Gegratineerde dolfijnen?quote:Op woensdag 17 juli 2013 22:09 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Dat is echt zo hoor! Mijn oppasmeisje is ook het enige leuke kind ter wereld.
En over de slagroom, misschien had er iemand zin in gratin dauphinois?
Volgens mij vinden ze dat wel heel zielig.quote:
Ik ken het niet krak. Maar een soort gratin dus?quote:Op donderdag 18 juli 2013 20:35 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Volgens mij vinden ze dat wel heel zielig.
Nee, aardappels in dunne schijfjes in een ovenschotel met room.
Ja! Aardappels in dunne schijfjes in een ovenschotel. Ik kook ze net gaar. Dan een laag aardappels met wat peper en zout en eventueel knoflook. En zo voort tot de schaal vol is. Dan giet je er room over tot 2/3 van de rand.quote:Op donderdag 18 juli 2013 20:42 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Ik ken het niet krak. Maar een soort gratin dus?
Oh, zoiets maakt mijn echtgenoot regelmatig.quote:Op donderdag 18 juli 2013 20:47 schreef Hilzillah het volgende:
rauwe aardappelen in plakjes snijden bekertje slagroom erover evt uitgebakken spekjes erbij zilverfolie erover heen lang (als in 1 uur) in de oven. De aardappelen koken gaar in de slagroom, laatste kwartiertje folie eraf en kaas eroverheen.
Heerlijk
Dat kan ook, maar het kan langer duren.quote:Op donderdag 18 juli 2013 20:47 schreef Hilzillah het volgende:
rauwe aardappelen in plakjes snijden bekertje slagroom erover evt uitgebakken spekjes erbij zilverfolie erover heen lang (als in 1 uur) in de oven. De aardappelen koken gaar in de slagroom, laatste kwartiertje folie eraf en kaas eroverheen.
Heerlijk
Mooi, geen probleem dus!quote:Op donderdag 18 juli 2013 20:48 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Oh, zoiets maakt mijn echtgenoot regelmatig.
Ik ben fan van aardappelen uit oven in alle soorten en matenquote:Op donderdag 18 juli 2013 20:48 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Oh, zoiets maakt mijn echtgenoot regelmatig.
Duurt heel erg lang. gebruik altijd brede lange schaal dan is de aardappel laag niet zo dik, anders blijft de helft rauwquote:Op donderdag 18 juli 2013 20:49 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Dat kan ook, maar het kan langer duren.
Daarom kook ik de schijfjes van te voren.quote:Op donderdag 18 juli 2013 20:51 schreef Hilzillah het volgende:
[..]
Duurt heel erg lang. gebruik altijd brede lange schaal dan is de aardappel laag niet zo dik, anders blijft de helft rauw
Heb je geen voedselkleurstof meer?quote:Op donderdag 18 juli 2013 20:50 schreef Duderinnetje het volgende:
Alleen jammer dat het er niet uitziet als patat.
Of als popcorn.
O ja!quote:Op donderdag 18 juli 2013 20:53 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Heb je geen voedselkleurstof meer?
Ja, misschien zit het zo wel in elkaar.quote:Op donderdag 18 juli 2013 21:27 schreef krakkemieke het volgende:
Hey Dude, ik pas op een meisje en ik vraag me zo vaak af of ik het wel goed doe. Ik doe het altijd goed, omdat ik van haar houd.
Daarom zullen jullie het altijd goed doen!
Nou nee hoor. Een Dauphin is een Franse kroonprins.quote:Op donderdag 18 juli 2013 20:38 schreef krakkemieke het volgende:
Ik weet niet hoe het nu is, maar vroeger was de Dauphinois de kroonprins.
Ja dat klopt. Ik ben altijd met die twee in de war.......quote:Op vrijdag 19 juli 2013 14:11 schreef ElizabethR het volgende:
[..]
Nou nee hoor. Een Dauphin is een Franse kroonprins.
De Gratin Dauphinois verwijst alleen maar naar de zuid-oostelijke regio in Frankrijk genaamd Dauphiné, waar het gerecht zijn oorsprong vond, en heeft in feite dus niets met een kroonprinselijk gerecht te maken. Al smaakt het wel zo
Ik zit klaar om lekker mee te lurken en me te laven aan schitterend geschreven drakenstories. Alvast heel veel plezier gewenst, Dude en hub!
Morgen om deze tijd ongeveer, komen ze aan.quote:
Wat een heerlijke kamer voor ze!quote:Op vrijdag 19 juli 2013 20:48 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Morgen om deze tijd ongeveer, komen ze aan.
Ik ben nu hun kamer aan het klaarmaken. Bed uitschuiven, beddengoed friswassen, etc.
[ afbeelding ]
De meiskes moeten straks al weer voor dag en dauw op. Wij hebben nog tot morgenavond.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |