abonnement Unibet Coolblue
pi_366825
Ik bedoel echt GEK. Mensen zo vernederen (zijn vriendinnetje thuis, bijv.), compleet over mensen heen walsen, met een stalen gezicht liegen en draaien en zichzelf zo ontzettend boven de anderen plaatsen, sterk geloven in zijn 'ondeugendheid'("want Koen zal Koen zijn EN blijven").
Ik bedoel, het levert 'mooie' televisie op, maar jullie snappen toch wel dat dit geen vent is waarmee je bevriend moet zijn? Dat je dit soort mensen irl moet mijden? Hallo?
Effe een ff check, hoor...of ben ik nu te soft (want ook al kies je er met je suffe kop voor om aan zo'n programma mee te doen, deze jongen is toch wel in staat om hele rare emoties bij mensen los te maken. Ik bedoel, ben geen Mariska-fan, maar met haar zelfvertrouwen nog es flink genaaid worden door een psychopaat?). Heb het idee dat hier men echt voor de 'kill' gaat. In Bus 1 had ik een enorme hekel aan TEssa, maar die kan een stootje hebben. En ik ben gewoon bezorgd hoe Mariska (om er maar 1 te noemen) dit gaat overleven. Want ik heb zelf het gevoel dat hier meer aan de hand is dan de gemiddelde matennaaierij ala Willem.
....Anyway, ben wel benieuwd hoe dit afloopt.
DANYEL EN THIJS
....maar daarna ben ik weer triestig...
  † In Memoriam † donderdag 28 september 2000 @ 18:42:20 #2
1221 otaku-san
Fok!memberu
pi_366942
Catootje, ik denk niet dat Koen echt gek is.

Ik vind hem niet normaal, maar daar zijn er veel van.


Hij is heel erg egocentristisch en ook nog eens met een sterke geldingsdrang.
Dat maakt dat hij over lijken gaat bij wijze van spreken, maar hij weet heel goed wat hij doet. Alleen op het moment zelf vergeet hij te denken wat hij een ander ermee aan doet, omdat hij op dat moment alleen maar met zichzelf bezig is.

Mariska heeft hem nu aardig goed door en laat zich nu ook een beetje onder vleugels nemen door Ruth, dus om haar hoef je niet bezorgd te zijn.

The future is after you
pi_367053
Gek is hij misschien. Maar hij doet ook regelmatig uitspraken waaruit blijkt dat hij in ieder geval niet dom is. En Zeker niet dommer dan een proleet als bijv. die Richard.
pi_367108
De enige echte GEK in De Bus is Ruth. JEeeezus wat een debiel....
Ruth zorgt voor zijn kudde zegt hij in volle overtuiging.
Alsof de anderen dat nodig hebben...
  donderdag 28 september 2000 @ 22:20:39 #5
2764 Trainspotter
Nu mèt goedkope zonnebril
pi_367453
Mij hoef je in ieder geval niet te waarschuwen, ik ben volledig overtuigd van Koen zijn debiliteit. Ruth is ook niet helemaal wijs en dat levert bij elkaar weer mooie televisie op.
  vrijdag 29 september 2000 @ 09:13:47 #6
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_368199
Tuurlijk is Koen een engerd. Maar dat is WEL het leukst om naar te kijken, juist omdat je dit soort types irl mijdt.
Kun je ze toch een beetje bestuderen, zogezegd...

V

Ja inderdaad, V. ja.
pi_368476
Nee...Okeee...Pfff; Catoot moest effe ff checken...

(ik moest trouwens idd erg spugen van Ruth's opmerkingen over zijn kudde...Get a life!!)

DANYEL EN THIJS
....maar daarna ben ik weer triestig...
  vrijdag 29 september 2000 @ 13:08:46 #8
2957 Meister
Food & Beverage Consumer
pi_368517
Hou toch op zeg. Koen is verre van gek. Getikt zijn idioten die meedoen aan een spelletje op TV en na één aanvaring met een andere deelnemer al gaan lopen janken voor de camera over 'mijn hele leven gaat het al zo' (Mariska) of zich door het minste of geringste uit de tent laten lokken en volkomen ongeloofwaardig gaan dreigen met fysiek geweld (Ruth).
Wat denk je nou als je Koen's gedrag veroordeelt? Bah, iemand die zich zo gedraagt zou geen vriend van mij kunnen zijn? Woon je ook in een Bus volgestopt met camera's dan?? Er is vooralsnog geen enkele reden om aan te nemen dat Koen in het dagelijks leven geen volstrekt normale kerel is, en in De Bus gewoon een beetje speelt met zijn medebewoners. Dat is het enige wat hij doet en hij lijkt ook de enige die een beetje lol zal gaan hebben in al die maanden. Hij zegt GVD minstens honderd keer dat het 'een spel' is, en die sukkelaars hebben nog niks door.
Verder is Koen volgens mij zo ongeveer de enige die we niet hebben gehoord over een zang/acteer/whatever-carrière na De Bus. Wie is hier nou gek?
pi_368645
WAT EEN CREEP IS DIE KOEN >>>>>HIJ IS ECHT GEVAARLIJK DIE JONGEN>>>>>>>UIT KIJKEN DAAR...

XXX hike

Ach Flikker toch op........
  vrijdag 29 september 2000 @ 14:41:57 #10
4230 Dolfijntje
Oops, i did it again.......
pi_368665
Koen is niet gek en psychopatisch! Koen speelt het spel perfect. Hij maakt van deze busserie het ware programma zoals BB en de bus oorspronkelijk bedoeld was. Psychologisch oorlog voeren want er kan er maar 1 met de prijs gaan lopen! Hier is het John de Mol toch allemaal om te doen geweest.
Ne rienne va plus, de centen zijn niet meer van U.......
  vrijdag 29 september 2000 @ 14:42:59 #11
2049 Dark
AKA Bestweldonker
pi_368666
Ben het helemaal met je eens Meister, Koen is volgens mij de enige die begrijpt dat we met z'n allen naar een spel zitten te kijken.
De passagiers zijn de pionnen van SBS en de kijker mag af en toe meespelen (not)!
Koen brengt tenminste wat leven in de brouwerij en hij speelt het spelletje hoog, met als risico dat ie zo de Bus uitgeflikkerd kan worden.

Als het aan mij zou liggen bleef hij tot het einde in de Bus en ook elke ronde weer op de bank, de rest maar balen dat Koen niet weg te krijgen is. Ik hoop dat ie de kans krijgt om meer van die streken uit te halen

'k vond het hagelslag incident ook tamelijk onschuldig.

Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee!
  vrijdag 29 september 2000 @ 19:33:36 #12
3292 Tweek
Koffie graag!
pi_369187
Na wat ik net gezien ehb weet ik het zeker, hij is zwaar gestoord.

En daarom moet hij blijven.

  vrijdag 29 september 2000 @ 22:13:10 #13
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_369593
Hike, wil je niet zo schreeuwen ?

Koen speelt een heeeel gevaarlijk spelletje, en gaat daarbij ver over de rand. In een werksituatie had ik die jongen allang voorgedragen voor direkt ontslag. Iemand die zo strak kan liegen (een geintje is leuk, dat een dag volhouden oke, maar struktureel blijuven liegen....) is het vertrouwen van de kijker niet waard...

VAMOS

Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
pi_369882
Wat een stelletje hypocrieten zijn jullie, zeg!! Koen is gewoon subliem. Hij speelt het spel (want dat is het eigenlijk) fantastisch. Ik geloof er niks van dat hij in de 'buitenwereld' ook zo is. Hij speelt gewoon comedie. Maar dan wel op een geniale manier. wat mij betreft overtreft alleen de persoon van Koen in de bus Big Brother.
Altijd sprankelend.
pi_370732
quote:
Op 29 september 2000 22:13 schreef buzzer het volgende:
Hike, wil je niet zo schreeuwen ?

Koen speelt een heeeel gevaarlijk spelletje, en gaat daarbij ver over de rand. In een werksituatie had ik die jongen allang voorgedragen voor direkt ontslag. Iemand die zo strak kan liegen (een geintje is leuk, dat een dag volhouden oke, maar struktureel blijuven liegen....) is het vertrouwen van de kijker niet waard...

VAMOS


Da's inderdaad wat ik bedoel: hij blijft structureel liegen, gaat over lijken, en heeft daarbij een grootheidswaan die die van Ruth overstijgt (en da's knap).
DANYEL EN THIJS
....maar daarna ben ik weer triestig...
  zaterdag 30 september 2000 @ 16:19:20 #16
5329 berend
Sombrero Negro
pi_370766
Heb je Koen zien lachen voor die laptop, toen hij zijn dagboek schreef?

Superkoel om te zien hoe Ruth zich zwaar ondermijnd voelt en niet eens weet hoe hij er mee om moet gaan.

Zijn dreigingen komen ook totaal niet serieus over.

Koen: Beat them!

Ik hou van puzzelen...
pi_378224
Koen is zeker niet gek. Gek op aandacht, dat wel. Prettig gestoord, dat ook.

Hij speelt een spel, hoe hij het samen met Ruth deed was uniek. Ik vind dat Koen de smaakmaker van de bus is.

Dat hij absoluut niet dom is, blijkt uit zijn handelen en uitspraken in de bus en niet te vergeten zijn bijdragen aan het dagboek op de site. Qua taalbeheersing kan menigeen nog een puntje zuigen aan zijn capaciteiten.

Koen roels grote tijd.

pi_378254
Koen is niet gek maar we heoven zeker niet te stellen dat nu super intelligent ofzo. Koen is creatief geweest met de ideeen van een ander.
Je zou hem een sluwe vos kunnen noemen tot een bepaalde hoogte.
LLaten we eerlijk zijn. Als je een beetje de moeite neemt om ´s nachts
uit je bed op te stappen en met een creatieve geest een valletje te plaatsen dan wil dit nog zeggen dat je zo goed bent. Het geeft wel aan dat Koen zeer goed in staat is om stiekum te doen. Enne wat betreft een eerdere melding in deze topic dat Koen z´n vriendin vernederd....Dat doet hij waarschijnlijk al jaren. Met andere vrouwen "rommelen" als ie de kans krijgt. Zijn ogen vertellen me heel veel.
Het is een gemeen stiekum mannetje die niet gek is maar zichzelf hoger inschat dan dat hij daadwerkelijk is.
Begin bij het begin en eindig nooit!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')