abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_7372053
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
GRONINGEN De politie in Friesland en Groningen raadt de bevolking aan om vanavond en morgenochtend thuis te blijven. Verwacht wordt dat de straten vanavond weer spekglad worden.Volgens de voorspellingen gaat het vriezen en valt er sneeuw en regen. In de noordelijke provincies vonden ruim 170 ongelukken plaats.In Groningse ziekenhuizen meldden zich meer dan 100 mensen met botbreuken en fracturen. In Haren gleed een tankauto met 18.000 liter chemicalien in een sloot.De tank is leeggepompt en de bestuurder kreeg een boete omdat hij met slecht weer niet de weg op mocht gaan.
pi_7372172
http://www.exceptionit.net/webcam/index.php
Heb er al 2 "zien" vallen

Na het refreshen van die cam lagen ze voluit op de grond.

pi_7374881
registreer om deze reclame te verbergen
uiteraard ging ik direct onderuit toen ik de deur uitstapte vanmorgen..
en ik gleed ook nog eens helemaal weg met mijn auto, geen wonder, toen ik wegreed zag ik in mijn achteruitkijkspiegel pas een strooiwagen. nog Fok!ers met ongelukken? nee toch?
There are no secrets in life, just hidden truths that lie beneath the surface.
  Milf maandag 16 december 2002 @ 20:26:40 #205
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_7374941
quote:
Op maandag 16 december 2002 20:23 schreef Fratz het volgende:
uiteraard ging ik direct onderuit toen ik de deur uitstapte vanmorgen..
en ik gleed ook nog eens helemaal weg met mijn auto, geen wonder, toen ik wegreed zag ik in mijn achteruitkijkspiegel pas een strooiwagen. nog Fok!ers met ongelukken? nee toch?
nee gelukkig niet. alleen heel hard op me bek gegaan.
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
pi_7380484
quote:
De gladheid van de licht aflopende kade van de Pottebakkersrijge in Groningen speelde de student geschiedenis Joost van Keulen maandag parten. Langzaam schoof zijn Daihatsu Cuore richting water, gleed eerst met het linkervoorwiel over de rand van de kade om vervolgens met de snuit keurig op het ijs te landen. Een bergingsbedrijf had nog geen tien minuten nodig om de auto weer op de kade en haar vier wielen te zetten.(
quote:Advies politie: Blijf thuis
assen/GRONINGEN - Noorderlingen, die niet per se naar buiten hoeven, kunnen maandagavond en dinsdagochtend beter binnen blijven. Volgens het weerbureau HWS is de kans op gladde straten en trottoirs groot door het opvriezen van regen en sneeuw. Tegen de middag moet de gladheid door de oplopende temperaturen zijn verdwenen.
De politie in Groningen adviseert de bevolking thuis te blijven. De collega's in Drenthe geven dit advies niet. "Gezien het grote aantal auto's op de weg, heb ik niet de indruk dat veel mensen zich iets van een advies aantrekken", zegt een woordvoerder.

Alle rijexamens in Drenthe, Groningen en Friesland zijn tot elf uur afgezegd. Busvervoerder Arriva houdt net als maandag rekening met fikse vertragingen en de uitval van bussen. TPG Post weet niet of de postbezorging in veel plaatsen vandaag normaal doorgang kan vinden. En het onderwijs schrapt lessen, wanneer scholieren en leraren de scholen niet kunnen bereiken.

De drie noordelijke provincies hebben maandag door ijzel met veel overlast te kampen gehad. Op de spekgladde wegen ontstonden meer dan 150 aanrijdingen met voornamelijk blikschade. Er waren enkele gewonden. Kort na negen uur heeft de politie de snelweg A28 bij Assen enige tijd afgesloten. De weg, die eerder ijsvrij was, werd plotseling weer spiegelglad waardoor zich glijpartijen en aanrijdingen voordeden.

Door de gladheid was het op bijna alle afdelingen spoedeisende hulp van de ziekenhuizen in Drenthe en Groningen moordend druk. Vooral in het AZG en het Martini Ziekenhuis in Groningen waren de wachtkamers overvol. Honderden fietsers en voetgangers raakten gewond, nadat ze op de spekgladde stoepen en straten ten val zijn gekomen. Veel mensen kwamen vanwege de gladheid te laat of helemaal niet op het werk.

De Hanzehogeschool in Groningen adviseerde personeel en studenten in de loop van de middag om eerder naar huis te gaan, met het oog op mogelijke nieuwe gladheid.

De politie raadde mensen aan niet de weg op te gaan, maar velen merkten zelf al dat ze niet wegkonden, aldus een politiewoordvoerder. Strooiwagens konden de situatie op sommige plaatsen haast niet aan. Eentje raakte in het Groningse dorp Wehe-den Hoorn van de weg en belandde in een sloot. Een vrachtwagen met 18.000 liter brandbare geurstof overkwam in Haren hetzelfde.

Treinvervoerders NoordNed en NS zeggen geen hinder te ondervinden van de ijzel.

IJsvrij

Veel scholieren in het noorden kregen ijsvrij. Ook zo'n honderd rijexamens in Friesland, Groningen en het noorden van Drenthe zijn maandagochtend afgelast. Dat heeft het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen bekendgemaakt. "Natuurlijk moeten de examenkandidaten ook met extreme ijzel hun auto kunnen beheersen, maar door een uur lang stapvoets te rijden kunnen we hun rijcapaciteiten natuurlijk niet toetsen", aldus een woordvoerder van het CBR. "Bovendien is het zelfs voor de meest geoefende automobilisten op dit moment moeilijk het stuur recht te houden."

Het KNMI heeft maandagmiddag het weeralarm wegens de gladheid ingetrokken. Dit betekent niet dat de gladheid voorbij is. Maar het gebied is zodanig in omvang afgenomen dat de waarschuwing in deze vorm komt te vervallen


pi_7380528
registreer om deze reclame te verbergen
He Loedertje cool die webcam wat is de Martinitoren toch mooi verlicht..
Morgen glad.. ik heb helaas geen ijsvrij, we zullen het wel weer zien..
pi_7380698
* Loedertje heeft ook geen ijsvrij

Zoonlief neemt gewoon ijsvrij

pi_7381598
vraagje

Kijken jullie weleens naar die lokale tv zenders in Groningen?

Ik kijk al een jaar naar die weerman, en na zijn dagelijkse weerpraatje weet ik nog steeds niet wat voor weer het gaat worden

pi_7381682
uiteraard heb ik ook geen ijzelvrij. en ik moet nog wel helemaal naar leeuwarden rijden!

en die zender; ik kijk er bijna nooit naar, ze zijn ook helemaal weggemoffeld op kanaal 24/25 ofzo. bovendien versta ik die weerman ook niet echt!

There are no secrets in life, just hidden truths that lie beneath the surface.
pi_7381687
centrum hier...9...schuitemakersstraat!!!!!!!!!!!

supermooi!!!!!!!!!!!!

abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')