Met tandoori.. ik neem aan dat Knorr niet voor niets een speciaal Knorr-wereldgerecht heeft gemaakt maar dat het gewoon hun versie van een bestaand gerecht is.quote:Op dinsdag 8 januari 2013 17:12 schreef Hagelkaas het volgende:
Ik zou 'm zelf in een curry gooien of een andere sterk gekruide saus, zodat ie meer voor de structuur en eiwitten dient. Van de smaak moet je 't niet hebben namelijk
Dankjewel. Zo gezegd, zo gedaan. Was aardig te pruimen erbij. Misschien volgende keer wat kruiden o.i.d. door een van de 3 (ei, broodkruim/paneermeel, bloem) om geheel wat meer smaak te geven. Maar niet slecht. (voor eerste keer )quote:Op dinsdag 8 januari 2013 15:41 schreef MaximusTG het volgende:
Ontdooien, afdeppen met keukenrol, ei loskloppen met zout en peper, vis door de bloem, door het ei en dan door vers gemalen broodkruim. Bakken in roomboter.
Tilapia alleen of witvis in het geheel algemeen? Als het concreet Tilapia is, wat vind jij dan nog een aanrader in dat genre wat niet direct een "an arm and a leg" kost voor 3 à 5 personen?quote:Op dinsdag 8 januari 2013 16:33 schreef Pietverdriet het volgende:
Nu zou ik mensen die wat lekkers willen eten zeker geen tilapia aanraden, maar dat wat maximusTG aanraad is niet zo verkeerd.
Vandaag konden we wel wat meer vlees/vis gebruiken.quote:
tilapia en kweekzalm vind ik smerigquote:Op dinsdag 8 januari 2013 19:22 schreef Iemand91 het volgende:
[..]
Tilapia alleen of witvis in het geheel? Als het concreet Tilapia is, wat vind jij dan nog een aanrader in dat genre wat niet direct een "an arm and a leg" kost voor 3 à 5 personen?
Ernaast inderdaad. Misschien volgende keer ook maar wat meer zout en peper proberen.quote:Op dinsdag 8 januari 2013 19:26 schreef MaximusTG het volgende:
Ik zei toch ook "ei loskloppen met zout en peper" ? Of bedoelde je naast dat?
Oh ja, daar had je het pas ook al over. Zal het eens een keer aankaarten. Bedankt i.i.g.quote:Op dinsdag 8 januari 2013 19:27 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
tilapia en kweekzalm vind ik smerig
Wijting als witvis kost bijna niets en is erg lekker.
Nee, maar deze lijkt mij wel lekkerquote:Op dinsdag 8 januari 2013 20:06 schreef roos85 het volgende:
Piet, heb je toevallig een recept voor Soto Ayam?
Bedanktquote:Op dinsdag 8 januari 2013 20:14 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Nee, maar deze lijkt mij wel lekker
http://www.kookjij.nl/recept-soto-ayam-indonesische-kippensoep
Maar dan geen blokjes gebruiken en een soepkip nemen, daar eerst bouillon van trekken en daar de soep mee maken
Zou ik niet doen.quote:Op dinsdag 8 januari 2013 20:23 schreef roos85 het volgende:
[..]
Bedankt
Volgens mij zit hier geen toko (pas verhuisd), zou ik een basis kippenbouillon kunnen maken en daar een boemboe (bijv van het merk toko lien) aan toe kunnen voegen?
In dorp in de buurt van Dordrecht.quote:Op dinsdag 8 januari 2013 20:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zou ik niet doen.
Meeste ingredienten vind je ook bij een grote AH.
Waar woon je?
Bedankt binnenkort maar eens langs gaan.quote:Op dinsdag 8 januari 2013 20:29 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
https://www.google.nl/sea(...)da9&biw=1024&bih=672
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |