abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 4 juni 2013 @ 17:36:52 #1
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_127408475


Hoe te posten in dit topic :?
Simpel! Zet de titel van de zojuist gekeken film neer, al dan niet bold plus IMDb-linkje. Vervolgens een mooie filmposter of frappant screenshot (geen gele kikkers of Moviemeterplaatjes!) en daaronder een verhaaltje wat je nu zo gaaf of niet gaaf aan de film vindt. Let op: controversiële meningen worden ten zeerste gewaardeerd! Ter afsluiting geef je de film nog de waardering in of sterren of een cijfer van 1 tot en met 10. Of je doet toch iets heel anders, dat mag ook. Loze maanddumps wat je gezien hebt of nietszeggende ultiem korte recensies worden desalniettemin minder gewaardeerd.

Meningen en vragen over het plot dienen gemarkeerd te worden met de spoiler-tag zodat je voor anderen de film niet verpest, als men ooit besluit de film nog eens te kijken :).

Dat we elkaar mogen aansteken tot het kijken van elkaars filmkeuze ^O^

Vorige topics.

OP topicreeks
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  dinsdag 4 juni 2013 @ 22:06:59 #2
163216 bioloogje
Meneer Bioloogje voor jou!
pi_127420262
THE GREAT GATSBY

Voordat ik deze film ging zien wist ik er eigenlijk niets van af. Had dus geen flauw idee waar ik naar ging kijken. Maar de film begint erg sterk en de prachtige beelden en manier van filmen zuigen je de film in. Ook Leonardo is erg goed als de geheimzinnige Jay Gatsby, en Tobey maguire is goed in de rol van de sukkelige jongen die wordt aangetrokken door de charmes van Gatsby. Echter gaat het na een tijdje erg mis. Het mysterieuze gaat eraan en als het verhaal en de motieven duidelijk zijn, blijkt er eigenlijk een ontzettend mager verhaaltje achter te zitten. Het tempo verdwijnt dan ook uit de film, het acteerwerk gaat achteruit door het verhaal en de film kon mij niet meer boeien. Ik zat dus maar te wachten tot de ontknoping eindelijk zou komen, en toen deze er eenmaal was viel ook die erg tegen.

Dus waar de film sterk begint, verliest ie na de intro redelijk snel aan kracht en blijven er alleen maar wat mooi gefilmde beelden over.

Magere 6/10 Alleen een voldoende vanwege de goede manier van filmen en het sterke begin.
  woensdag 5 juni 2013 @ 12:49:21 #3
286575 Roces18
Chef de party
pi_127437827
Anything Else


Een jonge schrijver heeft dankzij een waardeloze manager niet zijn carrière op orde en ook in zijn liefdesleven gaat niet alles op rolletjes. Tijdens een afspraak komt hij een keer een oudere man tegen die al jaren in deze business zit en die wordt zijn mentor. Maar ook deze mentor (Allen) heeft ze niet allemaal op een rijtje.

Een typische Woody Allen film met alle ingrediënten aanwezig; het gevatte commentaar, het vocabulaire met hieronder toch wel twee van de beste filmquotes die ik eruit weten heb te halen;

quote:
What you don't know, won't hurt you, it'll kill you. Like if they tell you you're going to shower but they turn out not to be showers.
quote:
I mean I ask a guy what time it is, he tells me 6 miles? What the hell is that?
Woody Allen films moeten je zeker liggen. Dit is zeker niet zijn beste werk maar wel de moeite waard, echter laat het plot wat steken vallen omdat het nou niet bepaald spectaculair interessant is. Maar voor een anders verspilde woensdagavond is dit zeker beter dat de standaard meuk die op de buis is te vinden.
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
  woensdag 5 juni 2013 @ 13:36:07 #4
69957 Lonewolf2003
Cool. Cool, cool, cool
pi_127439289
Charade (1963) - IMDb
Audrey Hepburn is een verse weduwe, die erachter komt dat haar wijlen echtgenoot 250.000,- dollar heeft gestolen van de Amerikaanse overheid. Tot ramp willen de drie handlangers van manlief ook het geld hebben en zitten dus achter Hepburn aan. Gelukkig is daar de mysterieuze charmante Cary Grant om haar te hulp te staan.
De film doet erg Hitchcockiaans aan. De aanwezigheid van Cary Grant maakt deze vergelijking nog eens onmiskenbaarder. Al haalt de film het bij lange na niet bij de grootmeester van spanning. Hitchcock wist namelijk bij zelfs de meest simpele plots de kijker op het puntje van de stoel te houden door altijd net genoeg informatie te geven. In Charade is de uitkomst van de film na een half uur wel duidelijk
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
. Het is dan alleen nog maar anderhalf uur wachten tot we er zijn. Al is met de uitwerking van die anderhalf uur weinig mis. Hepburn ziet er zoals altijd fantastisch uit, dat ze een waar mode-icoon is blijkt maar weer uit deze film. De ene na de andere stijlvolle Givenchy jurk tovert ze uit die enkele koffers waar ze hele film uitleeft. Qua acteerwerk is ze altijd minder dan haar zus geweest, maar hier doet ze gewoon goed waar ze goed in is; het leuke onschuldige naïeve meisje spelen. Cary Grant is als grijsaard nog even charmant als altijd, misschien zelfs nog meer. Zijn tevergeefse pogingen tot komedie met enkele gekke bekken hadden alleen beter achterwege gelaten kunnen worden. Dieptepunt was wel een volledig geklede douche-scène. De twee hebben genoeg chemie samen om het enorme leeftijdverschil te doen vergeten. Verder zijn er prima bijrollen van James Coburn, George Kennedy, Ned Glass en Walter Matthau.
Dat de film me niet wist te grijpen, komt ook door de de vele ergernissen aan Hepburns karakters. Die heel irritant onwetend is; wie weet er nou zo weinig van haar eigen echtgenoot? Al is blijkt haar huwelijk met een onbekende later geen verrassing te zijn,
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
. Onschuldig naïef is één ding, maar hier hing het soms tegen het achterlijke aan.
cijfer: 7
pi_127447940
OPEN HEARTS



Toen ik de trailer zag dacht ik dit is ECHT geen film voor mij want de style waarin de film gefilmd is (het lijkt namelijk alsof je ''naast'' de personen staat alsof het allemaal ''echt'' gebeurd), daar hou ik ''normalitair'' niet van. Maar ben de film toch gaan kijken omdat vanwege Susanne Bier en Mads Mikkelsen - want die regiseur en die acteur vind ik erg goed.

En wat ben ik blij dat ik deze film gekeken heb!!, Ik vind het een erg sterke drama/romantiek film en de manier waarop het gefilmd is (alsof je in feite naast hun loopt, alles ''echt'' volgt) dat maakt de film alleen maar sterker en meeslepender. Ook de acteerprestaties zijn super, dus een echte aanrader
een hele dikke 8
pi_127449434
normaliter :P
Wie dit leest is hek.
pi_127456155
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juni 2013 17:24 schreef casper019 het volgende:
OPEN HEARTS

[ afbeelding ]

Toen ik de trailer zag dacht ik dit is ECHT geen film voor mij want de style waarin de film gefilmd is (het lijkt namelijk alsof je ''naast'' de personen staat alsof het allemaal ''echt'' gebeurd), daar hou ik ''normalitair'' niet van. Maar ben de film toch gaan kijken omdat vanwege Susanne Bier en Mads Mikkelsen - want die regiseur en die acteur vind ik erg goed.

En wat ben ik blij dat ik deze film gekeken heb!!, Ik vind het een erg sterke drama/romantiek film en de manier waarop het gefilmd is (alsof je in feite naast hun loopt, alles ''echt'' volgt) dat maakt de film alleen maar sterker en meeslepender. Ook de acteerprestaties zijn super, dus een echte aanrader
een hele dikke 8
Deze man _O_
Amsterdamse Football Club Ajax - Liverpool F.C.
pi_127457975
quote:
14s.gif Op woensdag 5 juni 2013 20:37 schreef GieJay het volgende:

[..]

Deze man _O_
wat bedoel je?
  woensdag 5 juni 2013 @ 23:05:00 #9
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_127464566
Afgekeken:

2 Broke Girls - Season 2
Het tweede seizoen over de twee tegenpolen die samen een cupcake zaak willen opzetten vond ik weer heel vermakelijk. Uiteraard nog net zo fout als het eerste seizoen maar het kijkt wel heerlijk weg en de woordgrappen van Max vind ik nog steeds geweldig. Alleen Jennifer Coolidge mogen ze wel afschieten, die is ronduit irritant...

7,5/10
pi_127470553
Stoker (2013)

India´s vader overleid door een auto ongeluk. India is een nogal aparte teenager, ze hoort en ziet dingen beter dan meeste mensen (of misschien ´denkt´ ze dat alleen). Haar oom, de broer van haar vader, waar ze nooit vanaf wist komt uit het niets opdagen. Maar wie is die oom, en heeft hij daadwerkelijk wel goede bedoelingen?
Super acteerwerk en vet gefilmd. Je ziet soms kleine flashbacks, en je volgt eigenlijk vooral India Stoker en hoort daardoor al die kleine dingen die zij hoort. En het einde is echt geniaal!

Imdb: 7.4
Ik: 8

[ Bericht 5% gewijzigd door dumble op 06-06-2013 17:25:24 ]
Veni, vidi, vodka.
pi_127482765
The Iceman (2012) - IMDb

Om met de deur in huis te vallen......Michael Shannon, wat een geweldige acteur vind ik dat eigenlijk!
Met zijn karakteristieke hoofd zet hij de huurmoordenaar, The Iceman, prima neer. Het is een biopic over Richard “The Ice Man” Kuklinski, die minimaal over de 100 moorden pleegde terwijl zijn vrouw dacht dat hij een uitmuntend valutahandelaar was.
Het word nergens echt superspannend, maar toch is de hele film boeiend, mede door de vele kleine bijrollen van bekende acteurs en gasten waarvan je denkt "waar is die ook al weer van?" zoals Artie Bucco uit Soprano's.
Ook wil ik David Schwimmer nog even vermelden die ondanks zijn jaren 70 pornosnor maar niet van zijn Ross-achtige rol afkomt lijkt wel......
Ik vond de film prima te doen, ik vind het een aanrader!
8/10
  donderdag 6 juni 2013 @ 15:33:18 #12
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_127484079
Way Out West (1937) - IMDb
Had van tevoren verwacht dat een lange film van Stan en Laurel oubollige, totaal niet grappige slapstick zou zijn, maar kom op geef het een kans, dacht ik. Maar goed het was inderdaad allemaal lame, een redelijk hip stuntje met een ezel daargelaten. Het heeft echt weinig om het lijf, de slapstick verloopt traag en sommige liedjes houden de film nog eens extra lang op. Bah. Cijfer: 5

Y tu mamá también (2001) - IMDb
Bweuk, vond hier niet zo heel veel aan. Een dame ergens rond de 30 jaar wordt meegenomen door twee hitsige pubers. Ik denk dat ze niet zo weldenkend is, want wie doet nou zoiets? De twee jongens vinden het hoe dan ook prima en hebben achter elkaar seks met haar. Het is sowieso een redelijk expliciete film met de nodige vunzigheden en ook veel geruzie over en weer. Het is dat het een roadmovie is en je als kijker nog leuke beelden van Mexico krijgt te zien, anders was het oordeel vast lager uitgevallen. Cijfer: 5,5

Een gevaarlijke vrouw (1938) - IMDb
Jezebel speelt zich af in het zuiden van de VS een paar jaar voor de Amerikaanse Burgeroorlog. Het is een pijnlijke liefdesgeschiedenis tussen Bette Davis en Henry Fonda, die nogal stroef omdat Bette Davis zich als een opstandig klein kind gedraagt. Fonda gaat naar het noorden van Amerika voor zaken, Davis blijft achter in het zuiden. Na een jaar keert Fonda weer terug met een dame met wie ie getrouwd is. Dit steekt Davis natuurlijk en het blijft maar rommelen tussen die twee.

Opvallend is dat ook de verschillen tussen het noorden en het zuiden van Amerika in deze film uitgebreid aan bod komen. Niet alleen de slavernij, maar ook gewoon verschil in cultuur lijkt me een van de oorzaken van de Amerikaanse Burgeroorlog. Ook wat andere historische ontwikkelingen zoals de gele koorts, komen aan bod, wat het best interessant maakt. Het heeft een beetje Gone With the Wind-sfeer, al vraag ik me echt af of het echt zo idyllisch was op zo'n katoenplantage. Er is een scene waarbij Davis samen met de slaven een vrolijk liedje zingt. Maar misschien was dat toentertijd toch heel normaal, ik zou het niet weten eigenlijk :). Cijfer: 7

The Most Dangerous Game (1932) - IMDb
Leuke griezelige avonturenfilm uit de RKO-stal, die zich in een exotisch oord (dit keer een jungle-eiland) afspeelt. Dat soort settings waren waanzinnig populair in de jaren '30 getuige de vele gelijksoortige films die rond die periode uitkwamen. King Kong is het bekendste voorbeeld. Eén van de regisseurs (Schoedsack) werkte ook aan The Most Dangerous Game. Maar het hoge niveau van King Kong wordt in dit filmpje niet gehaald.

Een schipbreukeling bindt de strijd aan met de slechterik van het stuk, die luistert naar de naam Graaf Zaroff en nogal op de lachspieren werkt. Ondertussen redt de schipbreukeling ook Fay Wray, de enige actrice in deze film, uit de klauwen van deze enge kerel. Af en toe neigt het naar een bespottelijke B-film, maar het is allemaal wel goed te doorstaan mede door de korte speelduur. Cijfer: 7
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_127490424
Tais-toi!



Leuke franse wegkijk/komedie film! Het verhaal van de film is vrij voorspelbaar en heeft niet veel diepgang, maar dat is niet erg... maar de film heeft een enorme vaart waardoor de film geen seconde verveelt.
Je gaat je niet kapot lachen bij de film, maar je zit de hele film met een lach te kijken...
Het acteerwerk is verder prima.
Gewoon een erg leuke film om te zien tussendoor, zeker je tijd waard!
7
pi_127490882
quote:
0s.gif Op donderdag 6 juni 2013 04:13 schreef dumble het volgende:
Stoker (2013)
[ afbeelding ]
India´s vader overleid door een auto ongeluk. India is een nogal aparte teenager, ze hoort en ziet dingen beter dan meeste mensen (of misschien ´denkt´ ze dat alleen). Haar oom, de broer van haar vader, waar ze nooit vanaf wist komt uit het niets opdagen. Maar wie is die oom, en heeft hij daadwerkelijk wel goede bedoelingen?
Super acteerwerk en vet gefilmd. Je ziet soms kleine flashbacks, en je volgt eigenlijk vooral India Stoker en hoort daardoor al die kleine dingen die zij hoort. En het einde is echt geniaal!

Imdb: 7.4
Ik: 8
Staat op m'n do list...
I may not be your first, but to be your last would be perfect.....
pi_127492082
Sound Of Noise (2010)



quote:
A tone-deaf cop works to track down a group of guerilla percussionists whose anarchic public performances are terrorizing the city. -IMDB
Een zweedse film die ik per ongeluk heb gedownload. Bedoeling was om ' Sound Of My Voice'te downloaden, maar heb besloten om deze film toch maar een kans te geven.
geweldig als je van de kleinere films houd die soms afdwalen naar het surrealistische en metaforische.
De humor is goed, de stukjes waarin de muziek maken ( trommelen ) zijn super.. Zit geen saai moment in de film omdat het een vlotte film is.

9/10
Ze smelten de kazen!
  donderdag 6 juni 2013 @ 20:30:44 #16
182073 invine
blablabla etc.
pi_127493637
Bailout: The Age of Greed (2013) - IMDb



Begint als een aardige drama serie en is heel serieus te noemen tot ongeveer de helft van de film.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op dat moment veranderd de film naar een soort slechte actiefilm, die wel vermakelijk was geweest als iemand als Jason Statham had vertolkt.. maar nu is het echt heel erg slecht.. en dan het einde......... manmanman.

imdb: 6/10
invine: 5.5/10, net aan voldoende, puur door het serieuze begin en wat prima geacteerd/gefilmd was.
Ik drink nooit meer! maar ook niet minder.
pi_127506915
...And Justice for All. (1979)

Must see law movie. Met Al Pacino als een ethische advocaat die geblackmailed word om de rechter (die aangeklaagd is voor verkrachting) te verdedigen, de rechter waar hij in het verleden al vaker onenigheid mee heeft gehad. Hele toepasselijke titel, ... and justice for all .. ofwel niet dus! Oja en echt uitstekende prestatie weer van Pacino. Leuk einde ook.

imdb: 7.3
ik¨8
Veni, vidi, vodka.
pi_127529360
quote:
0s.gif Op donderdag 6 juni 2013 19:57 schreef Stickertje het volgende:
Sound Of Noise (2010)

[ afbeelding ]

[..]

Een zweedse film die ik per ongeluk heb gedownload. Bedoeling was om ' Sound Of My Voice'te downloaden, maar heb besloten om deze film toch maar een kans te geven.
geweldig als je van de kleinere films houd die soms afdwalen naar het surrealistische en metaforische.
De humor is goed, de stukjes waarin de muziek maken ( trommelen ) zijn super.. Zit geen saai moment in de film omdat het een vlotte film is.

9/10
En door jou heb ik hem nu ook gezien. Goede film!

8.1/10
pi_127534451
Solyaris. 7/10.
Ik had hogere verwachtingen van deze film. Als je wilt beginnen met een Tarkovsky zou ik voor Stalker gaan (wat ik wel echt een topper vond). Ik zal deze niet zo snel terugkijken; De beredenatie ontbreekt nog, film moet denk ik nog even inzakken.
  Moderator vrijdag 7 juni 2013 @ 21:12:06 #20
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_127534831
Rebel without a cause



Toffe film altijd leuk om een film te zien die heel erg in de jeugdcultuur gesetteld is maar dan wat ouder. Dat is een stuk leuker dan dat ze zo'n tijdperk nadoen. Plus dat dit ook nog eens een goede film is, heb het idee dat ze vroeger zelfs in hollywood veel meer verhaal in een film wilden stoppen :)
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  vrijdag 7 juni 2013 @ 22:19:21 #21
370431 drakin
vurig typje
pi_127538412
The Island (2005)


Geen idee wat voor film ik kon verwachten met deze, ik vond het een erg vermakelijke film. Een man die kennelijk als enige vragen stelde en dromen kreeg en waar iedereen in hetzelfde witte pakje rondloopt, eten afgesteld wordt aan wat je nodig hebt en je dag onder controle uitgestippeld voor je is.
Niemand herinnert zich wat er vooraf gebeurde voor je hier kwam in deze grote ondergrondse allesvoorzienende woonvorm en als je dan nog steeds denkt dat het gewoon een post-apocalyptische film is heb je het mis. Leuke verassing en niet moeilijk te volgen. Het eind was wel wat voorspelbaar.

I am David (2003)


Een jongen, David, wordt geholpen om te ontsnappen uit een concentratiekamp. Hij is voor zover hij kan herinneren altijd een gevangene daar geweest en kent de buitenwereld niet. Ik had het boek gelezen en vond soms de overgang van het ene verhaal/hoofdstuk in de film niet mooi gedaan, en ik had het idee dat er dingen misten die echt ook in de film thuishoorden.
Zijn herinneringen aan een jonge vrouw die kennelijk 10 jaar later nog steeds hetzelfde eruit ziet is ook wat "goedkoop/fout" verfilmd. Niet onaardig maar het boek heb je in dit geval meer aan.

Army of Darkness (1992)


Wat een heerlijke komische horrorfilm, tegelijk goed fout en slecht gemaakt, maar ook gewoon geweldig vol humor deze horror? film.

Een man vind een evil boek en hij komt in de 13e eeuw terecht, daar is het 1 en al toverspreuken nog meer evil boeken en heel veel zombieachtige personages, en ze zijn er ook zomaar ineens. Dan is het even vechten en hup naar de volgende scene, en o ja af en toe wordt er even ingezoomd op een vrouw die kennelijk heel knap is ofzo.

Caravan of courage, an Ewok adventure (1984)


Dit was heel verschrikkelijk om te zien, maar ja ik had nog niet genoeg gelachen bij Army of Darkness, ik herkende hier echter nog minder een verhaal in behalve dat er veel huppelende beertjes rondliepen die Ewoks schijnen te zijn, 2 kinderen en erg leuk gemaakte monsters.
Do not meddle in the affairs of dragons, for you are lickable and taste good with chocolat, caramel and whipped cream!
  vrijdag 7 juni 2013 @ 23:06:53 #22
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_127541604
The 4400 - Season 3
Nog beter dan de twee voorgaande seizoenen. Qua tempo weet dit seizoen niet van stoppen, pas in het laatste deel van de season finale neemt het iets gas terug.
Het is een sterke mix van spannende en mysterieuze afleveringen, zonder dat er echt slechte tussen zitten.
Door de toename van sterke cliffhangers is het ook weer erg verslavend.
Ben benieuwd naar het laatste seizoen!

IMDB Cijfer: 7,4/10
Mijn Cijfer: 8,2/10

[ Bericht 0% gewijzigd door Timo20 op 07-06-2013 23:15:08 ]
pi_127542509
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 22:19 schreef drakin het volgende:
The Island (2005)
[ afbeelding ]

Geen idee wat voor film ik kon verwachten met deze, ik vond het een erg vermakelijke film. Een man die kennelijk als enige vragen stelde en dromen kreeg en waar iedereen in hetzelfde witte pakje rondloopt, eten afgesteld wordt aan wat je nodig hebt en je dag onder controle uitgestippeld voor je is.
Niemand herinnert zich wat er vooraf gebeurde voor je hier kwam in deze grote ondergrondse allesvoorzienende woonvorm en als je dan nog steeds denkt dat het gewoon een post-apocalyptische film is heb je het mis. Leuke verassing en niet moeilijk te volgen. Het eind was wel wat voorspelbaar.

I am David (2003)
[ afbeelding ]

Een jongen, David, wordt geholpen om te ontsnappen uit een concentratiekamp. Hij is voor zover hij kan herinneren altijd een gevangene daar geweest en kent de buitenwereld niet. Ik had het boek gelezen en vond soms de overgang van het ene verhaal/hoofdstuk in de film niet mooi gedaan, en ik had het idee dat er dingen misten die echt ook in de film thuishoorden.
Zijn herinneringen aan een jonge vrouw die kennelijk 10 jaar later nog steeds hetzelfde eruit ziet is ook wat "goedkoop/fout" verfilmd. Niet onaardig maar het boek heb je in dit geval meer aan.

Army of Darkness (1992)
[ afbeelding ]

Wat een heerlijke komische horrorfilm, tegelijk goed fout en slecht gemaakt, maar ook gewoon geweldig vol humor deze horror? film.

Een man vind een evil boek en hij komt in de 13e eeuw terecht, daar is het 1 en al toverspreuken nog meer evil boeken en heel veel zombieachtige personages, en ze zijn er ook zomaar ineens. Dan is het even vechten en hup naar de volgende scene, en o ja af en toe wordt er even ingezoomd op een vrouw die kennelijk heel knap is ofzo.

Caravan of courage, an Ewok adventure (1984)
[ afbeelding ]

Dit was heel verschrikkelijk om te zien, maar ja ik had nog niet genoeg gelachen bij Army of Darkness, ik herkende hier echter nog minder een verhaal in behalve dat er veel huppelende beertjes rondliepen die Ewoks schijnen te zijn, 2 kinderen en erg leuk gemaakte monsters.
wat voor cijfer zou je I AM DAVID als film geven? wel een aanrader? of laten liggen als je hem niet kent?
  zaterdag 8 juni 2013 @ 00:15:17 #24
370431 drakin
vurig typje
pi_127544764
Ik geef voor het eerst een soort van recensie. Is het de bedoeling om cijfers erbij te geven hier?

[ Bericht 34% gewijzigd door drakin op 08-06-2013 00:28:27 ]
Do not meddle in the affairs of dragons, for you are lickable and taste good with chocolat, caramel and whipped cream!
  zaterdag 8 juni 2013 @ 01:01:01 #25
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_127546291
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juni 2013 00:15 schreef drakin het volgende:
Ik geef voor het eerst een soort van recensie. Is het de bedoeling om cijfers erbij te geven hier?
Wat jij wilt! Ieder doet het op zijn manier, maar het op zijn minst posten van de titel en een cijfer (of beoordeling in sterren) is wel redelijk gangbaar. ;)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')