Geen idee, had nu een recept met zout erin, en er opquote:Op zaterdag 22 juni 2013 21:49 schreef Bleie het volgende:
Wat mij opvalt als ik zoek naar focaccia-recepten, is dat er vaak geen zout in gaat. Is daar een reden voor? Lijkt mij zo smakeloos zonder zout...
Het recept van Mark Bittman in de Dikke Vegetarier bevat wel zout. "Focaccia is een soort pizza, maar het deeg is licht op smaak gebracht met zout en word in een vorm gebakken, zoals brood" begint zijn stuk alquote:Op zaterdag 22 juni 2013 21:49 schreef Bleie het volgende:
Wat mij opvalt als ik zoek naar focaccia-recepten, is dat er vaak geen zout in gaat. Is daar een reden voor? Lijkt mij zo smakeloos zonder zout...
"gewoon" een witbrood. Gevonden recept op internet. Heb er inmiddels meer bloem bijgegooit. Tis nu vooral plakkerig.quote:Op maandag 24 juni 2013 10:32 schreef MaximusTG het volgende:
Nog steeds veel te dun, ongetwijfeld.. Wat moet het worden dan?
Verder is er goed gebakken zie ik! Lekkere broden .
Zeker wel, maar ik was bang dat ze niet klein genoeg waren. Blijkbaar wel; het olijvenbrood was binnen no time op. De andere is de binnenkant van de vijgen/walnoten desem. Ook lekker, maar iets minder in trek.quote:Op zaterdag 29 juni 2013 20:34 schreef MaximusTG het volgende:
Semolina is griesmeel. Had je die olijven niet fijngesneden dan? Hoop dat ie smaakt!
Jouw vijgen zijn enorm! Eigenlijk hou ik niet zo van vruchten in mijn eten, maar deze wilde ik graag proberen. Mijn walnoten had ik iets te klein gemaakt helaas.quote:Op zondag 30 juni 2013 08:56 schreef evo87 het volgende:
vijgen walnoten brood heb ik toevallig ook dit weekend gemaakt, volkoren. (beetje erg veel vijgen in het stuk van de foto, maja)
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |