FOK!forum / Culinesse à gogo / knakworst opwarmen
Aldo-MCzondag 24 februari 2013 @ 17:45
Alleen deze komen bij de slager vandaan. Zijn dikker en steviger dan uit blik en zonder vocht verpakt hoe warm je ze het beste op?
AppelCakezondag 24 februari 2013 @ 17:46
In de pan boven het vuur.
CherryOnTopzondag 24 februari 2013 @ 17:46
In water (doe ik altijd).
Vaseline_zondag 24 februari 2013 @ 17:47
In de pan of in de oven op de grilstand
LilDutchPrincesszondag 24 februari 2013 @ 17:47
Tussen je benen.
Reemizondag 24 februari 2013 @ 17:49
In water ja.

[ Bericht 22% gewijzigd door Reemi op 24-02-2013 18:00:35 ]
Magicazondag 24 februari 2013 @ 17:51
net geen kokend water
boem-dikkiezondag 24 februari 2013 @ 17:51
Gewoon water tot ze net onder staan en dan opwarmen net als normale knakworstjes.
habituezondag 24 februari 2013 @ 17:56
vacuum verpakken dan warm waterbad tot 60 graden kerntemperatuur laten komen. eventjes laten rusten.
vossszondag 24 februari 2013 @ 18:00
quote:
14s.gif Op zondag 24 februari 2013 17:51 schreef boem-dikkie het volgende:
Gewoon water tot ze net onder staan en dan opwarmen net als normale knakworstjes.
Het maakt toch geen zak uit of ze net onder water staat of royaal onder water?? 8)7
Pietverdrietzondag 24 februari 2013 @ 18:03
quote:
7s.gif Op zondag 24 februari 2013 18:00 schreef vosss het volgende:

[..]

Het maakt toch geen zak uit of ze net onder water staat of royaal onder water?? 8)7
Duurt langer voor het water warm is
Pietverdrietzondag 24 februari 2013 @ 18:04
quote:
0s.gif Op zondag 24 februari 2013 17:56 schreef habitue het volgende:
vacuum verpakken dan warm waterbad tot 60 graden kerntemperatuur laten komen. eventjes laten rusten.
Nee, dan zwellen ze niet en knakken niet zo goed
Pietverdrietzondag 24 februari 2013 @ 18:05
Water niet laten koken trouwens
habituezondag 24 februari 2013 @ 18:15
quote:
1s.gif Op zondag 24 februari 2013 18:04 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee, dan zwellen ze niet en knakken niet zo goed
Dan moet je ze even laten schrikken in een ijsbad.
BasEnAadzondag 24 februari 2013 @ 18:17
Magnetron.
Traploperzondag 24 februari 2013 @ 18:40
Broodrooster.
Pietverdrietzondag 24 februari 2013 @ 20:33
quote:
0s.gif Op zondag 24 februari 2013 18:15 schreef habitue het volgende:

[..]

Dan moet je ze even laten schrikken in een ijsbad.
Kletskoek
Aldo-MCzondag 24 februari 2013 @ 22:39
In net niet kokend water gedaan maar ze zijn helaas opengeknapt.
FigureBirdStarszondag 24 februari 2013 @ 23:11
Pan met water aan de koken brengen, vuur uitzetten, de knakworsten erin en zo 10-15 minuten met de deksel erop laten staan.