FOK!forum / Culinesse à gogo / Stokbrood invriezen of gewoon bewaren
thespaceman1zaterdag 10 augustus 2013 @ 21:36
Vanmiddag een (warm en supervers) stokbrood gekocht en nog ruim de helft over nu.
Zonde om weg te gooien, wil het graag als ontbijt gebruiken morgen.
Wat is dan beter? Invriezen of gewoon goed verpakt bewaren?

Iemand een idee? thx :)
Mirjamzaterdag 10 augustus 2013 @ 21:37
gewoon goed inpakken, morgen beetje natmaken en ff in de oven klappen, en hij is weer lekker :9
CandyApplezzaterdag 10 augustus 2013 @ 21:38
gewoon in een kastje bewaren maar wel goed dicht maken (in de koelkast/vriezer zou ik 't niet doen als ik jouw was)
thespaceman1zaterdag 10 augustus 2013 @ 21:41
Ah, ok :D Dan gewoon goed ingepakt in de broodbak dus :)
CandyApplezzaterdag 10 augustus 2013 @ 21:43
quote:
14s.gif Op zaterdag 10 augustus 2013 21:41 schreef thespaceman1 het volgende:
Ah, ok :D Dan gewoon goed ingepakt in de broodbak dus :)
yep. alleen stokbrood met van dat kruidenboterspul erin moet je koel bewaren, weet je dat ook weer :)
FutureFairytalezaterdag 10 augustus 2013 @ 22:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 augustus 2013 21:37 schreef Mirjam het volgende:
gewoon goed inpakken, morgen beetje natmaken en ff in de oven klappen, en hij is weer lekker :9
Dit is de enige oplossing. En als ie uit de oven is even het eerste plakje erafsnijden want die is hard geworden.
Isabeauzondag 11 augustus 2013 @ 00:37
Of O+ wentelteefjes O+ maken van oud stokbrood!
TheThirdMarkzondag 11 augustus 2013 @ 01:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 augustus 2013 21:37 schreef Mirjam het volgende:
gewoon goed inpakken, morgen beetje natmaken en ff in de oven klappen, en hij is weer lekker :9
Dit _O_
Taradozondag 11 augustus 2013 @ 08:32
Ik doe het stokbrood wat ik bij de Franse bakker haal altijd in de vriezer want op zaterdag is me daar de rij te lang, geen enkel probleem, gewoon in de oven en het is als vers (ze raadden het me ook gewoon aan bij die bakker als beste manier van bewaren)
arjan1212zondag 11 augustus 2013 @ 08:50
Kan je makkelijk gewoon een paar dagen laten liggen plastic zakje waar die inzit omvouwen