thespaceman1 | zaterdag 10 augustus 2013 @ 21:36 |
Vanmiddag een (warm en supervers) stokbrood gekocht en nog ruim de helft over nu. Zonde om weg te gooien, wil het graag als ontbijt gebruiken morgen. Wat is dan beter? Invriezen of gewoon goed verpakt bewaren? Iemand een idee? thx ![]() | |
Mirjam | zaterdag 10 augustus 2013 @ 21:37 |
gewoon goed inpakken, morgen beetje natmaken en ff in de oven klappen, en hij is weer lekker ![]() | |
CandyApplez | zaterdag 10 augustus 2013 @ 21:38 |
gewoon in een kastje bewaren maar wel goed dicht maken (in de koelkast/vriezer zou ik 't niet doen als ik jouw was) | |
thespaceman1 | zaterdag 10 augustus 2013 @ 21:41 |
Ah, ok ![]() ![]() | |
CandyApplez | zaterdag 10 augustus 2013 @ 21:43 |
yep. alleen stokbrood met van dat kruidenboterspul erin moet je koel bewaren, weet je dat ook weer ![]() | |
FutureFairytale | zaterdag 10 augustus 2013 @ 22:29 |
Dit is de enige oplossing. En als ie uit de oven is even het eerste plakje erafsnijden want die is hard geworden. | |
Isabeau | zondag 11 augustus 2013 @ 00:37 |
Of ![]() ![]() | |
TheThirdMark | zondag 11 augustus 2013 @ 01:08 |
Dit ![]() | |
Tarado | zondag 11 augustus 2013 @ 08:32 |
Ik doe het stokbrood wat ik bij de Franse bakker haal altijd in de vriezer want op zaterdag is me daar de rij te lang, geen enkel probleem, gewoon in de oven en het is als vers (ze raadden het me ook gewoon aan bij die bakker als beste manier van bewaren) | |
arjan1212 | zondag 11 augustus 2013 @ 08:50 |
Kan je makkelijk gewoon een paar dagen laten liggen plastic zakje waar die inzit omvouwen |