts moet.

* Robin en disiree zitten overduidelijk niet lekker in hun vel. De twee konden het eerst zo goed vinden, maar irriteren elkaar nu mateloos

*De bewoners hebben bedacht dat zaterdagavond een goed avond is voor disco. Maar echt aanstalten maken ze niet. ZE hangen op de bank of kaarten wat.

* Scully en Mulder, bekend van de X-files, hebben zich vrijwillig aangemeld als nieuwe bewoners van het Big-brother huis

* De bewoners maken zich op voor een tafeltennistoernooi. Hieke, Desiree en Annet boetseren de prijzen.

* De tafeltenniswedstrijd is begonnen. Koos heeft al twee games gewonnen. Desiree twee games verloren. Benieuwd wie de pingpongkampioen wordt. Het tafeltennistoernooi is voortijdig ten einde gekomen. Het balletje is kapot gegaan, en morgen kunnen de bewoners pas een nieuwe krijgen

  maandag 9 oktober 2000 @ 15:35:40 #7
5496 evi
love?? i love it!!
pi_385921
Heey

Ik heb me ook geregisteerd, maar heb nog geen berichtjes gehad! Of moet ik eerst mijn veiligheidscode intypen?? En waar moet ik mijn veiligheidscode in typen??

- evi

pi_386016
Ik heb ze ook gekregen, maar om te zeggen dat ze spannend zijn...
Nou nee...
Forza Juve!
pi_386108
Nee, en overdag krijg je geen smsjes. 't is altijd 's avonds en 's nachts....

Dus, en om die tijden zit je meestal zelf ook te kijken...dus wat heb je aan de service?? Geen zak in principe...
of je meot al ergens in het buitenland zitten of niet in staat zijn te kijken.
Genie....'t is weer een service waar je totaal niets aan hebt....

pi_386962
UPDATE 10 OKTOBER:

3:17 Robin's Actie tegen Stephanie de kip, blijft niet onbestraft. Hij krijgt een standje van Big Brother en moet voor straf het kippenhok schoonmaken.

3:23 Biancda is in een melige bui en besluit een grapje met Ferdi uit te halen

10:51 Weekopdracht 4: Vlaggen maken bij 15 EU-Landen. Opdracht geslaagd als deze 40 mtr. Boven de grond wapperen. Uitdaging gegarandeerd.

[Dit bericht is gewijzigd door pctje op 10-10-2000 14:26]

pi_387427
En de laatste: dinsdag 14:14

BB Hotnews

Het is 12:00 als de bewoners aan het ontbijt verschijnen. Het hakmes moet eraan te pas komen om brood te snijden en hagelslag te hakken.

Nieuwswaarde helaas nul, misschien de volgende???

pi_389167
Nog 1 van Maandag 9 oktober.

19:06 Big Brother dreigt de bewoners te diskwalificeren als ze nog langer ongehoorzaam zijn men hun zenders. Hier wordt nogal lacherig op gereageerd

Dinsdag 10 Oktober
1:11 Robin probeert vandaag na het standje van gister, het goed te maken met de kippen Deze zijn echter niet erg vergevingsgezind.

2:07 Georgie zit in een dip. Hij is genomineerd en moet donderdag misschien wel vertrekken. Dit zit hem niet lekker

13:24 Het is 12.00 als de bewoners aan het ontbijt verschijnen. het hakmes moet eraan te pas komen om brood te snijden en hagelslag te hakken.

17:05 De bewoners klagen dat ze te weinig beweging krijgen in het huis. Ondanks de regen gaan de dames dus toch rondjes rennen in de tuin

pi_393044
11 Oktober

1:11 Robin probeert vandaag , na het standje van gisteren, het goed te maken met de kippen. Deze zijn echter niet erg vergevingsgezind.

2:07 Georgie zit in een dip. Hij is genomineerd en moet donderdag misschien wel vertrekken. Dit zit hem niet lekker.

14:07 Weer een nieuwe dag in huize Big- brother. Robin scheurt een blaadje van de kalender. Nog tachtig dagen te gaan. Een plechtig moment.

20:45 De bewoners hebben drie aanwijzingen gekocht voor de weekopdracht. Alleen de ingewikkelde Portugese vlag kan nu nog voor problemen zorgen.

21:40 De spanning tussen Kim en Georgie stijgt. Ze hebben op omslachtige wijze hun gevoelens geuit. Waarschijnlijk slapen ze vannacht in één bed.

13 Oktober
0:07 Nederland heeft gekozen: Miranda moet vertrekken. Koos en Georgie kunnen opgelucht ademhalen

0:40 De afronding van de weekopdracht: de bewoners worden met vlag in de hand de lucht in gekatapult!

11:04 Kim is gestopt met roken. Georgie heeft haar als beloning een reis naar Engeland beloofd.

12:07 De weekopdracht is mislukt. De bewoners hadden niet alle vlaggen goed nagemaakt. Het weekbudget wordt nu met 15% verlaagd

pi_396972
13 oktober

21:50 Love is in the air. Na robin en Desiree, Georgie en Kim lijkt he talsof ook Bianca en Ferdi nader tot elkaar komen.

23:31 Robin, Georgie en Ferdie hebben woorden aan tafel. Ze hebben knallende ruzie om een toetje.

14 oktober

22:02 Het lijkt er op dat Ed niet echt geliefd is bij zijn medebewoners. Vooral Hieke lijkt het helemaal met hebben gehad.

22:09 Na door zijn medebewoners te zijn uitgedaagd, geeft Ferdi Annet een tongzoen

15 oktober

21:31 Ed vindt het tijd voor een lekker bad. Poedelnaakt stapt hij de badkuip in. Desiree is geschokt.

21:35 Kim is gestopt met roken, maar heeft het even moeilijk. Ze bedelt om een sigaretje. Het lijkt er op dat het weekendje Londen in gevaar komt.

23:26 Desiree moet even naar buiten. Ze heeft het helemaal gehad met Robin en lucht haar hart bij Annet en Hieke.

pi_412855
16 oktober
14:15 Ed begint deze morgen sportief met schaduwboksen, hardlopen en stoetje heffen. De bewoners wachten nu vol spanning op de nieuwe weekopdracht.

17:02 Voor de nieuwe weekopdracht moeten de bewoners in totaal 3200 kilometer fietse, roeien en lopen. De bewoners hebben 30% van het weekbudget ingezet.

21:21 De riathlon valt niet iedereen gemakkelijk. Vooral Kim heft het moeilijk. Ze ziet sterretjes van het fietsen en roeien houdt ze ook niet lang vol.

17 oktober

12:40 De bewoners zien de weekopdracht helemaal niet zitten. Ferdi gelooft niet dat het ze lukt en wil het eigenlijk nu al opgeven. Desiree is pro

14:45 De bewoners hebben het opgegeven. De weekopdracht blijkt te zwaar. Ze sporten nog wel door maar alleen om persoonlijke targets te halen

15:06 Kim twijfelt over vertrek. Ze doet nieks in het huis en verveelt zich. Big Brother geeft haar als advies: koop leuke dingen van je zakgeld.

23:02 Darius is weer even terug in het huis. Dat wil zeggen, zijn stem. Samen zingen de bewoners uit volle borst het Big Brother-lied

18 oktober

16:52 Hieke en Annet bespreken de komende nominatie. Hierbij maken ze bebruik van code-taal om hun voorkeuren uit te spreken.

17:03 Vanmiddag hebben de bewoners in dagboekkamer het Big Brother-lied opgenomen. Darius was weer even te horen en dit deed de bewoners goed.

18:56 Eindelijk discussie. Georgie vindt dat zijn visie over sexy onderwerpen te afwijkend is, omdat hij een heel ander leven leidt dan de rest.

22:14 Ondanks het volle programma vandaag heeft Georgie toch een dip. Hij geeft aan onzeker te worden van de relatie met Kimmie.

19 oktober

0:03 Ed lijkt de laatste dagen een plekje te hebben veroverd in de groep, of is dit schijn? Morgen tijdens de nominaties zal het duidelijk worden.

19:06 Vanavond komt Cindy nieuw in het huis. Haarplannen: Er een grote beestenboel van maken, lekker geiten en vooral niet sikkeneuren

19:13 Er zijn SMS-Berichten in omloop met virusmeldingen. Het is echter onmogelijk om een virus op je GSM te krijgen, de melding kun je dus gewoon negeren

22:48 De bewoners zijn enorm uitgelaten. De flauwe grappen en sterke verhalen zijn neit van de lucht. Zijn dit zenuwen voor de nominatie?

20 oktober

0:30 De namen zijn gevallen. Ed, Georgie en Annet zijn genomineerd. Gelukkig komt direct ndaarna de beurt aan Darius om iedereen weer op te vrolijken.

0:58 Cindy heeft de live-uitzending niet gehaald. Toch maakt zij vanavond haar entree. Morgen op tv, vandaag op internet!

13:28 Annet heeft iedereen cadeautjes beloofd in het geval dat zij de hoofdprijs binnensleept, Koos krijgt tennisrackets en Bianca een resi naar Barcelona.

16:15 Georgie en Kim maken smakkende zoengeluiden onder de dekens. En bespreken hun relatie

22:15 Cindy maakt snel vrienden. Bianca komt langs voor een house-warming party en Ferdi wil wel een keer komen 'masten'.

23:03 Bij het buitenfornuis vertellen Ferdi, Kim, Hieke en Georgie hete verhaaltjes. Na 37 zonder seks beginnen de fantasieen op gang te komen.

21 oktober

01:02 Annet wil toch wel erg graag van Desiree weten waarom ze haar genomineerd heeft. Desi draait er omheen, hoewel ze gister wel duidelijke redenen gaf!!

19:03 Door een speciale aanbieding vanBig Brother, hebben de bewoners eindelijk drank kunnen kopen, voor f25,-. Ook krijgen ze voor vanavond een cd-speler.

22 oktober

21:07 De bewoners hebben een zware nacht achter de rug. Iedereen was flink aangeschoten. Ferdi dook naakt in de vijver, Annet sliep in het geitenhok.

22:06 Na een energieke start van de zondag zakt iedereen steeds verder onderuit. Drank heeft ook nadelige kanten.

23 oktober

17:41 Iedere bewoners moet voor de nieuwe weekopdracht een ei bij zich dragen tussen 9 uur 's ochtends en 12 uur 's avonds.

20:10 Koos heeft een fout gemaakt met het ei-zitten. Daarom moet hij voor straf deze nacht een uurextra met zijn ei in de tuin doorbrengen.

24 oktober

18:03 Het eerste ei is gesneuveld. Als Annet Georgie aflost, valt haar ei op de grond. Annet is zwaar verdrietig over zoveel tegenslag.

21:30 Bianca verklapt aan Ferdi dat ze een fascinatie voor piemels heeft en de mannen hebben het over keuren, opscheppen en aflikken.

22:03 Big-brother Look-a-likes gezocht. Lijk jij op een van de bewoners of ken je zo iemand, stuur dan een foto op!

23:43 Het hoge woord is er uit: Koos vertelt aan Georgie waarom hij hem genomineerd heeft.

25 oktober

10:03 Donderdagnacht zal Big Bart voor 24 uur het huis ingaan. Benieuwd wat hij mee zal nemen en hou de bewoners reageren op zijn logeerpartijtje.

21:56 De bewoners mogen een avondje shoppen: ze mogen van hun zakgeld spullen kopen als BH's en eetbare slipjes.

26 oktober

0:02 Robin en Ed vinden de lingerie van de dames erg spannend en passen zelf ook wat aan.

01:04 Georgie bekent aan Kim dat hij we eens heeft gestript. Kim luistert vindt het maar niks.

12:03 Deze komende exit zorgt voor extra veel spanningen. Annet is echt enorm zenuwachtig. Wordt het Annet, Georgie of toch Ed?

15:46 Hieke keilt haar eitje over de schutting. Ze had hem daarvoor per ongeluk kapot gedrukt. Hieke baalt, de rest vat het luchtig op.

[Dit bericht is gewijzigd door pctje op 26-10-2000 20:41]

pi_419692
ja ja.....foutje bedankt...eitje weg
pi_446525
26 Oktober

21:07 Desiree heeft love-potion ingenomen. Het lijkt te werken: ze loopt met rode koontjes rond en giechelt wat af. robin kan niet uit haar buurt blijven

21:09 Als Ed aangeeft dat hij de nominatiesysteem niet eerlijk vindt, roept Big Brother de bewoners naar de dagboekkamer. Is er sprake van een stemafspraak?


27 oktober

0:31 Nederland heeft besloten, Ed moet vertrekken. Maar deze heeft andere plannen: Hij wil niet!!!! Wordt vervolgd!!!!

22:02 Ed krijgt twee minuten zendtijd om zijn standpunt aan te stippen. Morgen voor twaalf uur moet hij overigens vertrekken

22:05 Nog even over seks. Voordat Ed het huis uitgaat wil hij iets weten over de seksbeleving van de bewoners

22:56 Bianca is het zat, na een pittige discussie heeft ze het gehad met Ed. Ze kan niet wachten totdat hij het huis is.

23:19 Love is in the air. Robin en Desiree lopen elkaar de hele avond te dollen. Uiteindelijk belanden ze in bed.

28 oktober

11:25 Ed verlaat vandaag het huis. Als Ed twee uur voor vertrek gaat pakken, maakt Robin de rest ook maar eens wakker.

16:46 Kim en Georgie hebben besloten te gaan samenwonen. Ze hebben een tweepersoonsbed ingericht als 'hun' huis.

21:56 Lees het exclusieve gesprek met Ed, kort na zijn vertrek uit het Big-Brother-huis. Over zijn verblijf, zijn ervaringen en zijn verwachtingen.

29 oktober

Geen Berichten

30 oktober

09:25 Sinds het vertrek van Ed gebeurt er weinig spannends in het huis. Er wordt voornamelijk gekaart en op de bank gehangen.

14:08 Georgie vertelt Bianca dat hij de spanning in het huis mist en zich kapot irriteert aan sommige medebewoners.

17:02 Bewoners in opstand, ze gaan de strijd aan met Big-Brother. Koos dreigt met vertrek. Reden: hij mag niet meer schrijven.

17:24 De bewoners moeten voor de weekopdracht minimaal 28 uur non-stop voorlezen. Kim, Koos en Annet mogen niet meedoen.

20:03 Nu er geen 'nieuwelingen'meer in de groep zijn, zal onder de oude garde genomineerd moeten worden. Annet maakt zich nu al zorgen.

22:07 De bewoners zijn begonnen met de voorleesopdracht. Tot nu toe gaat alles gesmeerd. Als ze het tot morgennacht volhouden, hebben ze een record!

31 oktober

19:20 Koos kan er niet over uit dat Big Brother zich strikt aan de niet-schrijven-regel houdt. Hij zegt nog steeds donderdag het huis te willen verlaten.

22:07 Het lijkt erop dat de recordpoging 'Voorlezen' vannacht om 2.00 uur wordt gebroken. De bewoners lezen en luisteren, maar het gaat niet van harte.

1 november

09:03 De bewoners het record 'Voorlezen' verbroken. Na de saaie uren barst om half vier vannacht het gejoel los.

21:30 Koos laat niks los over een eventueel vertrek. Georgie lijkt meer te weten. "Ik ben blij dat Koos blijft", merkt hij op. Maar daar blijft het bij.


2 november

17:46 Hoewel de bewoners niet om Cindy gevraagd hebben, moeten ze wel beter voor haar gaan zorgen. Deze waarschuwing lokt heftige reacties uit.

3 november

0:02 Om de spanning van de nominatieronde te doorbreken heeft Big Brother een aantal verrassingen in petto: drakvoorraad en een geheimzinnige koffer.

0:09 Annet, Kim, Koos en Robin zijn de genomineerden. De uitslag is nog maar net doorgedrongen als de bewoners verrast worden met post van thuis.

16:11 Het Guinness Book of Records heeft officieel de recordpoging Voorlezen erkend. Hiermee is de weekopdracht geslaagd! De boeken worden geveild.

16:14 Na een heftige nacht vol emoties zijn de bewoners vanmiddag vooral bezig met huishoudelijke taken, sporten en Ciny

4 november

15:30 Na een half uur vechten heeft Ferdi Hieke eindelijk helemaal nat. Hieke trekt hem echter mee de vijver in. Klasse, volgens Robin.

18:48 Desiree is de grappen van Ferdi zat en besluit niet langer met hem het bed te delen.

5 november

Geen Berichten

6 november

03:03 De zondag kabbelt zich voort in het BB-huis. De bewoners zijn niet van zins zich erg in te spannen. Alleen Bianca en Desiree doen wat aan de conditie.

05:04 Bianca en HIeke willen leren schaken. Koos biedt zich aan. De twee schijnen snelle leerlingen te zijn. Koos is in ieder geval vol lof.

[Dit bericht is gewijzigd door pctje op 06-11-2000 13:46]

pi_470483
6 november

22:03 Vandaag zijn de bewoners op de helft. 's morgens feliciteren de bewoners elkaar met het behalen van deze mijlpaal.

7 november

19:51 Playboy wil Kim, Hieke en Desiree als centerfoid. Of de dames dit ook willen?

19:56 Ferdi is vandaag erg stil en teruggetrokken. In de slaapkamer bespreekt hij met Hieke zijn gevoelens en hoe moeilijk hij het er mee heeft.

8 november

21:45 Koos oefent met Hieke de vragen voor de weekopdracht. Dat blijkt nog niet zo makkelijk, hij weet bijvoorbeeld niet wi Antonio Banderas is.

22:11 Annet wil gerust een week in het geitenhok doorbrengen, als dit betekent dat ze niet genomineerd wordt.

22:16 De Big-Brother-cd is nu in de winkel en Gordon, zanger van de BB-titelsong Kijk, is morgen in de chat. Mis het niet

9 november

16:10 Bianca vraagt Robin of hij haar zaaddonor wil worden, mocht zij eindigen in een relatie met een vrouw. Robin stemt lachend toe.

10 november

20:19 Ex-bewoners Willem verrast de bewoners vanavond met een zelfbereide maaltijd. Ook krijgen ze zijn 'back tot basic' kookboek.

11 november

Geen berichten vanwege storing aan GENIE server

12 november

Geen berichten vanwege storing aan GENIE server

13 november

Geen berichten vanwege storing aan GENIE server

14 november

13:54 Hieke is vandaag voor een keer als eerste wakker. Al om half acht zit ze aan de keukentafel een boek te lezen.

13:55 Samen hebben Georgie en Kim hun problemen nog niet besproken, wel met alle anderen in het huis. Raad van iedereen is dan ook": praat nou met elkaar!

19:08 Georgie en Kim hebben vanmiddag een lang gesprek gevoerd over hun relatie binnen en straks buiten het huis. De storm lijkt te zijn gaan liggen.

pi_474021
16 november

15:30 (ongeveer) Koos en Desirée spreken over de nominaties. Desirée beweert dat ze zeker weet dat zij niet genomineerd zal worden

(sorry, geen exacte weergave, iets te vroeg gewist )

[Dit bericht is gewijzigd door MiepMiep op 16-11-2000 15:51]

Ik ga morgen gewoon de kippen voeren
  donderdag 16 november 2000 @ 16:18:47 #20
5853 alba
Ik lijd niet... ik leef!!
pi_474099
Kan iemand mij het nut uitleggen van achterhaalde verkorte berichtjes die in krom nederlands je mobiel binnendringen (en vervolgens hier op dit forum nog eens een keer vermeld moeten worden)

Laten we vooral pas melding maken van sms berichtjes als ze nog niet op dit forum bekend zijn, vooralsnog is alles overbodig toch? Ok, heel grappige achteraf-verspreking kan ook ik waarderen

[Dit bericht is gewijzigd door alba op 16-11-2000 16:32]

het is een rare wereld.. met name die waarin wij leven..
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')