FOK!forum / Culinesse à gogo / Lasagne opwarmen magnetron, hoe lang?
KolonelKhedaffivrijdag 26 juli 2013 @ 18:58
Zie titel :)
mstxvrijdag 26 juli 2013 @ 18:59
Tot het warm is.
Life2.0vrijdag 26 juli 2013 @ 19:00
tot de binnenkant warm is
edjuh18vrijdag 26 juli 2013 @ 19:06
Met een metalen prikkertje in die lasagna prikken tot het midden. en op je lip leggen. als het heet is, is hij goed. Pinnentje niet in je magnetron doen he

Tevens magnetronvoer :r

Smakelijk :)
The_Deanvrijdag 26 juli 2013 @ 19:07
Opwarmbak? Staat het wel op. Ik doe het altijd 8-9 minuten.
Dvenvrijdag 26 juli 2013 @ 19:12
Te lui zijn om zelf je lasagne te maken. Student, pauper, fokker en vetklep in 1 :')
KolonelKhedaffivrijdag 26 juli 2013 @ 19:12
quote:
7s.gif Op vrijdag 26 juli 2013 19:06 schreef edjuh18 het volgende:
Met een metalen prikkertje in die lasagna prikken tot het midden. en op je lip leggen. als het heet is, is hij goed. Pinnentje niet in je magnetron doen he

Tevens magnetronvoer :r

Smakelijk :)
Geen magnetron voer. Eerder gemaakte lasagne :)
Dvenvrijdag 26 juli 2013 @ 19:12
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 juli 2013 19:12 schreef KolonelKhedaffi het volgende:

[..]

Geen magnetron voer. Eerder gemaakte lasagne :)
Dan neem ik mijn woorden terug. Alhoewel nog steeds lui.
KolonelKhedaffivrijdag 26 juli 2013 @ 19:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2013 19:12 schreef Dven het volgende:

[..]

Dan neem ik mijn woorden terug. Alhoewel nog steeds lui.
:') :')
edjuh18vrijdag 26 juli 2013 @ 19:14
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 juli 2013 19:12 schreef KolonelKhedaffi het volgende:

[..]

Geen magnetron voer. Eerder gemaakte lasagne :)
Held! _O_

Volgende keer netjes je bordje leeg eten Dan hoef je het niet meer op te warmen. Gewoon niet te hoge wattage gebruiken en wat langer erin, maakt het een stuk smakelijker
Zapatavrijdag 26 juli 2013 @ 19:24
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 juli 2013 19:12 schreef KolonelKhedaffi het volgende:

[..]

Geen magnetron voer. Eerder gemaakte lasagne :)
waarom warm je het niet in de oven op dan :{
Karinavrijdag 26 juli 2013 @ 19:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2013 19:24 schreef Zapata het volgende:

[..]

waarom warm je het niet in de oven op dan :{
Is vaak wel lekkerder, wat kaas erop dan krijg je nog een lekker korstje ook.
Apotheosevrijdag 26 juli 2013 @ 19:32
quote:
7s.gif Op vrijdag 26 juli 2013 19:14 schreef edjuh18 het volgende:

[..]

Held! _O_

Volgende keer netjes je bordje leeg eten Dan hoef je het niet meer op te warmen. Gewoon niet te hoge wattage gebruiken en wat langer erin, maakt het een stuk smakelijker
zo een hele lasagneschotel kan ik niet in mn uppie op. Dus dat wordt dan ook later weer opwarmen.
KolonelKhedaffivrijdag 26 juli 2013 @ 19:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2013 19:24 schreef Zapata het volgende:

[..]

waarom warm je het niet in de oven op dan :{
Heb ik inderdaad alsnog gedaan. Dacht misschien sneller in de magnetron want honger :P
edjuh18vrijdag 26 juli 2013 @ 20:03
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 juli 2013 19:32 schreef Apotheose het volgende:

[..]

zo een hele lasagneschotel kan ik niet in mn uppie op. Dus dat wordt dan ook later weer opwarmen.
Ik koop of een kleiner bakje, of ik doe van te voren al 2 delen maken. Life hack! :')
AlexanderCvrijdag 26 juli 2013 @ 20:23
In stukken hakken anders word de binnenkant niet goed warm. 2 en een halfe minuut in de magnetron.
Spanky78vrijdag 26 juli 2013 @ 21:56
Iets met verschillende variabelen:

1. Hoeveelheid lasagna , meer - langer
2. Dikte: magnetronstraling komt maar ca 2 cm diep. Als het ding 6 cm hoog is wordt de binnenkant maar lastig warm
3. Vermogen magnetron, reken maar dat het op 1000w sneller gaat dan 600.
4 Temperatuur lasagna; is het diepgevroren of gekoeld, of kamertemperaturr...

Veel plezier met puzzelen.
Postbus100vrijdag 26 juli 2013 @ 22:05
-- laat maar --

[ Bericht 85% gewijzigd door Postbus100 op 26-07-2013 22:11:06 ]