abonnement Unibet Coolblue
pi_381054
Ik vind ook dat het eigenlijk net leuk wordt. Die Koen is zo lekker irritant bezig. Heerlijk tegen Mariska zitten zeiken dat het haar schuld is dat hij haar treitert omdat zij het toestaat. Geweldige logica!
pi_381854
quote:
Op 04 oktober 2000 12:31 schreef Arcee het volgende:
EXACT, Verbal. Iedereen geilt gewoon op BB OMDAT het BB is.
Mag ik hier weer even op reageren?
Ik vind dit dus een verkeerde conclusie.
Ik heb de bus een kans gegeven en BB een kans gegeven. De Bus heb ik inmiddels bijna 2 weken niet meer gezien (behalve dan de late maandaguitzending waar Ruth druit moest)
Ik vind er gewoon écht niets aan, hoe moeilijk dat voor jou misschien is om te geloven. Al dat gekift op elkaar, vreselijk. De mensen zijn onsympathiek en die Koen, daar kan ik nog geen minuut naar kijken.
Toen Diana na week 1 de bus verliet vond ik dat slap, maar nu begrijp ik het zeer goed. Ik zou het daar ook absoluut niet uithouden.

BB mag dan wat kalmer zijn allemaal, ik vind dat gewoon prettiger om naar te kijken.
Dus ik kijk echt niet naar BB omdat het BB is, gewoon omdat ik het een beter/leuker programma vind.

[Dit bericht is gewijzigd door Fannetje op 06-10-2000 18:05]

  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 6 oktober 2000 @ 20:43:04 #28
862 Arcee
Look closer
pi_382097
quote:
Op 06 oktober 2000 18:04 schreef Fannetje het volgende:
Mag ik hier weer even op reageren?
Natuurlijk
quote:
De Bus heb ik inmiddels bijna 2 weken niet meer gezien (behalve dan de late maandaguitzending waar Ruth druit moest)
Ik vind er gewoon écht niets aan, hoe moeilijk dat voor jou misschien is om te geloven. Al dat gekift op elkaar, vreselijk.
Wat ik moeilijk vind om te begrijpen is waarom BB zo mateloos veel populairder lijkt te zijn dan De Bus. Ik zie weinig verschil tussen de programma's. Het is beide gewoon mensen-kijken.
quote:
De mensen zijn onsympathiek
Ben ik het helemaal niet mee eens. Ik vind de mensen uit De Bus aanzienlijk sympathieker dan de BB-ers. Stelletje schreeuwerds daar. Of zoals Miranda het zei: "Soms is het zo'n geschreeuw dat ik niet eens meer probeer om er boven uit te komen". Ik houd wel van dat soort mensen en niet van die hyperactieve, zelfingenomen personen. In De Bus is ook niet iedereen even sympathiek, maar ik vind ze gewoon een stuk normaler en interessanter.
quote:
BB mag dan wat kalmer zijn allemaal, ik vind dat gewoon prettiger om naar te kijken.
Dat vind ik ook. BB is inderdaad prettig om naar te kijken.
quote:
Dus ik kijk echt niet naar BB omdat het BB is, gewoon omdat ik het een beter/leuker programma vind.
Dat proef ik bij veel mensen dus wel en niet natuurlijk niet bij iedereen, was wat dat betreft een overdreven bewering van mij.

Wat ik dus het allerleukste in interessantse aan programma's als BB en De Bus vind dat is de psychologische oorlogsvoering tussen de deelnemers. Gewoon de onderlingen verhoudingen en handelingen. De dagelijkse conversaties dus en vooral NIET de suffe opdrachten. Tot nu toe vind ik absoluut de conversaties uit De Bus interssanter dan in BB. De TV-uitzendingen van BB zijn echt weinig enerverend. Serieus, er gebeurt tot eigenlijk nauwlijks wat? Dat is in de Bus wel anders, met name name dus dankzij Koen en Ruth, die helaas dus vertrokken is, waarmee ik gelijk weer helemaal ontopic ben. Heel jammer dat Ruth eruit is, want dat soort mensen zorgt voor interessante TV, vind ik.

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')