abonnement bol.com Unibet Coolblue
  woensdag 22 mei 2013 @ 13:43:45 #301
24492 Flurry
Het was een mooie tijd
pi_126854441
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2013 13:24 schreef Flammie het volgende:

[..]

Hoe denk je eigenlijk over mensen die software downloaden en/of muziek en films. Ga je dan ook meteen in paniek raken en twijfelen aan iemands integriteit? Ik kan me niet voorstellen dat al die mensen hier die zo ontzettend tegen nep zijn nog nooit een neppe film gedownload hebben of software of muziek. Beetje hypocriet allemaal namelijk want jij zou er in ieder geval mensen op afrekenen :P

Je vind het namelijk sneu als mensen met nep aankomen. Dit kun je doortrekken :) Het gaat namelijk niet om het feit dat ze een neppe horloge hebben, immers als je zoiets sneu vind, doel je er op dat je het zielig vind dat ze iets neps hebben. Ik ga er vanuit dus dat alle films en muziek en software van jou legaal bij de retailer gekocht is zonder nep, want dat begrijp ik namelijk uit de strekking van je enorme afkeer tegen nep en hoe sneu je dat wel allemaal niet vindt :)

Ja dat ziet je medemens in de meeste gevallen natuurlijk niet maar aangezien je horloges voor jezelf koopt zal dit voor het argument geen verschil maken.
Je doet allemaal aannames en baseert daar conclusies op over de persoonlijkheid van je discussiepartner. Dit is kletspraat
We cross our bridges when we come to them and burn them behind us, with nothing to show for our progress except a memory of the smell of smoke, and a presumption that once our eyes watered.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')