Sushi is nu populair bij alle lagen, das pas sinds all you can eatquote:Op zaterdag 25 mei 2013 17:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
En? Wat heb ik met Henk en Ingid te maken? Ik heb de pleuris aan die opel rijdende geblondeerde RTL en SBS kijkers
Bij een keuringdienst vorig jaar zag je dat zalm ook prima te kweken isquote:Op zaterdag 25 mei 2013 17:02 schreef Isegrim het volgende:
Het zal wel vloeken in de kerk zijn maar ik vind helemaal niets mis met goede kweekzalm. Wij kopen altijd Ierse zalm bij Gundlach op de Rotterdamse markt en ik vind die echt heerlijk. We hebben er ook een keer wilde zalm gehaald en ik vind er verrekte weinig verschil tussen zitten. Ik vind het gezeik over kweekzalm echt een beetje culisnobisme. Terwijl ik behoorlijk kritisch ben op dat vlak. Over smaak valt niet te twisten, zullen we maar zeggen.
Ierse zalm heb ik nog nooit gehad, maar ik vind wel dat er een groot verschil in smaak tussen Noorse kweekzalm en wilde zalm zit.quote:Op zaterdag 25 mei 2013 17:02 schreef Isegrim het volgende:
Het zal wel vloeken in de kerk zijn maar ik vind helemaal niets mis met goede kweekzalm. Wij kopen altijd Ierse zalm bij Gundlach op de Rotterdamse markt en ik vind die echt heerlijk. We hebben er ook een keer wilde zalm gehaald en ik vind er verrekte weinig verschil tussen zitten. Ik vind het gezeik over kweekzalm echt een beetje culisnobisme. Terwijl ik behoorlijk kritisch ben op dat vlak. Over smaak valt niet te twisten, zullen we maar zeggen.
Wat wij bij Gundlach (zeer goeie vishandel) kopen is heel erg vet. Ik vind het echt heerlijk. We eten het vanavond, met lamsoren.quote:Op zaterdag 25 mei 2013 17:07 schreef Felagund het volgende:
[..]
Ierse zalm heb ik nog nooit gehad, maar ik vind wel dat er een groot verschil in smaak tussen Noorse kweekzalm en wilde zalm zit.
Dat zeg je nu al een aantal maal, maar wat is je punt?quote:Op zaterdag 25 mei 2013 17:02 schreef Stefan het volgende:
[..]
Sushi is nu populair bij alle lagen, das pas sinds all you can eat
Overigens Shabu Shabu Fuck the World
Wat zieligquote:
Sorry, maar dat is een verschil van dag en nacht, als je dat verschil niet meent te proeven, betwijfel ik of de wilde zalm die je gegeten hebt wel wild was.quote:Op zaterdag 25 mei 2013 17:02 schreef Isegrim het volgende:
Het zal wel vloeken in de kerk zijn maar ik vind helemaal niets mis met goede kweekzalm. Wij kopen altijd Ierse zalm bij Gundlach op de Rotterdamse markt en ik vind die echt heerlijk. We hebben er ook een keer wilde zalm gehaald en ik vind er verrekte weinig verschil tussen zitten. Ik vind het gezeik over kweekzalm echt een beetje culisnobisme. Terwijl ik behoorlijk kritisch ben op dat vlak. Over smaak valt niet te twisten, zullen we maar zeggen.
Jij vind dat sushi niet van kweekzalm en kwaliteit niet samengaan, mijn punt is dat dat alleen voor de elite is, de massa kent sushi niet anders.quote:Op zaterdag 25 mei 2013 17:11 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat zeg je nu al een aantal maal, maar wat is je punt?
Wilde zalm is juist duidelijk minder vet dan gekweekte zalm. Maar ik zal het eens proberen, hier in de winkel ligt alleen Noorse zalm.quote:Op zaterdag 25 mei 2013 17:08 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Wat wij bij Gundlach (zeer goeie vishandel) kopen is heel erg vet. Ik vind het echt heerlijk. We eten het vanavond, met lamsoren.
Plus dat je het meteen kunt zien aan de kleur van de zalm.quote:Op zaterdag 25 mei 2013 17:14 schreef Pietverdriet het volgende:
Sorry, maar dat is een verschil van dag en nacht, als je dat verschil niet meent te proeven, betwijfel ik of de wilde zalm die je gegeten hebt wel wild was.
En ja, in beide heb je kwaliteitsverschillen.
En aan de geur, de smaak, de structuur.quote:Op zaterdag 25 mei 2013 17:18 schreef golfer het volgende:
[..]
Plus dat je het meteen kunt zien aan de kleur van de zalm.
En ik vind dat vette juist lekker.quote:Op zaterdag 25 mei 2013 17:17 schreef Felagund het volgende:
[..]
Wilde zalm is juist duidelijk minder vet dan gekweekte zalm. Maar ik zal het eens proberen, hier in de winkel ligt alleen Noorse zalm.
Dat was zeker wilde zalm. Totaal andere kleur sowieso. Ik vind het geen verschil van dag en nacht. Het is anders, maar voor mij de meerprijs niet waard. Sterker nog, ik vind de Ierse kweekzalm lekkerder dan de wilde zalm.quote:Op zaterdag 25 mei 2013 17:14 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Sorry, maar dat is een verschil van dag en nacht, als je dat verschil niet meent te proeven, betwijfel ik of de wilde zalm die je gegeten hebt wel wild was.
En ja, in beide heb je kwaliteitsverschillen.
Om hem zoet te maken, doen "ze" tegenwoordig ook met spek, ham etcquote:Op zaterdag 25 mei 2013 18:06 schreef Isabeau het volgende:
Nu jullie het zo over zalm hebben, een vraagje. Ik keek vandaag naar de ingrediënten van de gerookte zalmfilet (Noors en Schots) en ik zag suiker op elk pak als 3e ingrediënt (eerst zalm en zout). Waarom zit er suiker in/op gerookte zalm
Maar ik vind het vreselijk en ik wil het niet in mijn eten. Het zit ook in peulvruchten in blik!quote:Op zaterdag 25 mei 2013 18:10 schreef Pietverdriet het volgende:
Om hem zoet te maken, doen "ze" tegenwoordig ook met spek, ham etc
Mensen willen zoet want zoet is lekker
De docu FoodInc niet gezien? In Amerika stoppen ze overal maar dan ook overal zoete mais inquote:Op zaterdag 25 mei 2013 18:21 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Maar ik vind het vreselijk en ik wil het niet in mijn eten. Het zit ook in peulvruchten in blik!
Ik ben toch verdorie geen klein kind wat niets lust als het niet zoet is.
Ik weet het, ik vind het ook vreselijkquote:Op zaterdag 25 mei 2013 18:21 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Maar ik vind het vreselijk en ik wil het niet in mijn eten. Het zit ook in peulvruchten in blik!
Ik ben toch verdorie geen klein kind wat niets lust als het niet zoet is.
Het is ook wat anders dan kristalsuiker.quote:Op zaterdag 25 mei 2013 18:53 schreef Isegrim het volgende:
"High-fructose corn syrup" - want dat klinkt niet als suiker.
Dat klopt. Maar echt veel gezonder is het niet, vooral niet als je het overal in flikkert.quote:Op zaterdag 25 mei 2013 19:06 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Het is ook wat anders dan kristalsuiker.
Vooral smerigquote:Op zaterdag 25 mei 2013 19:07 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Dat klopt. Maar echt veel gezonder is het niet, vooral niet als je het overal in flikkert.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |