Dan moet je naar de bakker. Niet janken.quote:Op vrijdag 6 september 2013 15:43 schreef stephano1990 het volgende:
Is gewoon het ingevroren brood dat de dag ervoor over was!![]()
Serieus, je gaat mij niet wijsmaken dat dagvers brood nog half bevroren is!
Letterlijk van de verpakking af te lezen:quote:Op vrijdag 6 september 2013 15:45 schreef danzazlol het volgende:
Denken dat er echt vers brood wordt verkocht in een supermarkt.
quote:Dag vers
Elke ochtend vers
Wat naiefquote:Op vrijdag 6 september 2013 15:47 schreef stephano1990 het volgende:
[..]
Letterlijk van de verpakking af te lezen:
[..]
quote:Op vrijdag 6 september 2013 15:45 schreef danzazlol het volgende:
Denken dat er echt vers brood wordt verkocht in een supermarkt.
Volgens mij zijn er wel wetten en regels die stellen dat je niet zomaar iets op de verpakking mag zetten als dit niet klopt.quote:Op vrijdag 6 september 2013 15:48 schreef EenKriek het volgende:
[..]
Wat naief
Iedereen in de maatschappij liegt om geld van je af te troggelen.
Mijn nichtje ook, die bevestigen dat de broodjes die overblijven aan het eind van de dag, de diepvries in verdwijnen en de volgende dag weer in de schappen ligt.quote:Op vrijdag 6 september 2013 15:50 schreef Robophatt het volgende:
I call bullshit.
Ik werk op de broodafdeling bij AH. Nog nooit brood uit de diepvries verkocht.
Dat begrijp ik, maar dan zouden de broden in de ochtend juist extra warm moeten zijn. In plaats daarvan zijn ze ruim onder de kamertemperatuurquote:Op vrijdag 6 september 2013 15:51 schreef Jackie-Treehorn het volgende:
Denk je nou echt dat zo'n ongeschoold meisje van 18 daar 's ochtends om 5 uur deeg staat te kneden om 200 broden te bakken.
Die broden komen als een soort halffabricaat binnen en die schuiven ze dan nog heel eventjes in de oven. Dat noemen ze dan "dagvers".
Waarschijnijk, maar ik ken geen enkel filiaal waar dat gebeurt en voor zover ik weet mag dat niet eens. Misschien franchisers of filialen die de regels aan hun laars lappen.quote:Op vrijdag 6 september 2013 15:52 schreef stephano1990 het volgende:
[..]
Mijn nichtje ook, die bevestigen dat de broodjes die overblijven aan het eind van de dag, de diepvries in verdwijnen en de volgende dag weer in de schappen ligt.
Misschien verschilt het per filiaal?
Het filiaal waar ik het over heb is inderdaad een franchise, waar mijn nichtje werkt weet ik het niet van.quote:Op vrijdag 6 september 2013 16:04 schreef Robophatt het volgende:
[..]
Waarschijnijk, maar ik ken geen enkel filiaal waar dat gebeurt en voor zover ik weet mag dat niet eens. Misschien franchisers of filialen die de regels aan hun laars lappen.
Verschil tussen dagvers en zelfafgebakken. Het dagverse brood wordt 's ochtends geleverd en komt van een bakkerij die dat diezelfde nacht bakt. Dat brood is niet persé lekker, maar het is wel vers.quote:Op vrijdag 6 september 2013 15:51 schreef Jackie-Treehorn het volgende:
Denk je nou echt dat zo'n ongeschoold meisje van 18 daar 's ochtends om 5 uur deeg staat te kneden om 200 broden te bakken.
Die broden komen als een soort halffabricaat binnen en die schuiven ze dan nog heel eventjes in de oven. Dat noemen ze dan "dagvers".
Nouja, als het een franchise is hoeven ze zich niet aan de regels van AH te houden, en als andere filialen dat niet doen zullen ze daar snel genoeg gezeik mee krijgen. Krijgen wij in ieder geval wel als we dat niet doen.quote:Op vrijdag 6 september 2013 16:07 schreef stephano1990 het volgende:
[..]
Het filiaal waar ik het over heb is inderdaad een franchise, waar mijn nichtje werkt weet ik het niet van.
Maar als al twee filialen het doen, zullen ze vast niet de enige zijn.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |