abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 3 september 2013 @ 19:13:07 #51
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_130785550
quote:
Hallo,

Hartelijk dank voor de extra informatie over uw site. Nadat we [......].nl grondig hebben gecontroleerd en we uw feedback in overweging hebben genomen, kunnen we de weergave van advertenties op uw site momenteel echter niet hervatten, omdat uw site nog steeds ons beleid schendt.

Houd er bij het doorvoeren van wijzigingen rekening mee dat de URL die in de beleidskennisgeving wordt genoemd, wellicht slechts één voorbeeld is en dat dezelfde schendingen ook op andere pagina's van uw website kunnen voorkomen. Wijzigingen moeten op de gehele website worden aangebracht voordat de weergave van advertenties opnieuw kan worden ingeschakeld voor uw site.

Als u uw site opnieuw wilt laten beoordelen voor deelname aan het AdSense-programma, raadpleegt u ons programmabeleid en brengt u de benodigde wijzigingen aan op uw webpagina's.

Zodra u alle problemen met uw site heeft opgelost, leest u dit artikel in het Helpcentrum voor meer informatie over het succesvol aantekenen van bezwaar.

Bedankt voor de medewerking.

Met vriendelijke groet,

Het Google AdSense-team
Lekker duidelijke reden ook, sjonge jonge :')
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  dinsdag 3 september 2013 @ 20:19:02 #52
340341 Blester
Membre très utile
pi_130788561
Ondertussen met dat projectje 250 unieke bezoekers per dag allemaal uit Bing :') Website van nog geen week oud.. Posities in Google beginnen nu ook langzaam te komen, ben benieuwd.
~ Love comes unseen; we only see it go
pi_130808238
Trouwens klein vraagje, gebruiken jullie eigen geschreven php (cms) sites of Wordpress ?
pi_130808297
Wat een vraag zeg :') Er zitten hier toch meerdere mensen, met meerdere websites. Sommige zullen ongetwijfeld zelf geschreven iets gebruiken, meeste Wordpress, sommige Joomla etc. Ik heb websites zonder CMS, sommige met Wordpress, sommige met Joomla en een enkele met een ander CMS.
Facts don't care about your feelings
  Moderator woensdag 4 september 2013 @ 13:14:14 #55
42184 crew  DaMart
pi_130810338
Wat bedoelen ze hier nou precies mee?

quote:
Voor een goede gebruikers- en adverteerderservaring is het uitgevers die deelnemen aan het AdSense-programma niet toegestaan om:

•advertenties in een script voor zwevende advertenties te plaatsen;
Bij zwevende advertenties denk ik aan advertenties die blijven staan terwijl de rest van de pagina omhoog of omlaag scrollt. Alleen viel me net op dat Google dat zelf gewoon doet in Gmail, dus blijkbaar mag je wel zorgen dat advertenties de hele tijd zichtbaar blijven terwijl de rest van de pagina scrollt?
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_130811565
Ik weet niet of ze CSS ook als scripts zien? Daarmee kan het natuurlijk ook. Als je er naar gaat zoeken kom je tot de conclusie dat het op zich wel mag al is het risico groot dat de advertentie interfereert met iets anders op de site en dat mag dan weer niet gezien dit oneigenlijke clicks kan veroorzaken. Er zijn enorm veel (grote) sites welke adsense op deze manier serveren alleen durft vrijwel niemand het risico te nemen.

Tegenwoordig is het risco echter niet zo groot meer, je krijgt een waarschuwing van google en moet binnen x tijd je site aanpassen. Vroeger werd meteen je gehele account afgesloten.
pi_130813991
quote:
0s.gif Op woensdag 4 september 2013 11:51 schreef R.Langly het volgende:
Trouwens klein vraagje, gebruiken jullie eigen geschreven php (cms) sites of Wordpress ?
Mijn beste site is zelf geschreven, maar ik sluit niet uit dat ik overstap naar Wordpress, want ik wordt er vrij moe van om bij elk nieuw artikel handmatig titel, meta, feed, sitemap, e.d. toe te voegen.

Als je echt je eigen theme/lay-out wilt is het voor een statische site denk ik wel makkelijker om gewoon zelf te schrijven. Maar het heeft natuurlijk ook met je precieze plannen, vaardigheden en voorkeuren te maken.

---------

Ik heb eindelijk een 2de advertentieblok toegevoegd, de eerste stond onder mijn content en de nieuwe in de sidebar rechts van de content. Ik ben benieuwd of het tweede blok invloed heeft op de crt van mijn eerste blok.
  woensdag 4 september 2013 @ 16:09:09 #58
411278 BazigeBaasio
Bazen t.b.v. Epischiteit
pi_130815547
In een minor internetmarketing heb ik de basics van Joomla, Wordpress en Magento geleerd. Tevens is hier ingegaan op SEO, SEA en usability. Na de afgelopen maanden wat relevante ervaring te hebben opgedaan voor een bestaande webshop en informatieve website wil ik nu zelf iets opzetten. Niet direct om (veel) geld te verdienen maar als het de kosten van domein registratie en hosting dekt zou ik het al mooi vinden.

Nu is mijn vraag.. Hoeveel bezoekers per maand heb je nodig om bij een gemiddelde CTR ongeveer ¤10,- per maand te verdienen met Adsense?
Always Be Closing
  woensdag 4 september 2013 @ 16:15:14 #59
131603 Afwazig
Serious business
pi_130815746
Verschilt heel erg in welke niche je zit en wat voor site je hebt. Is geen echt antwoord op te geven.
pi_130816010
Dat is inderdaad moeilijk te zeggen. Google geeft dat soort statistieken overigens altijd per x-pageviews weer.

In bezoekersaantallen moet je het - denk ik - zoeken tussen de paar honderd tot 1000 bezoekers. Maar er spelen vele factoren mee, uitproberen dus ;-)!
  woensdag 4 september 2013 @ 16:28:53 #61
411278 BazigeBaasio
Bazen t.b.v. Epischiteit
pi_130816211
Laat ik het dan zo stellen om je wat meer info te geven.. Let op, betreft het wel met een vergelijkbaar onderwerp. Ben met name benieuwd of jullie wat in dit idee zien.. Of het haalbaar is.

Ik mag graag rolschaatsen en weet het nodige er van af. Een fanatiek rolschaatser wisselt ieder jaar zelf zijn wieltjes en kiest hierbij vaak voor het meest populaire merk en type. Kostprijs voor 8 wieltjes is ¤60,- tot ¤90,- afhankelijk van de aanbiedingen en goedkoopste webshops. Het is een behoorlijk werk om uit de 30+ webshops de goedkoopste webshop te vinden.

Wat ik wil doen is een informatieve pagina over rolschaatswieltjes en het verwisselen ervan met een prijsvergelijk van de 30 webshops om zo de fanatieke rolschaatsers de goedkoopste optie voor te schotelen. Er wordt maandelijks tussen de 1000 en de 4000 keer gezocht op dit specifieke merk en type. Zo'n website bestaat nog niet en is zeer relevant voor rolschaatsers.. Ik verwacht dan ook hoog in Google ermee te kunnen komen.

Naast adsense hoop ik op den duur ook advertenties voor de webshops en rolschaatswieltjes te kunnen verkopen.

Is dit een werkbaar en aantrekkelijk idee of is de niche te klein?
Always Be Closing
pi_130816329
Natuurlijk is de niche klein... maar dan kan er heus nog wel wat te verdienen zijn. Is het de moeite waard? Prijsvergelijking is leuk... met een script misschien. Handmatig is het niet bij te houden lijkt me. Maar er zijn zal genoeg grotere prijsvergelijkingssites, daarmee wordt het lastig concurreren.

Je moet het dan echt van een paar keywords als rolschaatsen onderhouden of rolschaatsenwieltjes ofzo hebben. Als ik het zo zie is er nauwelijks concurrentie, dus met een redelijke domeinnaam moet je wel bovenaan kunnen komen.

Je zou dan met affiliates kunnen werken naar de winkels toe. ¤10 per maand moet dan toch wel lukken :P

Oh en: Attention, interest, decision, action!!
Facts don't care about your feelings
  woensdag 4 september 2013 @ 16:50:19 #63
411278 BazigeBaasio
Bazen t.b.v. Epischiteit
pi_130816795
De prijzen wisselen niet dagelijks en vaak zelfs niet wekelijks .. Ik denk dat ik het de eerste weken dus gewoon even handmatig doen. Mijn webkennis rijkt op dit moment niet veel verder dan basic HTLM en CSS en verder beperk ik me tot hetgeen Wordpress me kan bieden.

Heb een domeinnaam geregistreerd en ben nu bezig een wordpress template te vinden waarin ik fatsoenlijk en duidelijk zichtbaar adsense kan plaatsen. En wat tevens mogelijkheden heeft op het gebied van social media en sitemap creatie.

De keywords heb ik al behoorlijk duidelijk in beeld met de planner en ook op het specifieke merk en type wil ik gevonden worden. Een paar van de webshops biedt idd affiliate mogelijkheden waarmee een verkoop al snel ¤3,- oplevert.

Ik ben heel benieuwd hoe het gaat lopen maar ben nu al erg enthousiast!
Always Be Closing
pi_130817889
1000 - 4000 zoekopdrachten op slechts één specifiek merk en type terwijl er waarschijnlijk meerdere merken en types zijn lijkt me best oké :). Daarnaast heb je natuurlijk nog algemenere onderwerpen zoals onderhoud etc. Verder zullen de koopgrage mensen die jij wilt aantrekken ook wel sneller op adsense advertenties van bijvoorbeeld webshops zouden klikken of sneller een affiliate sale genereren.
pi_130847731
Mijn god, ik klaagde nog over Antagonist een tijdje terug maar Neostrada is voorlopig :'( :'( :'(

In amper twee weken al drie keer een sql error vanwege overschrijding max. users, dat had ik bij Antagonist nooit. Vraag ik per mail of ze daar een beperking op hebben gezet en de eerste reactie was nee. Enkele dagen later weer het probleem dus ik vraag het weer en toen bleek dus dat het wel het probleem is. Zet dan de beperkingen bij de pakketten die je als host aanbiedt :(
pi_130848165
Had ik laatst ook, max active connections is 10 ofzo. Kwam toch door een foutje in een script ofzo, normaal krijg je dit echt niet zomaar.
Facts don't care about your feelings
pi_130848522
Mijn youtube adsense gaat super de laatste tijd!
Ondanks dat 1 van mijn populairste kanalen gesloten is (2.3Miljoen views) gaan de andere kanalen echt fantastisch. Enige wat ontbreekt is tijd om nieuwe video`s op te nemen.
pi_130850404
quote:
0s.gif Op donderdag 5 september 2013 14:47 schreef YoshiBignose het volgende:
Had ik laatst ook, max active connections is 10 ofzo. Kwam toch door een foutje in een script ofzo, normaal krijg je dit echt niet zomaar.
Ik had begrepen dat het hier op 50 connections is ingesteld. Toevallig wel een bericht van een bezoeker dat de website bij hem niet wil laden op een bepaalde computer, een andere computer heeft er geen probleem mee. Enig idee hoe je achter een foutje in een script kunt komen?
pi_130850468
Geen idee :P Lijkt me sterk dat als het altijd goed liep en ineens bij een andere host foutmeldingen geeft, het aan een script ligt.
Facts don't care about your feelings
pi_130850687
Voorheen inderdaad problemen mee gehad, ik denk dat Antagonist meer sql users toestaat. Nu waarschijnlijk over naar een cloud server, iemand ervaring mee?
  donderdag 5 september 2013 @ 16:37:12 #71
57047 macondo
Macondo weet wel beter, heus
pi_130851929
Adsense vraagje. Ik zit voor de tweede betaling net onder de limiet van 70 euro. Echter ; ik heb een nieuwe adverteerder gevonden die véél meer betaald. Dus ik ga niet meer adsensen.

Hoe kan ik ooit die 65 euro verzilveren?
Overal verstand van.
pi_130853066
Nog even laten staan tot je wel aan de 70 zit :p, als je nieuwe adverteerder dat niet wilt kan het wellicht wel in de vorm van Google CSE (al heb ik daar een dramatische cpc).

Heb je anders geen tweede website o.i.d.?

Of schrijf een artikeltje op infonu. Heb ik zelf nog nooit geprobeerd, maar ¤ 5,- moet vast wel lukken :p.

Verder blijft het gewoon op je account staan, dus als de samenwerking met de huidige adverteerder over 2 jaar stopt kan je adsense er gewoon weer opgooien.
  donderdag 5 september 2013 @ 18:20:17 #73
4259 JK
In for a penny, in for a pound
pi_130854661
Of upload wat op youtube.
pi_130861797
quote:
0s.gif Op donderdag 5 september 2013 14:57 schreef ZetaOS het volgende:
Mijn youtube adsense gaat super de laatste tijd!
Ondanks dat 1 van mijn populairste kanalen gesloten is (2.3Miljoen views) gaan de andere kanalen echt fantastisch. Enige wat ontbreekt is tijd om nieuwe video`s op te nemen.
Lekker, als ik verhuisd ben dan ga ik eindelijk ook weer wat video's maken. Mijn doel is nog steeds om 70 euro per maand ermee te verdienen. Het liefst meer natuurlijk, maar dat komt niet zomaar even aanwaaien. :P
  donderdag 5 september 2013 @ 22:56:45 #75
4259 JK
In for a penny, in for a pound
pi_130867300
quote:
0s.gif Op donderdag 5 september 2013 14:57 schreef ZetaOS het volgende:
Mijn youtube adsense gaat super de laatste tijd!
Ondanks dat 1 van mijn populairste kanalen gesloten is (2.3Miljoen views) gaan de andere kanalen echt fantastisch. Enige wat ontbreekt is tijd om nieuwe video`s op te nemen.
Das niet mis, met die views en de cpm zit ik dan over de 5000 euro.
Waarom was dar kanaal gesloten?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')