abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_125225155
Kaatje :D


quote:
10s.gif Op vrijdag 12 april 2013 10:46 schreef Spees_Eend het volgende:
Fruithapjes zijn hilarisch. Om te lachen, om bellen mee te blazen en om in mama's gezicht te spugen. Maar vooral om tranen met tuiten te lachen. Tot zover de omschrijving van het geven van een fruithap aan mijn baby (bijna 5 maanden). Hij heeft tot nu toe denk ik 15 keer geoefend. Ik weet dat het niet erg is als hij op deze leeftijd nog niet veel binnen krijgt. Maar ik dacht dat hij na een keer of 10 wel een beetje zou eten van een lepeltje :D Naief? Is het niet meer dan normaal dat het fruit eigenlijk alleen op mijn kleren, in zijn oog en op mijn muur zit? Of is er een speciale techniek? Ik heb al een beetje rijstebloem door het prutje gedaan en het een klein beetje verwarmd.

Ik maak me trouwens totaal niet druk hoor, als hij het niet binnen krijgt dan is dat zo. Maar ben wel benieuwd of er nog tips 'n tricks zijn.
Bij de jongste ook vanalles geprobeerd, vanaf 4,5 maand. Puree, prak, stukjes, verschillende smaken, etc. Hij weigerde het gewoon. Max 3 happen en niet echt enthousiast.. Tot hij bij 7 maand het doorhad, en binnen een weekend normale porties at.. Het komt wel, zorg dat het leuk blijft ;)
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')