Dan zou ik de Quinta Ruban ook eens proberen als ik jou was.quote:
Juist super gezellig, ze gaat ook altijd mee naar whisky festivals ed.quote:Op woensdag 7 augustus 2013 10:47 schreef Orbeatle het volgende:
[..]
Jazeker .
[..]
Dat vind ik altijd zo'n afknapper, als m'n vriendin whisky wil drinken.
Dan vind ik het niet meer stoer ofzo . Ze mag van mij ook nooit aan m'n whisky komen .
Al gedaan. Ook een fijne inderdaad .quote:Op woensdag 7 augustus 2013 10:57 schreef fruityloop het volgende:
[..]
Dan zou ik de Quinta Ruban ook eens proberen als ik jou was.
Vrouwen die van whisk(e)y houden! Zo'n vriendin wil ik ook!quote:Op woensdag 7 augustus 2013 09:42 schreef JeMoeder het volgende:
[..]
Die fles rechts is ook erg lekker btw
[..]
Mijn vriendin drinkt de Valinch '11 voor me op Vindt ze heerlijk.
Tot ze teveel van je voorraad opdrinktquote:Op woensdag 7 augustus 2013 12:49 schreef Atmosphere82 het volgende:
[..]
Vrouwen die van whisk(e)y houden! Zo'n vriendin wil ik ook!
Dus voor jou geen Rum of Cachaca?quote:Op maandag 5 augustus 2013 16:59 schreef JeMoeder het volgende:
Het zoete in Bourbons vind ik richting rietzuiker-zoet gaan en daar heb ik een hekel aan. Port en Sherry gerijpte malts zijn vaak wat subtieler zoet.
Liever niet. Rum is wel lekker in cocktailsquote:Op donderdag 8 augustus 2013 12:25 schreef escalatie het volgende:
[..]
Dus voor jou geen Rum of Cachaca?
Zowel rum als cacacha zijn prima in cocktails. Ik heb wel eens een duurdere rum gehad en die was puur ook best lekker, maar haalt het bij whiskey. Mijn vrouw heeft net een fles cachaca meegenomen uit Brazilie van iemand die ze zelf stookt en die is ook heerlijk zacht en smaakvol (heel anders dan het industriele 'spul' bij de slijters hier), maar minder spannend dan whiskey's.quote:Op donderdag 8 augustus 2013 14:29 schreef JeMoeder het volgende:
[..]
Liever niet. Rum is wel lekker in cocktails
Dat ga je niet, naast Whiskey kunnen we ook lekkere andere destillaten bespreken hier Ben best benieuwd naar zachte Cachaca btw.quote:Op donderdag 8 augustus 2013 14:47 schreef escalatie het volgende:
[..]
Zowel rum als cacacha zijn prima in cocktails. Ik heb wel eens een duurdere rum gehad en die was puur ook best lekker, maar haalt het bij whiskey. Mijn vrouw heeft net een fles cachaca meegenomen uit Brazilie van iemand die ze zelf stookt en die is ook heerlijk zacht en smaakvol (heel anders dan het industriele 'spul' bij de slijters hier), maar minder spannend dan whiskey's.
Maar goed, ik ga teveel off-topic...
Da's dan 2 keer fout...quote:Op zondag 11 augustus 2013 22:38 schreef Cynix ® het volgende:
Hier vanavond (weer eens) een Macallen. On the rocks.
Bourbon is wel lekker on the rocks. Maar ik durf scotch niet on the rocks te proberen, want als ik dat bij die Glenmorangie doe ben ik bang dat iemand van jullie m'n deur in komt trappenquote:
Oh ja, Macallan.quote:
Een leeg glas is zeker fout...quote:
In Belo Horizonte heb je een restaurant dat tig flessen cachaca heeft staan uit alleen de staat Minas Gerais. Ook hadden ze vele cachaca cocktails op de kaart. Ik ben daar al een paar keer geweest.quote:Op donderdag 8 augustus 2013 15:49 schreef JeMoeder het volgende:
[..]
Dat ga je niet, naast Whiskey kunnen we ook lekkere andere destillaten bespreken hier Ben best benieuwd naar zachte Cachaca btw.
Klinkt goed Brazilië staat op mijn lijstje, maar juist niet als het WK er isquote:Op maandag 12 augustus 2013 09:26 schreef escalatie het volgende:
[..]
In Belo Horizonte heb je een restaurant dat tig flessen cachaca heeft staan uit alleen de staat Minas Gerais. Ook hadden ze vele cachaca cocktails op de kaart. Ik ben daar al een paar keer geweest.
In het centrum heb je de grote overdekte markt met ook winkeltjes gespecialiseerd in cacacha. Ook kleine barretjes waar je kunt drinken en ook lekker eten. Erg leuk en gezellig.
Mocht iemand 'toevallig' in Brazilië komen (WK volgend jaar misschien) dan is dat zeker een aanrader. Ik verwacht dat andere steden ook zoiets wel zullen hebben.
Daar heb je zeker gelijkquote:
Nee, één keer.quote:
Nee, dan is het gewoon bier.quote:Op maandag 12 augustus 2013 11:01 schreef Atmosphere82 het volgende:
[..]
Nee, één keer.
Zijn er hier trouwens ook mensen die af en toe whisk(e)y naar een festival meenemen, zoals naar Pinkpop of Lowlands? Wij hebben eens jaren terug een fles Dimple meegenomen, en dat dan verdeeld onder een groep. Ieder die dat wilde kreeg een paar plastic glaasjes. Natuurlijk niet zo lekker als in een echt whisk(e)yglas, maar het kon er best mee door vonden we!
quote:
Neem dan metalen 'glaasjes' mee die bij een heupflacon zitten.quote:Zijn er hier trouwens ook mensen die af en toe whisk(e)y naar een festival meenemen, zoals naar Pinkpop of Lowlands? Wij hebben eens jaren terug een fles Dimple meegenomen, en dat dan verdeeld onder een groep. Ieder die dat wilde kreeg een paar plastic glaasjes. Natuurlijk niet zo lekker als in een echt whisk(e)yglas, maar het kon er best mee door vonden we!
Jep, prima voor bij de tent, waar je je bier niet gekoeld kunt houden.quote:Op maandag 12 augustus 2013 11:01 schreef Atmosphere82 het volgende:
[..]
Nee, één keer.
Zijn er hier trouwens ook mensen die af en toe whisk(e)y naar een festival meenemen, zoals naar Pinkpop of Lowlands? Wij hebben eens jaren terug een fles Dimple meegenomen, en dat dan verdeeld onder een groep. Ieder die dat wilde kreeg een paar plastic glaasjes. Natuurlijk niet zo lekker als in een echt whisk(e)yglas, maar het kon er best mee door vonden we!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |