KolonelKhedaffi | vrijdag 26 juli 2013 @ 18:58 |
Zie titel ![]() | |
mstx | vrijdag 26 juli 2013 @ 18:59 |
Tot het warm is. | |
Life2.0 | vrijdag 26 juli 2013 @ 19:00 |
tot de binnenkant warm is | |
edjuh18 | vrijdag 26 juli 2013 @ 19:06 |
Met een metalen prikkertje in die lasagna prikken tot het midden. en op je lip leggen. als het heet is, is hij goed. Pinnentje niet in je magnetron doen he Tevens magnetronvoer ![]() Smakelijk ![]() | |
The_Dean | vrijdag 26 juli 2013 @ 19:07 |
Opwarmbak? Staat het wel op. Ik doe het altijd 8-9 minuten. | |
Dven | vrijdag 26 juli 2013 @ 19:12 |
Te lui zijn om zelf je lasagne te maken. Student, pauper, fokker en vetklep in 1 ![]() | |
KolonelKhedaffi | vrijdag 26 juli 2013 @ 19:12 |
Geen magnetron voer. Eerder gemaakte lasagne ![]() | |
Dven | vrijdag 26 juli 2013 @ 19:12 |
Dan neem ik mijn woorden terug. Alhoewel nog steeds lui. | |
KolonelKhedaffi | vrijdag 26 juli 2013 @ 19:13 |
![]() ![]() | |
edjuh18 | vrijdag 26 juli 2013 @ 19:14 |
Held! ![]() Volgende keer netjes je bordje leeg eten Dan hoef je het niet meer op te warmen. Gewoon niet te hoge wattage gebruiken en wat langer erin, maakt het een stuk smakelijker | |
Zapata | vrijdag 26 juli 2013 @ 19:24 |
waarom warm je het niet in de oven op dan ![]() | |
Karina | vrijdag 26 juli 2013 @ 19:25 |
Is vaak wel lekkerder, wat kaas erop dan krijg je nog een lekker korstje ook. | |
Apotheose | vrijdag 26 juli 2013 @ 19:32 |
zo een hele lasagneschotel kan ik niet in mn uppie op. Dus dat wordt dan ook later weer opwarmen. | |
KolonelKhedaffi | vrijdag 26 juli 2013 @ 19:36 |
Heb ik inderdaad alsnog gedaan. Dacht misschien sneller in de magnetron want honger ![]() | |
edjuh18 | vrijdag 26 juli 2013 @ 20:03 |
Ik koop of een kleiner bakje, of ik doe van te voren al 2 delen maken. Life hack! ![]() | |
AlexanderC | vrijdag 26 juli 2013 @ 20:23 |
In stukken hakken anders word de binnenkant niet goed warm. 2 en een halfe minuut in de magnetron. | |
Spanky78 | vrijdag 26 juli 2013 @ 21:56 |
Iets met verschillende variabelen: 1. Hoeveelheid lasagna , meer - langer 2. Dikte: magnetronstraling komt maar ca 2 cm diep. Als het ding 6 cm hoog is wordt de binnenkant maar lastig warm 3. Vermogen magnetron, reken maar dat het op 1000w sneller gaat dan 600. 4 Temperatuur lasagna; is het diepgevroren of gekoeld, of kamertemperaturr... Veel plezier met puzzelen. | |
Postbus100 | vrijdag 26 juli 2013 @ 22:05 |
-- laat maar -- [ Bericht 85% gewijzigd door Postbus100 op 26-07-2013 22:11:06 ] |