Ohw. na, dat is zoetzure rode saus eigenlijk ook niet.quote:
Daar heb je een punt.quote:Op maandag 31 maart 2014 14:16 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ohw. na, dat is zoetzure rode saus eigenlijk ook niet.
Oh wow, dan maakt me het eten ook niet veel meer uit, want ik kom dan echt niet weer terug.quote:Op maandag 31 maart 2014 10:35 schreef Isegrim het volgende:
Tai Wu ben ik laatst geweest met een groep. Eten was ok, maar de bediening (met name één dame) was ronduit onbeschoft. En dan niet cultuurverschil Chinees-Nederlands onvriendelijk-overkomend, nee, echt heel erg onbeschoft. Ga er nooit weer heen.
We kregen ook totaal verkeerde gerechten geleverd; ze konden duidelijk niet overweg met een grotere groep. Het was een zootje en vervolgens wordt de serveerster boos op ons. Het was zo bizar dat het bijna grappig was. Bijna.quote:Op maandag 31 maart 2014 17:47 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Oh wow, dan maakt me het eten ook niet veel meer uit, want ik kom dan echt niet weer terug.
Ben hier afgelopen zaterdag geweest. Het restaurant viel tegen.quote:Op zaterdag 29 maart 2014 17:22 schreef Iwanius het volgende:
Goed, bon. na hier kenbaar te hebben gemaakt dat ik weer wat horecazaakjes heb uitgeprobeerd,een kort verslagje van de eerste.
Waar?
Restaurant Orient Express dat naast de nieuwe Sumo onder het CalypSO appartementencomplex aan het kruisplein.is gevestigd.
[ afbeelding ]
Wat voor keuken?
Vnl.Standaardkantonees
Bijzonder?
Helaas niet.
Wat at je?
Rijstpot, Pekingeend & Dimsum
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Smaken/Bijzonderheden/Service?
Niet bijzonder als je deze keuken door en door kent.
Service is ook standaard vriendelijk.
Beter dan een Sānsān of Tai Wu?
Oh nee!
Beter dan een Lange Muur of de Blauwe Olifant?
Gelijkwaardig.
Beter dan Asian Glories,Paramount, Hongkong en soortgelijke Chinese aangepaste restaurants?
Ja!
Zou je er elke week gaan eten? Zo nee, wanneer wel,zo ja...
Nee,alleen als Tai Wu of Sānsān stampvol zitten.
Nog op of aanmerkingen?
Ja! Ik had mij best wel verheugd op deze zaak te meer vooraf door de eigenaar
gezegd was dat dit een echte Dim sum specialiteiten restaurant zou worden.
En wat erger is dat op de kaart Cheung Fan is doorgestreept ,gevulde rijstdeeg
dat net zo als de Pekingeend o.a. een maatstaf is hoe vers en goed je keuken is.
Ik had dus zoals het heet een "RobinOok"gevoel.
Kosten?
Onbelangrijk. Maar je betaalt voor wat je bestelt.
Cijfer?
7
Om snel geld te genereren. En dat je er niets aan vond verbaast mij helemaal niets. Na de opening ben ik er ook niet meer teruggekeerd maar dat geldt voor het hele FG gebeuren dat voor mij gewoon een no go area is geworden. En ik ben gelukkig ook niet de enige. Mannetje mag het lekker uitzoeken met zijn handel en BNérs.quote:Op maandag 31 maart 2014 00:48 schreef RobinOok het volgende:
Speciaal een berichtje voor Iwanius: wij waren bij FG Foodlabs en vond er werkelijk geen bal aan. Het was niet slecht, maar volkomen fantasieloos, inspiratieloos, niet spannend, niet bijzonder, gewoon suf met mislukte pretenties. Dertien in een dozijn eten voor teveel geld. En ik snap dus niet wat de bedoeling is van die tent.
Ja sorry maar daar moet ik altijd even om lachen en dan niet omdat het leuk is maar omdat de echte Chinese restaurants die traditionele gerechten serveren in de basis niet zo netjes en beleeft zijn als die van de westerse Hollandse Chinese zaken waar je dus knipmessen hebt die je breed toelachen en je na afloop een kalender meegeven.quote:Op maandag 31 maart 2014 10:35 schreef Isegrim het volgende:
Tai Wu ben ik laatst geweest met een groep. Eten was ok, maar de bediening (met name één dame) was ronduit onbeschoft. En dan niet cultuurverschil Chinees-Nederlands onvriendelijk-overkomend, nee, echt heel erg onbeschoft. Ga er nooit weer heen.
Dat is dus de werkdruk. Zware werkdruk waar ze vele uren achter elkaar moeten werken omdat de Chinezen maling hebben aan de Hollandse Cao's voor de horeca als het personeel betreft en die dus die vele uren staan werken in het restaurant zonder pauzes. En dan in alle drukte gaat er weleens wat mis en dan krijg je dus klagende blanda's en dus nog meer geklaag aan hun hoofd want zij redeneren dat alle Gwai Lo's ( niet Chinezen) de keuken toch niet kennen dus gewoon moeten vreten wat ze voorgeschoteld krijgen en niet zo pietepeuterig moeten zijn.quote:Op maandag 31 maart 2014 17:49 schreef Isegrim het volgende:
We kregen ook totaal verkeerde gerechten geleverd; ze konden duidelijk niet overweg met een grotere groep. Het was een zootje en vervolgens wordt de serveerster boos op ons. Het was zo bizar dat het bijna grappig was. Bijna.
Net zo min als Ron Jeremy rum? Dat je die gemist hebt tijdens je bezoek...quote:Op maandag 31 maart 2014 14:17 schreef RobinOok het volgende:
Ik denk niet dat er iemand zoetzure saus bij Francois Geurds verwacht.
Dus, als ik je goed begrijp is het de schuld van de klant als het personeel foute gerechten uitserveert en daarna onbeleefd is?quote:
Oh, het ligt niet aan het personeel, maar aan die domme belanda-klanten.quote:Op maandag 31 maart 2014 18:29 schreef Iwanius het volgende:
Dat is dus de werkdruk. Zware werkdruk waar ze vele uren achter elkaar moeten werken omdat de Chinezen maling hebben aan de Hollandse Cao's voor de horeca als het personeel betreft en die dus die vele uren staan werken in het restaurant zonder pauzes. En dan in alle drukte gaat er weleens wat mis en dan krijg je dus klagende blanda's en dus nog meer geklaag aan hun hoofd want zij redeneren dat alle Gwai Lo's ( niet Chinezen) de keuken toch niet kennen dus gewoon moeten vreten wat ze voorgeschoteld krijgen en niet zo pietepeuterig moeten zijn.
Belandaquote:Op maandag 31 maart 2014 22:02 schreef golfer het volgende:
[..]
Oh, het ligt niet aan het personeel, maar aan die domme belanda-klanten.
Tja, die kennis ontbrak mij.
Ik dacht altijd dat de gast gelijk heeft.
Dom van mij.
Mwahquote:Op dinsdag 1 april 2014 23:39 schreef Isegrim het volgende:
De inrichting is heel erg vet inderdaad. (Ik woon letterlijk op 2min afstand)
He jongens doe even moeilijk zeg. Ik zeg nergens dat het goed is wat gebeurd is. Ik geef alleen aan de reden (achtergrond voor mij part) dat gebeurd is,wat gebeurd. Isegrim leest ook niet goed en komt vervolgens met SanSan aanzetten om zijn gelijk te onderschrijven. Kul natuurlijk want dan kan ik er ook zo 10 restaurants opsommen waar het allemaal zo keurig netjes aan toegaat.quote:Op maandag 31 maart 2014 20:47 schreef Cat22 het volgende:
Dus, als ik je goed begrijp is het de schuld van de klant als het personeel foute gerechten uitserveert en daarna onbeleefd is?
Nooit geweten, dan doen heel veel restaurants dat heel erg fout met hun goede gerechten uitserveren en vriendelijke service
*noteert*
Weer wat geleerd, ik trap er niet meer in!
Als jij serieus bent wil ik best een tafel e.d. regelen. Alleen ik vrees wanneer ik mee ga er geen entertainment is als in schreeuwerige.onbeschofte bediening maar gewoon vlotte bediening.quote:Op maandag 31 maart 2014 23:01 schreef Isegrim het volgende:
Laten we met alle mensen uit dit topic een keer bij Tai Wu gaan eten, puur entertainment!
Ze hebben i.i.g. Porno rum van Ron Jeremy Golfer.quote:Op dinsdag 1 april 2014 23:26 schreef golfer het volgende:
Nederlandse Masterchef was te gast bij de favoriet van Iwanius: bij Francois in FG Foodlabs.
Inrichting ziet er wel erg blits uit.
CUL / Nederlandse versie MasterChef dagelijks Net5
Zeg dat nou niet, daar kickt die jongen op. Het valt me trouwens wel op dat hij altijd alleen eet, terwijl hij beweert een vriendin te hebben.quote:
Hij eet altijd met al z'n vrienden.quote:Op zaterdag 5 april 2014 00:01 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Zeg dat nou niet, daar kickt die jongen op. Het valt me trouwens wel op dat hij altijd alleen eet, terwijl hij beweert een vriendin te hebben.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
Dat ziet er allemaal lekker uit, maar moet je daar op van die krukken zitten? Daar heb ik toch zo'n pesthekel aan.quote:Op donderdag 3 april 2014 16:51 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Restaurant Salt & Tasty +/- 100 meter voor Rotterdam-Centraal
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wat voor keuken?
Mediterranees
Bijzonder?
Ja zeker!
Wat at je?
[ afbeelding ]
Smaken/Bijzonderheden/Service?
Als je een liefhebber bent van alles wat met schaaldieren heeft te maken
en fingerfood en fijnen wijnen en eventueel champagnes dan is dit de plek
om even tot rust te komen en te genieten.
Wat zijn de krenten uit de pap qua gerechten?
[ afbeelding ]
Iberico mini-burgers net een Teriyaki mayo.
[ afbeelding ]
Zelf gemaakte Bisque met mooie grote stukken kreeft erin!
[ afbeelding ]
Queen Krab met cirtoen mayonaise
En natuurlijk de Zeeuwse oesters!
Duur?
Goedkoper dan een Harbor Club en geen kitcherig gedoe.
Is het ergens mee te vergelijken?
want zoiets was er in deze opzet nog niet in Rotterdam.
Zou je er elke dag,week langsgaan?
Ik ben er al een paar keer geweest en nog steeds niet teleurgesteld
dus elke keer dat ik daar in de buurt ben is het even een pitstop maken.
8 / 10
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |