SunChaser | zaterdag 17 augustus 2013 @ 21:30 |
Een rollade die rosé van binnen is: hoe en wat voor vlees. Ik weet dat ze bestaan maar wat voor vlees gebruik je dan?![]() | |
Mike4Ever | zaterdag 17 augustus 2013 @ 21:32 |
nee [ Bericht 45% gewijzigd door Mirjam op 17-08-2013 21:41:09 ] | |
Tuinman | zaterdag 17 augustus 2013 @ 21:39 |
varken, ik dacht buikvlees | |
SunChaser | zaterdag 17 augustus 2013 @ 21:41 |
Maar mijn vaste kok zegt dat varkensvlees niet rosé mag zijn | |
Catch22- | zaterdag 17 augustus 2013 @ 22:23 |
mag wel. Alleen bij kip mag t niet. Mits vers vlees en rose, dus niet rauw | |
#ANONIEM | zaterdag 17 augustus 2013 @ 22:24 |
Fricandeau! ![]() Kalfsrollade mag ook best wat rosé zijn. | |
Pietverdriet | zaterdag 17 augustus 2013 @ 23:33 |
Kalfsrollade bijvoorbeeld, en je gebruikt een kerntemperatuur thermometer | |
Dunwich | zondag 18 augustus 2013 @ 00:39 |
hoge kwaliteit varkensrollade (meestal is het middenstuk de varkenshaas) mag best een tikkie roze zijn kalfsrollade hoort roze te zijn als je een goede rollade koopt bij je slager kan die je wel vertellen hoe je 'm precies goed krijgt | |
Pietverdriet | zondag 18 augustus 2013 @ 08:44 |
Maar waarom zou je een rollade braden, veel lekkerder om een braadstuk te nemen, mooi stuk kalfsmuis, of een ham met zwoerd die zo lekker knapperig wordt |