abonnement Unibet Coolblue
pi_121427139
Na aanschaf van een windows 8 touch laptop gebruik ik deze niet meer dus in de verkoop.

Een Asus Transformer Prime TF201 (32GB Champagne-Goud versie) van ruim een jaar oud. Unlocked, geroot en met custom firmware.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1674827







De camera op de achterkant doet het helaas niet meer, geeft groene ruis/static (een bekend probleem en het is hardwarematig).
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1831771

Aangezien de prime unlocked is en geopend kan dit niet meer onder garantie vervangen worden. De camera op de voorkant doet het nog gewoon, skype en videochatten enzo kan dus gewoon.

Doordat ik zelf dus het tablet heb geopend (en nogmaals om te kijken of ik de camera zelf kon vervangen) is er ook een beschadiging ontstaan (zou tenminste niet weten hoe deze anders is ontstaan) in de linker bovenhoek (zie foto). Er is een klein stukje van een randje afgebroken, maar zover ik kan zien is dit meer esthethisch dan functioneel en zou het niet veel moeten uitmaken.



Bij deze prime zit uiteraard de lader, een zachte hoes, de GPS dongle (de eerste primes hadden GPS issues en asus heeft deze dongle uitgebracht om het te fixen. Heb hem zelf nooit gebruikt omdat ik nooit behoefte heb gehad GPS te gebruiken op deze tablet) en een 32GB microsd kaartje.

Verder de gebruikelijke gebruikerssporen (een nadeel van de aluminium behuizing).

Naast bovengenoemde issues werkt de prime helemaal prima...

Te zien en op te halen in Utrecht

Vraagprijs: 325 euro
  Moderator zondag 13 januari 2013 @ 20:00:00 #2
231857 crew  Housekeeper
Ik kies bewust
pi_121517579
verkocht :)
Hier had jouw advertentie kunnen staan. Meer info via DM.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')