Gastmodje doet....quote:Op donderdag 3 januari 2013 23:11 schreef Adames het volgende:
TT kan wel weer wat meer 'r' gebruiken
In het verleden werd bij de programma-informatie nog aangegeven dat iets een herhaling was.quote:Op donderdag 3 januari 2013 18:30 schreef golfer het volgende:
Het herhalingenseizoen zijn weer begonnen.
Ja, ze denken bij de PO dat we gek zijnquote:Op vrijdag 4 januari 2013 08:43 schreef Walter81 het volgende:
[..]
In het verleden werd bij de programma-informatie nog aangegeven dat iets een herhaling was.
RTL doet dat al een tijdje niet meer (denken zeker dat wij gek zijn), maar nu begint de publieke omroep hier dus ook al mee
Te veel bacterieen, 10x de wettelijk toegestane waarde.quote:Op zaterdag 5 januari 2013 08:59 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat is er mis mee dan? Wellicht vreemd voor je gevoel dat het lang ingevroren was, maar verder niets mis mee
En dat is zo voor filet americain generiek?quote:Op zaterdag 5 januari 2013 09:06 schreef Snoepje5 het volgende:
[..]
Te veel bacterieen, 10x de wettelijk toegestane waarde.
Geen idee, ze hebben hun niet gevraagd naar resultaten van andere voedingsmiddelen. 10miljoen ipv 1miljoen is wel erg veel he.quote:Op zaterdag 5 januari 2013 09:15 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
En dat is zo voor filet americain generiek?
Nuancering is, ze hebben belegde broodjes gekocht.quote:Op zaterdag 5 januari 2013 09:17 schreef Snoepje5 het volgende:
[..]
Geen idee, ze hebben hun niet gevraagd naar resultaten van andere voedingsmiddelen. 10miljoen ipv 1miljoen is wel erg veel he.
Overigens: ook varkensvlees ipv rund.
En jij wil niet eens discussiëren hier over. Maar dit topic is daar ook niet de plaats voor.quote:Op zaterdag 5 januari 2013 18:03 schreef Pietverdriet het volgende:
Als mensen beginnen te huilen over smaakversterkers weet ik gelijk hoe serieus ze te nemen zijn.
Jij noemde in het vorige topic een salami nog natuurlijk, kunstmatiger kun je het niet hebben.. er is geen dier waar een worst aan groeit...quote:Op zaterdag 5 januari 2013 18:27 schreef Lemans24 het volgende:
[..]
En jij wil niet eens discussiëren hier over. Maar dit topic is daar ook niet de plaats voor.
Oh, ik heb biologie gestudeerd, specialisatie toxicologie, dus blaat niet zomaar wat. Ik vind het ook echt belangrijk.
De rijping van een salami, die is natuurlijk. Daar had ik het dan ook over.quote:Op zaterdag 5 januari 2013 18:55 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Jij noemde in het vorige topic een salami nog natuurlijk, kunstmatiger kun je het niet hebben.. er is geen dier waar een worst aan groeit...
En jij als toxicoloog moet toch weten dat het voornamelijk de dosering is en niet persee de stof zelf.... Je kunt overal dood aan gaan.
Dan zou je onderzoeken die eerder opgaf moeten kennen, en geen onzin blatenquote:Op zaterdag 5 januari 2013 18:27 schreef Lemans24 het volgende:
.
Oh, ik heb biologie gestudeerd, specialisatie toxicologie, dus blaat niet zomaar wat. Ik vind het ook echt belangrijk.
Die onderzoeken gaan heel ergens anders over. Daarnaast, mijn specialisatie was wel milieutoxicologiequote:Op zaterdag 5 januari 2013 19:37 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dan zou je onderzoeken die eerder opgaf moeten kennen, en geen onzin blaten
Dat is ook niet automatisch hetzelfde. Of vind je synthetische vanille ook hetzelfde als natuurlijke?quote:Op zaterdag 5 januari 2013 19:12 schreef Bosbeetle het volgende:
Opzich is het hier wel een beetje het topic voor, omdat ze in dat programma ook zielig zaten te doen over gesynthetiseerde astaxantine maar geen moeite hadden met hetzelfde als het uit garnalen kwam.
In salami zit doorgaans een van de zouten E249 en/of E250, waarvan niet zo lang geleden is aangetoond dat het kankerverwekkend kan zijn. Wat overigens in de media kwam als "vlees eten is kankerverwekkend", terwijl het verband nadrukkelijk niet voor 'rood vlees' was aangetoond maar alleen bij vlees dat met nitrietzout is geconserveerd.quote:Op zaterdag 5 januari 2013 19:08 schreef Lemans24 het volgende:
[..]
De rijping van een salami, die is natuurlijk. Daar had ik het dan ook over.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |