Jum! Ben ik inmiddels ook bekend door geworden in de buurtquote:Op vrijdag 6 september 2013 22:24 schreef Soury het volgende:
[..]
Geen haast ik heb vandaag al genoeg gedaan voor morgen.
Moinks ballen gemaakt voor de bbq
Nee ik maak de saus zelfquote:Op vrijdag 6 september 2013 23:17 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Jum! Ben ik inmiddels ook bekend door geworden in de buurt
Ook met Noskos BBQ saus?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
Wat voor saus maak je erbij?quote:
Mijn recept (nou ja mijn) staat erquote:Op vrijdag 6 september 2013 23:20 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Wat voor saus maak je erbij?
áltijd interesse voor sausjes
Ik had het er later bij gezet, klinkt niet lekker het is super lekker. Morgen gaan ze met saus op de bbqquote:Op vrijdag 6 september 2013 23:25 schreef SiGNe het volgende:
Ah, niet gezien door de spoiltag, sorry
Klinkt erg lekker
400 g Rundvlees, bv ribquote:Op donderdag 5 september 2013 20:37 schreef Soury het volgende:
[..]
Ik ben erg nieuwsgierig naar jou leberkase recept, dat wil ik graag een keer maken
Bij gebrek aan gehaktmolen voor de eerste maling, snij het met een mes. In de keukenmachine het vlees niet fijnmaken zonder ijs. Dan gaat het helemaal lukkenquote:
Ik heb een keukenmachine die ijs aan kanquote:Op zondag 8 september 2013 16:57 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Bij gebrek aan gehaktmolen voor de eerste maling, snij het met een mes. In de keukenmachine het vlees niet fijnmaken zonder ijs. Dan gaat het helemaal lukken
Dat is het tweede recept in mijn post. Kwam uit de kerst Allerhande waar Jamie aan meewerkte.quote:Op zondag 8 september 2013 20:57 schreef Bleie het volgende:
Ik heb een recept van Jamie Oliver waarin hij de pompoen in achten snijdt, en die inwrijft met een mix van korianderzaad, oregano, venkelzaad, rode peper, knoflook, zout en peper, met wat olijfolie. Dat een half uurtje in de oven, op 200 gr. Superlekker.
Oeps, had je links niet aangeklikt. En ik heb t uit een van zn boeken (naked chef)quote:Op zondag 8 september 2013 21:14 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat is het tweede recept in mijn post. Kwam uit de kerst Allerhande waar Jamie aan meewerkte.
Ik weet even niet hoe ik van die leuke linkjes die er niet als linkjes uitzien maak op de tablet. Te veel moeite ookquote:Op zondag 8 september 2013 21:20 schreef Bleie het volgende:
[..]
Oeps, had je links niet aangeklikt. En ik heb t uit een van zn boeken (naked chef)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |