hearmeout | vrijdag 1 februari 2013 @ 16:57 |
Ik zag pas dat je bv van het merk John West tonijn in blik hebt in de varianten 'tonijnstuk' en 'tonijnmoot'... Volgens mij was 'stuk' 5 euro per kg duurder. Bij een ander merk was 'moot' volgens mij weer duurder. Verwarrend in ieder geval. Wat is nou het verschil? | |
Life2.0 | vrijdag 1 februari 2013 @ 17:13 |
een stuk hak je in mootjes | |
Yngwie | vrijdag 1 februari 2013 @ 17:19 |
Verschil is klein... moot is gewoon een vaster stuk tonijn, dat je indien gewenst in losse stukjes kunt doen. Een blik met stukjes zit gewoon al los in blik. Maar ik vind een blik met moot er beter uitzien, dan heb ik minder het idee dat het reststukken tonijn zijn (maar da's meer een onderbuikgevoel denk ik) | |
ulq | vrijdag 1 februari 2013 @ 17:19 |
Als je niet oppast hak ik jou in mootjes | |
Life2.0 | vrijdag 1 februari 2013 @ 17:20 |
Owja; altijd stuk in olijfolie nemen, voor mij part eet je het zo met wat rode pepers en snipperuitje op een pistoletje | |
HulkHeld | zaterdag 2 februari 2013 @ 11:58 |
Krijg spontaan honger ![]() |