Indiany | maandag 27 mei 2013 @ 22:08 |
Volgend weekend zou ik graag een lekkere tonijn filet bereiden, ik weet enkel niet hoe ik dit zal ''marineren'' en wat ik er bij zou kunnen serveren.. Gaarne de hulp van mijn mede-fokkers! ![]() | |
Pietverdriet | maandag 27 mei 2013 @ 22:14 |
Gewoon rauw met wat geroosterd sesamzaad en lichte soyasaus | |
Indiany | maandag 27 mei 2013 @ 22:32 |
Het liefst niet volledig rauw. Kort aangebakken is wel goed. | |
Mirjam | maandag 27 mei 2013 @ 22:33 |
Kort aangebakken aan beide kanten, met sojasaus.![]() | |
Indiany | maandag 27 mei 2013 @ 22:33 |
Innovatief! | |
habitue | maandag 27 mei 2013 @ 23:52 |
Vorige week tonijn nicoise gemaakt, als saus voor de tonijn een reductie van sojasaus en rijstazijn. Echt heerlijk, mits goede ingredienten gebruikt. | |
Dagonet | dinsdag 28 mei 2013 @ 02:47 |
Protip: wat geroosterde sesamzaadjes erbij, lekker! | |
Dagonet | dinsdag 28 mei 2013 @ 02:51 |
Of een basilicumdressing, wat geroosterd brood erbij en nog wat groente. ![]() | |
vosss | dinsdag 28 mei 2013 @ 02:58 |
![]() Gewoon zo. Op een boterham met een sneetje roggebrood erop. | |
Indiany | dinsdag 28 mei 2013 @ 11:27 |
Gaarne volledig recept, welke groenten en welk brood rooster je? | |
Mirjam | dinsdag 28 mei 2013 @ 11:45 |
Dat klinkt nog veel lekkerder inderdaad ![]() | |
Seagal | dinsdag 28 mei 2013 @ 11:46 |
In het verleden heb ik deze weleens gemaakt en dat smaakte erg goed. Tonijn wel lekker rauw in het midden laten. CUL / Tonijnsteak met wasabi saus |