Littlerabbit | dinsdag 19 februari 2013 @ 11:57 |
Hoi, Ik heb dus een bekende/vriend welke wild in het leven staat. Je zou hem zelfs als een rebel kunnen omschrijven. Nou kwam hij vandaag met het extreme plan om kipfilet op zijn tosti te doen. Ik ben altijd het meer terughoudende type geweest en kon het nog maar net voorkomen. Toch heeft deze stunt mij aan het denken gezet. Wat als ik mijzelf hiermee een geweldige culinaire ontdekking door de neus heb geboord, en kipfilet op een tosti de snack van 2013 is... Mijn vraag is dan ook simpel. Heeft iemand het al eens uitgeprobeerd en wat zijn de risico's die ik ermee neem. Groeten, Littlerabbit. | |
SjaakBauer | dinsdag 19 februari 2013 @ 11:58 |
![]() | |
Tjacka | dinsdag 19 februari 2013 @ 11:58 |
Bedankt LR | |
Lange_Lans | dinsdag 19 februari 2013 @ 11:59 |
![]() Salmonella. ![]() | |
datismijnmening | dinsdag 19 februari 2013 @ 12:01 |
![]() ![]() | |
Littlerabbit | dinsdag 19 februari 2013 @ 12:04 |
Hier heb ik dus weinig aan. Je leeft maar één keer, en ga het gewoon een poging geven ![]() De review hoop ik tegen de avond af te hebben voor de geïnteresseerde. | |
HostiMeister | dinsdag 19 februari 2013 @ 12:05 |
Snij die kipfilet en plakjes, gooi m effe in de grill met wat kruiden en gebruik hem dan met wat kaas voor in een tosti. Lijkt me helemaal niet verkeerd. | |
Littlerabbit | dinsdag 19 februari 2013 @ 12:06 |
Hartelijk dank, en net op tijd ook. ![]() | |
NutKees | dinsdag 19 februari 2013 @ 12:06 |
Deze ![]() ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 19 februari 2013 @ 12:11 |
ah dude nee wat denk je nou joh ![]() OT: levensgevaarlijk. Kipfilet bevat per definitie salmonella. Tenzij je het frituurt. | |
rechtsom | dinsdag 19 februari 2013 @ 12:12 |
Kijk maar uit dat het geen paardenfilet is! | |
Marcator | dinsdag 19 februari 2013 @ 12:14 |
Dat is in elk geval de biologische variant, niet van de plof enzo.... | |
HostiMeister | dinsdag 19 februari 2013 @ 12:14 |
![]() | |
GGMM | dinsdag 19 februari 2013 @ 12:19 |
![]() | |
FutureFairytale | dinsdag 19 februari 2013 @ 12:21 |
Jij durft! | |
Tjacka | dinsdag 19 februari 2013 @ 12:24 |
Hhahhahahahahahhahahahahahahhaha ![]() | |
Croissant.fr | dinsdag 19 februari 2013 @ 13:49 |
Altijd plakjes kipfilet (zoals eerder gepost) op m'n tosti. Veel gezonder dan ham en als je het aan mij vraagt ook veel lekkerder. | |
Kreator | dinsdag 19 februari 2013 @ 13:54 |
Vind je dat veel lekkerder? | |
FutureFairytale | dinsdag 19 februari 2013 @ 23:10 |
Kipfilet is smaaklozer dan ham en helemaal niet gezonder | |
FigureBirdStars | woensdag 20 februari 2013 @ 09:33 |
Tosti met kipfilet (gaar), mozzarella en wat pesto ![]() | |
Schunckelstar | woensdag 20 februari 2013 @ 09:35 |
dat is heerlijk ![]() pesto, ham kaas ui en plakjes kipfilet ![]() | |
Lange_Lans | woensdag 20 februari 2013 @ 09:36 |
Tosti met brie, honing en walnoten. ![]() | |
Bakkerd | woensdag 20 februari 2013 @ 10:42 |
Tosti met kipfilet, pesto en mozzarella is wel lekker ja. Maar haalt het toch niet bij tosta kaas-ui. ![]() |