Aldo-MC | zondag 24 februari 2013 @ 17:45 |
Alleen deze komen bij de slager vandaan. Zijn dikker en steviger dan uit blik en zonder vocht verpakt hoe warm je ze het beste op? | |
AppelCake | zondag 24 februari 2013 @ 17:46 |
In de pan boven het vuur. | |
CherryOnTop | zondag 24 februari 2013 @ 17:46 |
In water (doe ik altijd). | |
Vaseline_ | zondag 24 februari 2013 @ 17:47 |
In de pan of in de oven op de grilstand | |
LilDutchPrincess | zondag 24 februari 2013 @ 17:47 |
Tussen je benen. | |
Reemi | zondag 24 februari 2013 @ 17:49 |
In water ja. [ Bericht 22% gewijzigd door Reemi op 24-02-2013 18:00:35 ] | |
Magica | zondag 24 februari 2013 @ 17:51 |
net geen kokend water | |
boem-dikkie | zondag 24 februari 2013 @ 17:51 |
Gewoon water tot ze net onder staan en dan opwarmen net als normale knakworstjes. | |
habitue | zondag 24 februari 2013 @ 17:56 |
vacuum verpakken dan warm waterbad tot 60 graden kerntemperatuur laten komen. eventjes laten rusten. | |
vosss | zondag 24 februari 2013 @ 18:00 |
Het maakt toch geen zak uit of ze net onder water staat of royaal onder water?? ![]() | |
Pietverdriet | zondag 24 februari 2013 @ 18:03 |
Duurt langer voor het water warm is | |
Pietverdriet | zondag 24 februari 2013 @ 18:04 |
Nee, dan zwellen ze niet en knakken niet zo goed | |
Pietverdriet | zondag 24 februari 2013 @ 18:05 |
Water niet laten koken trouwens | |
habitue | zondag 24 februari 2013 @ 18:15 |
Dan moet je ze even laten schrikken in een ijsbad. | |
BasEnAad | zondag 24 februari 2013 @ 18:17 |
Magnetron. | |
Traploper | zondag 24 februari 2013 @ 18:40 |
Broodrooster. | |
Pietverdriet | zondag 24 februari 2013 @ 20:33 |
Kletskoek | |
Aldo-MC | zondag 24 februari 2013 @ 22:39 |
In net niet kokend water gedaan maar ze zijn helaas opengeknapt. | |
FigureBirdStars | zondag 24 februari 2013 @ 23:11 |
Pan met water aan de koken brengen, vuur uitzetten, de knakworsten erin en zo 10-15 minuten met de deksel erop laten staan. |