abonnement Unibet Coolblue
pi_131289925
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 september 2013 19:51 schreef TvhN het volgende:

[..]

[..]

Bedankt voor jullie reacties. Met betrekking tot de bescherming van de backpack: ik heb besloten om een flightbag te gaan kopen. Wat betreft de reisblog heb ik nog geen besluit genomen.

@Boterbartje: is het reizen een beetje te combineren met je studie?
Top. flightbag is wel makkelijk hoor. Ik gooi m'n pack er altijd gewoon zo in, maar mijn pack kan de armdingen wegritsen, dat is wel chill.

Combineren met de studie? Beetje behelpen natuurlijk :P Ik heb eerst China, Thailand en omringendelanden enzo gedaan, maar dat was zegmaar de zomer voor m'n studie.. nu ga ik in de herfstvakantie naar Schotland (maar de managementfaculteit heeft dán net geen vakantie waardoor ik daar een beetje moet gaan rommelen om het door te laten gaan). Eind december/januari ga ik een maand naar Chili. Daardoor mis ik wél 2 tentamens en deze moet ik dan in de herkansing maken in augustus. Maar ik doe alle 3 essays die ik dit jaar moet schrijven in oktober/november zodat ik dan het tweede semester genoeg ruimte heb om die vakken er bij te doen.

Beetje schuiven, beetje sjoemelen en dan lukt het allemaal prima :)
Op 8 september 2013 schreef Yreal het volgende: Boterbartje is een kwaliteitsuser
Op 2 april 2015 17:54 schreef Joosie200 het volgende: The Boterbartje experience™, dat is 100% kwaliteit voor een kleine prijs.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')