stephano1990 | vrijdag 6 september 2013 @ 15:43 |
Is gewoon het ingevroren brood dat de dag ervoor over was! ![]() Serieus, je gaat mij niet wijsmaken dat dagvers brood nog half bevroren is! | |
pussycatdoll | vrijdag 6 september 2013 @ 15:44 |
Onterechte klacht. | |
danzazlol | vrijdag 6 september 2013 @ 15:45 |
Denken dat er echt vers brood wordt verkocht in een supermarkt ![]() | |
HostiMeister | vrijdag 6 september 2013 @ 15:45 |
Dan moet je naar de bakker. Niet janken. | |
stephano1990 | vrijdag 6 september 2013 @ 15:47 |
Letterlijk van de verpakking af te lezen:
| |
turksekaas | vrijdag 6 september 2013 @ 15:47 |
Vers uit de oven ja.. ![]() | |
EenKriek | vrijdag 6 september 2013 @ 15:48 |
Wat naief ![]() Iedereen in de maatschappij liegt om geld van je af te troggelen. | |
Life2.0 | vrijdag 6 september 2013 @ 15:49 |
| |
Waaghals | vrijdag 6 september 2013 @ 15:50 |
als ik 's avonds ga is er anders nooit brood over | |
Robophatt | vrijdag 6 september 2013 @ 15:50 |
I call bullshit. Ik werk op de broodafdeling bij AH. Nog nooit brood uit de diepvries verkocht. | |
stephano1990 | vrijdag 6 september 2013 @ 15:51 |
Volgens mij zijn er wel wetten en regels die stellen dat je niet zomaar iets op de verpakking mag zetten als dit niet klopt. | |
HSG | vrijdag 6 september 2013 @ 15:51 |
Vers brood is brood dat net uit de oven komt. | |
Jackie-Treehorn | vrijdag 6 september 2013 @ 15:51 |
Denk je nou echt dat zo'n ongeschoold meisje van 18 daar 's ochtends om 5 uur deeg staat te kneden om 200 broden te bakken. ![]() Die broden komen als een soort halffabricaat binnen en die schuiven ze dan nog heel eventjes in de oven. Dat noemen ze dan "dagvers". | |
stephano1990 | vrijdag 6 september 2013 @ 15:52 |
Mijn nichtje ook, die bevestigen dat de broodjes die overblijven aan het eind van de dag, de diepvries in verdwijnen en de volgende dag weer in de schappen ligt. Misschien verschilt het per filiaal? | |
CrosbyStills | vrijdag 6 september 2013 @ 15:52 |
De naïviteit... | |
Hier | vrijdag 6 september 2013 @ 15:52 |
Dagvers. Dat moet zodat de geur u van het verse brood u tegemoet komt. Samen met de lucht van muffe kartonnen dozen. | |
stephano1990 | vrijdag 6 september 2013 @ 15:53 |
Dat begrijp ik, maar dan zouden de broden in de ochtend juist extra warm moeten zijn. In plaats daarvan zijn ze ruim onder de kamertemperatuur ![]() | |
Robophatt | vrijdag 6 september 2013 @ 16:04 |
Waarschijnijk, maar ik ken geen enkel filiaal waar dat gebeurt en voor zover ik weet mag dat niet eens. Misschien franchisers of filialen die de regels aan hun laars lappen. | |
stephano1990 | vrijdag 6 september 2013 @ 16:07 |
Het filiaal waar ik het over heb is inderdaad een franchise, waar mijn nichtje werkt weet ik het niet van. Maar als al twee filialen het doen, zullen ze vast niet de enige zijn. ![]() | |
Robophatt | vrijdag 6 september 2013 @ 16:07 |
Verschil tussen dagvers en zelfafgebakken. Het dagverse brood wordt 's ochtends geleverd en komt van een bakkerij die dat diezelfde nacht bakt. Dat brood is niet persé lekker, maar het is wel vers. De afgebakken broden gaan inderdaad maar even in de oven. Zijn wel een stuk lekkerder. Die krijgen we dagelijks vers aangeleverd. Nouja, als het een franchise is hoeven ze zich niet aan de regels van AH te houden, en als andere filialen dat niet doen zullen ze daar snel genoeg gezeik mee krijgen. Krijgen wij in ieder geval wel als we dat niet doen. | |
BzP | vrijdag 6 september 2013 @ 17:27 |
ah brood = goor | |
Jachtgeweer | vrijdag 6 september 2013 @ 17:31 |
voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten ![]() |